Darkmark RPG Forum
Visul meu nu are limite! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Visul meu nu are limite! (/t-visul-meu-nu-are-limite)

Pages: 1 2 3

Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 08 Aug 2011

Ellena isi cauta de zor roba cu semnul specific casei sale. Undeva in mintea ei pierdea legatura cu ce dorea sa faca din cauza soarelui ce nu o lasa sa se desfasoare. Stia ca este dimineata si ca ar trebui sa mearga la micul dejun. Dar ceva o retinea, si sigur nu era cartea ce o citise intreaga noapte. Poate oboseala...poate starea de somn, sau frica. Frica ca din nou va fi privita cu aceiasi ochi ce dau impresia ca o urasc.
Visul ei nu avea limite. Nu stiuse niciodata ce inseamna sa iubesti cu adevarat, sau sa razi din suflet. Desi avea vise mari, dar cel mai important era sa devina un medic si vindecator foarte important doar pentru ca sufletul nu o lasase niciodata sa vada pe cineva ranit, nu ajungea doar sa lase visele sa o controleze.
Ea stia ca poate, dar era greu pana incepea. Anul doi la Hogwards o adusesera pe o cale de plutire. Stia ca se poate, dar stia ca e mult de munca pana sa ajungi acolo unde toti viseaza, sau macar sa iti indeplinesti visul.
Stia bine ca toti de aici, toti elevii venisera cu vise mari, venisera sa poata face ceva cu puterile lor. In acest an hotarase sa devina alta. Poate mai prietenoasa, mai putin timida, dar la fel de linistita si angelica ca in oricare zi.
Cunoscuse cateva persoane dragute in anul trecut, iar acum dupa vacanta de vara se intosese cu forte noi, pentru mai multa prietenie de daruit.

Se trezeste din aceste ganduri, privind ceasul. Ca deobicei intarziase la masa. Nici ca ii pasa, stia prea bine ca spiridusii nu o vor lasa sa moara de foame. Isi ia roba si coboara cu geanta pe un umar, cascand usor, tinta catre sala mare. Ajunge acolo si ca deobicei, este uimita de multimea de elevi de acolo. Galagia era asurzitoare, iar mesele separate ce separau "casele" erau ticsite de mancare si elevi care mai de care mai zambitori, fericiti, poate tristi sau dezamagiti, zapaciti si uituci ca ea.
Zambeste in sinea ei si merge incet printre mese dorind sa se aseze la masa astropufilor. Stia ca avea sa urmeze o zi lunga de cursuri, deci trebuia sa aibe energie.

Ooc. Accept rpg de la oricineTounge Kiss

RE: Visul meu nu are limite! - Calvin LeBlanc - 08 Aug 2011

Calvin era ca de obicei uimit de mancarea sprijusilor si isi umplu farfuria si pentru a manca putin,dar mai ales pentru a se juca cu ea.Cu toate ca era in primul an se acomodase cu zarva facuta de ceilalti elevi glumind sau certanduse pentru dulciuri.Era neobisnuit sa fie inconjurat de atata zgomot,dar concentrarea sa il uimea din nou,facandu-l sa ignore aproape tot ceea ce era in jur si sa raspunda tuturor criticilor sau arpecierilor cu acelasi zambet fals.
In plictiseala jocului cu mancare atentia ii fu dintr-odata atrasa de o astropufa ce tocmai intrase in marea sala indreptanduse spre masa lor.Fu foarte surprins cand aceasta se aseza in fata lui si se candi ca nu ar fi rau sa incerce sa intre in vorba cu cineva,asa ca o saluta:
"Neata!"o zisese de parca ar fi fost un tipat asa ca avantul i se diminua considerabil.Jenat peste culme adauga: "Eu sunt Calvin,sunt in anul I,tu cum te numesti?" si desi i se paru destul de putin pentru un inceput incerca sa compenseze cu un zambet inocent.

