Darkmark RPG Forum
Imperiul Kensas - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Vacante in Vacante, concedii si afaceri (https://www.darkmark.ro/f-vacante-in-vacante-concedii-si-afaceri)
+--- Thread: Imperiul Kensas (/t-imperiul-kensas)

Pages: 1 2

Imperiul Kensas - Claire Afere - 19 Oct 2011

Just me and Eliza Blest

Pe un pat mare , obisnuit , cu un asternut verde cu argintiu , o perna moale era sprijinita de lemnul dur ,iar o fata cu parul alb ca laptele cu reflexii ciudate privea tavanul descumpanita . "Oare ai mei vor fi de acord ca aceasta fata sa vina la Imperiu ?Ohh ! Ce mai conteaza acum ? Am sa le spun cand sunt pe drum spre ei . Pana atunci , ma voi distra cu Eliza ! "
O persoana intrase in camera , trantind usa dupa ea si apoi se aruncase pe un pat in apropiere de Claire . O privise uimita si o intrebase .
"Deja te.ai imbracat in haine incuiate ? Avem voie ? "
"Sigur Jane ! In fine , asa cred , dar sa fim serioase ! E vacanta ! Aproximativ trei luni fara profesori pe cap , nu.i asa ca ii marfa ? Gandeste.te Jane ! Fara trezitul de dimineata , fara stresul cu temele si mai ales ... fara CERCETASI ! Dap , fara ei , sau oricare alta casa . Deci , ne meritam aceasta vacanta ! "
Fata surase usor .

"Tu ce o sa faci in aceasta vacanta ? Ti.ai facut vreun plan ? "
" Logic ! Merg cu Eliza pe planeta Kensas , si o explodam . Nimic rau . O cunosti , nu ? Pe Eliza Cyreno . E in anul IV . Si se plange de asta saraca . "
Jane aprobase dand din cap , apoi si.l astupase in perna .
"Oare cand vor ajunge trasurile ? "
intrebase Cly , privindu.si ceasul de la mana .
"Pe la mijlocul pranzului vor veni , pe urma mergem la gara . "
Zambise incet si se trantise si ea pe patul ei .
"Tie iti va fi dor de scoala ? "
Jane tacuse
"Bine bine , am exagerat ! "

RE: Imperiul Kensas - Eliza G. Blest - 19 Oct 2011

Razele aurii ale soarelui , nu se mai zareau in cotele maxime ale copacilor batrani . Nici macar cerul senin nu se mai vedea . Era intuneric , chiar daca era miezul zilei . O fata cu parul verde ca smaraldul , lasat sa cada lin pe spate , era acoperita in intregime de caldura hainelor ."Nenorocire ! E o caldura de te coci si eu m.am imbracat cu aceste haine . Ma simt de parca as fi in sauna ! Dar trebuie sa vorbesc cu el ! Si pentru asta trebuie sa merg pana in strafundurile padurii pentru a.l gasi ! Asta da nenorocire ! Se spune ca baietii trebuie sa faca primul pas , nu fetele . Dar mnah , ce pot sa zic ? "Mergea repede , ocolind sau arzand fiecare chestie ce ii statea in cale. Dupa multe injuraturi si un drum de aproximativ un kilometru , il gasise . Acesta se intorsese imediat la auzul unei crengi calcate .

"Cine esti ? Prezinta.te imediat! "
zise el cu o voce puternica , facand ecouri in linistea delicata a padurii .
"Stai calm ! Eu sunt! Eliza ! "
"Iar ai venit aici ? Stii ca si tie ti.a fost interzis sa vii ? "
"Stiu Ronan ! Dar sti foarte bine ca eu nu pot rezista fara aceasta padure . As innebuni ! Vreau sa vorbim despre acea noapte ,"zise ea oftand si punandu.si mainile in buzunarele de la hanorac .
"Am auzit ca te.ai intalnit cu paianjeni , i.ai mintit , apoi i.ai tradat pe uriasi si i.ai atacat pe dementori , un inorog este mort iar tu ai zburat bine merci pe thestrali . Iti dai seama ca puteai declansa un razboi ?"

