![]() |
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs) +---- Forum: Studiul Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-studiul-incuiatilor) +----- Forum: Arhiva (https://www.darkmark.ro/f-arhiva--74) +----- Thread: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor (/t-lectia-i-acceptarea-incuiatilor-si-sange-malilor) |
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Robert Eric Smith - 15 Jul 2011 Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Veronique A. Dupont - 15 Jul 2011
RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Robert Eric Smith - 15 Jul 2011
RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Eliza G. Blest - 15 Jul 2011 Pe niste coridoare pustii , necunoscute elevilor , o fata , cu gluga trasa pe fata , mergea repede , cu ghiozdanul intr.o parte si lovinduse de el la fiecare pas mare pe care il facea .
La capatul coridorului , ridica mana si zidul disparuse instantaneu cand aceasta soptise cateva cuvinte dintr.o limba ciudata . Se afla pe un coridor la fel de gol ca si celalalt , dar fetei nu ii pasa , cu cat erau mai putin , cu atat mai bine . "So .. pentru prima data merg la o astfel de ora . O ora legata de incuiati. De ar stii parintii mei in ce m.am bagat .. mi.ar face multe . " Ajunse la o usa , intredeschisa si cand vru sa o impinga , profesorul de potiuni ii iesise in cale . -Ahm , buna ziua ! a rostit ea putin uimita . Acesta nici nu se uitase la viperina si isi continuase drumul . Eliza se uitase dupa el uimita si usurata . Pasise pragul , privind spre fata clasei . Profesorul se afla la catedra si o persoana venise deja . -Buna ziua domn profesor , rostise ea si se asezase la o banca . RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Evelyn Steel - 15 Jul 2011 Eveline parasi incruntata Turnul Cercetasilor si incepu sa mearga pe coridoare cu mainile in buzunar si geanta pe umar.Tare ar fi vrut ca in acea ora sa se fi dus si ea langa lac cu prietenii sai.Insa ea avea "Studiul Incuiatilor".Nu intelesese de ce se inscrisese la acea materie,doar traise cu incuiatii jumatate din viata.Ii cunostea,le cunostea obiceiurile,defectele.Stia cum gandeau.Si totusi se inscrisese.Se gandea ca avea sa fie interesant sa auda ce cred si ceilalti despre ei.Sau cum pun profesorii problema lor.Probabil ca avea sa fie activa la aceasta ora.Avea sa raspunda la ce stia despre ei.Brusc,isi aduse aminte de Ashlyn,fosta lor profesoara.Ii parea rau ca numai era.Dar acum Robby ocupase postul si Eveline stia ca avea sa se descurce. Ajunse la usa si ciocani usor.Dinauntru o voce ii raspunse spunandu-i sa intre.Impinse usa la perete si observa trei oameni in clasa.Pe Robby,Ronnie si Eliza.Deci nu intarziase.Mai bine,nu ii placea sa ajunga ultima. - Buna ziua zise ea usor.Robby ii raspunse la salut si ii spuse sa ia loc.In trecere ii zambi lui Ronnie si se aseza in a doua banca de pe randul de la geam,asteptand sa mai vina si alti elevi si gandindu-se ca poate lectia nu avea sa fie o pierdere totala de timp. RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Desiree Rose Goth - 15 Jul 2011 Tanara merse pe coridoare, ecoul pasilor sai reverberand in jurul ei precum un cantec reluat la nesfarsit. Avea prima ora de Studiul Incuiatilor din acel an si nu dorea ca sa intarzie. Nu stia de ce se inscrisese la acel curs - doar petrecuse multi ani din viata ei pretinzand ca era o Incuiata, o fata fara puteri magice. Mai mult de atat, crezuse ca nici macar nu provenea dintr-o familie de vrajitori.
