Darkmark RPG Forum
Isabella River - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Isabella River (/t-isabella-river--6086)

Pages: 1 2 3 4

Isabella River - Isabella River - 22 Oct 2011

[Image: 1-2.png]

Isabella River
[Image: jetadorebyfhrankee.jpg]
* "Cât inima în piept îţi cântă,
ce-nseamnă-n luptă-un braţ răpus ?
Ce-ţi pasă-n colb de-o spadă frântă,
când te ridici cu-n steag, mai sus ?

Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevaratele înfrângeri,
sunt renunţările la vis." .

[Image: 2-2.png]
{I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}

NUME COMPLET - Isabella River
PORECLA - Isa/Izzie
VARSTA - 17 ani
DATA NASTERII - 26. februarie
ORIENTARE SEXUALA - Heterosexuala
CASA - Viperini
TIPUL SANGELUI - Sange pur

[Image: 3-2.png]
{DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}

INALTIME - 1.70
GREUTATE - 50 kg
FORMA CORPULUI - Suplu
CULOAREA PARULUI - Brunet
CULOAREA OCHILOR - Albastri
SEMNE DISTINCTIVE - Nope.

[Image: 4-2.png]
{LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}

CEEA CE II PLACE - Kennya Allen [Cool], sa citeasca, sa scrie, sa stea cu prietenii ei.
CEEA CE II DISPLACE - Sa fie intrerupta in timp ce vorbeste, sa fie mintita, sa fie contrazisa de catre cineva care nu are argumentari clare.
PUTERI SPECIALE - Reptomit
ABILITATI - Animag [lup cenusiu]
PUNCTE FORTE - Amuzanta, visatoare, schimbatoare.
PUNCTE SLABE - Pune totul la suflet, se enerveaza foarte usor.
OBICEIURI / TICURI - Nope.
BONG - Paianjeni [ T_T ]
PERSONALITATEA - In general e o persoana calma, nu prea vorbareata la inceput. Ii castigi increderea destul de greu si tot de va indoi de tine in unele situatii. Glumeste si rade foarte mult. Viseaza mai mereu, dar stie sa fie si realista, dar isi construieste idealuri pentru aproape orice, desi e constienta ca in realitate nu e chiar asa. Nu o intereseaza principiile altora, si le respecta numai pe ale ei. Pune cam totul la suflet, desi se straduieste sa nu o faca. Se ataseaza foarte repede de unele persoane si din cauza lor ajunge sa sufere la un moment dat. Ii este greu sa lase in pace trecutul in unele privinte, la ea "Timpul le vindeca pe toate" nu prea functionaza. Nu isi impune parerile, dar si le sustine foarte bine. Se enerveaza usor si spune lucruri pe care in mod normal nici nu i-ar trece prin cap.

[Image: 5-2.png]
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}

MAMA - Dominique, 36 ani, lucreaza la Ministerul Magiei, sange pur.
TATA - Patrick, 38 ani, lucreaza la Ministerul Magiei, sange pur.
LOCUL NASTERII - Londra
FRATI/SURORI - Lexie M. Stryder
ALTE PERSOANE IMPORTANTE - Kennya Allen, Matt I. River, Bella Emily Rose, Raizen Isildur, Alice Swan, Desiree Rose Goth, Rosalie Alden, Ginny Alden
ANIMAL DE COMPANIE - Warro [Rottweiler]

[Image: 6-2.png]
{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}

NUME - Roxana
VARSTA - 14 ani
EXPERIENTA RP. - 2 ani jumatate
EXEMPLU RP.
Quote:In timp ce noaptea se lasa tot mai grea peste intregul tinut, Isabella isi aseza pelerina neagra cu insemnele Viperinilor si-si punea gluga pe cap. Avea sa fie o noapte lunga si ea era constienta de acest lucru. Nu o gasi pe Kennya in Pivnita Viperinilor, dar nu se ingrijora. Stia ca prietena ei probabil hoinareste pe undeva prin castel, fie de dragul amintirilor de mult apuse, fie pentru a cauta ceva de mancare.

Iesi cu grija din pivnita si urca scarile de marmura pana la etajul al doilea al castelului. Ea si cealalta Viperina trebuiau sa se intalneasca undeva pe acolo. Nu voia sa intarzie, asa ca mari pasul incercand totusi sa nu fie auzita sau observata.
De cand ea si Kennya se intorsesera la Hogwarts jurasera sa nu starneasca prea mult atentia. Le-ar fi stricat posibilitatea de a-si duce la bun sfarsit planurile.

