Darkmark RPG Forum
Pauza de pranz - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Pauza de pranz (/t-pauza-de-pranz)

Pages: 1 2

Pauza de pranz - Rosalie Vivienne Alden - 03 Oct 2011

Rosalie & Daisy

Demult nu mai luase pranzul in Marea Sala, iar in clipa in care intrase acolo se simtise din nou in elementul sau. Era totusi ciudat un lucru. Rosalie nu se indreptase catre masa profesorilor, unde i-ar fi fost locul, ci pur si simplu se indreptase catre masa Ochiilor-de-Soim de parca inca locul ei ar fi fost acolo. Stia ca nimeni nu ii va spune nimic, cel putin asa spera. Isi dorea atat de mult sa cunoasca noi elevii care ajunsesera la casa sa de suflet. Se asezase pe locul sau de odinioara langa o fata care parea anul intai. Da, cu siguranta era anul intai! Se intrebase daca ar trebui sa vorbeasca cu ea sau nu, dar zambise. Daca era la Soimi cu siguranta era o persoana prietenoasa si inteleapta.
"Buna!" , incepuse Rose chicotind, sperand ca fata de langa ea sa fie dispusa sa faca o conversatie.

RE: Pauza de pranz - Daisy Miller - 03 Oct 2011

-Buna ! raspunse Daisy. O studie putin,o masura din ochi,si isi daduse seama ca are o profesoara. Eu sunt Daisy,raspunse ea incantata. Dumneavoastra trebuie sa fiti profesoara,nu-i asa ? adauga ea curioasa in timp ce sorbea dintr-un pahar cu suc de dovleac,si se juca cu parul. Eu sunt anul I aici la Howarts,si,desi la inceput eram putin rusionoasa,ma simt ca acasa. Daisy vorbea mult de obicei si ii placea sa se bage in seama si sa spuna lucruri despre ea,chiar daca oamenii nu o intrebau,dar stia si cand sa taca si sa asculte. Mai lua odata o gura din acel suc,asteptand raspunsul profesoarei.

[Image: DaisyMiller-2.jpg]
*The most beautiful view,is the one I share with you. *

RE: Pauza de pranz - Rosalie Vivienne Alden - 03 Oct 2011

Rosalie chicotise usor dandu-si seama ca fetei ii placea mult sa vorbeasca. Oarecum ii amintea de ea cand venise pentru prima data la Hogwarts. O scurta pauza lasand-o sa vorbeasca pe Soimeanca. Se uita cu mandrie catre roba acelei eleve caci stia ca era Soimeanca asemenea ei. Oftase, ii era atat de dor de momentele in care se putea distra printre elevi. Rase deducand ca si acum putea sa faca asta, ba chiar se putea imprieteni cu noi elevi, desi varstele lor nici macar nu erau apropiate.
"Ma numesc Rosalie Alden si sunt profesoara de Previziuni despre Viitor. Imi pare bine. Apropo, am fost si eu la casa Ochiilor-de-Soim!" , vorbise Rose in timp ce surase melancolica.

Lui Daisy ii se insenina privirea cand auzise ca aceasta profesoara care parea foarte de treaba a fost in casa ei,si se simtise oarecum mandra.
- Placerea e a mea. Si parintii mei au fost la Ochi-De-Soim,tatal meu a fost chiar sef de casa,adauga ea zambind cu gura pana la urechi cand vorbea de parintii ei. Isi iubea foarte mult parintii si se mandrea mereu cu ei,desi o data un baiat si-a batut joc de ea cand era mica,spunandu-i "ciudata" si alte porecle urate,dar a invatat sa nu-i mai pese de comentariile aiurite ale unor oameni,care erau doar invidiosi. Se juca cu o suvita in timp ce ii spuse lui Rosalie " Si,de cat timp sunteti profesoara? " .

*The most beautiful view,is the one I share with you*

Ascultase cu atentie cuvintele fetei. Povestea ei i se parea destul de interesanta. Trase adanc aer in piept, isi drese usor glasul, apoi murmura: "Si eu am fost sefa de casa pe timpul unei cupe. Pot sa spun ca a fost o experienta placuta. Si da, sunt profesoara de ceva vreme .. as putea sa spun chiar de cativa ani si imi place la nebunie aceasta meserie, desi am lucrat si prin alte locuri. " Se incruntase dandu-si seama ca si ea vorbise deja destul de mult pana acum. Trebuia sa recunoasca faptul ca unele obiceiuri ramaneau de neschimbat la ea, cum ar fi acest tic de a vorbi in nestire.
"Hm .. si cum te-ai acomodat la Hogwarts?!" , intrebase Rosie asteptand nerabdatoare un raspuns din partea fetei de la Ochi-de-Soim.

