Darkmark RPG Forum
The forgotten secret - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra)
+--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric)
+--- Thread: The forgotten secret (/t-the-forgotten-secret)

Pages: 1 2 3 4 5

The forgotten secret - Jennifer L. Campbell - 22 Jul 2011

Only me and Lylith

Jennifer era in camera ei din Pestera lui Godric gandindu`se cu ce sa se imbrace.In seara asta trebuia sa vina la ea in vizita Lylith.Numai o vazuse de foarte mult timp, asa ca ii venise ideea sao cheme la ea acasa.Cand ii spuse mamei ei ii facuse mare placere, stiind`o de cand a ajutat`o pe Jennifer sa il salveze pe James, tatal sau.

Isi luase o niste blugi de un bleu deschis, cu un top roz.Se machiase ca de obicei, cu creion, rimel si tus, si coborase jos, in sufragerie.
Mama ei era la bucatarie pregatind ceva dulce pentru cele doua fete.
Jennifer se uita la ceas vazand ca era ora 20:00, deci Lylith trebuia sa ajunga.Ii spuse in scrisoare unde sta si ora, iar Lylith acceptase cu mare placere.
Cineva suna la usa.
-Imediat, striga Jennifer.
Se duse la usa, deschizand`o.
-Hey Lilyth, intra, ii spuse ea prietenei sale Astropufe.

RE: The forgotten secret - Lylith Anne Campbell - 22 Jul 2011

Drumul fusese destul de plictisitor avand in vedre ca a trebuit sa calatorea kilometrii intregi cu trenul, dar se bucurase sa o vada in sfarsit pe prietena s-a Jennifer. Nu va uita niciodata de cateori i-a salvat viata cand a fost in primul an.
,,-Hei, buna!'' ruspunsea aceasta primitului calduros de care a avut parte.,,Am intarziat?'' continuase astropufa pasind incet in camera.
Nu era niciodata genul de persoana punctuala, dar totusi incerca sa nu calce oamenii pe nervi ajungand mult mai devrema sau mai tarziu.Stia cat de enervant poate fii sa astepti o persoana ore in sir si defapt sa nu mai apara deloc.

RE: The forgotten secret - Jennifer L. Campbell - 23 Jul 2011

-Nu, spuse Jennifer zambind.Ai ajuns la fix.
Jennifer ii spuse lui Lylith sa mearga in sufragerie ca mama sa doreste sa o cunoasca, dupa puteau merge in camera ei.
-Mami, strigase Jennifer la mama sa.A venit Lylith.
-Vin imediat, o auzi pe mama sa strigand de la bucatarie.
Jennifer ii facu semn lui Lylith sa se aseze.Numai o vazuse de mult timp, si chiar ii fusese dor de ea.
-Si ce ai mai facut? o intrebase pe Astropufa zambind

RE: The forgotten secret - Lylith Anne Campbell - 23 Jul 2011

Puteam sa-i ofer raspunsul complex care nu prea are un sfarsit, dar am decis sa nu o plictisesc si doar sa-i raspund la fel cum i-ar fi raspuns orice elev obisnuit.
,,-Nimic special. Ore, studii. Si unele escapade noaptea tarziu.'' daca nu adaugam ceva legat de aventurile mele cu siguranta va crede ca sunt o alta persoana cu aceiasi infatisare.
,,-Dar tu?Din cate vad ai o casa si o famile primitoare.''
Familia este singurul lucru care ii lipseste astropufei, iar vazand o famile fericita nu poate sa-i deie decat acelasi sentiment placut.

RE: The forgotten secret - Jennifer L. Campbell - 24 Jul 2011

Jennifer o ascultase pe Lylith atenta.Aceasta o intrebase la randul ei pe Cercetasa, spunandu`i ca din cate vede are o familie si o casa primitoare.
-Da, am..spuse Jennifer incercand sa zambeasca.
Cercetasa inca ii ducea dorul tatalui sau..nu avea sa il uite niciodata.Stia ca trebuie sa treaca si peste aceasta pierdere dar pur si simplu nu putea.Nu trecusera decat patru luni de atunci.
-Hey, Lylith, spuse mama lui Jennifer intrand in camera.Ce faci draga mea? continuase ea indreptandu`se spre Astropufa.