RE: Imperiul Kensas - Claire Afere - 19 Oct 2011

Jane ii aruncase o perna peste fata lui Cly , adresandu.i o privire revoltatoare."Tipic Jane ! Oh! Haide azi ! Ce fac eu timp de doua ore si sase minute , 37 de secunde ? Voi muri ! Si inca in scurt timp . Eliza , ajuta.ma ! " Isi pusese nasul in perna , mirosul placut intrand in plamanii acesteia , parfumandu.l ."Nu inteleg . Perna mea miroase asa ? JANE !"
"O dai cu parfum ? " Fata isi ridicase incet capul , privind.o dezorientata pe Cly .
"Ce vrei ? E doar mirosul de la samponul meu . Vreo problema ? " intrbease ea , apoi cand printesa daduse din cap in semn ca nu , isi trantise capul din nou pe perna . "Mdah ! N.am cu cine vorbi . Oare ce o fi cu ea ? Mai nu incerc sa o descos ca va fi vai ai amar de mine ! " Fara sa ii adreseze vreun cuvant , ii aruncase perna pe urma iesise pe usa , trandint.o in urma ei ,

"Se va supara pe mine , stiu . Dar nu vreau sa imi strice ziua .Hai sa ma plimb ." Urcase scarile in liniste , intrand in holul central in care elevii vorbeau si asteptau sa treaca timpul cat mai repede . Iesise pe usa mare , de lemn , frumos decorata , aerul cald al dupa-amiezii luand.o prin surprindere . "Sper sa fie o alta clima pe Kensas."Facuse stanga , trecuse de stadionul de Vajthat si o luase drept inainte pe o cararuie . Privea cerul descumpanita , visand la miile de discutii cu parintii ei , cele ce vor urma , desigur . Spera din tot sufletul ca cei doi Imparati sa o accepte pe prietena ei . Ajunsese langa lac , se ascunsese la umbra unui copac , cazand complet in lumea viselor .

RE: Imperiul Kensas - Eliza G. Blest - 19 Oct 2011

Se daduse cu cativa pasi in spate , tonul aspru al centaurului o bagase putin in sperieti . "Ce il apuca?Niciodata nu mi.a mai vorbit astfel ! Cu ce am gresit ? "
"Sti prea bine cum ma comport . Ohh ! Las.o balta . Acum ce mai urmeaza sa imi spui ? Ca nu mai vrei sa ma vezi ? Haide , spune ca da , caci am dreptate . " strigase aceasta , provocandu.l si dandu.si frau liber gandurilor .
"Ai sa regreti ca ai spus asta .. " , si ii intorsese spatele , plecand si lasand.o pe vierina singura . De nervii care incepusera sa se adune tot mai mult in dansa , lovise un copac din apropiere cu putere , pe urma suportand durerea ce se imprastiase prin tot corpul . "

"TE URASC!" Tipase ea , cuvintele auzindu.se in ecou prin tot luminisul ce devenea tot mai intunecat pe fiecare secunda ce trecea . Isi aplecase capul , trista , si tremurand din toate incheieturile . "Nu trebuia sa se intample astfel . Ce s.a intamplat cu mine ? " Se intorsese pe calcaie si parasise luminisul , poate pentru ultima oara , mergand repede , precum venise , insa fara siguranta . Roran era singura fiinta vie pe care o credea pe cuvant si o intelegea prin ce trecea . Ii daduse atatea sfaturi care o salvasera de la necaz iar acum .. totul se dastramase numai din pricina unei nebuneli pentru a se salva pe ea si pe Claire .