RE: Visul meu nu are limite! - Ellena R. Howard - 08 Aug 2011

Ellena se asezase la masa astropufilor, cascand inca. Era multa galagie si zarva, dar incerca oarecum sa disimuleze unele cuvinte si sunete din jur. Inca dormea oarecum deoarece ochii i se inchideau fara voie in unele momente. Se pare ca faptul ca nu dormise deloc, avea sa ii aduca probleme la ore.
Insa prin toata zarva, o voce de baiat ii atrage atentia. Ridica privirea oglindindu-se in ochii baiatului ce parea inocent dar in acelasi timp Ella isi da seama ca nu era chear asa. Isi da seama ca este nou, deoarece nu il mai vazuse la astropufi. Zambeste incercand sa se trezeasca din visare la prezentarea baiatului entuziasmat din fata ei.
"-Neata si tie! Ellena Ruby Howard ma numesc dar prietenii ma striga Ella, imi pare bine sa te cunosc Calvin" spune Ellena entuziasmata intinzand peste masa mana baiatului sa faca cunostinta. Acesta zambeste cand realizeaza ca Ellena era defapt o fata destul de linistita, foarte linistita, timida si ce se pare ca se rosise imediat ce daduse mana cu el.
"-Eu sunt anul II dar tot ma pierd prin Hogwards" spune zambind si rosind putin Ellena ce isi aseaza geanta pe banca langa ea. Ridica iar privirea, cercetandu-l cu atentie pe baiat. Ii placea mereu sa studieze pe cineva, sa il cunoasca cat mai bine sa stie cat mai multe despre acea persoana. Era o fire curioasa, puteai zice ca are o curiozitate dar si o timiditate infinita desi incercase sa nu mai fie asa, se pare ca nu aveai cum sa schimbi un lup de narav.

Simti cum il ard obrajii sub privirea fetei din fata sa,isi dadea seama ca il cerceteaza cuv mare atentie,si spre surprinderea sa era unul din putinele momente cand asta nu-l deranja.
Entuziasmul sau de moment incepea sa se intoarca inapoi in pat,la visele din care il capatase,asa ca se trezi zicand:"Hogwarts e destul de mare asa ca nu e nicio problema sa te pierzi...mie mi-a luat toata dimineata sa gasesc marea sala...".I se parea stupid ceea ce spusese,asa ca incepu sa rada...cu toate ca de obicei ar fi intrat in pamant de rusine,astazi era una din zilele acelea in care oricat de penibil ar fi fost rasul si zambetele compensau totul.
Se gandi la ceva mai normal de spus,pentru a nu o speria pe astropufa cu glumele sale proaste.Observand ca ochii acesteia stateau mai mult inchisi decat deschisi intreba:
"Nu ai putut dormi ieri noapte?De-aia esti atat de obosita?"

Zambeste auzindu-l ca incercase sa caute marea sala toata dimineata. Asa patise si ea la inceput, si in ziua de azi cateodata mai gresea colidoarele, mai ales cand era teapana de somn si mintea ei nu rula deloc. Ii aude intrebarea si chicoteste rosind. Casca prima data din nou punandu-si grijuliu mana la gura dupa care il priveste in ochii pe baiat afisand un zambet strengaresc.
"-Cartea aia "previziuni despre viitor" ma captat si nu am dormit deloc." spune Ellena incepand sa rada. I se parea stupid sa zica cuiva ca nu dormise deloc din cauza ca citise o carte toata noaptea.
Spera sa nu o creada tocilara, chiar nu era, dar ii placea foarte mult sa citeasca, indiferent ce carti, romane sau reviste. Ea mereu era interesata de orice autor din acest motiv in camera ei erau o gramada de carti de la biblioteca imprastiate si cateodata avea si in geanta deoarece la unele ore se plictisea si citea.
"-Sa nu ma crezi tocilara, dar imi place sa citesc si se pare ca aceasta carte mi-a cam atras atentia, oricum... iti place la astropufi?" intreaba Ellena afisand un zambet bland, plin de confort dar in acelasi timp stia prea bine ca era rosie la fata. Mereu cand conversa cu un baiat fata in fata avea problema asta a timiditatii. Se rosea si dupa mai multe fraze spuse incepea inevitabil sa se balbaie.

