![]() |
The last night - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra) +--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric) +--- Thread: The last night (/t-the-last-night--5362) |
The last night - Jennifer L. Campbell - 10 Jul 2011 The last night Only me and Lily Mama lui Jennifer hotarase ca ele doua sa se mute in Pestera lui Godric, dupa ce tatal sau, James, a murit.
Lui Jennifer ii placuse ideea.Chiar ii placea acest sat care era plin cu vrajitori.Mama ei ii povestise ca a locuit aici dupa ce se casatorise cu James, si s`au mutat in Romania cand sa nascut Jennifer. In cimitirul de langa biserica erau ingropati tatai si sora sa, precum si multi alti vrajitori.In acest cimitir erau ingropati si James si Lily Potter. Jennifer statea in pat in camera ei, uitandu`se la televizor.Se plictisea de moarte, si afara nu avea chef sa iasa acum.Avea sa ii faca mai tarziu sa viziteze mormintele tatalui si surorii ei. Avea sa stea o saptamana aici, fiind vacanta. -Jennifer, la masa, o auzise Jennifer pe mama ei de jos. Jennifer se dadu usor jos din pat, coborand scarire care duceau spre parter.Mama ei era in bucatarie, vrajind mancarea pentru a se prepara singura. -Buna mama, ii spuse Jennifer. -Buna, stai jos, draga mea, ii spuse aceasta. Jennifer se aseza jos, dar neavand pofta de mancare.De cand murise si tatal ei, pofta de mancare ii pierise, deabea mai mancand ceva, dar nu vroia sa o supere pe mama ei acum, dupa toate astea. -Ce avem azi? intrebase Jennifer -Cartofi prajiti, preferatii tai.Si cu salata de rosii si oua. "De ce trebuie sa fie atata mancaree??" se intreba Jennifer in gand. Mama sa ii puse farfuria in fata, asezandu`se si ea pe scaunul din fata fiicei sale. Jennifer luase o inghititura, deabea putand s`o inghita. -Mama, nu mi`e foame..spuse Jennifer la un moment dat. -Dar..draga..incepu mama ei. -Iti promit ca mananc mai incolo, spuse Jennifer de la masa. Se duse la cuier, isi luase adidasi si bluza de trening, deoarece afara era cam racoare. -Mama, ies si eu pe afara.Te pup, spuse aceasta deschizand usa de la intrare si iesind afara. Cercetasa se indrepta spre cimitir, vazand ca afara nu erau foarte multi oameni pe strazi.Trecuse usor pe langa bisericuta, intrand in cimitir. Stia unde se afla mormantilele, ele fiind alaturate. In drum spre ele vazuse pe alte mormiinte nume de familii cunoscute.Trecuse si pe langa mormintele sotilor Potter, cu doua randuri mai in spate fiind ale familiei sale. Ajunse acolo, simtind cum pielea i se face de gaina.Le simtea dorul foarte mult. Isi scoase bagheta, facand sa apara cate o coroana de flori pe ambele morminte. Dintr`o data se auzi niste tipete, in afara cimitirului.Era o voce de fata si a unui baiat, dar cel care tipa i se parea ca era baiatul, si pe deasupra vocea de fata i se parea cunoscuta. "Lily" se intreba ea, dar iesindu`i din minte imediat acest gand."Nu avea cum sa fie Lily, sau poate.." isi continuase ea gandul. Iesise din cimitir, vazand chiar silueta lui Lily, care se lua de un baiat, care era cam de inaltimea lui Jennifer. -Lily, strigase Jennifer alergand spre ea.Ii parea bine ca isi vedea o colega de la Hogwarts pe aici. RE: The last night - Odette B. Malfoy - 10 Jul 2011 Lily tresari involuntar si isi trase gluga robei de Devorator al Mortii mai bine pe cap. Cineva o recunoscuse. Isi intoarse capul spre fata si fu oarecum usurata sa vada ca era doar Jennifer o colega de la Hogwarts. Desi nu erau ele chiar cele mai bune prietene se intelegeau bine si Lily era sigura ca avea sa ii pastreze secretul pe care era pe care sa il afle iar daca nu avea sa sufere mult inainte sa moara. -Buna, zise Lily cu o voce putin ragusita. -Hei... ce faci aici? intreba Jennifer putin suspicioasa. -Hmm, pai aici locuiesc si am iesit acum ca am putina treaba. Sa nu indraznesti sa fugi! tipa