![]() |
Isabella River - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Isabella River (/t-isabella-river--6086) |
Isabella River - Isabella River - 22 Oct 2011 ![]() Isabella River ![]() * "Cât inima în piept îţi cântă, ce-nseamnă-n luptă-un braţ răpus ? Ce-ţi pasă-n colb de-o spadă frântă, când te ridici cu-n steag, mai sus ? Înfrânt nu eşti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ţi-s. Adevaratele înfrângeri, sunt renunţările la vis." . ![]() {I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}
NUME COMPLET - Isabella River PORECLA - Isa/Izzie VARSTA - 17 ani DATA NASTERII - 26. februarie ORIENTARE SEXUALA - Heterosexuala CASA - Viperini TIPUL SANGELUI - Sange pur ![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}
INALTIME - 1.70 GREUTATE - 50 kg FORMA CORPULUI - Suplu CULOAREA PARULUI - Brunet CULOAREA OCHILOR - Albastri SEMNE DISTINCTIVE - Nope. ![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}
CEEA CE II PLACE - Kennya Allen [ ![]() CEEA CE II DISPLACE - Sa fie intrerupta in timp ce vorbeste, sa fie mintita, sa fie contrazisa de catre cineva care nu are argumentari clare. PUTERI SPECIALE - Reptomit ABILITATI - Animag [lup cenusiu] PUNCTE FORTE - Amuzanta, visatoare, schimbatoare. PUNCTE SLABE - Pune totul la suflet, se enerveaza foarte usor. OBICEIURI / TICURI - Nope. BONG - Paianjeni [ T_T ] PERSONALITATEA - In general e o persoana calma, nu prea vorbareata la inceput. Ii castigi increderea destul de greu si tot de va indoi de tine in unele situatii. Glumeste si rade foarte mult. Viseaza mai mereu, dar stie sa fie si realista, dar isi construieste idealuri pentru aproape orice, desi e constienta ca in realitate nu e chiar asa. Nu o intereseaza principiile altora, si le respecta numai pe ale ei. Pune cam totul la suflet, desi se straduieste sa nu o faca. Se ataseaza foarte repede de unele persoane si din cauza lor ajunge sa sufere la un moment dat. Ii este greu sa lase in pace trecutul in unele privinte, la ea "Timpul le vindeca pe toate" nu prea functionaza. Nu isi impune parerile, dar si le sustine foarte bine. Se enerveaza usor si spune lucruri pe care in mod normal nici nu i-ar trece prin cap. ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}
MAMA - Dominique, 36 ani, lucreaza la Ministerul Magiei, sange pur. TATA - Patrick, 38 ani, lucreaza la Ministerul Magiei, sange pur. LOCUL NASTERII - Londra FRATI/SURORI - Lexie M. Stryder ALTE PERSOANE IMPORTANTE - Kennya Allen, Matt I. River, Bella Emily Rose, Raizen Isildur, Alice Swan, Desiree Rose Goth, Rosalie Alden, Ginny Alden ANIMAL DE COMPANIE - Warro [Rottweiler] ![]() {THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}
NUME - Roxana VARSTA - 14 ani EXPERIENTA RP. - 2 ani jumatate EXEMPLU RP. Quote:In timp ce noaptea se lasa tot mai grea peste intregul tinut, Isabella isi aseza pelerina neagra cu insemnele Viperinilor si-si punea gluga pe cap. Avea sa fie o noapte lunga si ea era constienta de acest lucru. Nu o gasi pe Kennya in Pivnita Viperinilor, dar nu se ingrijora. Stia ca prietena ei probabil hoinareste pe undeva prin castel, fie de dragul amintirilor de mult apuse, fie pentru a cauta ceva de mancare. THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
![]() RE: Isabella River - Kennya Allen - 22 Oct 2011 Bine ai revenit fata! ![]() Promit sa fiu cuminte, asa ca primul rp il faci cu mine. (greu e sa fi business si sa nu dai pe fata totul) RE: Isabella River - Ginny Anne Alden - 22 Oct 2011 Da pai nu mai sunt prima ![]() Imi place mult noua ta descriere Izzie > ![]() ![]() Siii stiu eu ca ai revenit asa in forta asa imi spune simtul ![]() ![]() ![]() Si ui ui uiii sunt la persoane importante ![]() ![]() Asa siii,sa stai cat mai mult pe aici Izzie > ![]() RE: Isabella River - Isabella River - 22 Oct 2011 @Kennya-the-business-woman. Multumesc, fata. > ![]() Stii ca indiferent daca esti cuminte sau nu, tot te asteapta catusele roz & pufoase. =)))))))) [chiar ca e greu. gata, sunt cuminte si eu]. Normal ca primul RP il fac cu tine. > ![]() ![]() @Ginny B. [tot asa iti spun] Mersiiiii. > ![]() Da, pai acum ca am rezolvat niste chestii, m-am intors in forta si sper sa stau cat mai mult pe aici, acum ca nu prea am cine stie ce treaba legata de scoala si asa [doi ani stau mai relaxata macar]. Si normal ca facem RPG. ![]() Logic ca esti, cu cine am facut eu prima data RP ? > ![]() Aww. > ![]() RE: Isabella River - Ginny Anne Alden - 22 Oct 2011 Waa bai nene ![]() ![]() ![]() Vaii deabia astept 8-> RE: Isabella River - Isabella River - 22 Oct 2011 Da, chiarrrr. 8-> Vremurile bune. 8-> Era frumos de tot. dar si acum este. Si e si mai frumos cand membrii mai vechi raman pe forum [eu am cam tras chiulul asa in ultimele luni ![]() ![]() ![]() RE: Isabella River - Ginny Anne Alden - 22 Oct 2011 Eh :-j las' ca si eu am tras chiulul o perioada,asa prin a8-a daca nu ma insel ![]() ![]() RE: Isabella River - Isolde du Maurier - 22 Oct 2011 Welcome back, Isabella ![]() RE: Isabella River - Rosalie Vivienne Alden - 22 Oct 2011 Iss@: In primul rand vreau sa-ti spun ca ma bucur ca te-ai intors pe forum si .. mi-a fost dor de tine. : o3 Sper sa vrei sa facem si un RPG acum ca tot te-ai intors. ![]() RE: Isabella River - Isabella River - 22 Oct 2011 @India. Multumesc. ![]() ![]() @Rosie. Multumeeesc. > ![]() ![]() ![]() |