-Ma acomodez foarte bine,raspunse prompt Daisy,bucuroasa ca in sfarsit cineva a intrebat-o. Dupa cum spuneam mai sus,cand am intrat pe portile uriase ale scolii,m-am simtit oarecum ciudat,si am fost rusinoasa,dar ma simt ca acasa.Este o atmosfera atat de primitoare aici,si imi place foarte mult. Daisy se opri brusc,dandu-si seama ca ar trebui sa mai taca,deoarece iar incepuse cu povestile ei lungi,dar ce putea sa faca daca asa era ea,o vorbareata. Incepuse sa manance,apoi gusta dintr-o ... un fel de..gelatina ciudata de culoare rosie. Se stramba putin cand gustase,dar apoi incepuse sa ii placa.Era chiar buna,un gust dulce,ca de capsuni. " Imi veti preda si mie anul acesta ? " intreba curioasa Daisy,asteptand un raspuns afirmativ din partea acesteia.

*The most beautiful view is the one I share with you *

Fosta Soimeanca se uitase absenta pentru o secunda in gol, dupa care privise gelatina pe care o gustase Daisy. Parea sa ii placa, dar ea nu prea era incantata nici de aspectul acelui tip de mancare, nici de gustul sau. Luase in schimb un pahar de suc de dovleac in timp ce astepta prajitura cu dovleac pregatita atat de bine de spiridusii de casa, incat - vorba aceea - te lingeai pe degete. Cand auzise intrebarea elevei zambise, apoi ii explicase cam cum sta treaba cu ora la care ea preda: "Pai daca tu doresti da , bineinteles. Acum e la libera decizie. Daca vrei te poti inscrie la ora mea si te voi astepta cu bucurie la Previziuni despre Viitor. Ma gandesc ca te-ai descurca .." , adaugase Rosalie simtindu-se sigura pe aceasta afirmatie care chiar parea a fi asa. Chicotise usor.

RE: Pauza de pranz - Daisy Miller - 04 Oct 2011

Daisy s-a bucurat cand a auzit raspunsul afirmativ al lui Rosalie,zambind larg,cu gura pana la urechi. Apoi s-a inecat usor cand vazuse prajitura care au pus-o in fata acei spiridusi. Mirosea atat de bine,iar ea cum era o ..fomista,nici nu se gandi de doua ori,luase o furculita si isi taie din delicioasa placinta,apoi gemu usor cand simti gustul minunat al acesteia, apoi o intreba mirata " Chiar credeti ca m-as descurca ? " ,chicotise usor,facand niste ochi mari cat cepele,apoi zambi din nou. " Sigur ca as vrea sa ma inscriu la cursul dumneavoastra " . A facut o scurta pauza,uitandu-se in gol,calculand parca ceva apoi o intreba pe Rosalie " Cand as putea sa ma inscriu la acest curs ? " zambind din nou.

RE: Pauza de pranz - Rosalie Vivienne Alden - 04 Oct 2011

Rosalie se uitase la prajitura si isi taiase si ea o bucatica fiint multumita de promptitudinea cu care spiridusul a adus-o. A zambit si a multumit micutei creaturi. Pur si simplu nu ii placea ca cineva sa le numeasca slugi. Erau fiinte - vii, care lucrau pentru cei din Hogwarts si nu numai. "Pai poti sa vii la curs si de maine daca doresti. Abia astept sa te am si pe tine prezenta la orele de Previziuni despre Viitor. Ar fi frumos sa participi si tu. Oricum , cand te hotarasti, te astept." , adaugase fosta Soimeanca. Facuse din nou o mica pauza incruntandu-se dandu-si seama ca din nou a vorbit mult prea mult. Totusi - nu se putea abtine.
"Ce spui de mancarea de la Hogwarts?!" , chicotise Rose . O intrebare stupida? Neah, sau cine stia ..

RE: Pauza de pranz - Daisy Miller - 04 Oct 2011

Daisy rase usor cand a intrebat-o de mancare,cu toate ca era o mancacioasa,nimeni nu a intrebat-o cum i se pare mancarea." Foarte buna ! " raspunse aceasta chicotind.
" Sigur,am sa vin la curs de maine atunci,va multumesc frumos,si eu abia astept sa va am ca profesoara.Sunteti o presoana foarte de treaba " adauga ea.
Apoi si-a mai turnat putin din sucul de dovleac,si o rugase pe Rosalie " Imi mai spuneti ceva despre dumneavoastra? Sunteti o presoana interesanta ! ,adauga ea sperand ca nu a fost prea insistenta.