![]() |
Magnet de vreme rea - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Magnet de vreme rea (/t-magnet-de-vreme-rea) Pages:
1
2
|
Magnet de vreme rea - Pearl Lancaster - 11 Sep 2011 ooc: deschis oricarui doritor. The more the merrier bic: Daca ar fi sa ne luam dupa una dintre legile lui Murphy, ar trebui sa fim pregatiti ca dupa o serie de trei ceasuri rele, sa nu urmeze un al patrulea, ci o noua serie de trei. Leigh din pacate nu era constienta de acasta lege, asa ca nu fusese pregatita nici pentru primele trei nici pentru cele care urmara. Se trezise prea tarziu si intarziase la Potiuni, fiind apostrofata in fata clasei, facand-o sa roseasca pana in varful urechilor, reusise sa scape cozile de sobolan cu tot cu borcan in potiune, improscand pe toata lumea cu substanta urat mirositoare din ceaun, ceea ce ei nu i se intampla niciodata, primise detentie, fusese trimisa la infirmierie, pt ca ii crescuse nasul de o palma, cand se intoarse cazu pe scari si isi scranti incheietura stanga, blestema cativa pusti de anul I care rasesera si primi alta detentie si pierdu 25 de puncte pentru Viperini. Deci nu era de mirare ca atunci cand intra in Marea Sala pentru pranz, arata mai rau ca o harpie corcita cu o Furie: parul rosu ii era valvoi, uniforma, desi folosise o vraja de curatare ramasese decolorata de la accidentul de mai devreme, iar fata mai palida ca de obicei ii era incruntata. Fu sigura ca atunci cand intra in sala toate privirile se intorsesera spre ea. Incerca sa se strecoare cat mai repede catre masa casei ei, dar geanta i se rupse si toate cartile si pergamentele i se imprastiara pe jos. "AAAAAAAAAAARGH!!" striga, pierzandu-si rabdarea. RE: Magnet de vreme rea - Splendora Cromwell - 11 Sep 2011 "Ce impiedicata!" Rosti Splendora de la masa, intorcand dezaprobator capul si inchizand ochii, cu furculita atarnandu-i in mana. Se auzira mici chitaieli, ici colo, motiv pentru care Splendora isi rosti "fie", dadu instinctiv ochii peste cap dupa care rosti o vraja cu care aduna cartile imprastiate si le facu sa intre la tipa in gheozdan. Nu ca i-ar fi pasat in mod deosebit, insa tipa apartinea viperiinilor. Era de ne admis! Intr-adevar o impiedicata! RE: Magnet de vreme rea - Pearl Lancaster - 11 Sep 2011 Leigh simti cum ii zvacneste o vena la tampla, lucru deloc benefic in conditiile actuale. Se preconiza o durere de cap si un norisor de furtuna. Aveti grjia la descarcari de magie... Cu toate ca isi dorea nespus de tare sa o blesteme pe pustoaica al carui nume nu il stia (doar nu era sa isi ocupe mintea cu chestii atat de insignifiante), care avusese bunavointa sa o calce pe bataturile metaforice si deja extrem de dureroase, dar cum sala era plina de profesori, decise ca doua detentii intr-o singura zi sunt de ajuns. Asa ca isi aseza mai bine geanta de umeri si zambi malitios. "Ce dragut din partea ta" zise cu voce tare, incat sa o auda cel putin toata masa Viperinilor, "sa iti ajuti un camarad aflat la ananghie. Ce gest demn de Cercetasi. Sigur n-ai gresit masa, scumpo?" RE: Magnet de vreme rea - Eliza G. Blest - 11 Sep 2011 ooc : Splendora Cromwell , te rog sa iti modifici postul caci ai incalcat regula . Ai mai putin de 5 randuri
![]() ![]() bic : Undeva , la capatul unei mese lungi , ocupata de mii de elevi , toti avand pe robele lor negre insigna viperinilor , stralucind in lumina puternica a lumanarilor din intreaga incapere , o fata , cu parul verde curgand ca o cascada pe masa , privea absenta spre usile ce ducea spre marea sala . La inceput nu bagase de seama ce se intampla la capatul privirei ei , si nici nu o interesa , insa , un lucru ii distrase atentia . O fata , parase de anul I , avusese un mic accident . Ranjise dispretuitor la rasetele colegilor ei , iar una dintre fete o ajutase , printr.o simpla vraja , sa isi stranga toate caietele . "Hmm.. nu putea sa se rupa ghiozdanul cu una cu doua ! Cineva este de vina . " Isi rotise ochii prin intreaga sala , cautand persoana care avea chef de glume . Dar , spre surprinderea ei , nu gasise pe nimeni . Toti erau prea ocupati cu discutiile lor . "Lasa, am sa.l gasesc eu mai tarziu ! Nu scapa el asa de usor . " Eleva care suportase privirile batjocoritoare alor celor din sala , se apropiase cu greu spre masa Viperinilor . O privise mai mult , mai atenta . Era roscata , nu arata prea bine la fata si .. parca avusese mai multe accidente . Insa avea un chip frumos dar trist . Ii facuse un semn scurt cu mana , dorind sa vina langa ea . Bucuroasa , vazuse ca era un loc liber pe langa al ei , deci fata avea unde sa stea . Ii facuse cu ochiul , jucausa , si ii aratase locul , sperand ca aceasta sa ii inteleaga semnele . RE: Magnet de vreme rea - Splendora Cromwell - 11 Sep 2011 Modificat. Splendora isi ridica privirea, rase putin, insignifiant, mai apoi, isi intoarse privirea spre tanara si rosti: "Foarte sigur. Nu te flata singura, iubire, singurul motiv pentru care ai primit ajutor este acelsa ca esti din aceasta casa, iar eu nu agreez neindemanatici. Pana la urma, nu stiu care dintre noi a gresit casa! Dar fie, daca nu doresti ajutor, atunci... facu un mic semn cu mana si cartile fetei ajunsesera din nou la picioarele ei, cu inca un val de rasete si aplauze pentru Splendora. "Liniste! Este de ajuns, pentr Dumnezeu!" Dumbledore se ridica in picioare si ii se adresa Splendorei: "Domnisoara cred ca te-ai ales cu o detentie." "Ce?" Gesticula din uneri, dupa care ii arunca o privire tinerei din cauza careia primise detentie. "Cred ca nu e nevoie de mai mult sa sti ca esti moarta, nu?" RE: Magnet de vreme rea - Eliza G. Blest - 11 Sep 2011 Viperina ramasese putin pe ganduri , apoi se ridicase in picioare . Toata lumea incetase sa mai vorbeasca , in incapere ramanand numai o liniste inmormantala . Se intimidase putin , insa isi tinuse capul drept , atintit asupra celui al lui Dumbledore . Cu o voce rasunatoare , ii spuse clar urmatoarele :
"Ma scuzati domnule director , insa va scapa un mic amanunt . Este cineva , in sala aceasta , care are chef de glume la adresa bobocilor din anul I . In momentul de fata , am unele banuieli cu privire la aceasta persoana , insa , nu va pot da niciun nume . " Cu ultimul cuvant , spus apasat , se asezase la locul ei , in sala auzindu.se mai multe murmure , si priviri artagoase la adresa ei . Dar , numai una era inflacarata si aceasta provenea de la masa astropufilor . Isi ridicase capul in directia acestuia , dar persoana isi luase imediat privirea . RE: Magnet de vreme rea - Pearl Lancaster - 11 Sep 2011 Leigh zambi si se intreba de cand si-o luasera in cap toti pustii astia care nici macar nu stiau sa tina bagheta cum trebuie, si cat tupeu pot sa concentreze in tartacutele lor si asa goale. Cativa de la masa inca mai zambeau si susoteau, dar toti cei care o cunosteau cat de cat pe Leigh stiau ca nu e de joaca cu ea. Scoala din Norvegia o facuse mai dura si mai cruda, si nu se dadea in laturi sa provoace "accidente" daca cineva o deranja. "Trebuie sa imi rectific afirmatia anterioara. Cercetasii, oricat de prosti, nu sunt in halul acela de batuti in cap incat sa si-o faca singuri cu mana lor. Ma intreb daca nu cumva Jobenul Magic sugativase prea mult firewhisky inainte sa te sorteze, altfel te-ar fi pus la Astropufi." Facu o vraja care ii repara geanta, apoi isi stranse, tot prin magie cartile. O foita mica de hartie ii atrase atentia, iar cand se uita mai atenta vru sa isi traga doua palme. Recunoscu imediat desenul complicat, era unul dintre farmecele preferate in scoala din Norvegia: un talisman de ghinion. Se pare ca cineva folosise propria ei vraja impotriva ei. Dar ii veni o idee si zambi din nou. Isi apropie de buze foita pe care o ascunsese in palma, mimand o tuse usoara, si sopti, inaudibil, cateva cuvinte. Cant isi retrase mana de la gura, bucatica de pergament era goala, iar desenul complicat era aparuse pe corpul fetei ce o enervase, bine ascuns sub haine, probabil undeva pe spate. 'Sa vedem cum te descurci tu acum, cand toate or sa-ti mearga prost, de la blesteme, la mersul pe scari' gandi. "Sau fiu sincera, cred ca si astropufii au standarde un pic prea inalte pentru a te primi. Pacat ca nu exista o casa "Troll" pentru ca ai fi seful ei" Isi puse genata pe umar si se indrepta catre o tipa cu parul verde, cu care avea cateva cursuri comune si pe care o cunostea vag. "Desi, cred ca ai putea face o cerere speciala, cred ca domnul Director ar accepta sa faca o casa speciala doar pentru tine" Se aseza la masa langa Eliza (parca asa o chema), si isi puse ceva de mancare in farfurie. "Daca ziua asta ar fi fost mai proasta, ar fi fost decretata zi de doliu national" zise, adresandu-se nimanui in particular. ooc: se intampla multe, hai sa pastram o ordine de postare, cred ca e cel mai bine. Daca nu s-a inteles, Leigh e in anul 6 iar Splendora in anul 4 RE: Magnet de vreme rea - Eliza G. Blest - 11 Sep 2011 ooc : inteles , de acum incolo , vom scrie la sfarsitul fiecarui post cine sa urmeze , daca cineva nu o face , prima persoana care citeste ce a scris e libera sa continue , sau a doua , depinde cine are chef sa continue
