![]() |
Un nou prieten - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Sala Armurilor (https://www.darkmark.ro/f-sala-armurilor) +--- Thread: Un nou prieten (/t-un-nou-prieten--6218) Pages:
1
2
|
Un nou prieten - Julieta D. Thibault - 13 Nov 2011 OCC: Doar eu si Rio Black Era o dimineata frumoasa,razele soarelui patrundeau prin geamurile mari ale castelului.Julieta se afla pe coridoare,nestiind ce sa faca.Se plimba intr-o parte si in alta,iar sutele de elevii parca se grabeau sa ajunga undeva.Sora ei se afla in biblioteca ca deobicei,iar ea mereu nu stia ce sa faca sambata dimineata. Alerga pe coridor si dintr-o data,se izbi de un baiat.Cazusera amandoi pe podea iar cercetasa dupa ce se dezmetici zise: -Scuze,mii de scuze dar ca deobicei sunt neatenta. Ochii mari si verzi ca smalardul ai Julietei se facura mari asteptand un raspuns de la baiat. -Eu sunt Julieta Potter,tu cum te numesti?zise cercetasa timida.... RE: Un nou prieten - Rio Black - 13 Nov 2011 “Rio. Rio Black. Sunt anul 1 la Ochi de Soim.” Cei doi mersera impreuna pe coridoarele scolii vorbind despre fel si fel de chestii. La un moment dat Rio isi dadu seama ca nu mai fusese in aceea parte de castel. Ajunsesera pe un corridor intunecat plin de jur imprejur cu armuri care si care mai stralucitoare. El se intoarse spre Julieta si o intreba: “ Ai mai fost pe aici? Fiindca eu nu.” Rio spera ca Julieta sa stie unde se afla… RE: Un nou prieten - Julieta D. Thibault - 13 Nov 2011 Julieta era fericita,deoarece isi facuse un nou prieten. "Aaa,nu cred.Nu n-am mai fost pe aicia"zise cercetasa uimita. Armurile din camera erau superbe,care de care mai frumoase si mai stralucitoare. Ea intra repede in camera si inchise usa dupa ei ca nu carecumva sa ii vada cineva.Stia ca la profesori nu le prea place sa intri in camerele importante,dar cum ea era din fire mai rebela facea tot ce era interzis. "Ce uimitoare sunt armurile!"exclama Julieta. "Ei si acum ce facem"zisera amandoi deodata.Cercetasa rase si daduse din umeri,nu stia ce au sa faca. RE: Un nou prieten - Rio Black - 13 Nov 2011 Rio cerceta mai cu atentie camera. Armurile erau splendide, dar ceva nu era in regula. Camera parca soptea ceva, ceva ce Rio nu putea intelege. ,, Probabil e doar in mintea mea”, isi zise el. Intr-o parte mai indepartata a camerei se vedea o usa din lemn, care parca te chema sa o deschizi. Rio se intoarse spre Julieta si ii zise: “ Eu zic sa mergem pe usa aia, zise Rio aratand cu degetul spre usa.” Julieta se gandi pentru cateva secunde si zise… RE: Un nou prieten - Julieta D. Thibault - 13 Nov 2011 "Hmm..stiu ca nu e bine ce facem,dar haide"zise cercetasa. Ajunsera la usa iar Julieta incerca sa traga de maner,dar in zadar.Isi scoase bagheta,spuse in gand o vraja iar usa se deschise usor,scartaind.In fata lor se afla un coridor mare si lung,parca era infinit...si era si bezna totala. Cercetasa zise: -Lumos...si se lumina in jurul lor astfel incat sa poata merge pe coridor. Rio se uita nedumerit la ea,si o urma. -Nu-ti face griji...zise ea chiar daca nu fusese sigura de ce zise. Mersera ce mersera si dintr-o data.. RE: Un nou prieten - Rio Black - 13 Nov 2011 Rio inainta impreuna cu Julieta. La un moment dat o camera plina de lumina, se deschidea in fata lor. Inauntru erau o multime de fantome. Clar nu erau fantomele, care te intampina calduros la venirea ta la Hogwarts sau care te ghideaza pe coridoare atunci cand