Urmand cursul lacului , cerul senin oglindindu.se in acesta , inchidea si deschidea pleoapele cu greu , acestia fiind imbibati cu lacrimile reci ca gheata ce ii curgeau incet incet pe chip ."Ce.am facut ? Sunt o proasta! O smintita .O...Claire ? " Isi ridicase privirea de la lac , zarind undeva pe la marginea acesteia silueta unei persoane . Unei persoane cunoscute de ea . Si cu care urma sa se intalneasca mai tarziu . Grabise pasul incruntata , ajungand intr.o fractiune de secunda in dreptul ei . Se asezase pe vine si o atinsese cu o mana pe chipul ei fragil si fara griji . "Doarme .. " Zambise ganditoare , senina si nostalgica apoi , fara sa ii pese , insa cu multa grija si delicatete , o atinsese pe nas , gadilind.o , terminandu.se cu un stranut puternic .
"Neata Somnorila ! " zisese ea scurt .

RE: Imperiul Kensas - Claire Afere - 28 Oct 2011

La prima atingere pe care o simtise , se ridicase in picioare si isi scosese bagheta , pregatita de lupta ,avand in ochi sclipiri rosiatice de furie si curiozitate .
"Eliza!Cum de-ai stiut ca sunt aici ?Oh , lasa , ce ma bucur ca te revad ! Ahh..si , am inteles ca abia peste doua ore putem pleca ,"zise printesa asezandu-se inapoi pe iarba .
"Nu pot sa inteleg ceea ce spui , caci trasurile sunt deja in fata scolii ,"spusese la randul ei viperina, aratandu-i printr-o simpla miscare de cap cele o suta de mii de calesti .
"Si ce mai asteptam ? Sa mergem ! " Se ridicase din nou in picioare, ca intepata de o albina si , daca nu era Eliza , cea de a doua ar fi zburat pana in fata portilor de fier .
"De fapt , sa stam aici cam cinci minute apoi plecam , normal linistite .Acum e plina pajistea de elevi care se lovesc numai pentru a lua o caleasca pentru el/ea .Deci , stam cuminti aici , da ? " Apoi se asezase in stil turcesc pe iarba , langa Claire. Luase un smoc de iarba , il duse la nivelul ochilor , privindu-l absenta .

"Stii ce Eliza ? Abia astept sa ajungem in Kensas ! Nici macar nu stiu cu ce sa incep ..hmm , mai intai de toate te prezint parintilor , le suportam cicalirea apoi iti arat toata imparatia . Crede-ma , e minunat ! Iti va placea locul ... salbatic , asa cum iti place tie . De fapt ,e chiar stilul tau presupun . Desi , nu , nu cred . Are si ceva roz prin unele locuri .... si , si , si .. sa imi vezi camera !!! Te vei topi . Stai fara griji , nu vei pati ,nimic. E decorata in ...ehh, nu iti spun nimic . Aisa vezi in momentul potrivit . Olala,vorba ta , numai pot de nerabdare . De ce dureaza atata , Eliza ? Eliza!!" tipase Claire dupa ce isi daduse seama ca prietena ei nu o ascultase deloc .
"Eliza , zi-mi ca ai ascultat tot ce ti-am zis . Zi da , zi da , zi da !! ZI DA !! ZI ZI !! " urlase ea, apropiindu-se tot mai mult de urechea ei si facand semne disperate in fata ei cu mana ."Da??Ohh..ce bine !!Pentru o secunda am crezut ca erai total absenta."

