![]() |
What did I miss? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Baia Plangacioasei Myrtle (https://www.darkmark.ro/f-baia-plangacioasei-myrtle) +--- Thread: What did I miss? (/t-what-did-i-miss) |
What did I miss? - Rosalie Vivienne Alden - 21 Jul 2011 Rosalie & Cassandra Se indreptase inconstient catre baia plangacioasei Myrtle. Ii era atat de dor de sora sa , iar faptul ca nu ii raspunsese la scrisoarea ce i-o trimisese in Lumea Incuiatilor o ingrijorase complet. Mama si tatal celor trei surori stateau in Pestera lui Godric, in resedinta familiei Alden, dar sora sa mai mica se afla intr-o lume total diferita de a lor. Viata lor nu fusese tocmai usoara - tocmai din cauza acestui lucru. Rosalie se integrase in lumea Vrajitorilor, dar ii lipsea sora sa - Cassandra. Se intrebase ce mai face. De cativa ani nu mai luase legatura cu ea. Presimtise ca o va vedea foarte curand si se temea ca simturile sale care niciodata nu dadeau gres sa fie de data aceasta o enorma eroare. Scuturase usor din cap preferand sa nu fie asa si intrase in baia aceea unde se afla fata enervanta. "Buna!" , rostise o voce extrem de cunoscuta din spatele sau exact cand se asezase langa chiuvete. Oare .. hm,sa indrazneasca sa creada ca era ea? RE: What did I miss? - Cassandra Alden - 21 Jul 2011 -Bunaaa!! am strigat eu cat de tare m-au tinut plamanii atunci cand am vazut-o pe rose, sau cel putin speram ca e ea., daca nu era, aveam sa ma fac rau de tot de ras., dar cand s-a intors mi-am dat seama ca era ea, mai crescuse, desigur dar avea acelasi par castaniu des si ondulat perfect, fara a sta in toate directiile pentru care am invidiat-o mereu, aceeasi ochi caprui si mari ca de caprioara si...ei bine, era ea si asta era tot ce conta. Imi fusese atat de dor de ea de cand plecase de acasa pentru a venii aici, dar acum era profesoara si castiga la fel de multi bani ca mama si tata la un loc, mereu ne trimitea si noua bani ca sa ne ajute, dar banii de la ea si toate lucrurile care mi le trimitea nu ii puteau tine locul, dar acum era aici chiar in fata mea, nu cred ca am mai fost atat de fericita de mult timp. - Ce mai faci? am intrebat eu vesela sperand ca si ea ma recunoaste RE: What did I miss? - Rosalie Vivienne Alden - 21 Jul 2011 In clipa in care strigase cu o voce mica un 'Ce mai faci?' timid , dar totodata impunator isi daduse seama ca intr-adevar era ea. Sora sa mai mica se afla la Hogwarts cu adevarat. Nu ii venea crede ochiilor, era in stare de soc. De ani buni nu vorbise cu ea si tot de atata timp nu o mai vazuse. Nici macar in poze, iar acum socul revederii fusese imens. Insa era foarte nedumerita - ce cauta la Hogwarts? Oare si-a descoperit si ea puterile? Fiind de sange pur , toti aveau puterile Vrajitorilor , insa nu indraznea sa creada ca sora sa isi descoperise adevarata natura. Fara sa isi dea seama i-au aparut cateva lacrimi in ochi si le sterse la fel de repede cum aparusera. O imbratisase si in acelasi timp spuse: "Cassy, nu imi vine sa cred ca te revad dupa atat de mult timp. Am atatea sa iti spun , dar in primul rand .. Ce faci tu aici?!" Se eliberase din imbratisarea stransa asteptand un raspuns din partea surorii sale. Era foarte nedumerita. RE: What did I miss? - Cassandra Alden - 21 Jul 2011 - Paaai, stii, e o poveste destul de interesanta... am zis eu cu o voce ciudata incercand sa ascund adevaratul motiv, desi stiam ca nu sunt o actrita deloc buna, incercam din greu sa o fac pe Rose sa nuisi dea seama, stii, de fapt nu e nimic interesant am venit pentru ca am vrut, am continuat cu o voce sfidatoare, doar stii ca am primit de vreo 2 sau 3 ani invitatiile alea, si acum am zis sa vin, chiar daca am venit asa, pe nepusa masa, sper ca nu e o problema, daca e vreo problema nu o sa las pe nimeni sa afle ca esti sora mea...adica, daca tu asa vrei, am continuat cu vocea unui copil care mai avea un pic si plangea, lucru de care nu eram deloc mandra. Dupa ce am spus toate astea pe nerasuflate,in timp ce asteptam un raspuns, i-am privit expresia lui Rose care se tot schimba, de la uimire, la suspiciune, la ceva ce nu intelegeam, intre suspiciune si intelegere, iar apoi, spre mirarea mea parea un pic nervoasa. Intr-un final a spus: RE: What did I miss? - Rosalie Vivienne Alden - 21 Jul 2011 Rosalie se uitase la sora sa uimita si daduse din picior parand nervoasa. Mai avea putin si i-ar fi dat o palma la gluma pentru a o trezi la realitate. Cum adica sa ascunda faptul ca erau surori? Asa ceva era inadmisibil, iar pentru fosta Soimeanca parea un soc faptul ca tocmai ii spusese asa ceva Cassandra. Se uitase in jur precauta sperand ca fantoma Myrtle sa nu apara prin preajma fiindca nu avea timp si chef de bocetele sale. Uneori ii era mila de ea, dar alteori nu o putea suporta. Oftase aducandu-si