Dar, cine stia, poate acel curs se va dovedi util. Intra in clasa, dupa care isi saluta profesorul folosind cateva cuvinte si o inclinare usoara din cap. Ii zambi lui Eveline cand o vazu , apoi se aseza in banca. Spera ca ora de Studiul Incuiatilor sa fie interesanta. RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Jennifer L. Campbell - 15 Jul 2011 Jennifer se afla pe coridoarele Hogwarts`ului, indreptandu`se spre prima ora.Avea "Studiul Incuiatilor".Chiar daca traise atatia ani alaturi de ei, ii place sa vada ce parere au despre ei si ceilalti vrajitori.Ea stia foarte multe lucruri despre ei, deoarece traise zece ani alaturi de ei, si chiar si acum avea prieteni Incuiati.
Ea nu avea nici`o problema cu ei, chiar ii placea sa aiba astfel de prieteni, pana la urma tot oameni erau si eu, chiar daca nu aveau puteri magice. Ajunse in fata usii, batand usor inainte sa deschida usa. -Buna ziua, spuse ea tuturor zambind. Robby, profesorul lor, ii raspunse la salut, spunandu`i sa se aseze intr`o banca. Jennifer vazuse ca in clasa erau decat verisoara sa Eveline, Sefa de Casa si prietena sa Desiree, si inca doua fete de la Viperine pe care nu le cunoscuse inca. Tanara se asezase intr`o banca din mijlocul clasei, asteptand sa vina si ceilalti elevi, pentru a incepe prima ei lectie despre Incuiati. RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Melisse Y. Carter - 15 Jul 2011
RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Robert Eric Smith - 15 Jul 2011 Elevii au ajuns destul de repede, orologiul nici nu batu de fix si clasa era plina ochi, nu mai erau decat cateva locuri libere. Copiii se ridicasera frumos in picioare si-l salutara pe profesor, acesta salutandu-i la randu-l sau.
„-Deci, hai sa incepem ora.” zise vioi profesorul, unii elevi fiind entuziasmati, altii nu. „Astazi vom discuta, doar atat.” in acel moment pana si copiii care nu erau entuziasmatii schitara un zambet. „Mai intai sa ma prezint, numele meu este Robert Eric Smith, unii dintre voi ar putea sa ma cunoasca, eu unul vad unele fete cunoscute. Anul acesta voi fi profesorul vostru al Studiului Incuiatilor.” lua o scurta pauza. „Poate unii dintre voi nu stiti, dar eu sunt vampir, unii cred ca ii urasc si, din acest moment ma vor ura si pe mine, dar eu vreau sa existe o relatie prieteneasca intre noi, atat intre voi ca elevi, cat si cu mine ca profesor. Cei care sunt prezenti primesc cate 20 de puncte !” Profesorul isi scoase bagheta si o indrepta spre tabla din spatele biroului, incepu sa scrie cu litere mari, de tipar: 15 iulie 2011
Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor „-Unii dintre voi ii desconsiderati atat pe Incuiati, dar si mai mult pe Sange-Mali. Vreau sa va explic ca mama mea este un Sange-Mal, nu a existat nicio ruda cu puteri magice in familie, doar oameni obisnuiti, Incuiati, dar ea a primit acest dar. Vreau sa-mi povestiti daca aveti vreo ruda Non, Sange-Mal sau Incuiat. Povestea cea mai fascinanta va castiga puncte, dar sa fie si adevarata.” zis si zambi Robby. OOC: Povestiti ca si cum a-ti fi venit deja la ora, nu ca tocmai v-ati sculat si tot asa.
RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - Jane Rivers - 15 Jul 2011 Jane ajunsese foarte obosita la ora de Studiul Incuiatilor. Ajunsese printre primii, insa era obosita. Si totodata plictisita. Nu voise sa faca acest curs, dar mama ei o impinsese de la spate. Nu ca ar fi avut ceva cu Incuiatii sau cei nascuti din Incuiati. E adevarat, nu i se parea ca ar trebui pusi cu totii laolalta, dar totusi ii erau indiferenti. Il asculta pe Robby vorbind. "Povestea cea mai fascinanta va castiga puncte," spuse el. 'Super, acum hai sa inventam cu totii povesti pentru puncte,' gandi ea. Statea, ca de obicei, in ultima banca si astepta ca cineva sa vorbeasca. "Sa vedem acum cine are imaginatie bogata," murmura pentru ea insasi, insa se pare ca Robby o auzise. |