![]() |
Tell me about that - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Camera Portretelor (https://www.darkmark.ro/f-camera-portretelor) +--- Thread: Tell me about that (/t-tell-me-about-that) |
Tell me about that - Ema Snow - 11 Sep 2011 Tell me about that
Just Rose and Ema Daca ar fi putut da timpul inapoi, ar fi ales alte cai. Si totusi, daca ar fi facut asta, nu ar mai fi fost ea. Deciziile facute pot reprezenta personalitatea individului. Deci, daca ultima fraza era adevarata, nu insemna ca penultima era corecta? Ema isi invartea parul pe o suvita. Vroia sa ignore orice gand, vroia sa aiba o 'minte alba'. o minte complet goala. Dar desigur, acest lucru era imposibil. O lua la dreapta, spre o usa pe care nu o deschisese in toti anii cand fusese la Hogwarts. Camera Portretelor. Auzise multe despre ea, citise si mai multe si trecuse aproape zilnic pe acolo, dar niciodata nu o deschisese. Intra incet si se uita in jur. Da, exact cum isi imaginase. Era o camera spatioasa cu... ei bine, cu portrete. Peste tot! Puteai spune ca este ultima moda la tapet. Zambea amuzata cand usa se deschisese in spatele ei. RE: Tell me about that - Rose Dawson - 11 Sep 2011 Era a doua oara cand se afla in spatele Emei,iar aceasta nu isi daduse seama. Trebuiau sa se vada din nou fiindca era nevoie de niste explicatii in urma ultimelor evenimente. Intrase dupa ea intr-o camera plina de portrete, desi nu mai fusese niciodata aici. Probabil ca acum era ocazia perfecta si pentru a descoperi alta incapere din castel. Era clar ca mai avea foarte multe de vazut, fiind abia in anul trei, dar acum era necesar sa se concentreze pe cu totul altceva. Cand crezuse ea ca era de cuviinta, ca venise momentul potrivit rostise: "Buna, Ema!" Aceasta tresarise aproape imperceptibil, dar .. totusi se intorsese pentru a observa cine ii intrerupse linistea si firul gandirii probabil. RE: Tell me about that - Ema Snow - 11 Sep 2011 " - Buna, Rose!" Ema zambi usor. Colega si prietena ei de la Ochi-de-Soim statea in dreptul usii. Ii facu un semn lejer cu mana, ca sa o pofteasca inauntru. Avea un sentiment ciudat. Trebuia sa-i explice probabil multe astazi, caci era pentru prima oara cand se vedeau de le incidentul cu Chrillana. Cat de multe stia Rose acum oare? Ema se uita in jur. Exista o masuta in colt, iar ea se grabi sa se aseze, invitandu-o pe Rose sa i se alature. " - Ce ai mai facut?" intreba ea inocenta, incercand sa vada cum se prezenta situatia. RE: Tell me about that - Rose Dawson - 11 Sep 2011 Isi ridicase o spranceana in semn de uimire. Daca Ema nu avea sa termine cu aceasta atitudine avea sa o incurce rau din partea ei fiindca pur si simplu acum se cunosteau destul de bine si au trecut prin cateva intamplari in ultimul timp incat macar ar putea sa aiba incredere una in cealalta. Aceasta trebuia sa lamureasca situatia acum, asa ca incepuse sa isi sustina 'discursul': "Deci .. Sa o luam cu inceputul. Cum iti explici faptul ca am disparut din acel cartier .. asa .. pur si simplu? Crezi ca e vorba despre ceva magie neagra? Oare Chrillana ne-a facut sa disparem pur si simplu de acolo ?.. ultimul lucru ce mi-l amintesc este doar ca m-a atins o vraja si .. atata tot" Trase adanc aer in piept facand o pauza necesara pentru a-si tine suflul. RE: Tell me about that - Ema Snow - 11 Sep 2011 Soimeanca zambi amuzata. " - E vorba de vointa." Se uita la Rose si astepta. Ok, isi meritase increderea, putea sa-i spuna. " - E foarte simplu. Te-am luat de acolo" Acum erau clipele de aur. Acum avea sa afle incotro se indreapta increderea lor reciproca. Acum era posibil ca Rose sa descopere ceva ce nimeni nu mai stia la Hogwarts inafara de familia Emei. Era probabil timpul sa-i spuna. RE: Tell me about that - Rose Dawson - 11 Sep 2011 Chicotise usor amuzata fiind. Era clar. Se asteptase ca Ema sa fi avut un plan de rezerva sau cel putin o hotarare de moment, deci acum totul