![]() |
Design Nou - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Design Nou (/t-design-nou--5610) |
Design Nou - Bell Evans - 08 Aug 2011 Dupa cum ati observat inca de la inceputul zilei, vechea thema a fost schimbata. Dupa multe luni, mult efort, timp si energie consumata, Dark Mark se poate lauda cu un design nou, care dupa parerea mea este mult mai bun decat cel vechi. A fost destul de greu sa gasim o idee, iar prima a fost cea cu marginile arse ale unui pergament - cele de pe margine. Detaliu care i'a dat mult de munca lui Raizen - nu ati fi vrut sa vedeti ce opere mi'au iesit mie! A urmat restul - sabloanele, header'ul, detaliile, culorile - si azi dimineata a fost gata; aveam un fel de versiune finala inca de aseara, dar mai trebuiau ajustate niste detalii. In ceea ce priveste culorile, galben si auriu erau printre ultimele pe lista noastra. Ne gandeam la un verde, asta a fost planul initial. Pana si rozul si movul erau mai sus in asa zisa "lista". Noua insa ne'a placut mult cum a iesit. A fost multa munca la ea, iar Raizen a lucrat ca un erou. Nu stiu daca eu am facut 10% din munca - mai mult eram cu alesul si cateva idei, dar m'am bucurat ca l'am putut ajuta. E aproape intru totul meritul lui. Si acum vrem sa aflam parerea voastra. Daca va place noua thema. Daca a iesit asa cum va inchipuiati - slabe sanse, zic eu - sau mai bine/mai rau? Vrem sa stim ce cred membrii, acum, dupa ce munca a fost sfarsita si se vad rezultatele. RE: Design Nou - Rosalie Vivienne Alden - 08 Aug 2011 Felicitari pentru o munca grozava. > ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Design Nou - Melisse Y. Carter - 08 Aug 2011 Tema este absolut minunata ![]() Cat despre tema aceasta, este mult mai complexa. Cel putin ador marginile pergamentului, arse ![]() ![]() Am spus si acolo, verdele viperinilor este umpic cam pronuntat, sau cel putin asta este punctul meu de vedere, insa cred ca se potriveste cel mai bine din toate nuantele de verde, oricum Imi place mult emblema Hogwarts'ului din meniu si, la fel, forma lui de pergament. Mai este insa o mica problema si sper ca nu va suparati daca o spun ![]() Felicitari, Raizen, Bell, pentru o treaba minunata si o munca depusa cu folos! ![]() RE: Design Nou - Jennifer L. Campbell - 08 Aug 2011 Pai, felicitari amandurora > ![]() ![]() Eu una in momentul cand am intrat de dimineata, am ramas uimita cand am vazut schimbarile, dar m`a impresionat foarte placut ![]() Culorile se portivesc, si mai ales ador marginile arse ![]() Felicitari inca o data !! > ![]() RE: Design Nou - Alice Morris - 08 Aug 2011 Nu stiu cum sa va zic, eu sincer m'am speriat cand am intrat de dimineata ![]() ![]() ![]() Asa, sa zic ce'mi place ![]() In primul rand, imaginea de sus cu castelul, si Voldy alaturi [header se numeste cumva? ![]() ![]() ![]() Felicitari pentru tema, si multumim pentru dedicatia pentru forum > ![]() RE: Design Nou - Hayley M. Alden - 08 Aug 2011 La fel ca mai toti,am fost complet uimita cand am vazut noua tema. Este total diferita de cea veche,insa nu pot spune daca imi place mai mult sau mai putin. Ambele sunt originale si superbe - dupa parerea mea - si se potrivesc foarte bine cu forumul. Asaa,si ca sa pun ce-mi place ( ca de displacut,n-am nimic de spus ![]() ![]() ![]() Se vede ca ati pus multa munca in a-l realiza si va felicit pentru asta - este fantastic! RE: Design Nou - Isolde du Maurier - 08 Aug 2011 Deci, in primul rand, va felicit pentru munca depusa > ![]() A iesit ceva absolut magnific, la care nu ne asteptam[sau cel putin, eu] si super. In al doilea rand, imi place mai mult tema asta, e mai vizibila. Pergamentul barem este detaliul care nu putea lipsi, iar header-ul e speechless. Imi plac culorile, sunt foarte dragute, si atent alese. Si [chiar daca dureaza mai mult acomodarea mea si pana strang mai multe posturi :-s], vreau sa va spun ca sunt MANDRA sa fiu membra a celui mai tare forum HP din lume!!! Semnat, India ![]() RE: Design Nou - Ginny Anne Alden - 08 Aug 2011 Este GENIALA ![]() ![]() Este perfecta,nu am cuvinte sa descriu cat de minunata este si ce surpriza placuta am avut cand am intrat acum cateva minute pe forum ![]() Raiz,Bell felicitari pentru o treaba excelenta > ![]() RE: Design Nou - Isolde du Maurier - 08 Aug 2011 Ahh, bine ca mi-ai amintit, Ginny...eu de cat am intrat azi, tot astept topicul asta sa felicit creatorii ![]() RE: Design Nou - Melisse Y. Carter - 08 Aug 2011 (08 Aug 2011, 19:51)India Scott Wrote: Ahh, bine ca mi-ai amintit, Ginny...eu de cat am intrat azi, tot astept topicul asta sa felicit creatorii Idem India ![]() |