![]() |
Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Carpe diem ! - Traieste clipa ! (/t-carpe-diem-traieste-clipa) Pages:
1
2
|
Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 26 Oct 2011 ooc : Sunt bine veniti toti cei cu chef de scris. bic : Desi erau multe lucruri de vazut acolo, Sala Mare îi amintea Juliettei de ceva anume, ceva ce nu-si mai amintea sau intentionat vroia sa-l lase ingropat intr-un sertar launtric. Avea impresia ca acea sala era ca un fel de camin… Julietta era ingrijorata. Fel si fel de ganduri îi treceau prin cap si ura sa se duca la psiholog. Trecuse prin experienta ducerii la cabinete psihiatrice si psihologice, atunci cand fusese in deriva si nu mai vroia sa repete experienta aceea neplacuta sub niciun chip. Totusi… Simtea nevoia unei prietene sau al unui prieten, nu de putine ori ea intelegandu-se cu un barbat mai bine decat cu o fata, dar nu avusese parte de acest „dar” si ajunsese sa creada ca are ceva anume… Probabil parerea aceasta nu era tocmai indreptatita, pentru ca umbla inca in deriva, nestiind incotro s-o apuce si ce sa faca. Ajunsese sa aiba un sentiment de inutilitate… Se aseza la una din mesele salii, neluand in seama nici daca se asezase la o masa a profesorilor sau a elevilor, nici daca mai era sau nu cineva in acea sala. Isi puse coatele pe masa si isi sprijini fata in palme, plangand si spunand cu voce tare : “As avea atata nevoie de cineva cu care sa stau de vorba ! Fie si numai despre banala vreme de afara !” Lacrimi mari si sarate curgeau din ochii ei, udandu-i degetele de la maini… RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 26 Oct 2011 Mina statea la masa ochilor de soimi si isi savura micul dejun cand o persoana misterioasa se aseza langa ea.O auzis vorbind si intra si ea in discutie. -Aaaa,scuza-ma daca te deranjez,incepu soimita dar am auzit ca ai nevoie de o persoana cu care sa vorbesti. Mina shita un zambet larg. -Si,ei bine mie imi cam place sa povestesc cu oricine despre orice,asa ca.. Soimita isi intoarse capul spre acea femeie.Vazu ca era foarte frumoasa si soimitei i se paru ca este putin suparata. -Eu ma numesc Mina Potter,sunt in anul II si sunt la Ochi de Soim,spuse dintr-o suflare fata.Si tu ai fost la Hogwarts? Isi intoarse privirea prin marea sala si vazu ca era plina ochi de elevi. Afara era foarte cald,razele soarelui se revarsau prin geamurile ca de cristal ale astelului,creand astfel un joc foarte frumos de lumini.Soimitei ii facea mare placere sa se minuneze si de cele mai mici lucruri.Poate unora li se pareau neinteresante,dar ei chiar ii placeau.Razele soarelui ajusera si pe buclele fetei care se armonizau acum la fel de frumos ca un diamant in lumina lunii.Mina isi aranja buclele si trase putin de roba.Se gandea acum la persoana din fata ei."Oare a patit ceva?Ce este in neregula cu ea?"gandea Mina.Isi inlatura acest gand acum fiind foarte curioasa daca acea femeie va povesti cu ea. OOC:sper ca nu te superi ca am continuat eu ![]() RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Andrew Wopes - 26 Oct 2011 Wopes trecea prin curtea castelului unde vede o fata ingandurata ce era scaldata in razele soarelui.Se apropie de ea si observa ca era din aceasi casa cu el . Baiatul se apropie de fata si intra in discutia cu ea. -Buna,la ce te gandesti?Mina se uita nedumerita la el necunoscandu-l pe baiat.Wopes observa nedumerirea fetei si se prezinta . -Scuza-ma ca sunt nepoliticos am uitat sa ma prezint,ma numesc Andrew Wopes. Fata a zambit larg dand din cap ca-i pare bine si a plecat prin castel.Wopes vazand ca este foarte ingandurata nu a mai insistat si a plecat si el prin castel. Ajungand in camera baiatul nu-si mai putea lua gandul de la acea fata si la ce oare se gandea ea.S-a intins pe pat suspinand foarte usor si a cazut si el pe ganduri.Gandurile i-au fost imprastiate de un somn profund.Se aud cateva batai in usa dar baiatul nu era deranjat de acele batai dormind mai departe. RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 27 Oct 2011 ooc : Mina Potter, nu ma supar ca ai continuat. Andrew Wopes, o sa ignor postul tau. Se vede ca esti incepator si ca nu ai citit toate posturile dinaintea ta. In plus, nu stii ce anume ar fi facut Mina. Atentie la power play pe viitor. Mina, am sa continui tinand cont de postul tau. Sper ca nu te superi. > ![]() bic : Era uimita de faptul ca cineva se asezase langa ea si o auzise vorbind. Nu era cea mai buna zi a Juliettei si arata groaznic sau cel putin asa credea ea... 