RE: The forgotten secret - Lylith Anne Campbell - 27 Jul 2011

-Buna ziua! raspunse astropufa politicos zambind. Am venit in vizita, sa stii ca veti o fica minunata.
Nu era prea buna la laude dra Jennifer cu siguranta merita, cu timpul a ajuns sa tina la ea ca si la sora ei mai mare si este sigura ca nimic nu va putea schimba asta.
Mama cercetasei le aduse niste prajiturele aranzate atent pe o farfurie plata. Miroseau a miere si scortisoare iar astropufa era sigura ca gustul era mult mai dulce decat mirosul. Nici nu mai isi amintea parjiturile mamei sale sau ultima masa luata impreuna cu oameni pe care ii cunoaste asa ca acest moment se putea lua in calcul ca si o premiera.

RE: The forgotten secret - Jennifer L. Campbell - 27 Jul 2011

-Multumesc, spuse mama lui Jennifer zambind.Si tu esti o fetita extraordinara.
Jennifer vazu cum mama sa iese din camera pentru a le aduce niste prajiturele, intorcandu`se repde cu un platou plin.
-Poftiti, le spuse mama sa fetelor punand platoul pe masuta de langa fete.
Miroseau minunat prajiturile.Jennifer luase si ea una cu ciocolata.Avea noroc cu o asa mama care face niste prajituri extraordinare.
Jennifer vazu cum mama sa se uita la Lilyth si la Jennifer intr`un mod ciudat.Parca gandindu`se la ceva anume despre cele doua fete.
-Mami? intrebase Jennifer.
-Aa..da draga mea, raspunse Geraldine revenindu`si.

RE: The forgotten secret - Lylith Anne Campbell - 29 Jul 2011

Lylith ia o parajitura si ea la randul ei cu ciocolata, erau delicioase, crocante pe deasupra si mod inauntru.
-Faceti o mancare foarte buna, doamna.
Ce-i drept nu mai mancase ceva facut in casa de un timp, iar fursecuri cu atat mai putin. Cateodata ii este doar sa aiba o mama langa ea care sa-i gateasca si sa-i deie sfaturi. A fost nevoita sa treaca prin toate singura, sa se maturizeze mai repede decat era nevoie. II e dor sa vada lumea prin ochii unui copil.

RE: The forgotten secret - Jennifer L. Campbell - 29 Jul 2011

-Multumesc, raspunse mama sa zambind.Eu ma duc la bucatarie, daca doriti ceva strigati`ma.
-Ok mama, spuse Jennifer zambind si mai luand o prajitura.De mult numai facuse mama sa prajiturile acestea.Erau preferatele Cercetasei.
Isi indrepta privirea spre Lilyth, vazand cum aceasta pare ingandurata.
-Hey, Lyl, ai patit ceva? o intreba Jennifer incet.
Spera sa tanara sa prietena Astropufa nu patise nimic.De cand o cunoscuse prima oara se inteleg de minune.

RE: The forgotten secret - Lylith Anne Campbell - 29 Jul 2011

Astropufa isi mutase privirea spfre chipul lui Jennifer. Nu vroia sa ascunda adevarul de ea asa ca si-a spus toate sentimentele.
,,-Stii, mi-e dor sa am si eu o casa si o famile iubitoare. Sa stiu ca un semineu ma astepta intodeauna cu focul aprins ianutru, sa stiu ca un pahar de lapte e acolo sa-mi spuna noapte buna. Ai noroc ca ti nu ti-au fost luate toate acestea.'' raspunse astropufa privind prin geamul din spatelei cercetasei.
II era greu sa vorbeasca despre familie, nici macar nu-si amintea chipul mamei sale sau vocea tatalui sau. Singurul lucru care si-l aminteste este faptul ca a fost luata de acasa fara sa apuce macar sa-si ieie ramas bun de la persoanele care le iubisera mai mult.