![]() |
Draw me a letter - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Hambarul bufnitelor (https://www.darkmark.ro/f-hambarul-bufnitelor) +---- Thread: Draw me a letter (/t-draw-me-a-letter) |
Draw me a letter - Asaki Sayoko - 29 Oct 2011 OOC: With Rosalie ONLY BIC: Era ora zece şi ceva şi trebuia să fii chiar fraier să ieşi pe frigul ăsta, dar eu tocmai de aia ieşisem. Aerul rece îmi amintise de prietena mea prin corespondenţă din Danemarca. Aşa că mă gândisem să-i scriu o scrisoare, dar cuvintele pur şi simplu nu veneau. Şi cum stăteam aplecată deasupra cufărului, cu razele lunii căzând pe foaie, mi s-a părut că văd, prin coala albă, cum crăpăturile lemnului formează un desen. Şi atunci mi-a venit ideea. De ce să-i scriu o scrisoare, când puteam să-i desenez una? Cam într-un sfert de oră îndesasem într-un plic paisprezece foi subţiri, îndoite, iar pe plic lipisem o broscuţă Origami din hârtie verde, lucioasă. Pe fiecare foaie se aflau patru desene, reprezentând elevi de la Hogwarts cu care interacţionasem, locuri în care fusesem şi lucruri pe care le făcusem. Mai reuşită de atât nu putea să fie. Aşa că am ieşit să cer uneia dintre bufniţe să ducă scrisoarea. Când am intrat în hambarul ticsit de păsări, cu Okuni pe urma mea, le-am văzut zburlindu-se. O clipă, m-am temut că or să refuze să ducă scrisoarea mea, dar m-am trezit cu toate vrând să-mi dea de înţeles că se duc ele. Desigur! Ce pasăre ar fi suficient de nebună să refuze o fată care are ca animal de casă un mamifer renumit pentru talentul de vânător? Aşa că am ales o bufniţă şi i-am şegat scrisoarea de picior. A plecat imediat. Pisica m-a agăţat cu ghearele de pantaloni, avertizându-mă astfel că vine cineva. RE: Draw me a letter - Rosalie Vivienne Alden - 29 Oct 2011 Rosalie pasise in afara castelului cu pasi marunti urmarind cu atentie reflexia lunii asupra Hogwartsului. Intr-o astfel de noapte chiar arata deosebit, splendid, ca scos dintr-un basm si atasat unei lumi reale, cea a lor. Surase la acest gand si pur si simplu sesizase ca o apucase din nou acea stare de visare deplina. Scuturase usor din cap asemenea unei pisici care voia sa scape de ploaie, dupa care isi amintise de Sabri, bufnita sa si se indreptase mai rapdi catre Hambarul Bufnitelor. Usa scartaise mai tare decat se asteptase Soimeanca si tresarise usor involuntar. Observase o persoana alaturi de o bufnita care avea in cioc un pliculet destul de voluminos. "Hm, buna, n-am vrut sa te deranjez." , rostise Rose privind-o pe fata care paruse cam deranjata de prezenta ei. O pisica sedea foarte aproape de fata care .. se apropiase usor de ea si vazuse insigna Soimilor. Surase multumita. Inca o noua colega. Spera sa se imprieteneasca cu ea. RE: Draw me a letter - Asaki Sayoko - 29 Oct 2011 OOC: Cum am trecut cu vederea regula cu persoana a III-a? X_X sper că nu mi-o iau pe coajă... BIC: Se întoarse la îndemnul felinei, pentru a vedea o fată a cărei vârstă îi era imposibil de ghicit. Un singur lucru era sigur în legătură cu ea: Casa. Ochi de Şoim. Şi deodată, într-o manieră total necaracteristică, de parcă ar fi cunoscut-o de-o viaţă, Sayoko se simţi în stare să discute cu ea toate subiectele pe care le putea aminti într-o scrisoare înşirată pe o coală de un metru pătrat. Cu un gest atât de familiar încât inexistenţa momentului de dezechilibru rezultat ar fi făcut-o să se simtă de parcă i-ar fi lipsit o parte a corpului, pisica sări, graţioasă, aterizându-i pe umăr, cât era de mare. Fata zâmbi. Era ca şi cum greutatea în plus ar fi legat-o de realitate când gândurile îi zburau aiurea. Ca în acel moment. "Mă mănâncă îngrozitor o aripă." i se plânse telepatic mamiferul. "Nu pot să o-ntind cu ea de faţă" Răspunsul din privirea fetei cu părul şaten era clar ca lumina zilei: ""Abţine-te şi tu". Apoi, făcând involuntar un pas spre Şoimeanca blondă, îi răspunse că nu era nicio problemă. Se mai gândi puţin şi adăugă, mai mult pentru ea: -De fapt, chiar nu aveam chef să mă întorc şi m-aş fi plictisit numai cu oviparele astea - replică la auzul căreia pisica o privi indignată, gen "Arăt eu a găină?". Eu sunt Sayoko, se prezentă, în final. RE: Draw me