capata sens. Zambise scurt, dupa care murmura: "Ei,ma bucur ca ai facut asta. Fata aia era nebuna rau .. scuze, dar asta e adevarul" Facuse o pauza incercand sa prinda reactia Emei, temandu-se sa nu se fi suparat pe ea fiindca totusi a fost prietena sa cea mai buna acea Chrillana din cate intelesese. Trase adanc aer in piept,dupa care rostise: "Am observat ceva la tine si hmmm .. am ceva sa iti spun, dar pentru asta trebuie sa prind ceva curaj , deci mai ai de asteptat pana sa ma hotarasc .. putin mai incolo iti spun ce vreau sa faci,sa imi faci .." Probabil Ema banuia, dar nu era momentul sa vorbeasca despre asta. RE: Tell me about that - Ema Snow - 11 Sep 2011 Se stramba cand auzi numele Chrillanei. Nu o deranja sa se vorbeasca astfel de ea. " - Am observat ceva la tine si hmmm .. " O, Doamne! Ce era? Se ruga din toata inima ei impietrita sa nu fie vorba de pielea palida si rece, viteza de reactie sau nuanta aurie capatata brusc de ochii ei verzi. " - .. am ceva sa iti spun, dar pentru asta trebuie sa prind ceva curaj , deci mai ai de asteptat pana sa ma hotarasc .. putin mai incolo iti spun ce vreau sa faci,sa imi faci .. " Sa dea Dumnezeu sa fie vorba de proiectul la Transfigurare! Isi mentinuse zambetul, desi mintea ei clocotea. Pur si simplu, inghetase. Nu-si permitea sa spuna ceva. Deja regreta momentul de sinceritate de mai devreme. RE: Tell me about that - Rose Dawson - 11 Sep 2011 Era imposibil sa nu observe acea tenta de frica, de fapt nu frica, ci pur si simplu teama de a vorbi. Oare fusese prea directa? Cu siguranta Ema nu stia ce sa spuna in acea clipa, probabil banuind despre ce era vorba. Era culmea ca tocmai cand ii capatase increderea sa o piarda din nou, asa ca se hotarase sa vorbeasca. Nu stia daca va reactiona corect sau nu, dar impulsul castigase contra rationalitatii. Ei bine, nu i se mai intamplase sa faca asa ceva demult, sa actioneze dupa bunul plac, insa acum era complet , total necesar. Chicotise usor,dupa care murmura: "Deci se pare ca nu ai reactionat .. prea bine. Scuze, dar stai linistita. Nu e nimic grav. Ai doar incredere in mine. Eu am in tine, prin urmare sper sa ai si tu. Nu stiu daca vei fi de acord, dar va fi o schimbare atunci,deci ... ai putina rabdare si pentru inceput povesteste-mi adevarul despre Chrillana aceea. RE: Tell me about that - Ema Snow - 11 Sep 2011 Clipi uimita si izbucni intr-un ras isteric, dar plin de usurare. " - Si eu care imi faceam griji ca o sa-ti pierzi increderea in mine!" chicoti Ema. "Doamne, Rose! Am atata incredere in tine incat mi-as pune viata in mainile tale fara sa stau sa gandesc de doua ori." Ii zambi prieteneste si isi puse mana un jurul umerilor sai. Spera doar sa nu fie dezgustata de atingerea rece. Oricum, isi tinu mana usor, permitandu-i Soimencei sa se retraga din 'gestul' prietenos daca nu-i place. Ema astepta sa vada pielea ca de gaina si atat de umana, o reactie atat de naturala in fata 'pericolului teoretic'. Da, era doar teoretic, caci in secret, Ema se mandrea cu puterea ei de caracter. " - Hmm... De unde sa incep? Ce ai vrea sa stii in mod expres despre Chrillana?" intreba cu politete. RE: Tell me about that - Rose Dawson - 11 Sep 2011 Tocmai primise o confirmare fara ca Ema macar sa stie ce gandea cu adevarat Rose in acea clipa. Ii parea rau ca inca nu putea sa ii spuna, desi increderea exista si era mare, dar .. deci era clar! Soimeanca chiar era un vampir . Pana acum exista doar o banuiala, insa oricum nu conta. Pana la urma nu avea sa o judece, ba dimpotriva. Abia astepta sa ii vada reactia la ceea ce ii va cere, dar va mai avea de asteptat pana atunci. Pentru o secunda se gandise sa ii spuna acum, insa apoi si-a dat seama ca nu era timpul potrivit. Acum trebuia sa afle cat mai multe despre acea problema care avea si un nume. "Ei bine, vreau sa stiu totul. Nu stiu ce intelegi tu prin totul , insa vreau sa stiu mai multe despre tradarea sa. |