ea spre baiatul care incerca sa se ridice de pe jos. Lily avea bagheta indreptata spre el dar il lasa sa se ridice. Era mult mai amuzant asa. Viperina era ca o felina careia ii placea sa se joace cu prada inainte sa o manance. Baiatul isi cauta bagheta si Lily scoase un obiect lung din buzunar. -Pe asta o cauti? intreba ea zambind batjocoritor. -Te omor, ii zise lui Lily. Viperina o auzi pe Jennifer icnind privind ingrozita scena din fata ei. -Cum? intreba iar Lily enervandul. Baiatul se repezi la Lily prinzand-o de gat. Lily incepu sa rada. -Cat curaj ai, zise ea si il apuca de incheietura dandu-i mana la o parte. Lily parea foarte firava dar cand vroia putea fi foarte rea. -Crucio, zise facandu-l sa cada iar pe jos. Continui asa pana imi spui ce vreau sa stiu. RE: The last night - Jennifer L. Campbell - 10 Jul 2011 Jennifer se uita atenta la Lily si acel baiat.Se gandea ce i`o fi facut lui Lily, dar o amuza acest gand.
Jennifer chicotea vazand cum baiatul incerca sa o sugrume pe Lily, stia ca nu ii va face nimic..totusi , era Lily.Nu se lasa ea mai prejos decat un baiat, care parea mai mic decat ea.Tanara vazu cum Lily arunca un blestem Neiertat pe baiat, dar acesta nu tipa foart tare.Cercetasa nu vroia sa se bage, totusi viata e cruda.Mereu se poate intampla orice.Ii era un pic mila de el, dar fiecare avea soarta lui. -Ce vrei sa iti spuna? o intreba Jennifer pe Lily. -Iti spun dupa, spuse Lily. Baiatul acela vruse sa scape iar, dar din pacate bagheta lui inca era la Lily. Jennifer se uita in ochii baiatului.Avea niste ochi albastri, foarte frumosi, si mai rar vezi un baiat cu ochii albasti.Parca o implora din priviri sa il scape de Lily.I se facuse mila.Asta era un dezavantaj la Jennifer, i se facea foarte repede mila. -Cru..incepea iarasi Lily. -Lily, spuse ea luand`o de mana.Lasa`l te rog.Tu nu vezi ce fata are? spuse ea razand.Tremura tot. Lily se intoarse inspre Jennifer privind`o cu niste ochi mari, dar pe buze se vedea ca ii venea sa rada. -Ce Lily nu am dreptate? intrebase Jennifer.Uita`te ca daca se ridica in picioare nici nu poate sa stea din cauza tremuratului.. RE: The last night - Odette B. Malfoy - 17 Jul 2011 -Nu imi pasa daca tremura, zise Lily. Charlie, fii atent, daca nu-mi zici unde e tactu' unde se ascunde si ce face, te omor mai adauga viperina. Lui Jennifer ii pieri urma de zambet pe care o mai avea. -Lily te rog! Chiar nu stiu! striga Charlie. -Crucio! zise Bellatrix si alte tipete rasunara pe alee. Charlie statea la picioarele ei. Avea si cateva zgareturi pe fata si pe maini. -Lily suntem prieteni. Ai fi un Auror excelent, renunta la ceea ce faci! striga baiatul gafaind. -Nu pot fi un Auror nu vreau sa fiu un Auror, vezi? zise nervoasa Lily tragand violent de maneca de la mana stanga desvelindu-si antebratul. Faptul ca Charlie ii propuse sa se intoarca de partea binelui o enervase la culme. Pur si simplu uitase de Jennifer care acum statea acolo si privea inmarmurita spre Lily dar viperina era convinsa ca nu avea sa spuna nimanui. Si daca ar fi amentintat-o Lily avea anumite metode de a o aduce la tacere. -Poate nu stii... dar ma intreb daca tactu va veni acasa daca ii dai un semn... Stiu ca cei din Ordin au si ei metodele lor de a comunica. Sa vedem ce zice taica-tau daca ii spunem ca mai ai cam o ora de trait, zise Lily cu o voce rece, privindu-l cu ura. Cu un gest gratios isi indeparta o suvita de par de pe chip, In ochii ei negri nu se vedea nici urma de mila. -Jennifer, ia zi cat o sa spui din ce ai vazut in seara asta, zise Lily intorcandu-se pe calcaie spre Jennifer. RE: The last night - Jennifer L. Campbell - 17 Jul 2011 Jennifer privi un pic prea atenta semnul de pe mana lui Lily, dar nu era ceva de mirare.Totusi, mereu Lily avuse atitudinea unui Devorator, doar ca nu era asa rea.Stia sa isi faca prieteni.