a letter - Rosalie Vivienne Alden - 29 Oct 2011 Ramasese pentru cateva clipe pe loc nestiind daca sa inainteze catre fata sau nu. Se uitase catre pisica lingusindu-se pe langa stapana. Parea chiar draguta, dar in acelasi timp nu foarte prietenoasa. Nu stia daca se insela sau nu. Spera doar ca nu va primi o zgarietura destul de grava drept salut. Observand ca tipa se prezinta hotarase si ea sa isi spuna prenumele, dupa cum era etic. Hm .. nume? Nu mai conta, probabil. "Buna, Sayoko. Sunt Rosalie." Era ciudat ca nu o mai vazuse pana acum prin turn. Oare de ce? Incepea sa ameteasca de la atatea intrebari fara raspuns, deci se hotarase sa faca ceva mai folositor -cel putin o solutie de moment- si se asezase pe o gramada de fan intr-un colt al hambarului. "Sabri!" , strigase Soimeanca uitandu-se de jur imprejur pentru a cauta micuta faptura. I se facuse dor de bufnita sa, care mai nou era doar plecata. RE: Draw me a letter - Asaki Sayoko - 29 Oct 2011 -Rosalie, repetă Sayoko, sacadat. Şefa de casă, nu? Reflectă asupra naivităţii întrebării ei. "Evident!" se certă, urmând tot către sine: "La ce întrebări pui, mă mir că eşti în stare să treci de ghicitoarea din turn!" O pală de aer neaşteptat de rece o făcu să tremure în scurt şi să se felicite pentru ideea genială de a-şi fi luat cu ea pelerina de catifrea abastră, care se prindea cu cinci... năsturei argintaţi ce ajungeau până deasupra taliei, asfel încât odată ce-i încheia, nu putea să-şi folosească mâinile decât scoţându-şi-le prin fantele speciale... de care se bucura doar modelul standard, nu şi pelerina ei. De sub ultimul nasture, materialul curgea ca o mătase lichidă, uşoară, moale şi straniu de călduroasă. "Porumbel în sos..." toarse pisica la urechea ei atunci când acuzi numele "Sabri", intuind faptul că, cel mai probabil, această făptură era o bufniţă. "Te asigur că nu e tocmai o alegere înţeleaptă" veni răspunsul, de asemenea mut, în momentul în care Şoimeanca imită gestul celeilalte de a se aşeza. RE: Draw me a letter - Rosalie Vivienne Alden - 29 Oct 2011 Facuse o scurta pauza inainte de a-i da raspunsul fetei pentru ca nu auzise un raspuns din partea lui Sabri. Oftase, de aceasta data incepea sa se ingrijoreze. Era ea uneori iresponsabila, insa daca era prin imprejurimi i-ar fi raspuns in secunda doi Rosaliei caci o iubea mult. Mda .. nu avea altceva de facut decat sa astepte si pana atunci cel mai probabil era faptul ca era necesar sa poarte o discutie cu Soimeanca de langa ea. Nu ii displacea acest gand. Poate se puteau cunoaste mai bine - avand in vedere ca faceau parte din aceeasi casa. "Da, sefa de casa .." Urmase o alta pauza, insa de aceasta data mai indelungata, dupa care adaugase: "Cum de nu te-am mai vazut pana acum prin turn?" In timp ce astepta raspunsul lui Sayoko se uitase de jur imprejurul sau. Mare ii fusese multumirea cand observase o umbra deosebit de alba , imaculata, fara nici macar o pata apropiindu-se de ea. "Sabri!" , murmurase Soimeanca entuziasmata privind bufnita care zbura catre umarul sau. RE: Draw me a letter - Asaki Sayoko - 30 Oct 2011 "Porumbel în sos!" urmă exclamaţia pisicii, la fel de entuziasmată ca şi cea a Şoimencei blonde. Sayoko pufni în râs. "Mai taci şi tu." ceru ea, în final enervată de insistenţa inutilă a lui Okuni. "Ştii, dacă tu ai umbla brambura nu aş sta după tine." "Eu nu lucrez la poştă." replică felina. "Pe mine nu mă urmăreşte nimeni ca să vadă ce scrisori duc." Găsind că e inutil să continue discuţia, fata îi dădu dreptate printr-o mişcare scurtă a capului şi începu să studieze pasărea albă. În secunda când o văzuse venind spre Rosalie, observase imediat forma aripilor. Îşi spuse că, mai mult ca sigur, Sabri s-ar fi descurcat mai bine în Danemarca decât bufniţa pe care tocmai o trimisese ea cu ditai plicul. -Frumoasă pasăre, i se adresă şefei de Casă. Mică, rapidă, silenţioasă... "...pe cât poate fi o bufniţă." continuă, pentru sine. "Dar abia am auzit-o, oricum." Îşi strânse şi mai bine pelerina în jurul ei. Era cam frig pentru perioada aceea a anului. Simţind asta, pisica îi alunecă de pe umăr în poală, se învârti de două ori şi începu să toarcă