Inima sa se umplu de fericire cand auzise ca ii place sa citeasca,si cand spusese ca isi petrecuse noaptea cu cartea de previziuni inima ii galopa in piept.Cu greu isi tinu in frau entuziasmul si o lasa pe fata sa termine de vorbit,dar nu isi putu stapani un raset atunci cand aceasta adusese in discutie cuvantul tocilar.Se gandi un moment si ii raspunse:"Cu siguranta nu te voi considera o tocilara,iti inteleg pasiunea pentru carti,si eu imi petrec uneori noptile citind.Si imi plac si predictiile,asa ca inteleg perfect de ce te-a atras cartea,si eu am frunzarit-o in drum spre Hogwarts.Cat despre astropufi...da imi place.Este casa cu care ma regasesc cel mai mult,pentru celelalte fie imi lipsea curajul fie inteligenta peste limitele normale.Ma bucur foarte mult ca am picat aici,si i-am spus-o si jobenului inainte sa mi-l dau jos de pe cap,i-am multumit pentru alegerea facuta pentru mine."si din nou nu isi putu opri un suras la acest gand.

Ellena zambeste si ea entuziasmata. Tocmai gasise pe cineva ce ii semana. Baiatu asta avea o gramada in comun cu ea. Desi in general nu-si arata fericirea acum il privea fix pe baiat si isi largise zambetul la maxim. Nu ii venea sa creada ca mai gasise pe cineva ce citeste si ce avusese cam aceleasi ganduri cu ale ei. Inca de la inceput ea auzise de astropufi si spera sa pice la ei, deoarece sunt casa cea mai intelegatoare cu copii, elevi si profesori de treaba.
Poate pentru celelalte case nu avea acel ceva, poate avea un suflet prea bun sau nu avea inteligenta necesara, desi stia ca din astropufi ea era destul de buna si la invatatura, putandu-se pune cu oricare elev din alta casa a Hogwardusului.
:-Ciudat, avem multe in comun" spune astropufa chicotind deja amuzata aducandu-si aminte cat se rugase de jebun sa o lase la astropufi. Pentru a mai scapa de acea stare de timiditate, de acea bataie de inima ce nu o lasa deloc sa respire corect, rupe contactul vizual cu baiatu si se cauta prin geanta alba de langa ea de ceva. Dupa un minut scoate un roman mare, cu coperti rosii si scriu auriu pe ea. Parea veche dar ingrijita. O luase de la biblioteca Hogwardusului, pentru o teme dar ea o citise toata de vre-o trei ori, deoarece era cartea ce tinea de ora prietenei sale Ginny, profesoara de la Istoria Magiei.
Scrisul de pe carte spunea totul "Istoria Magiei albe si Negre." O pune pe masa si o intinde baiatului cu un zambet larg.
"-Nu stiu daca ai aceleasi gusturi cu ale mele, dar iti pot imprumuta asta, doar sa ai grija de ea, ca ma omoara doamna bibliotecare daca o stric si daca nu iti place mi-o poti inapoia. O sa ai nevoie la ora profesoarei de Istoria Magiei" Spune entuziasmata Ellena ce isi pune amandoua mainile pe tablia bancii, realizand ca pentru prima data nu se poate acomoda cu timiditatea. Incerca sa revina la normal, dar din cauza lui si somnul si stresul si oboseala disparusera imediat.