RE: Imperiul Kensas - Eliza G. Blest - 29 Oct 2011

O trezise pe printesa din visare , apoi , incepuse sa regrete acest lucru . "Frate ! Voi muri in vacanta asta . Nu stiu ce are fata aceasta , dar uneori se comporta normal , iar alteori , nu mai stiu ce sa ii fac ca sa o opresc . Imi aduce aminte de Heather , de la Ochi-de-Soim . Olala! Si ea era foarte zapacita . Poate ca ar trebui sa devina surori , la fel cum sunt eu cu Aylee . " Isi alungase din cap o intamplare nefericita , indreptandu-se spre minidiscursul printesei . Intr-un final remarcase faptul ca era absenta , ceea ce insemna ca va urma tacerea . Gresit ! Incepuse din nou sa vorbeasca , insa pe tema lui Jane , viperina .
"Ahm , cred ca ar fi bine sa mergem acum . De acord ? " Printesa daduse din cap entuziasmata , amandoua ridicandu-se simultan de pe pamant .
"Eliza , ce-ai aptit ? Daca nu gresesc , nu pari in apele tale "
"Mnah ,sunt bine , " mormaise viperina , schitand un zambet vag . In fata lor se profilau trei randuri de caleste , pregatite de plecare , cu thestralii in fata .
"Ahm , ai aflat motivul pentru care poti sa vezi aceste creaturi fara sa ai acordul lor ? Sti la ce ma refer , presupun ?"
Eliza daduse din cap in semn de afirmare , privind tot inainte si asteptand ca linistea sa creasca ca un zid intre ele . Trecand printre randurile lungi de trasuri , gasisera una mai libera , si se urcasera imediat in aceasta , rasufland usurata .

RE: Imperiul Kensas - Claire Afere - 29 Oct 2011

Se asezase pe o bancheta si isi indreptase privirea spre fereastra , molfaind o suvita argintie . In caleasca mai intrasera inca doua fete , una fiindu-i cunoscuta . Era Ema , o prietena buna de la Ochi-de-Soim , de fapt , fosta soimaneanca , dar ei nu ii pasa . Isi amintise reactia ei cand ii vorbise despre planeta Kensas . "Amuzant." Isi intoarse privirea spre Eliza le primise pe amandoua cu o singura miscare de mana , spoi rostind clar :
"Ema , Jennifer , ce faceti fetelor ? "
"Cu siguranta mai bine decat tine , " gandise Claire cu rautate si ingrijorare totodata .
"Buna , uite mergem la gara ,"raspunsese Ema la intrebare , amuzata , lasand-o pe Eliza fara replici . Cea din urma isi dusese mana la cap , si facuse o figura gen "nu asta am vrut sa spun " si deschisese gura in scopul unei replici , dar Jennifer i-a luat-o inainte .
"Hmm .. cine e fata aia , de acolo ? "
La auzul intrebarii , ce pesemne ca era vorba despre ea , Claire isi rostise ochii catre , cercetasa ? , si ii raspunse plictisita : "Ma numesc Claire Afere , viperini , anul I , iar tu esti .. "
"Jennifer , cercetasi , anul V , incantata .Minunat , si voi ce veti face in vacanta ? "
Viperinele tacusera , gandindu-se la lucruri diferite .
"Oh , pai , eu si Eliza vom merge la mine si vom petrece toata vara . Voi ?
"Ce tare iti mai petreci tu vacantele Eliza ! Anul trecut cu Aylee , acum cu Claire , iar la anu' ce vei face ? " zise Ema , usor surprinsa .

“Vin la tine ! “ a zis Eliza amuzata de intrebare . Trasura mergea repede , trecand cu viteza pe langa padurea interzisa . Printre copaci era un centaur ce se uita atent la interiorul fiecarei calesti . Era Ronan . Se desprinsese surprinsa de geam , in timp ce ii raspunsese Emei . “Nu se poate, e chiar el ! “ Se apropiase din nou de fereastra , privind in urma trasurii , nimic . “A plecat. Oare pe mine ma cauta ? “ Simte cum feriricea venea la ea , lovind suferinta cu putere si luandu-i locul . Se facuse liniste inauntru , auzindu-se numai scartiilele rotilor si copitele thestralilor lovind pamantul .
“Esti sigura ? “ intrebase Ema , dupa un timp .
“Ehh, glumeam . Vei veni tu la mine . Vrei ? “ O lasase pe soimanceanca sa decida alegerea cea buna , dar aceasta ii raspunsese imediat.
“Sigur ca voi veni . Daca ai tai sunt de acord si daca nu vom merge la bunicii tai inainte sa calcam pragul casei , atunci da , vin cu cea mai mare placere ! “ zisese ea razand , molipsindu-le si pe celalalte fete , iar Green zambind la amintirea discutiei ei cu Ema de mai bine de doi ani de zile . “Chiar doi ani ? Nici nu mai stiu ! “ Trasura incetinise si tototada rasul fetelor se domoli ramanand numai tacerea . Au coborat una dupa una , s-au imbratisat , urandu-le fiecareia o vacanta minunata si cu mii de peretii , apoi se indepartara .

