![]() |
Plonjând în necunoscut - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Plonjând în necunoscut (/t-plonj%C3%A2nd-%C3%AEn-necunoscut) |
Plonjând în necunoscut - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 04 Sep 2011 ooc : Oricine vrea. bic : Se bucura încă de aerul pe care-l respira de când venise la Hogwarts şi era decisă să cunoască totul să afle totul. Poate că era un entuziasm prostesc, dar aşa se simţea ea în acele momente. Îmbrăcată într-o rochie lunga, de culoarea vişinei putrede, ce avea mâneci trei-sferturi şi peste care pusese nelipsita pelerină lungă neagră ce avea broderii pe la poale, Julietta pătrunse în Marea Sală. Nu se sortase, nu făcea parte dintr-o Casă anume şi nici nu se dusese să-şi depună un CV pentru vre un loc liber la Hogwarts. Intrase în acea sală doar din dorinţa de a se afla acolo, de a sta la o masă oarecare şi să observe totul în jurul său. Reuşise să-şi ia pe o farfurie ceva care arăta ca nişte mici plăcinţele şi o cană mare de ceai. Alesese Ceai de Fructe de Pădure, preferatul său şi se aşeză la o masă. Luă câteva înghiţituri din ceai şi apoi se uită în jurul său la paleta pestriţă din jur : elevi îmbrăcaţi care mai de care mai cochet sau mai ciudat, profesori… o lume cu adevărat pestriţă. 'Oare voi cunoaşte pe cineva ? Ce bine ar fi ! Poate reuşesc să aflu mai multe despre locul acesta.' îşi spuse ea în gând, privind în continuare fascinată la lumea din jurul ei. RE: Plonjând în necunoscut - Isolde du Maurier - 04 Sep 2011 Lachrymose reusi sa se strecoare prin multime, si sa se aseze la o masa. Hogwarts-ul putea fi uneori un loc atat de aglomerat. Nu vedea pe nimeni cunoscut, si nici macar un loc liber. In sfarsit, observa o masa goala. Sau nu. O tanara care nu purta roba se asezase la masa Cercetasilor. Curioasa, fata se aseza langa ea. "Hei, pot sa stau aici?"intreba ea zambind. Tanara i se parea foarte simpatica, si Cercetasei ii placea sa intalneasca lume noua. "Apropo, eu sunt Lachrymose Vong. Poti sa-mi spui Lachrymose sau Mo(se)" continua ea nestiind daca sa inceapa cu prajitura sau cu sandwich-ul. Se decise ca totusi sandwich-ul era mai nimerit decat prajitura cu lamaie. "Stii, lamaia poate fi uneori fructul meu preferat. Te scapa de greata, si contine si vitamina C" se trezi ea spunand. RE: Plonjând în necunoscut - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 05 Sep 2011 Iata ca nu durase prea mult pana ce se asejase cineva la masa ei. Privi la tanara care se prezentase atat de entuziast si-i daduse o informatie despre banala lamaie. Zambi catre tanara si spuse : “Eu sunt Julietta Elle Seynour. E cam lung numele, asa ca toti imi spun adesea Julia sau Elle cum le vine lor mai usor.” Mai sorbi putin din ceaiul sau, manca o jumatate din ceea ce parea a fi placinta, dand din cap a multumire ca respectiva era dulce si insiropata, apoi din nou spuse catre tanara de langa ea : “Interesant lucru ai spus depre lamaie, dar ea mai are si alte beneficii ca de exemplu ajuta la eliminarea celulitei, la cresterea tonusului vascular, iar produsele dermatologice pe baza de lamaie au efecte de curatare a pielii si parului, efecte astringente si tonifiante. Confera stralucire tenului si ajuta la calmarea iritatiilor. Lamaia are, de asemenea, un important rol anti-matreata, asa ca ferice de cei carora le place acest fruct acru.” concluziona ea zambind. RE: Plonjând în necunoscut - Isolde du Maurier - 06 Sep 2011 Lachrymose se uita la ea mirata. "Interesant. Chiar nu stiam acest lucru." Se bucura ca gasise pe cineva cu care sa vorbeasca in aceasta zi mohorata. Afara ploua cu galeata, iar ferestrele erau pline de picaturi mari si reci de apa. Si-ar fi dorit sa fie afara, plimbandu-se prin ploaie. De asemenea, sala era decorata intr-un stil mohorat. Vai de cei care erau azi tristi. "Si ce faci aici?" intreba ea, uitandu-se curioasa la hainele ei, care nu semanau cu robele de la Hogwarts. "Esti noua?" RE: Plonjând în necunoscut - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 06 Sep 2011 Julietta observa ca fata se tot uita la hainele ei si pastrandu-si zambetul spuse : “Da, sunt