ai nevoi. Nu, aceste fantome pareau chiar inspaimantatoare. Sa nu mai zicem ca erau si furioase dintr-un anumit motiv. Rio se intoarse incet spre Julieta. “ Eu zic ca ar trebui sa plecam. Aceste fantome par periculoase, ii spuse Rio”. Inainte ca Julieta sa spuna un raspuns, o fantoma ii vazu si se apropie de ei, pana cand ajunse periculos de aproape… RE: Un nou prieten - Julieta D. Thibault - 13 Nov 2011 Julieta isi scoase rapid bagheta si zise: -Nu indrazni sa te atingi de noi.... -Aaa,ia uitati semenii ce avem noi aicia,o micuta Potter.Hmm cele din familia Potter au sange pur si... Nu apuca sa gate propozitia,caci cercetasa il trase pe Rio de mana si fugira in cealalta parte a coridorului.Din spate fantoma ii urmarea,sigur le puse gand rau! isi spuse in gand Julieta. -Haide,uite o camera.zise ea Intrara in camera si inchisera usa...Fantoma trecu prin usa si facu un gest,astfel incat cercetasa fu prinsa intru-un colt al camerei si trantita jos... RE: Un nou prieten - Rio Black - 13 Nov 2011 Rio incerca sa o ajute pe Julieta, dar in acelasi timp doua fantome chemate de ceeea care i-a fugarit, l-au luat pe sus si l-au aruncat in alta parte a camerei. Fantoma care ii fugarise se duse mai inati la Rio si-l intreba: “Cum te cheama? “ Rio Black. De ce ne-ati adus aici?” “Pai… ati intrat in sanctuarul fantomelor din sala armurilor. Numai noi fantomele avem voie acolo. Orice om viu care intra, va ramane acolo pe veci…, raspunse fantoma intr-un glas infiorator de rece”. Rio nu putea crede ca va trebui sa isi petreaca restul vietii de viu sau de mort cu aceea fantoma. Cand vazu ca fantoma se indreapta spre Julieta, putea sera la doar doua lucruri. Prima, sa nu pateasca Julieta nimic si a doua, Julieta sa fie mai diplomata ca el… RE: Un nou prieten - Julieta D. Thibault - 13 Nov 2011 Julieta casca ochii mari si verzi,nestiind pe moment ce sa faca. "Ahh,trebuie sa-mi vina mie o idee"zise in gand micuta cercetasa. -Ahm...si deci aveti de gand sa ne tineti aicia pentru totdeauna?zise ea ,si fantomele se intoarsera spre ea astfel incat cercetasa putu sa-i faca semn la Rio,sa plece incet si sa cheme ajutoare. -Da normal nu stiati ca nu aveti voie aicia?zise fantoma. -Pai nu,deoarece eu sunt noua! exclama ea. Fantomele incepura sa rada,si una dintre ele se apropie de ea.O lua de par(ce ciudat,fantomele nu puteau sa atinga lucruri,se gandi cercetasa) si o tara in celalalt colt.In timp ce fantoma o lua pe cercetasa de par una dintre ele zise disperata : -Baiatul a disparut!! Unde e Rio ? Astfel incat,toate plecasera sa-l caute si cercetasa putu iesi.Alerga in capatul celalat al coridorului cand.. RE: Un nou prieten - Rio Black - 14 Nov 2011 Rio era surprins sa se ciocneasca de Julieta. Se nmai linistise cand vazu ca fantomele plecasera. Rio si Julieta alergara repede pe corridor pana ajunsera la o infundatura. Spre oroarea lor , fantoma care le face zile ,,fripte”, ii gasise si le zise: “ Ati incercati sa fugiti, folosind o diversiune.Recunosc m-ati pacalit, dar asta nu se va mai intampla.” Fantoma spuse asta si atunci iesira din pereti zeci de fantome care ii prinsera pe Rio si Julieta si ii bagara inapoi in aceea sala in care au mai fost. Acum era clar ca nu mai aveau cum scapa. Erau zeci de fantome care ii pazeau din toate colturile. Rio se intoarse spre Juloeta sa o intrebe: “ Ei acum ce facem? O intreba pe cercetasa. Aceasta statuse umpic pe ganduri si zise… |