Darkmark RPG Forum
Under the stars - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+--- Thread: Under the stars (/t-under-the-stars--6162)

Pages: 1 2

Under the stars - Alice Morris - 31 Oct 2011

Me&GinnyA

Soarele apunea incet incet, aruncandu'si ultimele raze peste domeniu, cautandu'si un culcus printre crestele muntilor, si lasa in urma sa dare de culoare, ce se impleteau usor cu albastrul noptii ce se abatea deasupra castelului. Cerul era senin, iar Alice spera ca in scurt timp sa vada si stele, pe care le privea mereu minute in sir. Briza serii ii flutura parul pe umeri, in timp ce cobora treptele de marmura de la intrarea in castel. Nu stia incotro voia sa mearga, doar simtea nevoia sa faca o plimbare
linistita, sa se relaxeze dupa o zi grea la scoala.

RE: Under the stars. - Ginny Anne Alden - 31 Oct 2011

Ofta si isi puse toate notitele in genata privind clasa acum goala. Ramasese mult dupa ore pentru a corecta cateva lucrari si ce'i drept ramasese putin surprinsa de mentalitatea elvilor. Suprinsa in modul bun bineitneles. Isi puse geanta pe umar aranjandu-si parul si privii pentru ultima oara sala de curs. Nu voia sa urce in turn,era prea plictisita ca sa faca asta. Voia sa faca altceva,voia sa se simta libera.
Iesi din clasa inchizand usor usa in urma ei si pasii pe coridor apasat,ajungand in scurt timp la iesirea din castel. Simtea deja mirosul ierbii si asta o facu sa zambeasca adora orice plimbare in natura. Cobora fericita treptele,si pasii pe iarba moale privind in jur,voia totusi sa nu fie singura nebuna care se plimba pe domeniu,si in scrut timp o zarii pe Alice,nu mai vorbise de mult cu ea,iar asta o facu sa zambeasca.
-Hei,Alice!

RE: Under the stars. - Alice Morris - 31 Oct 2011

Aceasta intoarse capul rapid, si o vazu pe Ginny, o prietena draga, care acum devenise profesoara de Istorie a Magiei, curs la care ea renuntase odata cu inceperea anului VI. Aceasta cobora scarile, si parul saten si ondulat prions intr'o coada la spate, si o geanta ce parea destul de grea agatat de un umar. Probabil ca nici ea nu avea somn, isi spuse in sinea ei, sau poate ii placeau plimbarile sub clar de luna la fel de mult cum ii placeau ei. Cand ajunse la baza scarilor, pe iarba moale, umbrita de intunericul tot mai puternic, o imbratisa strans. Ii parea bine sa o vada, caci din cauza programului incarcat abia daca o zarea pe holuri.
"Ce mai face doamna profesoara?' intreba ea chicotind.

RE: Under the stars. - Ginny Anne Alden - 08 Nov 2011

Chicotii fericita si ii intoarse imbratisarea,ii fusese dor de astropufa,era mereu cu zambetul pe buze si asta o facea mereu sa se simta bine.
Rase la mica intrebare a iei si ii dadu un mic ghiont in stomac. Se simtea batrana cand cineva o numea "Doamna Profesoara" insa venit de la Alice parea atat de normal.
-Eh ce sa faca sta cu nasul in carti cam toata ziua!
Chicotii si isi trecu mana prin par fericita,era bine dispusa acum,doar o vazuse pe Alice dupa atata timp avand ocazia sa vorbeasca cu ea.
-Dar tu? Ce face Domnisoara?
Intreba fosta Cercetasa ridicand din spranceana. Se simtea bine acum si nimic nu prea putea sa ii mai schimbe dispozitia acum
.

RE: Under the stars. - Alice Morris - 08 Nov 2011

Alice dadu din cap incet si spuse cu o voce care voia sa fie convingatoare:
"Bine. Sunt bine. Aveam nevoie de o mica plimbare." Isi baga mainile in buzunarul robei, si se intoarse cu fata catre lac. Malul lacului era locul ei preferat de a'si petrece timpul, o linistea sa priveasca apa clistalina unduindu'se sub bataia usoara a vantului. Iar stejarul batran din apropierea lacului era un alt loc plin de amintiri placute, si dupamiezi pierdute pentru ea. O vazu pe Ginny venind pana in dreptul ei si incepura amandoua sa mearga cu pasi mici.
"Deci cum iti mai merge? Nu am mai vorbit de mult din pacate."