![]() bic : Rase amuzata de replicile usturatoare ale acelei fete asupra viperinei-cercetase-astropufe . Intr.adevar , fata era o viperina inraita . Ii zambise calduros si asteptase in tacere , privind in jurul ei la masa in care se afla. Multi o priveau cu drag si altii cu spaima pe noua fata , care , brusc , devenise vedeta viperinilor . Scosese un sunet de ingamfare si isi luase privirea de la ei , indreptand.o spre farfuria din fata ei , care in mod ciudat , era goala . "Cum naiba ? Mai inainte mi.am pus ceva sa mananc ! " Nervoasa , insa nu extrem , se servise cu o prajitura dintr.o tava si si.o pusese in farfurie . O lasase acolo si mai privire prin sala , in cautarea acelui nesimtit care avea chef de pozne . "Am vazut , ca ai facut ceva cu un pergament anume . De ce ti s.a inasprit chipul si apoi ai rostit o vraja ? Ce ai vrut mai exact sa faci ? " RE: Magnet de vreme rea - Splendora Cromwell - 11 Sep 2011 Ooc: A pastra o regula, inseamna a pastra o regula. Fara dar si poate. Urmeaza Joey. Bic: O privi razand, ascultandu-i replicile, dupa care exclama, privind-o cat se poate de calma. "Draga mea, nu ma cobor la standardele tale. Jobenul magic are o magie foarte puternica; daca alege pe cineva pentru o anumita casa, are motive bine intemeiate sa creada ca vrajitorul in cauza are calitatiile necesare pentru a se afla acolo. Din cate am auzi eu, in aceasta casa nu au loc neindemanatici, din nou, nu stiu ce dracu caut tu aici! Mai mult..." Fata isi opri sirul gandurilor, simtind o mancarime usturatoare undeva pe umarul stang; se intoarse din instinct, descoperindu-si umarul. Un ranjet plin de satisfactie ii umplu buzele, recunoscand imediat simbolul. Citise despre acesta intr-o carte dins ectia interzisa. Stia ce sa faca. "Domnisoara, nu stiu care dintre noi cere cearta, dar ti-as sugera sa te potolesti. Asta daca nu doresti sa sfarsesti prematur. Si rabdarea mea are o limita, sa sti." RE: Magnet de vreme rea - Pearl Lancaster - 11 Sep 2011 "Am anulat blestemul care fusese pus asupra mea, azi dimineata" minti. Nu vroia neaparat sa se stie ca folosea blesteme asupra propriilor colegi, desi unii o meritau cu varf si indesat. "Se pare ca cineva s-a obosit sa imi umble in lucruri si sa imi fure un pergament. N-as vrea sa fiu in locul lui" spuse, fara sa ridice privirea din farfurie, lasand sa strabata doar amenintarea voalata. "Si ce-ai sa-mi faci, mai exact? Ai sa ma scuturi de praf? Te rog sa iei in considerare faptul ca sunt mai mare ca tine, si nu doar cu un an. Stiu cine trebuie sa dea NOV-urile anul asta si tu nu te afli printre ei. In cel mai bun caz esti in anul 4. Banuiesc ca e greu sa intelegi ca eu sunt mult mai experimentata ca tine in orice." ii zise, lasandu-se pe spate, sprijinita de spatarul scaunului si privind-o sfidatoare in ochi. "Zici tu ca cei neindemanatici n-au loc in casa Viperinilor? Serios? Cine ti-a zis tie asta? Esti constienta ca tocmai ai jignit cel putin jumatate din cei ce stau acum la masa? Nu toti suntem jucam Quiddich ca sa avem nevoie de o coordonare perfecta. Te sfatuiesc sa mai studiezi criteriile dupa care se face sortarea si calitatile necesare, si doar apoi sa vorbesti. In curand ma tem ca vei declara ca parul brunet nu te face sa fi demn de Viperini. Si daca azi sau maine ai sa te impiedici pe loc drept sau ai sa scapi furculita din mana, am sa te rog sa predai insemnele viperinilor, pentru ca dupa spusele tale "neindemanaticii nu au ce cauta aici" Ii trimise o bezea din varful buzelor si se intoarse la farfuria cu mancare. "Prajitura aia e oribila" ii spuse Elizei, ca pe un avertisment. ooc: hai sa nu ne certam. Daca voi sunteti ok, hai sa urman ordinea: Leigh, Eliza, Splendora. |