încetişor, atrăgându-şi un zâmbet din partea prietenei ei. Ei bine, gândise că dacă tot trebuia, după cum stăteau lucrurile, să mai rămână şi presimţea că nu avea cu se să-şi ocupe timpul, măcar să doarmă. Şi dacă întreprindea o activitate pasivă, măcar să fie de folos cu ceva. Pentru că o pisică are mai multe utilizări, printre care aceea de calorifer portabil. În final, şatena decise să-i răspundă celeilalte fete. Cu o mână pe capul pisicii, cealaltă sub pelerină şi cu ochii la bufniţă, spuse, atât de încet încât puteai avea senzaţia că nu vrea să fie auzită: -Nu m-ai văzut pentru că eu nu stau în turn. La lac, în Pădure, la bibliotecă, în Camera Necesităţi... În turn vin doar după ora nouă, sau ca să-mi iau vreo carte. RE: Draw me a letter - Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2011 Chicotise usor. Intr-adevar, acum exista un motiv datorita caruia nu se mai vazusera pana acum prin turn. Rosalie era ori inainte de ora noua, dupa ce venea de la cursul de Previziuni despre Viitor la care era profesoara, ori pleca dupa ora noua din turn preferand sa isi petreaca timpul prin imprejurimi sau oriunde altundeva. Nu prea era stilul ei sa stea inchisa in 'casa', dupa cum sugera si faptul ca se afla aici. Sabri se asezase mai comod pe umarul Soimencei, iar asta ii amintise ceea ce i-a spus Sayoko. "Ah, da. Iti multumesc. Si da .. e destul de speciala!" Rase infundat, caci stiuse ca bufnitei ii va placea acest compliment si dupa cum si considerase acum o ciupise de obraz in semn de afectiune. Statuse cateva minute, dupa care se indepartase de ea zburand. De parca ar fi chemat-o cineva .. Rosei chiar ii trecuse prin cap ca va primi o scrisoare. In fine, va afla daca e asa sau nu.. "Oricum, cred ca de-acum inainte ne vom mai vedea.." , rostise fata destul de entuziasmata. Ii placea sa isi faca prieteni noi, indiferent de anii pe care ii aveau. Aceasta fata din fata sa , desi era mica .. parea foarte inteligenta si cu siguranta nu se insela in legatura cu aceasta scurta descriere. RE: Draw me a letter - Asaki Sayoko - 30 Oct 2011 -Probabil, veni răspunsul laconic al şatenei la ultima afirmaţie lăsată în suspensie a Şoimencei blonde. În momentul acela, o bufniţă neagră trecu pe deasupra capului pisicii din poala ei, făcând-o să tresară. Ca şi cum n-ar fi dormit, ci ar fi stat la pândă, felina sări fără niciun efort, încercând să apuce pasărea care pierdea altitudine, ajungând să zboare la câţiva centimetri de pământ, pentru ca mai apoi să iasă din hambar. Mamiferul aruncă o privire vinovată şi totodată rugătoare către cea în poala căreia stătuse până mai devreme, care îi răspunse printr-un refuz categoric. Dacă ar fi fost miezul zilei, i-ar fi permis, pentru că Okuni nu avea să comită niciodată imprudenţa de a zbura în faţa publicului larg. Însă cu o oră înainte de miezul nopţii era greu de crezut că şi-ar fi ţinut aripile strânse, motiv pentru care Sayoko era sigură că bufniţei avea să i se curme definitiv zborul în secunda doi. Abandonând subiectul după ce văzu că pisica se aşează din nou, o privi întrebător pe Rosalie, sperând ca aceasta să deschidă un subiect de discuţie. RE: Draw me a letter - Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2011 Se uitase putin cam ciudat catre acea pisica. Parea mai speciala decat oricare alta ce traia la Hogwarts alaturi de orice elev sau profesor. Oare de ce ii parea atat de deosebita? Hmmm .. avea sa se gandeasca ceva timp la acest lucru, insa nu avea de gand sa o intrebe pe Soimeanca pentru ca nu voia sa o jigneasca in vreun fel. Probabil ar fi inteles gresit intrebarea sa. Ei pur si simplu ii parea deosebita - in sensul bun -. Spera ca la un moment dat avea sa afle secretul .. pisicii. Statuse putin pe ganduri . Chiar nu stia ce ar putea sa ii spuna. Ce subiect de discutie ar fi avut cele doua? Ele nici macar nu se cunosteau bine. Avea sa ii ia ceva timp sa se hotarasca despre ce aveau sa vorbeasca .. sau poate nu. Deodata, ii venise o idee. "Ce parere ai despre prima cupa a caselor din care faci parte, huh?" Era o intrebare oarecum stupida, dar trebuiau sa discute ceva, nu puteau sa stea uitandu-se in jur fara sa faca nimic. |