Darkmark RPG Forum
Do Not Disturb - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Coridoare (https://www.darkmark.ro/f-coridoare)
+--- Thread: Do Not Disturb (/t-do-not-disturb)

Pages: 1 2 3 4

Do Not Disturb - Oswin A. Cameron - 06 Nov 2011

ooc: Posteaza cine vrea Smile
bic:

Tremura scurt din cauza racorii tomnatice de pe hol. Isi intoarse privirea spre geamurile inchise care treceau prin fata ochilor fetei. In scurt timp, pasul ii incetini iar blondina isi dadu o suvita dupa ureche. Tipic pentru ea. Ajunse in fata unui geam spart in coltul din dreapta sus. Mereu se oprea involuntar in fata acelui geam. Un zambet larg ii aparu pe buze, lucru ce nu se intampla prea des in ultimele zile. Un fulg, urmat de un altul apoi de altul. Deschise larg fereastra si intinse mana spre un fulg. Stia ca nu era de durata iar patura alba nu se va asterne in acea seara. Un gand ciudat ii veni in minte determinand-o sa ranjeasca mai tare. Inchise geamul. Instinctul ii spunea ca nu era singura pe coridor.

RE: Do Not Disturb - Mina Fabienne Potter - 06 Nov 2011

Mina se plimba agale pe coridoarele castelului. Nu ii prea placea iarna, asa ca nu putea iesi afara. Sau nu dorea. Isi aranja parul ei saten buclat si isi trase putin de roba in jos. La capatul coridorului zari o silueta.
Din departare i se parea foarte cunoscuta. Parca o stia de ani de zile. Sau era poate doar imaginatia ei.

Alerga intr-acolo, cand vazu o fata blonda, co ochii albastrii, care purta roba celor de la Ochi de Soim. Se apropie mai mult de ea si isi dadu seama ca o cunoaste.

-Buna, Roselyn! striga soimita. Ce faci? Te uiti la asternutul de nea? zambi soimita.
Ce bine ii parea ca gasise pe cineva cu care sa discute. Toata lumea era afara, bucurandu-se de iarna cea frumoasa si geroasa, numai ea nu mergea, deoarece ii displacea frigul si zapada. Dorea din tot sufletul ca Roselyn sa nu plece si ea.

RE: Do Not Disturb - Oswin A. Cameron - 06 Nov 2011

Se intoarse usor spre cealalta soimita. O privi lung pana ajunse destul de aproape de ea pentru a o putea recunoaste. O vazuse de nenumarate ori prin camera de zi a Ochilor-De-Soim. Intrase in vorma cu ea doar de cateva ori si atunci pentru chestii marunte.
-Buna Mina spuse zambind. Il privesc si astept ca totul sa devina alb. Tu ce faci pe aici? Cumde nu esti pe afara? chicotise. Arunca din nou o privire pe fereastra, acelasi peisaj.

Mina se uita putin lung la ea, dupa care ii raspunse sincer:

-Pai..incepu soimita, mie nu imi prea place iarna si frigul. Prefer vara cu toate culorile ei vesele si frumoase, decat iarna, anotimp in care predomina o singura culoare. Nu ca ar fi de dispretuit culoarea, dar imi plac mie culorile mai vesele, ii raspunse Mina.

Soimita se intoarse si incepu sa priveasca pe geam. Cativa dintre colegii ei de la Ochi de Soim se distrau copios afara.
-Dar tu? De ce nu te duci afara sa te distrezi? intreba soimita.

Rose o ascultase pe jumatate atenta pe jumatate usor visatoare. O suvita blonda ii cazu de dupa ureche pe langa fata iar soimita o prinse iar acum ii studia atent varfurile firelor.
-Eh... Nu e cine stie ce. Doar ca nu vreau sa merg afara. Inca nu e acel alb curat pe care il astep. Si mie imi plac culorile calde, de vara. Dar cand vine iarna totul are o singura culoare iar albul are numeroase seminificatii.