Ascultase in continuare atenta cearta celor doi - daca se putea spune cearta, deoarece baiatul era torturat la propriu, dar si la figurat-.Se parea ca era vorba despre tatal acelui baiat , pe care il chema Charlie, si care era Auror.Se mirase vazand cum ii spuse lui Lily sa fie un Auror.Nu vazuse si el ca ei ii place sa fie Devorator? Era cam orb se pare.. Lily se intoarse spre Jennifer, intreband`o cat o sa spuna din ce a vazut. Jennifer ridicase din sprancene. -In primul rand, nu sunt sifonara.In al doilea rand, nu ma intereseaza, si il ultimul rand ce treaba am eu ca sa ma duc sa spun ce am vazut? Se gandea ca poate intr`o zi o sa fie si ea o prietena mai buna cu Lily, ea stiind ca Lily era prietena cea mai buna a verisoarei ei.Oricum asta nu conta, deoarece nu asta era motivul pentru care vroia acest lucru.Pur si simplu asa simtea.. Se uita atenta la Lily asteptand sa vada ce zice. RE: The last night - Odette B. Malfoy - 17 Jul 2011 -Il chemi sau mori? intreba Lily simplu. -Il chem, zise Charlie. Doar lasa-ma sa merg sa... -...Nici vorba, il intrerupse Lily. Stiu despre acele mici statuiete pe care le folositi in caz de urgenta. Charlie o privi ciudat pe Lily apoi scoase mica statuieta a unui Phoenix din buzunar. Lily era pregatita de lupta pentru ca era convinsa ca Charlie ori il v-a chema pe tatal sau ori pe cineva care sa il ajute dar ideea era ca pe oricine ar fi chemat avea sa riposteze. Cand in fata lui Lily aparura trei persoane dezastrul incepu. Lily arunca o vraja scut asupra lui Jennifer pentru ca nu o vroia implicata si apoi se arunca intr-o parte. -Avada Kedavra! striga apoi viperina nimerindu-l pe unul dintre ei. Trebuia sa aiba mare grija sa nu il nimereasca pe Charlie, care tipa ingrozit cand fratele sau cazu mort la pamant. -Era fratele tau asai? zise Lily. Vaaaai dar imi pare atat de... bine! striga ea trimitand un alt Blestem Fatal spre celalalt membru din Ordin, membru pe care nu il cunostea. Avea cateva rani pe maini si pe fata care sangerau destul de rau. Totusi fusese o lupta trei contra unu. Acum se duela cu cel de al treilea membru care ii venise in ajutor dar acesta Disparu chiar inainte ca Lily sa arunce asupra lui blestemul fatal. -Ce las! pufni Lily stergandu-si sangele de pe fata dar facu mai rau. -De ce faci asta? intreba Charlie privindu-si fratele. -Pentru ca am facut o greseala uriasa pe cae trebuie sa o indrept, zise Lily ridicand vraja scut de pe Jennifer care izbucni imediat intreband de ce nu o lasase sa o ajute. RE: The last night - Jennifer L. Campbell - 18 Jul 2011 Jennifer se uita atent la mica statueta din mana lui Charlie.Se gandea cine o sa vina, dar avea de gand sa o ajute pe Lily.Totusi, nu`i cunostea pe oamenii aceia.