Fu uimit cand fata scoase din geanta o carte mare,precum cele despre egiptul antic,dar probabil mai interesanta pentru ca era magica,se observa dupa coperta rosu-aurie care sclipea anormal in lumina jucausa a soarelui.Era uimit nu pentru ca nu se astepta la asa ceva,chiar el avea in ghiozdan vreo 3 si prin pat impprastiate inca atatea,dar nu ii venea sa creada ca aceasta avea incredere oferindu-i o atat de pretioasa carte.Privirea ii trecu surpinzator de repede de cateva ori de la carte la fata si inapoi,stapanindu-si cu greu o lacrima de bucurie."Promit ca voi avea mai multa grija de ea decat de ochii din cap,si am mare nevoie de ei pentru ca altfel nu pot citi"si chicoti luand cartea si intocand-o pe toate fetele pentru a o admira.Era prima carte despre istoria magiei,pana acum nici nu mai vazuse vre-un asemenea exemplar.Il baga cu grija in geanta,alaturi de celelalte si incercand sa puna ordine in invalmaseala dinauntru.Reusind intr-un final sa puna cartea la loc sigur se intoarse spre astropufa si o intreba"Tie ce materii iti plac?Banuiesc ca istoria magiei este una dintre ele,ce altceva iti mai place?"

Chicoteste vazand entuziasmul baiatului cand vazuse cartea. O invartise cu grija pe toate partile. Se pare ca era prima lui carte magica, iar Ellena era foarte fericita sa stie ca io ofera chiar ea. Il priveste cu atentie pe baiat si raspunde intrebarii sale ce se pare ca o spusese cu suflet fiind foarte fericit. Sigur nu se astepta la un cadou asa important din partea Ellenei.
"-Pai da..istoria magiei deoarece profesoara este o prietena din copilarie si vreau si eu sa ajung ca ea si "Previziuni despre viitor". Dar in general toate materiile imi plac, toti sunt egali si fiecare materie are rolul sau deoarece atfel nu ar mai exista motiv sa le facem. " spune Ellena toata un zambet.
Il priveste in tot acest timp pe baiatu ce era asa de entuziasmat ca probabil ar fi imbratisat pe oricine ii iesea in cale. Ii placea cand vedea asta, ii placea cand cineva putea sa aibe starea ei de spirit mereu relaxata si fericita.
"-Tie ce materii iti plac? banuiesc ca fiind in primul an inca nu ai cunoscut toti profesorii. Oricum sa sti ca toti sunt de treaba chiar daca sunt poate severi sau nu. " spune Ella fericita realizand ca nu mai auzea nimic in jur, nu mai isi dadea seama ca era agitatie. Nu isi dadea seama de ce, dar era si ea fericita, foarte fericita si simteam cum abia putea respira din cauza inimii ce ii batea asa de tare ca avea impresia ca va iesii din piept. Rupe contactul vizual cu el simtind ca obrajii i-au luat foc si isi priveste reflexia din cana de ceai fierbinte de pe tablia mesei lungi de lemn.

Asculta atent intrebarea fetei si nu ii lua mult timp sa-si formuleze raspunsul in minte:
"Cu siguranta prefer previziunile despre viitor,de altfel singura ora la care sunt inscris.M-am gandit ca nu ar fi rau sa mai merg si la alte ore,dar nu am apucat inca sa aplic pentru fiecare dintre ele."
Se hotari apoi sa mai dea atentie si mancatului,care desi nu era printre actiunile sale favorite,era necesar pentru a putea hoinarii pe coridoarele castelului visand la toate bazaconiile.Lua o gura din cafeaua cu lapte si fura un biscuite de pe o tava argintata,impingand la o parte farfuria in care se jucase cu mancarea.
Dintr-odata se simti nesigur,fara niciun motiv care sa-l alarmeze inainte,simti dintr-odata ca tot curajul care il caracterizase in acea dimineata il paraseste si el,ar fi fost prea frumos sa aiba o zi fara timiditatea excesiva si rositul jenant.Nehotarat o intreba pe fata:
"Cat ti-a luat pana te-ai acomodat cu noua viata de aici?"spuse pe un toc care nu era prea departe de scheunatul unui catel lovit si adauga"Se vede ca eu nu ma descurc grozav..dar ma intreb pana cand va trebui sa tot trec de la o stare la alta,sunt obisnuit cu asta,dar totusi nu atat de multe schimbari intr-un timp atat de scurt."