![]() |
Evie Christine Porter - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Evie Christine Porter (/t-evie-christine-porter) Pages:
1
2
|
Evie Christine Porter - Evie Christine Porter - 19 Aug 2011 Bună tuturor >
![]() Nume: Porter Prenume: Evie Christine Varsta: 14 ani Sex: fată Ziua de nastere: 3 iunie Orasul unde a copilarit: Ottery St. Catchpole Mama: Avril Viviane Porter, 37 ani, corespondent pentru Profetul Zilei, vrăjitoare cu părinţi Încuiaţi; Tatal: Jamie Porter, 39 ani, Auror, sânge pur; Statutul Sangelui: sânge semi-pur; Inaltime: 1,63. Greutate: 48 kg Corp: suplu, constituţie atletică. Par: roşcat; Ochi: gri-albaştri; Păr: Bonnie Wright; Ii place: vâjthaţul, duelurile, cărţile, aventura, pianul, prietenia sinceră, ploaia şi să compună. Ii displace: să fie luată pe nepregătite, să piardă, să fie tratată cu dispreţ fără motiv, să nu ştie ceva atunci când este întrebată, ipocrizia. Puncte forte: puterea de convingere, talentele actoriceşti, curajul, curiozitatea; este multilaterală, altruistă, cerebrală, cu o imaginaţie foarte bogată. Puncte slabe: fire dezordonată, foarte irascibilă dimineaţa, ironică şi dură faţă de cei care nu îi plac, are arahnofobie. Obiceiuri: visează cu ochii deschişi, Amortentia (mirosul preferat): crini imperiali, zahăr pudră, aerul curat de după ploaie, lămâine, scorţişoară; Casa: Ochi-de-Şoim Bagheta: 25cm, păr de unicorn şi lemn de tisă. Rude: mătuşa şi unchiul materni ucişi de Devoratorii Morţii. Talente: Magmetamorf; Abilitati: Occlumanţie, Legilimanţie, Vrăji non-verbale. Altceva: este foarte apropiată de mama sa; are un Pigmeu Pufos mov pe nume Comi; are doi prieteni încă din afara şcolii: Roxie şi Josh. Trecut raspunde aici: Până la vârsta de 11 ani a fost educată de către mama sa, acasă. A fost martoră la moartea unui verişor în urma unui accident cu magie şi, prin urmare, poate vedea Thestralii. Prima manifestare a propriilor talente vrăjitoreşti a apărut la vârsta de 6 ani, când, fiind nervoasă pentru că o verişoară îi luase păpuşile, s-au spart toate paharele din jurul ei. Timp de 2 ani, părinţii nu au ştiut culoarea originală a ochilor şi părului său deoarece se tot schimbau. Însă cu toate că este un Magmetamorf, Evie nu îşi schimbă foarte des înfăţişarea. Nume: Alina Vârsta: 13 ani Experienta RPG: sunt nouă. have mercy. Alte Personaje: nu. Despre tine: sunt o persoană sociabilă şi sper că ne vom înţelege foarte bine. Exemplu RP: -...Şi apoi am luat-o de mână şi i-am spus că îmi place foarte mult de ea. A zâmbit şi i-au luat foc obrajii. Ai observat vreodată ce pistrui drăguţi are? suspină Josh. -Fermecător, amice. Sincer, răspunse sarcastică Evie, ridicându-se de pe fotoliu şi înşfăcând o carte din bibliotecă. O privire scurtă către tavanul înstelat îi făcu buzele să se arcuiască într-un zâmbet slab. Hogwarts era probabil singurul loc pe care îl putea numi "a doua casă" şi de aceea verile, deşi petrecute împreună cu părinţii, păreau adeseori mult prea lungi. -Nu-mi spune că acum te ascunzi după cartea aia, zise Josh brusc, uşor deranjat. Evie nu îi răspunse; probabil că era deja a patra oară când i se relata în amănunt plimbarea pe care băiatul o făcuse cu Leah pe domeniu şi de fiecare dată încercase sentimente diferite: curiozitate, apoi amuzament pentru însufleţirea băiatului, aceasra fiind urmată de o uşoară iritare, iar acum deplină indiferenţă faţă de subiect. -Hei, Vi, mi s-a spus să-ţi dau biletul ăsta. Meredith stătea chiar lângă ea, cu respiraţia tăiată, întinzându-i o bucată mică de pergament. -Mulţumesc. Scrisul neîngrijit şi greu de descifrat al lui Hagrid îi readuse fetei surâsul pe chip. Însă mesajul era scurt. 'Ce-ai spune să vii în vizită? Aş vrea să vorbim. Adu-l şi pe Josh.' Pata de cerneală şi literele scrijelite tremurat trimiseră fiori în trupul fetei. -Josh, vino! -Unde? întrebă băiatul curios. -Să o căutăm pe Leah, bineînţeles. -Ha-ha, ce-am mai râs. Coborâră în viteză scara de marmură, trecură nepăsători pe langă mesele din Marea Sală şi grăbiră pasul mai mult în aerul rece de noiembrie tardiv. -Ah, Hagrid, constată cu simplitate Josh. Evie bătu încet la uşă, resimţind fiori. Hagrid apăru imediat în prag, având chipul roşu şi umflat. -Intraţi, îi grăbi el, iar Evie distinse nuanţa de rău augur din glasul lui. Trebuie să vă spun ceva foarte important... RE: Evie Christine Porter - Gera Aeophelis - 19 Aug 2011 Bun venit > ![]() RE: Evie Christine Porter - Adnana Hale - 19 Aug 2011 Welcome here, dear > ![]() ![]() RE: Evie Christine Porter - Eliza G. Blest - 19 Aug 2011 Heya > ![]() ![]() RE: Evie Christine Porter - Bell Evans - 19 Aug 2011 Bun venit pe Dark Mark > ![]() Distractie placuta pe aici si fii cat mai activa! RE: Evie Christine Porter - Jennifer L. Campbell - 19 Aug 2011 Bun venit > ![]() ![]() RE: Evie Christine Porter - Evie Christine Porter - 19 Aug 2011 mulţumesc mult > ![]() RE: Evie Christine Porter - Gaspard Müller - 19 Aug 2011 Bun venit > ![]() ![]() ![]() RE: Evie Christine Porter - Evie Christine Porter - 19 Aug 2011 cu siguranţă, mulţumesc > ![]() RE: Evie Christine Porter - Adnana Hale - 19 Aug 2011 Si noi facem deja un RPG :> Deci am continuat la Expresul de Hogwarts ![]() ![]() |