![]() |
Discutzii la masa - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Discutzii la masa (/t-discutzii-la-masa) |
Discutzii la masa - Lyra Dust - 29 Dec 2007 OOC: Ma gandeam ca aici sa ne infruptam din minunatele bucate de la Hogwarts BIC: Ginny Potter se plimba pe un coridor pustiu. Ii era asa de foame... Simtzi un miros puternic de pui la rotisor. Apoi, ca un caine se lua dupa miros (OOC: OMG!). Tinea ochii inchisi si era asa de concentrata. Deodata buf! Dadu cu nasul de usa de la Marea sala. OOC: Off... trebuie sa ma duc la masa, continui dupa Re: Discutzii la masa - Cheyenne Laurette - 29 Dec 2007 OOC: se vede dc ai deschis acest topic BIC: Ginny P. intra. De acolo Sakura o striga -Hey Ginny P. -Buna. Dar Ginny P. era mult prea moarta de foame ca sa mai fie atenta. Se duse la masa ei si isi baga nasul in mancare. De acolo nu mai iesi decat dupa cateva ore bune.Lumea se uita la ea infiorata. -Ce? Nu at' 'ai vaz...ut p' ci' nev man' ca' t In sala se auzira rasete lungi. Ginny p. era murdara la gura de mancare. La sfarsit se sterse la gura si mai ceru putin desert. Re: Discutzii la masa - Lyra Dust - 30 Dec 2007 Realizand ca totzi erau cu ochii pe ea spuse cu voce tare: "Dar ce vretzi? Imi e foame!" Si totzi cei de la masa cercetasilor izbucnira in ras. Ginny Potter statea langa Julia si langa Harry. El o privise in tot acest timp cu o privire plina de admiratzie. Cand Ginny Potter in observa aproape o pufni rasul. Julia bea dintr-un pahar cu suc de dovleac cand ochii ii zburara catre Harry si il vazu si ea cum se uita la Ginny Potter. Aceasta se ineca si incepu sa tuseasca zdravan. HermioneGranger, care statea langa Julia incepu sa o bata pe spate. "Si? Ce ora avem dupa?" o intreba Harry pe Ginny Potter. "Cred ca avem transfigurare. Mergem?" Intreba ea uitandu-se la Julia si HermioneGranger. Cele doua se ridicara, dar Harry raspunse: "da" Atunci pe Ginny Potter o pufni rasul. Re: Discutzii la masa - Hermione Potter - 02 Jan 2008 Hermione intra in sala meselor unde elevi mancau fara oprire " salut ! ce mai faceti " spuse ea " uite-o si pe verisoara mea " spuse harry "unde sunt ceilalti " intreba Hermy " la ora de transfigurare" hermione scuipa sucul . " am uitat ! mi-am facut ordine in dulap . mi-e foame si mai sunt 5 minute ! ce ma fac? " " mananca ... te acopar eu" zambi el " si ce o sa zici? : hermione lipseste de la ora pentru ca mananca ?" " o sa fiu ceva mai convingator" zambi el " iti multumesc tare mult dar NU E NEVOIE " tipa ea " nu te alarma asa " " ce ora avem dupa transfigurare" intreba ea " ierbologie parca " " oo minunat .... trebuie sa prezint prioiectul" " hai ia-ti un sandwitch ! ora incepe in 2 minute " tipa el alarmat " ok ok .... " cei 2 plecara in sala de transfigurare . Re: Discutzii la masa - Iris Black - 03 Jan 2008 Iris intra in Marea Sala.Era a doua oara cand o vedea in toata splendoarea ei.Se aseza la masa Astropufilor .Nu cunostea pe nimeni si se simtea oarecum ciudat. Se uita o clipa la masa Cercetasilor si zambi in sinea ei... Se intoarse apoi la masa ei si zari o fata care se uita la ea si zambea binevoitor. -Buna,eu sunt Iris Black^^ -Buna,eu sunt Ginny weasley. OOC:sper ca nu te superi ca te-am bagat in poveste,dar nu mi-a venit nici un alt nume de la Astropufi in minte : )) =] Re: Discutzii la masa - Avril Arakawa - 03 Jan 2008 Avril intra in Marea Sala. Ii era foarte foame si se aseza grabita la masa Astropufilor. Acolo erau numai Ginnny W si o fata noua. -Buna Ginny! ii zambi fata. -Buna! Ce faci? -Bine! Buna! mai zise ea intorcandu-se spre Iris. Eu sunt Avril. Tu esti...? o intreba ea amabil. Re: Discutzii la masa - Ingrid Lestrenge - 03 Jan 2008 In timp ce toate celelalte mese erau aproape goale, masa Viperinilor era plina pana la ultimul scaun. Ingrid statea intre Pansy si Zabini, imruptandu-se din toate bunatatile de pe masa: lua friptura, cartofi, suc de dovleac si prajitura cu coacaze. Totul decurgea perfect... Re: Discutzii la masa - Iris Black - 03 Jan 2008 Iris se intoarse brusc si zambi politicos: -Eu sunt Iris,incantata ! spuse aceasta intinzand mana. Fata abia sosita o lua si ii spuse zambind: -Eu sunt Avril,bine ai venit in casa Astropufilor ^^ Re: Discutzii la masa - Cheyenne Laurette - 03 Jan 2008 Sakura alerga cu rucsacul in spate in sala. Veni langa cele trei. Lua o aripioara nijte paine shi si le indesa in gura. Cu gura plina lua paharul lui Ginny W si il dadu pe gat.Cele trei se uitara mirate si in acelasi timp amuzate. Apoi Avril spuse -Aaaa. Sakura, ia un loc! -Nu mu't'mes n e imp s' sta'! sp Sakura printre mancare. Apoi imprumuta si paharul lui Avril si il dadu si pe acesta pe gat. -Ce ai spus? -Am sp's a nu po' st'u!Sakura termina de mancat si sp: -Si cn ejti u? -Eu sunt Iris Black incantata de cunostiinta! -Neatza! sp Sakura dupa ce lua si cana ei si o bau. Re: Discutzii la masa - Raizen Isildur - 03 Jan 2008 Intre timp la masa Ochilor de soim se aseza Raizen intre Samantha Revanclaw si Aida-chan. Samantha ii arunca o privire mirata si spuse: -Buna. Tu cine mai esti ? -Eu ? spuse Raizen. -Da tu ! -Raizen Yusuke, tu trebuie sa fi Samantha nu-i asa ? -Da. Incantata de cunostinta ! spuse Samantha cu gura plina. -La fel ! ii raspunse Raizen. |