![]() |
Luna rosiatica - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Salcia Batausa (https://www.darkmark.ro/f-salcia-batausa) +---- Thread: Luna rosiatica (/t-luna-rosiatica) |
Luna rosiatica - Eliza G. Blest - 28 Oct 2011 Just me and Veronique A. Dupont "What hurts the most .Was being so close.And having so much to say.And watching you walk away.And never knowing.What could have been.And not seeing that loving you.Is what I was tryin' to do,"fredona viperina , privind melancolica cerul albastrui si ultima pata de rosie a soarelui de asfintit . Melodia canta in continuare , aducandu-i fetei aminte de momentele triste din viata ei , si facand-o sa le traiasca din nou , de parca nu trecuse nimic de atunci . Se foise in loc , apoi se intinsese pe spate , pe covorul de iarba rece si cu parul peste fata , umezit de lacrimile ei ce au in nucleul lor suferinta din trecutul ei . "Ce as da ca cineva sa foloseasca o vraja de uitare asupra mea ... si totusi , nimeni nu indrazneste sa o faca , caci , toti zic ca sunt o viperina ... " Se lasase linistea in jurul ei , de parca toate vietuitoarele ascultau gandurile ei . "Ia iesit voi din mintea mea ! Cine v-a dat voie sa aveti acces la ea ? "
Pufnise nervoasa si intinsese mainile spre cer , ca si cum ar dori sa incanteze o vraja sinistra , insa , nu facuse nimic altceva decat sa le scuture . "Azi oare cat am scris de ma dor atat de mult mainile ? " Isi daduse ochii peste cap si isi scosese mp3-ul din buzunarul pantalonilor ,setand o alta melodie . "Ar trebui sa mai schimb aceste melodii , toate ma iau pe sus spre starea asta deprimata , desi nu strica deloc . " Rase vag si , in timp ce butona aparatul , daduse peste o melodie draga ei , gen cosmic , ce , de multe ori avea efectul secundar asupra ei . "Minunat !" Inchisese ochii si mintea ii zbura , undeva departe , pe mari si tari , iesind cu totul din atmosfera terestra ... RE: Luna rosiatica - Veronique A. Dupont - 28 Oct 2011
RE: Luna rosiatica - Eliza G. Blest - 28 Oct 2011 Daduse de mai multe ori , usor uimita de prezenta sefei de casa . Inima incepuse sa bata tot mai tare , dar , in scurt timp , se calmase . La urma urmei , de ce sa se sperie de prezenta ei ? Ii zambise calduros , putin vizibil si isi indreptase atentia asupra unei mici sfere rosiatice , de la capatul padurii . "Inca cateva clipe , iar soarele va pleca cu totul . N imi vine sa cred ca am inceput sa imi placa soarele . El aduce intotdeauna bucuria si fericirea in sufletul oamenilor , dar la mine , in schimb , imi raceste inima la aparitia ei . Si luna ... e preferata mea. Ea ma calmeaza mereu , insa nu stiu de ce .. " Imediat , isi adusese aminte de o ora de previziuni despre viitor , ce consta citirea zodiilor ? "Ha..ce o fi fost .. cine isi mai aduce aminte acum ? "
Pufnise amuzata si schimbase melodia , intr-una mai .. normala , dupa ea , ca Veronique sa nu isi dea capul de copaci la melodiile ei cosmice . "Ehh...nu e vina mea daca asta imi place sa ascult . " "Te deranjeaza ? " Intrebase viperina , cand pusese o melodie rock , putin ritmata si totusi , calmanta , dar , o binedispunea pe Eliza . RE: Luna rosiatica - Veronique A. Dupont - 29 Oct 2011
RE: Luna rosiatica - Eliza G. Blest - 29 Oct 2011 Schitase un zambet sters , apoi se ghemuise , cu privirea atintita asupra unei stele stralucitoare . Isi amintea cu tristete acea noapte singuratica in care se gandea numai la .... Pufnise slab si se stransese tot mai mult , incapabila sa scoata vreun sunet . "Ce o mai fi si acum . De ce trebuie sa imi amintesc tot timpul trecutul ala idiot ?? " se intreba