Ciudat. In general era adepta negrului a lucrurilor inchise la culoare iar acest lucru putea fi dovedit prin multe. De cand devenise ea brusc interesat de opusul acelei nonculori? Isi ga gandul din minte printr-o scuta miscare a capului iar suvita ii aluneca dintre degete

Soimita isi aranja roba si ii zambi lui Roselyn.

-Ar trebui totusi sa te distrezi. Meriti! ii spuse soimita. Esti nou venita si toti nou venitii trebuie sa se distreze si sa cunoasca mai multi studenti. Uite, ii propuse Mina. Ai vrea sa iti fac un tur al castelului? Mie mi-ar face mare placere. Mai vizitez si eu castlelul, ma mai plimb, mai uit de lucrurile rele...Ce zici? Ai vrea?

Mina era foarte incantata. Chiar dorea sa ii arate boboacei castelul. Pentru ca era de o frumusete nemaivazuta.
Soimita auzi un zgomot. Intoarse capul si vazu ca este bufnita ei, Bella. Aceasta zbura pana la Mina si se aseza direct pe umarul ei. Soimita intinse mana si o mangaie pe cap.

Da, de ce nu. Il stiu cat de cat dar niciodata nu am vazut camerele secrete de pe aici. Rose facuse o pirueta. Auzi zgomotul usor facut de pasarea Minei. Mereu isi dorise o bufnita insa se alese cu un motan. Nu avea de ce sa se planga. Salem era mult mai destept decat parea iar acel lucrui ii fusese confirmat de el insusi. Ranji si fara sa gandeasca se trezi atingand penele moi ale Bellei.
E asa de draguta. Cum o cheama?

RE: Do Not Disturb - Mina Fabienne Potter - 07 Nov 2011

Soimita privi gestul fetei si ii zambi. O muta pe Bella pe umar si ii raspunse lui Roselyn:

-Numele ei este Bella. Este cea mai draguta bufnita pe care o stiu, rase Mina. O mangaie usor pe Bella pe cap dupa care isi continua drumul.
-Ce ai dori sa vezi prima data? Inauntru sau afara? Este decizia ta.

Mina isi trecu mana prin par, dupa care isi aranja roba. Era ca un tic sa isi tot traga de ea in jos. Nu stia de ce dar asa facea si cu bluzele normale. In timp ce inaintau pe coridor, Mina observa cata lume era afara. "Se pare ca toata lumea se bucura de venirea zapezii" isi spuse ea.

RE: Do Not Disturb - Oswin A. Cameron - 14 Nov 2011

"Zambi usor visatoare si se intoarse la fereastra sparta intr-un colt. Fara sa isi dea seama ce face isi scoase aparatul de fotografiat, setase niste comenzi pentru calitatea imaginii si facu o poza artistica peisajului alb de afara. Rose se intoarse apoi spre Mina facandu-i ei si Bellei o poza la fel de artistica. Mereu se releaxa in felul asta. Devenise un obiceiu ciudat si uneori chiar enervand pentru cei din jur insa micul obiect argintinu ii era nelipsit soimitei. Nu am idee. Orice sa fie dar sa nu aduca plictiseala raspunse intr-un final. Blondina isi ciufuli parul apoi isi stranse usor pletele lasandu-le sa cada pe umerul drept.

RE: Do Not Disturb - Mina Fabienne Potter - 16 Nov 2011

Mina ii ceru aparatul soimitei si se uita la pozele pe care le facuse ea. Ii placeau foarte mult, mai ales acea in care era ea si cu Bella. Parca era o poza facuta de un adevarat fotograf profesionist. Mina nu ezita si ii spuse acest lucru prietenei sale.
-Ai putea sa imi trimiti si mie poza ca sa o pun pe facebook? intreba soimita.

Dupa cateva momente se auzi un zgomot de undeva din spatele lor. Mina se intoarse instinctiv si zari urma unei siluete in spatele lor. Se apropie de Roselyn si isi scoase bagheta. Trebuia sa mearga sa vada cine era acea persoana.

-Trebuie sa mergem sa vedem cine era! Vrei sa vi sa ma ajuti? intreba Mina in timp ce schita un zambet temator.
Chiar isi dorea foarte mult ca prietena ei sa o insoteasca.