Dintr`o data aparusera trei persoane in fata lor, iar batalia incepuse. Chiar in momentul cand Jennifer vruse sa isi scoata bagheta, Lily arunca o vraja scut pe Cercetasa, aceasta neputand sa faca nimic.Se chinuise sa scape de ea, dar nu reusea in nici un fel. Isi intoarse privirea spre lupta care se dadea in fata ei, vazand cum Lily omorase doua dintre persoane, una dintre ele se parea ca era fratele bietului Charlie, iar ultima persoana scapase chiar inainte sa arancu Lily pe el blestemul fatal. Lily ridicase vraja scut de pe Jennifer, care vazuse cum firicele de sange ii cad pe fata. -Lily !! tipase Cercetasa la ea , de ce nu m`ai lasat sa te ajut ??? Isi intoarse privirea spre Charlie, care statea aplecat pe fratele sau, plangandu`l. -I`al acasa si ingroapal, spuse Jennifer.Imi pare rau pentru fratele sau. RE: The last night - Odette B. Malfoy - 20 Jul 2011 -Scuze, Jenn, dar chiar nu vroiam sa fii implicata in asa ceva, zise Lily incercand sa isi opreasca sangele care curgea din taieturile de pe fata. Cred ca e de ajuns pentru seara asta, mai zise ea pocnind din degete. Un spiridus de casa aparu in fata lui Lily. -Snowdrop, vreau sa il duci pe Charlie in pivnita casei si sa il inchizi acolo. Da-i si ceva de mancare si niste haine curate, zise viperina. Jennifer o privi cu ochii mari pe Lily dar aceasta spuse imediat ca atunci cand va ajunge acasa va avea ea grija de Charlie sa ii spuna totul. -Morsmordre!striga viperina si din bagheta iesi un jet de lumina gri. Pe cer aparu apoi Semnul Intunecat, exact deasupra fratelui lui Charlie. Dupa ce admira putin semnul o lua pe Jennifer de brat si ii spuse ca amandoua trebuie sa plece imediat de acolo pentru ca daca erau gasite la locul unei crime nu avea sa fie bine. RE: The last night - Jennifer L. Campbell - 20 Jul 2011 Jennifer asculta discutia dintre Lily si spiridusul ei de casa un pic cam indiferenta.Dupa aceea Lily facuse sa apara Semnul Intunecat pe cer, Jennifer tresarind un pic la vederea lui. Lily o luase dupa aceea de mana, sunandu`i sa tre sa plece imediat de acolo.Jennifer isi daduse seama ca imediat vor aparea Aurori pr acolo, si nu ar fi deloc bine sa fie vazute la locul crime. -Ok, haide, spuse Jennifer. Cele doua fete aparura tot intr`un loc din Pestera lui Godric, undeva in apropierea padurii. -Si acum ce facem? o intreba Jennifer pe Lily. Lily se uita undeva pe cer, ingandu`rata. -Lily! spuse Jennifer vrand sa o trezeasca pe Viperina la realitate. RE: The last night - Odette B. Malfoy - 10 Sep 2011 -Fugim! striga Lily cand isi dadu seama ca Jennifer vorbea cu ea. Era prinsa in ganduri si abia cand cercetasa ii striga numele isi dadu seama ca era ceva important. O lua pe Jennifer de mana si o trase dupa ea pe niste stradute inguste. Isi strase gluga robei pe cap si o ruga pe cercetasa sa faca la fel. -Stupefy! se auzi la un moment dat din spatele lor. Lily mormai ceva despre unde ar trebui Aurorii sa se duca apoi o prinse si mai strans pe Jennifer si Disparu impreuna cu ea. Dupa senzatia de greata si sufocare ajunsera intr-o camera frumos aranjata cu toate piesele de mobilier albe si negre. -Suntem in dormitorul meu si suntem in siguranta nu ne va gasi nimeni aici, zise Lily calma. Vrei sa mergi la baie sau sa mergem jos si sa bem ceva cat mai stam la taclale? mai adauga dupa cateva secunde. |