RE: Imperiul Kensas - Claire Afere - 29 Oct 2011

Tacere peste tacere , liniste dupa liniste , iar singuratatea era pe primul loc . De ce? Cele doua viperine nu mai par a fi in apele lor . Cum ? Nimeni nu stie . S-au urcat in tren dupa ce un rand de elevi se inghesuiau , zdruncinau , vateau , pentru a ajunge primul sau prima in vagon . “Ce prostie !” Cly o privea pe prietena ei cu coada ochiului , aceasta privind absenta oamenii din fata ei , cate un zambet sters tiparindu-se pe chipul ei . Odata urcate , a trebuit sa mai astepte ca scenele cu injuraturi si tipete sa se termine si , la randul lor sa gaseasca un compartiment . “E asa in fiecare an ? “ gandise printesa stupefiata . Mergeau incet , cu pasi de soareci , pana cand Eliza o stranse de mana si o luase dupa ea intr-un compartiment . Cu doua fete . De la astropufi . “Minunat! In trasura o cercetasa si o soimaneanca , acum in tren doua astropufe.Ce bine mi-ar prii si niste devoratori ai mortii .”Ii intoarse viperinei o privire plina de repros apoi se trantise pe o bancheta , cat mai aproape de usa . “Daca astea doua vor sari pe mine , pot macar sa scap basma curata . “
“Hey Eliza Ce mai faci ? “ intrebase una dintre ele . Cly se uitase mai bine la ele . “Ohh , aceleasi priviri inocente pe fiecare chip al unui astropuf ! Cat urasc asta ! Si cum de o cunosc pe Eliza ? Fata asta e prietena cu cate o persoana de la fiecare casa ? Ar trebui sa tina cu viperinii ! Numai cu EI ! Ohh Doamne , am s-o schimb eu in aceasta vacanta ! “

Zambise bucuroasa celor doua si le raspunsese senina :
“Hey Crystal , Snorri . Ma bucur sa va revad . Uitati , m-am chinuit sa gasesc un compartiment , dar afara ii asa o harababura .. “ In timp ce vorbea , viperina isi adusese cu drag aminte despre aventurile impreuna cu ele . Mai intai de toate , ele se cunoscusera la Aripa Spitalului , apoi se reintalnisera in Padurea Interzisa.“Voi ?” , continuase ea , dar nu le daduse ocazia ca isi adusese aminte imediat de o greseala pe care o comisese din prima . “Ahh, era sa uit . Nu am facut prezentarile . Claire , ele sunt Crystal Heap si Snorri Snorielson , ambele la astropufi . Fetelor , ea este Claire Afere , viperina si o buna prietena, “
Astropufele si viperina se privisera pentru o fractiune de secunda , apoi isi intoarsera capetele spre locuri opuse , scarbite , mai mult Claire . “Hmm , nu prea merge treaba . Va fi o calatorie lunga ! “ Oftase discret apoi isi ridicase genunchii , ghemuindu-se si bagandu-si capul intre ei , asteptand sa se intample o minune . Nimeni nu mai vorbea , doar se luptau din priviri . “Trebuie sa fac ceva ! “ Se ridicase brusc , ameteala luand-o pe nepregatite insa nu se lasase ranita si rostise cu furie :
“Gata , terminat ! Suntem in vacanta acum , nu mai exista case si nici puncte . Claire , te stiam foarte sociabila , mai mult decat mine , dar totusi , sa ajungi la astfel de standarde , ma dezamagesti ! “