aminte ceea ce a spus sora sa la inceputul dialogului asa ca o privise suspicioasa , dupa care murmura: "In primul rand ma supar pe tine daca mai spui ca trebuie sa ascunzi asa ceva. In al doilea rand vreau sa aud acea poveste. Crezi ca nu te cunosc indeajuns incat sa stiu ca ma minti?! Rosalie parea de-a dreptul indignata acum. RE: What did I miss? - Cassandra Alden - 21 Jul 2011 "Offf, se pare ca sunt o actrita mult mai proasta decat credeam" mi-am zis eu dezamagita. Oricum, Rose acum nu arata prea bine, era aproape rosie la fata si arata de parca vrea sa imi dea o palma, daca ma gandesc mai bine, pe ea o cheama "trandafir" asa ca e oarecum normal sa fie rosie la fata, m-am gandit iar un mic zambet mi-a aparaut pe fata. Zambet pe care Rose il sesiza, lucru care o facu sa para si mai nervoasa. Oare unde era Myrtle cand aveai nevoie de ea? - Deci cum e sa fii profesoara aici? am intrebat repede pentru a schimba subiectul. RE: What did I miss? - Rosalie Vivienne Alden - 22 Jul 2011 Isi daduse ochii peste cap observand ca sora sa evita subiectul de discutie principal: motivul pentru care a venit la Hogwarts. Practic - orice ar fi ar trebui sa ii spuna avand in vedere faptul ca erau surori si aveau incredere una in cealalta. Se uitase putin cam sceptica la ea, dar preferase sa nu ii raspunda in acea clipa pastrandu-si inca o unda de speranta ca ii va raspunde la intrebarea pe care Rose i-o pusese mai devreme. Nu ii venise sa creada cum s-a schimbat atat de mult, dar nu prea stia nici acum sa isi minta sora - ceea ce ea considera ca era foarte bine. Se uitase inca o data scurt la ea,dupa care spuse: "Pai e foarte frumos sa fiu profesoara. Te rog - nu schimba subiectul. Chiar nu ai incredere in mine? , intrebase fosta Soimeanca de aceasta data parand cu adevarat dezamagita. Era sora ei si credea ca increderea putea sa aiba . RE: What did I miss? - Cassandra Alden - 22 Jul 2011 -Sa stii ca o sa fiu si eu la cursul tau, am zis foarte mandra de mine. Dar acum avea dreptate, chiar nu mai puteam sa am incredere in ea? E adevarat ca dupa atata timp relatiile noastre s-au mai racit, dar totusi, ea niciodata nu m-a dezamagit, asa ca, de ce nu i-as zice? Oricum nu are cui sa ii spuna. - De ce am venit aici? Ei bine, il stii pe David? Adica normal ca nu il stii, e un tip de care am fost eu super indragostita, ma rog, stii cum eram eu si asa, cum aveam alt prieten la 2 zile, nu? Ei bine, pe Jen o stii? nu am asteptat sa raspunda si am continuat. Nu conteaza, era cea mai buna prietena a mea, cel putin asa am crezut, ideea e ca ea l-a pus pe David sa fie cu mine, ca mai apoi dupa vreo saptamana cand era Balul de Sf. Valentin el m-a chemat sa mergem impreuna si acolo el a mers cu Jen si au mai si castigat miss si mister valentine, si cadn am intrebat-o pe ea de ce a facut asta, mi-a raspuns simplu " Era ta s-a terminat, cand esti asa populara trebuie sa iti pazesti mai bine spatele, scumpo", asa ca ma rog, dupa cum vezi am mai stat vreo luma si am venit aici. am zis totul destul de repede si lasfarsit am avut si cateva lacrimi in ochi, dar cu toate astea sper ca Rose a inteles ceva si nu va mai pune alte intrebari. RE: What did I miss? - Rosalie Vivienne Alden - 22 Jul 2011 Doar o imbratisase scurt , dupa care ii facuse semn sa se aseze langa ea in fata chiuvetelor. Nu avusese de gand sa ii puna alte intrebari fiindca isi daduse seama ca era destul de trista si pe buna dreptate. In unii 'prieteni' chiar nu poti avea incredere, iar ea stia acest lucru mai bine ca oricine altcineva. Ii intinse un servetel surorii sale pentru a-si sterge lacrimile ce i se iveau in ochi. Pentru o secunda se gandise ca nu e bine sa planga dupa o intamplare trista, dar apoi isi muscase buzele amintindu-si de a ei cu Ryan. De multe ori viata o lua pe intorsaturi diferite si totul ajungea sa fi fost in van. " Ei bine, aici iti va fi mult mai bine. Suntem eu si Ginny. In plus, te-ai putea indragosti din nou cu timpul. Nu merita sa plangi dupa cineva care te-a tradat! " Facuse o pauza, apoi zambise cald . RE: What did I miss? - Cassandra Alden - 22 Jul 2011 Uitesem ce distractive erau momentele astea in care discutam deschis si ne ziceam totul. Era amuzant si oarecum dragut. Nu stiu de ce, dar acea imbratisare ma facuse sa ma simt mult mai bine, stiu ca pentru ea sunase destul de ciudat, nu stiu daca stia ea ceva despre lumea incuiatilor sau nu, dar in orice caz, ii voi explica eu mai multe mai incolo. Si in plus avea dreptate, nu se merita sa plang pentru David, nu avea rost, pentru prima data chiar imi doream ca el si Jen sa fie cu adevarat fericiti. Stia ca locul meu nu mai e acolo, acum e aici, in lumea vrajitorilor. -Si Ginny ce mai face? Tu ce mai faci? Vreau sa stiu tot ce e nou. Am zis eu cu un zambet urias pe fata. |