Darkmark RPG Forum
O dorinta - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross)
+--- Forum: Expresul de Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-expresul-de-hogwarts)
+--- Thread: O dorinta (/t-o-dorinta)

Pages: 1 2

O dorinta - Isolde du Maurier - 25 Jul 2011

In sfarsit ajunse in tren. Dupa ce cauta in zeci de compartimente, gasi unul liber. Intra, isi puse bagajul intr-un colt si se aseza la geam. Expresul era destul de rapid, iar in fata ochilor i se derulau fel de fel de imagini. Isi lua cateva foi si incepu sa scrie:
"Draga Jurnale,
Sunt asa de patetica. Ia un exemplu denumirea pe care am dat-o unei foi de hartie.
Nu conteaza. Ma simt asa...goala. As vrea sa stiu, sa cunosc, dar nu stiu ce. Imi vine sa scriu lucruri la nimereala. Nu stiu de fapt ce sa scriu. Nu stiu ce caut, nu stiu cine sunt cu exactitate. Urasc ca nu stiu. Urasc tot ce tine de nestiinta.
Nici nu stiu ce sa scriu, cu toate ca vreau sa scriu. Mi-as dori sa ma cunosc mai bine. Sa vreau ceva cu exactitate. Dar asta sunt eu. India Scott."
Si in timp ce continua sa scrie lucruri care i se pareau fara sens, soarele apunea incet, lasand in urma lui o dara sangerie.

RE: O dorinta - Ema Snow - 26 Jul 2011

Ema incerca sa citeasca. Nu o deranja miscarea linistita a trenului, o deranja compania din compartiment. Cel mai mare elev de acolo, cu exceptia ei, era un pusti din anul trei, cu mult mai galagios decat o gradinita intreaga. Vorbea intr-una, precum o moara. Nu se oprea sa-si mai unga masinariile sau macar sa explodeze. Radea incontinuu, atragandu-i si pe ceilalti in poantele lui destul de patetice, dupa parerea Soimencei.
Cand un val brusc de ras si energie o facura sa tresara, Ema inchise cartea cu zgomot si se ridica, tragand rucsacul dupa ea pe culoar. Poate ar fi trebuit sa incerce sa-i potoleasca, dar stia ca nu avea sorti de izbanda. Poate ar fi trebuit sa-i ia la rost, dar nu o lasa inima.
Isi arunca privirea pe fereastra unui compartiment. Nu mai era decat o fata, o tanara pe care Emm nu o vazuse inainte. Intra si afisa un zambet politicos.
" - Buna. Eu sunt Ema Snow"
Facu un pas in fata, intinzandu-si mana prieteneste.
" - Te superi daca stau aici?"

RE: O dorinta - Isolde du Maurier - 26 Jul 2011

India scria de zor cand cineva incepu sa vorbeasca. Tresari, facand ditamai mazgalitura pe foaia intitulata "Jurnal".Ridica privirea si in fata ei statea o tanara, care se prezentase ca fiind Ema Snow. Se uita la mana intinsa si o lua, stangand-o timid. Mana fetei era foarte calda in comparatie cu mana ei rece.
-Buna. Eu sunt India Scott.
India isi lua lucrurile, punandu-le mai intr-o parte.
-Sigur, poti sa stai unde vrei., spuse ea zambind timid. Apoi se uita la foaia plina cu vorbe fara noima si o rupse. Hm, stii o vraja prin care sa ard foile astea?

" - Incantata de cunostinta si multumesc" zambi Soimeaca si se aseza, lasandu-si rucsacul la picioare si punand cartea langa ea.
Se uita spre firavele fire desenate de soare pe cer. Nu realizase ca pierduse atata timp in compartimentul acela galagios. Si nici nu prea avansase cu lectura; abia daca terminase cincizeci de pagini amarate. Ema era obisnuita sa citeasca repede. Termina un roman de 300 de pagini intr-o noapte. Macar la asta sa se priceapa si ea asa cum trebuie.
Isi ridica privirea spre India, ascultandu-i intrebarea. Zambi usor si isi duse din instinct mana la curea, acolo unde isi tinea bagheta agatata.
" - Poti folosi vraja Incendio. Dar ai grija sa nu o folosesti la un nivel prea mare pentru aceste foi. Nu e nevoie de o vraja energica" raspunse zambind.

"-Incendio", repeta India scotandu-si bagheta. "Bun, asta se presupune ca e prima mea vraja, sper s-o fac cum trebuie." Cu bagheta in mana, inchise ochii, se concentra si spuse clar: Incendio. Foile incepura sa arda, iar India se uita mirata." Am reusit! "striga ea. "Am facut si eu o vraja ca lumea, si e si prima. "
Zambind, se aseza mai confortabil pe bancheta. Observa cartea Emei si se uita la ea interesata.
"-Ce citesti?"spuse ea, sperand ca a gasit o tovarasa de lectura.