noua. Inca nu m-am decis ce vreau sa fac aici la Hogwarts, dar provin dintr-o familie de vrajitori. Stii tu… sange pur.” isi dadu ochii peste cap si facu o strambatura apoi continua : “Ma stramb si acum ca provin din asa rasa „nobila”.” spuse ea gesticuland cu mainile semnul ghilimelelor cand rosti cuvantul nobila. Manca si jumatatea cealalta de prajitura, isi termina ceaiul si apoi intreba : “Cum eu sunt noua, poate-mi spui tu ce anume este interesant pe-aici. Ce spui ?” o privi Julietta pe Mo(se). RE: Plonjând în necunoscut - Isolde du Maurier - 06 Sep 2011 Lachrymose zambi, auzind-o. "De fapt, nici eu nu sunt prea veche. Abia am trecut in anul II si incerc sa ma acomodez." Se gandi putin. Totusi, facuse ceva de cand era aici. "Bine, mi-am facut prieteni, si m-am acomodat si cu profesorii. Lumea de aici este minunata. Toti se poarta foarte frumos cu tine, si ma simt ca intr-o mare familie." Zambi si isi aranja parul lung si blond, putin carliontat. Roba ii era perfect calcata, iar pantofii, care aveau un toc foarte mare si erau rosii ca sangele, erau perfect lustruiti si luceau. Se stramba. "Niciodata nu mi-au placut robele de la Hogwarts." RE: Plonjând în necunoscut - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 06 Sep 2011 Auzind-o vorbind despre robe, Julietta spuse : "Avantajul unui adult este acela ca se poate imbraca asa cum doreste. Evident, in aceasta scoala probabil exista niste restrictii, niste reguli, pe care sincer nu vreau sa le incalc inca din prima zi. Am ales rochia totusi, in loc de roba, pentru ca nu am stiut, ca adult, cum sa ma imbrac. Ce-ar fi sa-mi spui tu daca adultii au sau nu restrictii in aceasta scoala ?" intreba Julietta privind-o pe colega ei de masa. Nu avea de gand sa incalce vreo regula. Vroia sa tot sufletul sa ramana acolo si sa-si vada de viata ei, care se anunta a fi interesanta. Cel putin din persopectiva tinerei de langa ea, care spusese ca oamenii sunt prietenosi si ca se simte ca intr-o mare familie, viata acolo parea pentru un "mini-rai". RE: Plonjând în necunoscut - Isolde du Maurier - 06 Sep 2011 "Pai, am observat ca doar elevii poarta robe. Adultii se imbraca cum vor, dar cu haine lungi. Si cum de ai voie sa stai aici fara sa fii elev sau profesor? Si cum ai intrat?"intreba ea. Lachrymose considera ca e de datoria ei sa afle ce e cu straina aceasta. Se uita in farfuria ei goala, si simti cum stomacul se revolta. Facu o vraja, prin care ii mai aparu in farfurie cateva fursecuri cu ciocolata. Multumita, incepu sa le manance. Erau absolut delicioase. "Vrei si tu?" intreba ea oferindu-i farfuria RE: Plonjând în necunoscut - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 07 Sep 2011 Julietta chicoti putin amintindu-si de ea, cea din vremurile cand era mai tanara. Era la fel de curioasa si intrebatoare. "Am intrat aici numai din pura dorinta de a intra in Sala Mare. Habar n-am cum de am voie sa stau la masa, dar stau pana vine cineva si ma da eventual afara ! Insa daca ma da afara va trebui sa aiba un motiv foarte serios s-o faca. Bagheta mea fermecata actioneaza uneori singura cand sunt in pericol."spuse ea. Se uita la farfuria intinsa de tanara si lua doua fursecuri de pe ea din politete intreband : "Iti plac fursecurile cu ciocolata in special sau iti plac orice fel de dulciuri ?" RE: Plonjând în necunoscut - Isolde du Maurier - 08 Sep 2011 Asculta tacuta ce avusese Julietta de spus. I se parea interesant ce spusese despre bagheta. " Si bagheta mea este putin speciala. Apartine familiei mele de 100 de ani. A fost a strabunicii, apoi ea i-a dat-o mamei mele. Si acum am luat-o eu. Uneori, parca e vie. Imi citeste si gandurile", termina ea razand. De cate ori dorea ceva cu ardoare, bagheta ei incerca sa ii aduca acel lucru. Nu mergea mereu, dar Lachrymose era si acum fermecata de vechea "Lol", cum o numise ea in gluma. "Iti plac fursecurile cu ciocolata in special sau iti plac orice fel de dulciuri ?"o intrebase Julietta. "De fapt, imi plac aproape toate dulciurile. In afara de bomboanele cu aroma de portocale. Ah, si ador broscutele de ciocolata. Alea sunt preferatele mele." |