se ea , insa stia din propria experienta ca nu va afla niciodata raspunsul , doar daca aceasta ar fi unul vag , si fara logica . "Ahm ? Colegi ? Hogsmeade ? "intrebase ea buimaca si cu mintea zburand spre un mic panou si o foaie de pergament pe care scria ca va fi o noua excursie in Hogsmeade pentru cei trecuti de anul III . Isi daduse o palma peste frunte si spuse , dupa ce se certate de ametita ce era , ca intr-adevar , trebuia sa mearga . "Dar nu am niciun chef . Apoi , ce sa fac eu la Hogsmeade . As avea cu cine merge , dar apoi , or sunt uitata de acele persoane , or ma intristez eu si ma pun intr-un colt sau ma ascund undeva , unde sa nu ma zareasca nimeni . Deseori mi se intampla asta , " zise ea , vorbind putin mai tare , sa acopere vocea cantaretului infierbantat . RE: Luna rosiatica - Veronique A. Dupont - 30 Oct 2011
RE: Luna rosiatica - Eliza G. Blest - 04 Nov 2011 Viperina oftase trist , privind in jos ,spre tenisii ei negrii , umezi de la roua asternuta pe iarba de un verde inchis . De cate ori isi dorea sa se transforme in ceva , un animal , o faptura , orice , dar numai o fiinta umana nu . Nu mai voia sa auda de oameni , i se facea rau de ei . Efectiv , nu ii mai putea suporta . Rautatea lor , actiunile lor , nu erau pe gustul ei . Voia sa fie intr-un loc pasnic , cu putina actiune , si nu intocmai in centrul atentiei . Tot ce voia e ... sa fie vazuta . Sa o zareasca cineva , sa ii dea atentie . Ceea ce a si inceput si ii dadea un fior pe sira spinarii . Cand auzea numele ei , prescurtat , Ely, credea ca lumea se intoarce cu susul in jos. "De obicei , cand ma cauta cineva , e pe motiv ca sa ii ajut la ceva anume . Nu pentru a se intreba de starea mea sau alte probleme de ale mele .. " , isi zisese viperina , suspinand .
"E ..ciudat cum noi , oamenii , suntem atat de nepasatori la ce se intampla in jurul nostru . De exemplu , in acest copac, iti dai seama cate vietuitoare misuna numai pe acea creanga care sta sa ne cada in cap ? Sau in jurul nostru ? Ba chiar si sub pamant . Mii , ba mai mult , miliarde de fapturi . Sunt atat de multe iar noi suntem niste uriasi care le calcam , inconstienti ce se afla sub noi . Si totusi , asa le este menit sa dispara . Asemenea noua , precum destinul . Crezi in destin ? " intrebase in cele din urma , cautandu-i privirea viperinei de langa ea . RE: Luna rosiatica - Veronique A. Dupont - 12 Nov 2011
RE: Luna rosiatica - Eliza G. Blest - 12 Nov 2011 Surase la raspunsul viperinei si oftase incet , ochiind luna ce incepea sa se ridice tot mai mult pe cer . Parea asa de normala , de curata , si aducea o stare de bine , poate ca si de nonsalanta ,in cazul Elizei , desi nu ii pasa foarte mult . "Intr-adevar , ai dreptate in privinta lenesilor care cred ca totul trebuie sa li se serveasca pe masa in fata lor . Marea majoritate asa fac , nu muncesc , asteapta sa li se intample ceva si sa urmeze acel drum , ca orbii ," spusese ea , dupa o liniste profunda , dintre cele doua . Scosese de la mana dreapta o bratara , colorata , in culorile ei preferate mov , negru , rosu si verde , aranjate in asa fel , intr-o parte , din ata . Si atunci era uimita cum de a primit un astfel de cadou . De la sora ei geamana , care se juca cu atele si le dadea fel si fel de forme ciudate , dar frumoase . Desi era foarte complicat , Eliza isi dorea sa stie si ea cum sa le faca , dar , de cate ori incerca , ba ca se incurca la o ata , ba ca nu ii iesea nodul si ajungea prin a spune ca nu mai voia sa mai faca asa ceva si le lasa balta . Isi amintea si rasetul lui Aylee la auzul criticilor asupra atelor . RE: Luna rosiatica - Veronique A. Dupont - 12 Nov 2011
|