'Oare m-am asezat la o masa unde mai era cineva sau Mina s-a asezat langa mine ?' se intreba Julietta in gand. Nu prea conta amanuntul acesta prea mult si isi ridica fata din maini, scoase o batista alba, ce avea intr-un colt brodate literele JES, initialele ei, isi sterse lacrimile si apoi o privi pe Mina spunand : "Eu sunt Julietta Elle Seymour. Spune-mi Julietta sau Etta, nu conteaza." Zambi catre fata si vazu ca parul ei era scaldat in razele soarelui. Parea ca priveste acel spectacol sublim al soarelui cu niste ochi mari de copil curios. Julietta continua : "E foarte greu pentru un om adult, ca mine sa-si faca prieteni. In plus, omul din fata ta nu e nici profesor, nu e nici bibliotecar, nu e din staff si nici din vre-un Minister. Mi se pare ironic si cumplit uneori sa fii asa... in deriva, fara sa stii incotro te indrepti si incotro s-o apuci." Julietta facu o pauza si apoi continua : "Am ajuns sa cred ca trimiterea mea aici a fost o ironie a sortii, un joc machiavelic pus la cale de cineva care vezi Doamne, ma vrea la adapost. La adapost de ce sau de cine ?" formula ea intrebarea uitandu-se la Mina, desi era constienta ca fata nu ar putea sa-i ofere un raspuns plauzibil... RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 29 Oct 2011 OOC:Nu ma supar deloc > ![]() ![]() bic: Mina statea si o privea pe Julietta cu foarte mare atentie.Era foarte constienta ca nu poate sa ii raspunda la asemea intrebari.Doar destinul poate si va putea intotdeauna.Dar ii placea modul ei de a gandi.Soimita o privi pe Etta un timp dupa care ii spuse: -Uite Etta,stiu ca iti este greu.Am trecut si eu prin asemenea momente si stiu foarte bine cum este sa te simti ultimul om de pe planeta.Este foarte umilitor si stanjenitor.Dar hei,dadu Mina din maini, ma ai pe mine aici!zambi soimita. Chiar daca nu o cunostea de foarte mult timp,soimita o mai vzause pe Etta pe hlorile castelului.De fiecare data cand trecea pe langa ea isi dorea din tot sufletul sa intre in contact cu ea,pentru ca i se parea o persoana adulta foarte intelegatoare si o prietena adevarata.Si asta chiar adac era adulta. Mina era sigura suta la suta ca Etta absolvise Hogwartsul.Nu stia la ce casa fusese ,dar pe viitor avea sa o intrebe.Poate chair asazi,in cadrul discutiei lor.Soimita isi indrepta ochii ei cei mari si albastrii catre Etta asteptand ca aceasta sa continue. Abia astepta sa vada cu ce vine nou.Era foarte curioasa.Intrebarile ei o fascinau complet. RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 30 Oct 2011 ooc : Cu placere, draga Mina. Si eu multumesc. ![]() bic : La auzul vorbelor Minei, Julietta zambi. Isi dorea ca zambetul adresat fetei sa fie unul cald, ci nu unul rece, trist, cum deseori i se intamplase. Isi scoase bagheta, o manui in sus si in jos cu gratie, fara ca vreun cuvant sa-i iasa printre buze si masa se umplu de fel si fel de delicatese. Doua cani inalte termorezistente aparusera si ele de nicaieri. Una era plina cu ceai de fructe de padure fierbinte, alta cu cafea. Julietta isi turna niste ceai in cana din fata ei, puse zahar, taie o felie de lamaie din fructele de pe masa si sorbi o gura. Simti cum lichidul cald si dulce se duce prin toate coltisoarele trupului ei incalzind-o. O privi pe Mina apoi spuse : "Nu stiu de ce, dar cu tine simt ca pot sa vorbesc aproape despre orice. Parintii m-au parasit. Amandoi. Eram destul de mare cand s-a intamplat asta." incepu ea. "M-a lasat cineva la un orfelinat de fete si cei de-acolo au avut grija de mine cum au putut mai bine. Fiindca proveneam dintr-o familie unde ambii parinti au fost profesori, cei de acolo au constatat repede ca eram o fire deghetata si au hotarat ca pot duce o viata mai buna daca ma trimit la o scoala. Mai intai s-au gandit sa ma trimita la o scoala de fele cu internet, dar au observat ca aveam inclinatii ciudate. Asa spuneau ei la magine..." rase la amintirea aceea, deoarece inca-i mai era vie mutra celei ce spusese despre ea ca are apucaturi ciudate. Lua un fursec de pe un platou, il manca, mai sorbi ceai apoi continua : "Atunci, conducerea a hotarat sa ma dea la o