" - Felicitari!" zambi Ema incantata. " Te-ai descurcat extraordinar pentru prima vraja. Sincer, daca nu ai fi spus asta, as fi crezut ca ai mai exersat inainte"
Privirea ii aluneca spre coperta cartonata de langa ea.
" - Ah. 'Un yankeu la curtea regelui Arthur' de Mark Twain. Este despre un tip din Connecticut care se trezeste intr-o zi in lumea Cavalerilor Mesei Rotunde, cu aproximativ o mie trei sute de ani inainte de nasterea sa. E destul de amuzanta" chicoti ea scurt.
Analiza pentru cateva secunde chipul Indiei. Asa cum se confirmasera banuielile Emei, fata era pentru prima data la Hogwarts. Zambi usor melancolica, amintindu-si de senzatie.
" - Deci... Esti nerabdatoare sa incepi scoala?" intreba Soimeanca politicos.

"-Destul de nerabdatoare. Imi e frica totusi ca nu voi fi suficient de atenta. Atentia imi este distrasa usor." Se uita la bagheta ei. "Iti place sa citesti?", intreba ea luand cartea Emei si rasfoind-o. "Pare destul de interesanta", sopti ea in timp ce examina paginile. "Tu la ce casa esti?" intreba ea fara sa astepte raspunsul la cealalta intrebare. Se ridica sa se uite pe geam. Intunericul se lasase aproape de tot, iar pentru a pastra aparentele, India aprinse lumina. Luna nu stralucea foarte mult, fiind ascunsa de nori mari si intunecati. I-ar fi placut sa fie o seara frumoasa si senina. Se anunta ploaia.

RE: O dorinta - Ema Snow - 27 Jul 2011

OOC: Poti spune ca India se potriveste la Cercetasi si chestii de genu' daca vrei ^_^

BIC:

Ema rase delicat.
" - Da, imi place sa citesc. Enorm" raspunse ea. " Si sunt la Ochi-de-Soim. Cred ca asta explica intr-un fel faza cu cititul" chicoti.
Scoase din rucsac doua mini-placinte cu dovleac si ii dau una Indiei.
" - Stai linistita" continua Soimeanca dupa ce se uita si ea inspre fereastra. " Sunt destul de ferm convinsa ca iti va placea la Hogwarts. Inainte, invatam intr-o scoala Incuiata si sincer, am gasit o gramada de persoane bune la inima si prietenoase aici. Iti vei face repede multi prieteni, chiar si daca esti o fire mai tacuta."
Asa fusese in cazul Emei. Rareori isi lua inima in dinti si incepea o conversatie in timpul primului an. Dar, exersand incetul cu incetul, incepuse sa treaca peste aceasta 'teama' de vorbit. Se acomodase repede, iar timpul chiar incepue sa zboare.

RE: O dorinta - Isolde du Maurier - 04 Aug 2011

India lua placinta cu mana tremuranda. Ii zambi. "Multumesc", spuse ea muscand. Se forta sa manance, nu vroia sa para nepoliticoasa. "E chiar foarte buna", spuse ea sincer. "Si ce gen de carti iti plac?" Se simti foarte bine vorbind cu cineva care avea placerea de a lectura. Se uita in geanta ea si gasi ultima carte pe care o citea, "Jane Eyre", si ii spuse ranjind "Iti place?". Exemplarul era cam vechi, cu cotorul lipit cu scotch si cu unele pagini cam rupte. O gasise in biblioteca bunicii, si o devorase, chiar daca era o carte scrisa de Incuiati. Parca scria ceva de vampiri in ea.

RE: O dorinta - Ema Snow - 04 Aug 2011

In loc sa raspunda cu un simplu da, Ema se ambala putin cam prea mult.
" - E printre preferatele mele" zise ea dintr-o singura rasuflare.
Citise 'Jane Eyre' a lui Bronte acum doi ani si ii placuse foarte mult. Erau prezentate destul de multe situatii ce se schimbau.
Zambi, fericita ca nu parea o ciudata - sau asa credea - pentru ca citea mult. Cand isi petrecea timpul printre Incuiati, existau persoane ce o luau peste picior pentru asta. Probabil ca situatia ar fi fost altfel daca ei ar fi stiut ca Ema putea sa le ridice bancile doar cu o miscare de bagheta. Nu, gandea gresit, asta trebuia sa ramana un secret.
Ii zambi Indiei prieteneste.