RE: Under the stars. - Ginny Anne Alden - 09 Nov 2011

Mergea la brat cu Alice si se simtea bine,era fericita si nimic nu prea ii putea schimba buna dispoztia. Si desi era putin obosita nu prea voia sa urce in turn,ii parea o idee mai buna sa se plimbe prin domeniu cu Alice decat sa stea in camera ei.
-Pai imi merge bine,adica stii si tu intervine rutina asta plictisitoare,ore camera,camera ore,si apoi corectarea temelor sau lucarilor si totul se desfasoara asa luni bune. E bine ca mai exista si chestii care te scot din rutina.
Chicotii si isi trecu mana prin par privind-o pe Alice. Nu se schimbase deloc ramasese exact asa cum o stia. La fel,aceeasi fata vesele cu zambetul pe buze. Era Alice care o facea mereu sa rada.

RE: Under the stars. - Alice Morris - 09 Nov 2011

Alice daduse afirmativ din cap, si chicoti usor. Stia si ea rutina care intervenea odata cu inceperea anului scolar, dar nu putea sa intervina decat cu micile ei plimbari, si ocazional aventuri.
"Asa e si la mine cu rutina. Trezit dimineata, ore, care sunt mai multe pe saptamana, si din ce in ce mai grele, iar apoi teme, referate, mers la biblioteca, si tot asa." Din fericire pentru ea, si serile la biblioteca ii aduceau intamplari palpitante. Si era genul de persoana care nu spunea nu lucrurilor distractive, sau care sa o rupa de viata de zi cu zi. "Dar o plimbare ca asta nu strica niciodata."

RE: Under the stars - Ginny Anne Alden - 09 Nov 2011

-Asa este niciodata nu strica o plimbare. Stii chiar aveam nevoie de ceva iesit din comun.
Chicotii privin inainte,nu stia ce se intampla cu ea,insa se simtea ca o eleva acum,dar exact asa,se simtea ca si cum tocmai ar iesit de la biblioteca obosita dupa ce isi facuse un eseu,plimbandu-se prin imprejurimile castelului cu Alice.
Se simte din nou eleva,pentru prima oara se simtea din nou eleva,si Doamne cat ar mai fi vrut asta,cat ar fi vrut sa fie din nou eleva.
-Ma simt din nou eleva,esti geniala Alice.
Spuse fosta cercetasa si depuse un mic sarut pe obrazul astropufei. Nu ii venea a crede cat de bine se putea simtii,si asta doar pentru ca iesise din rutina aceea plictisitaore.
-Alice hai sa facem ceva,nu stiu orice.

RE: Under the stars - Alice Morris - 10 Nov 2011

Alice zambi, uimita de cuvintele lui Ginny, si o imbratisa din locul in care statea, sarutand'o pe obraz. Ii parea bine ca ii aduse aminte de anii in care era eleva, pentru ca stia cat de frumos este sa inveti la Hogwarts.
"Alice, hai sa facem ceva, nu stiu, orice." Astropufei ii suradea ideea. Se apropiasera destul de mult de lac, iar Alice privi in jur, intrebandu'se ce lucru iesit din comun ar putea face. Vazu fumul cenusiu iesind din cosul lui Hagrid, si Padurea Intunecata, care abea se distingea de cerul intunecat, plin de stele. Luna ca o secera isi ocupa locul ca in fiecare noapte, si isi raspandea lumina stralucitoare in jur. Luminile din castel se stingeau una cate una, odata ce timpul se scurgea. Nu avea nicio idee, briza serii o racorea, si se simtea relaxata.
"Eu nu stiu ce am putea face. Tu propui vreo ceva?"

RE: Under the stars - Ginny Anne Alden - 20 Nov 2011

Chicotii fericita si se aseza pe pamantul usor umed de langa lac,mereu adorase acel peisaj,o facea sa se simta in siguranta,si de aceea devenise locul ei preferat de pe domeniu,aici venea aproape mereu cand voia sa stea in liniste,cand voia pur si simplu sa iasa pentru cateva ore din viata cotidiana.
-Cred ca vreau doar sa stam aici si sa discutam.
Isi trecu mana prin par si o privii pe Alice care inca statea in picioare,ii zambii apoi batu cu palma pamantul de langa ea facandu-i cu ochiul.
-Stai langa mine,mi-a fost dor de tine.
Ii spuse privind apoi cerul instelat,stele erau peste tot,nu puteai nici arunca cu acul cum se zice,insa adora sa fie asa,o facea sa se simta bine,sa se linisteasca.
-Intotdeauna mi-a placut aici...