scoala mai aparte si s-au orientat catre Scoala Beaux Batons, unde erau duse fetele ce vroiau sa invete magie. M-am lovit de o lume rece, ingamfata, caci toti proveneau din familii bogate, pline de bani si reputatie. Eram un fel de paria, dar nu m-am lasat invinsa de ele. Am terminat prima din grupa mea scoala. Nu am ramas pe loc si mi-am continuat studiile, asa am ajuns sa stiu tot ce se poate sti despre Farmece si Vrajitorii. Dar viata mea linistita, in care eu predam la acea scoala materia ce mi-era atat de draga s-a schimbat." Un nor aparu pe fata ei, intristand-o si Julietta tacu brusc. RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 30 Oct 2011 Soimita era foarte afectata.Nu stia cum sa o aline pe noua ei prietena. -Julietta!incepu soimita.Parintii mei m-au protejat de mica,sa nu cad in ghearele maleficilor Devoratori ai Mortii.Nu stiu de cate ori era sa ii pierd. Mina simtii in nod in gat.Nici nu dorea sa se gandeasca daca avea sa ii piarda ce urma sa faca.Ii destainuii acest lucru Julietei,in timp ce lua bucata de prajirura cu miere de pe platourile de pe masa. -Daca li s-ar intampla ceva parintilor mei ,nu stiu ce as fi in stare sa le fac respectivelor persoane.Cred ca ar trebui sa iti fac cunostinta cu ei.Si te rog,zise soimita,considera-i ca pe parintii tai si pe mine cosidera-ma sora ta.Daca doresti bineinteles pentru ca eu nu te pot obliga,zambea soimita din tot sufletul.Si chiar imi pare rau pentru ce au facut parintii tai.Tu nu meritai un asemenea lucru,se incrunta Mina. O privea ca pe o sora mai mare. -Eu chiar te inteleg,si cred ca si tu ma intelegi pe mine,spuse soimita in timp ce musca din prajitura. Ii zambi Juliettei dupa care o lua in brate. RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 01 Nov 2011 Julietta zambi. Era un zambet cald si sincer, asa cum nu mai daruise cuiva de mult timp. Ea spuse : "Multumesc pentru imbratisare, Mina. Si pentru oferta, dar nu as vrea sa impovarez si pe altcineva cu problemele mele. Ma simt onorata ca vrei sa fii sora mea si chiar te rog sa vii la mine daca ai nevoie de vre-un sfat, orice fel de sfat." accentua expres ultimile cuvinte pentru a o incredinta pe Mina ca era dispusa sa o ajute cu ce putea atunci cand Mina ar fi avut nevoie de ajutor. Isi mai lua un fursec, mai bau o gura de ceai si apoi spuse : "Mina, pot sa-ti adresez o intrebare ?" Se simtea timiditatea din glasul ei si o privea pe Mina cu interes, asteptand cu sufletul la gura raspunsul fetei. RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Mina Fabienne Potter - 02 Nov 2011 Mina era foarte incantata ca Julietta acceptase prompunerea ei si se bucurea foarte mult ca avea o asemenea prietena.Se intinse si isi mai lua o bucatica de prajitura ,dupa care se intoarse spre Julietta. Aceasta ii adresase o intrebare.Soimita casca ochii mari si ii raspunse cu o voce blanda,in timp ce isi arnja roba: -Desigur!Poti sa ma intrebi orice iti doreste inima.O sa iti raspund la toate intrebarile,ii zambise aceastya. Soimita lua o gura de suc si incepu sa se gandeasca oare ce intrebare avea sa ii adreseze Julietta."Hmm ,isi spuse ea sunt foarte curioasa.Oare ce ar dori sa ma intrebe?" "Sigur este ceva foarte important alfel nu m-ar mai fi intrebat inainte!" Mina se intoarse din nou spre Julietta asteptandu-i nerabdatoare intrebare. RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - Atsu Ari Ooku Tokugawa - 03 Nov 2011 Julietta zambi fetei apoi spuse : "Mina, in legatura cu oferta ta... Eu nu am pe nimeni aici si nu cunosc foarte multa lume, asa ca oferta ta e ca painea calda pentru mine. Parintii tai stau departe de aceasta scoala ?" intreba ea. Mai lua un fursec, inca o gura de ceai si continua : "Mi-ar prinde bine o camera calda si confortabila si experienta de viata a unor oameni mai maturi decat mine. Poate imi dau un sfat bun in legatura cu faptul ca sunt putin confuza in legatura cu tatal meu care mi-a spus ca aici, la castel o sa fiu mai in siguranta decat in lumea mare. In plus, am cunoscut pe cineva care m-a amenintat intr-un fel ca o sa ma gaseasca "chiar daca m-as ascunde in gura de sarpe" sau cel putin asa au sunat vorbele lui. Sunt teribil de confuza si sincer un sfat de la niste oameni mai experimentati mi-ar prinde mai mult decat bine. Ce spui ?" incheie ea lungile fraze. |