Se opri in spatele unei statui care era cu doi metri mai intalta ca ea si astepta. Era semi-intuneric si daca cineva ar fi trecut pe langa ea, nu ar fi observat nimic.
Deodata se auzira cativa pasi si inima Isei incepu sa bata tot mai tare. Nu stia cine era si desi avea bagheta stransa in mana pe sub pelerina, tot o nelinistea.
Pasii erau tot mai aproape, dar dintr-o data auzi un oftat superficial. Recunoscu imediat stilul Kennyei si de indata ce aceasta "presupusa Kennya" ajunse in dreptul Isei, aceasta sari si o lua pe sus, tarand-o in spatele statuii si rugandu-se sa nu fie alta persoana.

THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK

[Image: 15i0w83.gif]

RE: Isabella River - Kennya Allen - 22 Oct 2011

Bine ai revenit fata! Kiss
Promit sa fiu cuminte, asa ca primul rp il faci cu mine.
(greu e sa fi business si sa nu dai pe fata totul)

RE: Isabella River - Ginny Anne Alden - 22 Oct 2011

Da pai nu mai sunt prima Finna
Imi place mult noua ta descriere Izzie >Happywide< este super-ultra-mega-magnifica Love
Siii stiu eu ca ai revenit asa in forta asa imi spune simtul Cool Finna asa ca vreau sa facem un rpg Love
Si ui ui uiii sunt la persoane importante Love ahhh ce mandra ma simt Love
Asa siii,sa stai cat mai mult pe aici Izzie >Happywide< Sti ca noi te iubim :>

RE: Isabella River - Isabella River - 22 Oct 2011

@Kennya-the-business-woman.
Multumesc, fata. >Happywide< Da, sa stii, e greu in momente ca astea. Dar ne descurcam noi. =))))))))))))
Stii ca indiferent daca esti cuminte sau nu, tot te asteapta catusele roz & pufoase. =)))))))) [chiar ca e greu. gata, sunt cuminte si eu]. Normal ca primul RP il fac cu tine. >Happywide< Ai avut cea mai nobila si secsi reactie cand ai aflat ca m-am intors pe forum. Love

@Ginny B. [tot asa iti spun]
Mersiiiii. >Happywide< Si tu esti super-ultra-hiper-mega- BAI NENE !! =)))))))))
Da, pai acum ca am rezolvat niste chestii, m-am intors in forta si sper sa stau cat mai mult pe aici, acum ca nu prea am cine stie ce treaba legata de scoala si asa [doi ani stau mai relaxata macar].
Si normal ca facem RPG. Love
Logic ca esti, cu cine am facut eu prima data RP ? >Happywide<
Aww. >Happywide< Si eu si eu, ca altfel nu ma mai intorceam.

Waa bai nene Love deabia astept Love Imi e dor de vremurile buuune 8-> cand eram un copilas nebun cu greseli si alte chestii Love
Vaii deabia astept 8->

Da, chiarrrr. 8-> Vremurile bune. 8-> Era frumos de tot. dar si acum este. Si e si mai frumos cand membrii mai vechi raman pe forum [eu am cam tras chiulul asa in ultimele luni HappywideHappywideHappywide]. De asta am si revenit. DM e ceva important pentru mine. : o3

Eh :-j las' ca si eu am tras chiulul o perioada,asa prin a8-a daca nu ma insel Finna SI ei bine ma bucur ca m-am intors,cum sa stau eu fara darkamartieni? O.o blasfemie Finna

RE: Isabella River - Isolde du Maurier - 22 Oct 2011

Welcome back, Isabella Smile

RE: Isabella River - Rosalie Vivienne Alden - 22 Oct 2011

Iss@: In primul rand vreau sa-ti spun ca ma bucur ca te-ai intors pe forum si .. mi-a fost dor de tine. : o3 Sper sa vrei sa facem si un RPG acum ca tot te-ai intors. Love

@India.
Multumesc. Happywide >Happywide<

@Rosie.
Multumeeesc. >Happywide< Da, normal ca facem. : o3 Si mie mi-a fost dor de voi toti. >Happywide< Kiss