![]() |
Ce va adus Mosu? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Ce va adus Mosu? (/t-ce-va-adus-mosu) |
Ce va adus Mosu? - Cheyenne Laurette - 29 Dec 2007 Da pai am observat ca nu esista nici un topic unde sa te dai mare cu ce tzia adus moshu =)). Ashea ca am fakut eu unul. Deki mie mosu' mia adus o placa (de intins paru), un feon(nush cum se scrie), nijte jambiere, un set de caciula, fular shi manusi, o geanta, o curea si nijte papuci si dulciuri desigur! Re: Ce va adus Mosu? - Hermione Potter - 29 Dec 2007 exista adik toata lumea a scris ca a pimit la topicul chrismas ..... Re: Ce va adus Mosu? - Guest - 29 Dec 2007 dar cred ca un topic separat nu face nici un rau... Re: Ce va adus Mosu? - Lyra Dust - 29 Dec 2007 Da. E ok topicul asta Mie mi-a adus: - Cd player - Cd-ul lui Avril Lavigne - The best damn thing - Cd-ul lui Hilay Duff - Santa Claus Lane - umbrela cu dungutze - caciula si fular cu dungutze - un ursuletz Me to you, Mos Craciun - 2 bluze cu maneca lunga - o bratzara cu gentutze ^^ - asternut d epat cu HP - jocul HP5 Re: Ce va adus Mosu? - Hermione Potter - 30 Dec 2007 wow ce darnic a fost mosul .. ai fost fetitza cumintzica good job Re: Ce va adus Mosu? - Aylin Lovegood - 30 Dec 2007 Eu am primit jocul Harry Potter si Ordinul Phoenix, o geanta, niste accesorii, haine si cizme ![]() Re: Ce va adus Mosu? - Aida-chan - 31 Dec 2007 Yo am primit ce mi-am dorit... -telefon Nokia 6111 -placa de intins parul -Harry Potter 7(in romana) -W.i.t.c.h.-Look -W.i.t.c.h.-Furtunile din Windmor -geaca -blugi -cercei -un stilou mijto ![]() -dulciuri -si nu mai tzin minte...dar ce i-am cerut mia adus:-j... Re: Ce va adus Mosu? - Avril Arakawa - 31 Dec 2007 Poy mi-a adus: 1.Nokia 5200 2.mp3 cu memorie 1GB 3.o pereche de pantofi din piele 4.o bluza de trening visinie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5.pijama roz ![]() 6.un hanorac roz sooooper 7.doua perechi de blugi 8.o carte nush cum se numeste exact si HP7 (ma rog, pe asta l-am primit mai demult, acum vreo 3/4 sapt dar parintii mi-au spus ca e de craciun) 9.un ceas de mana 10.si bineinteles dulciuri ![]() Re: Ce va adus Mosu? - Adyna Weasley - 16 Apr 2008 A trecut de mult timp craciunu ... da` imi place ce am primit Deci ... ~ Card de memorie de 1Gb ~ Covor in camera ~ Camera Web ~ Casti pt computer [care mama mi le`o rupt acuma ![]() ~ HP 7 [mi`au luat`o mai demult da tot de Craciun a fost :-))] ~ Umbra de John Saul ~ O pereche mijto de blugi ~ O sticla de lichior Tanita cu ciocolata ![]() ![]() ~ Si bine`inteles, dulciuri ![]() Si ... cre ca mi`o mai adus ceva, da nuj ce ![]() ![]() Re: Ce va adus Mosu? - Shayera Holl - 16 Apr 2008 pai...multe: -cd RBD -cd Backstreet Boys -cd Tokio Hotel -un mp4 -un laptop -un Sonny Erocson Z 800i...(ca...cu cel vechi am dat de pamand) -dulciuri -aaaa....si o excursie la viena...dar eraa pt februarie la mn a fost un creaciun foarte bogat...abia astept anul viitor |