![]() |
The Eclipse... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra) +--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric) +--- Thread: The Eclipse... (/t-the-eclipse) |
The Eclipse... - Oswin A. Cameron - 25 Nov 2011 Just Roselyn and Rio Un vant puternic rastalmacii frunzele ruginii. Parul blond imi joaca in bataia usoara a curentului de aer lovindu-ma peste fata. Am grija sa il indeprtez desi este aproape inutil. Imi luase atat de mult timp sa il aranjez si sa il prind sub bentita neagra inca acum regretam faptul ca am pierdut asa de mult timp in fata oglinzii. Pasii mei nu au directie anume si ma indrept catre o destinatie oarecare din acel oras atat de tacut. In ingandurarea mea, nu observ pancarda care ii anunta pe trecatori unde se aflau. Cimitirul din Pestera lui Godric. Ajungand langa o piatra de mormant ma trezesc din visare. Ridic pentru prima data de cand am iesit din casa privirea spre inaltul cerului. RE: The Eclipse... - Rio Black - 25 Nov 2011 Rio isi ridica privirea de pe mormintele pe care le mai vizitase de atat de multe ori. Se uita in nur sa vada daca era singurul care se afla in aceea noapte in cimitir. Spre surprinderea lui o silueta se afla in cealalta parte a cimitirului. Rio se apropie mai mult sa observe o fata blonda, care era cam de vartsa lui. Se apropie mai mult, incat sa poata sa o salute pe fata: “Buna.Sper sa nu te deranjez cu intrebarea mea, dar cine esti? RE: The Eclipse... - Oswin A. Cameron - 25 Nov 2011 . Simti ca nu e singura in acel cimitir. Cauta cu privirea o silueta straina insa nu reusi sa o gaseasca. Si totusi..... isi spuse in gand. Tresari usor cand auzi cuvintele baiatului. Se intoarse pe varfuri analizandu-l din cap pana in picioare. Erau cam de aceeasi varsta si aproximativ de aceeasi inaltime. Avea semntimentul ca il mai vazuse undeva cutoate ca acum nu isi putea aminti unde. Sunt Roselyn Edwards, de la Ochi-De-Soim. Dar tu? ii spuse Rose avand un zambet pe buze. RE: The Eclipse... - Rio Black - 25 Nov 2011 “Eu sunt Rio Black. Tot de la Ochi-de-Soim.” Rio cerceta inca o data cimitirul cu privirea. Era sigur ca auzi ceva, cand se prezenta Rose. Observa ceva ce se misca intr-un tufis din spatele lui Rose. Doi ochi mari si rosi ii priveau acuma pe cei doi elevi. “ Cred ca ar trebui sa plecam, ii spuse Rio lui Rose cand vazu ochii” Soimita zise repede… RE: The Eclipse... - Oswin A. Cameron - 25 Nov 2011 Isi ridica sprancenele in semn de uimire. Sa plecam? imi spun in gand. Observa prin intuneric privirea usor speriata a baiatului asa ca cerceteza cimitirul. Cei doi ochi rosii disparusera. Poate aparusera in alt loc in care vederea Rosei nu putea sa vada. De ce? In seara asta e eclipsa de luna raspunse soimita incercand sa il convinga. In plus, nu ai de ce sa iti fie teama. Ochii-De-Soim sunt puternici! continua zambind strengareste. RE: The Eclipse... - Rio Black - 25 Nov 2011 Rio se mai linisti putin. Se aseza cu Rose pe iarba si priveau amandoi eclipsa de luna. Totusi, Rio avea tot timpul mana pe bagheta lui, in caz ca i-ar ataca ceva. Dupa un timp, plictisit Rio incepu sa se plimbe prin cimitir. Rose il urma. Mergeau amandoi prin cimitir, pana cand Rio vazu ceva miscandu-se in iarba. Se parea ca si Rose il observa acum. “Ce ai zice sa vedem ce e chestia aia?” intreba Rio mai dornic acum de aventura. Rose il privy nesigura si intr-un final zise… RE: The Eclipse... - Oswin A. Cameron - 25 Nov 2011 "Un zambet ciudat ii aparu in colul gurii. Nu avea ce sa piarda. Mai bine se asigurau de ce este acel ceva decat sa riste si sa pateasca ei ceva. Abroba scurt din cap in timp ce isi scoase bagheta. Ochii disparura din nou din locul in care ii vazuse ultima data. Injura in gand si il prinse din urma pe Rio. Fostetul unui tufis se auzi aproape iar in fata lor aparu un barbat inalt, cu gluga in cap dar fara masca. Ochii de un rosi aprins si coltii ascutiti murdari se sange. Un Devorator-vampir!? Indrepta bagheta spre el asteptand parca sa se intample ceva. ooc: Nu te superi daca il joc si eu pe tipul ala ![]() ![]() RE: The Eclipse... - Rio Black - 25 Nov 2011 Ooc: Nu ma supar ![]() Devoratorul se arunca spre Rio, cu dintii inainte. Rio pasi calm in spate si incerca s ail blesteme, dar fusese prea incet si Devoratoul l-a pus la pamant. “Da-mi drumul, striga Rio” Devoratorul incepu sa rada, un raset malefic, pe care Rio spera sa nu-l mai auda. Cand Devoratorul-vampir, incerca sa-l muste de gat pe Rio, Rose il ingheta. Rio dori sa-I multumeasca, dar aceasta fu mai rapida si zise… RE: The Eclipse... - Oswin A. Cameron - 25 Nov 2011 Facu un pas in spate cand strainul sarise asupra baiatului. Rasetul puternic ii ingheta sangele in vine si din instinsc stranse bagheta in mana. Forma micului phoenix incrustata in lemn o trezi la realitate. Clipi de cateva ori incercand sa inteleaga ce se intampla. Stupefy strigase soimita alungandu-l pe Devorator de pe Rio. Il ajuta sa se ridica privind peste umarul sau trupul inerc al individului. Esti bine? RE: The Eclipse... - Rio Black - 25 Nov 2011 Rio isi reveni putin in fire si zise: “ Da, da sunt bine, cu o voce sinistra”. Era suparat de usurinta cu care fusese pus la pamant. Se intoarse incet spre Devorator. Era inghetat.Se apropie de acesta. Incerca sa-l recunoasca, dar trebuia sa admita ca nu il mai vazuse pe acest Devorator pana acum. Rio se intoarse, sa o gaseasca pe Rose plecand in graba… |