Darkmark RPG Forum
Casatorii II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Casatorii II (/t-casatorii-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6

Casatorii II - Isabella River - 04 Dec 2011

• Acum, daca va amintiti topicul Casatorii.. sunteti tari. =))))))))))
    So. Topicul ala era facut in onoarea si pentru nunta mea si a lui Matt. =))))) Love Frumoase vremuri. Hihi. Abia asteptam sa va invitam la nunta noastra reala, peste cativa ani, dragi DarkMartieni. >Happywide<

Revenind. Ronnie, draga de ea, ne-a marturisit astazi, intr-o conferinta ultra-mega-super-hiper-absolut secreta a Viperinilor de la ora 19:17 ca ii pare rau ca nu a apucat sa vina la nunta mea si a lui Matt. : o3 =))))))))))) Si ca ar vrea sa mai vada o nunta pe forum - stiti voi, un topic frumooos, despre doua persoane frumoase care se iubeeeesc, un RPG in toata regula, ce sa mai - deci.. de ce sa nu ii oferim asta ? :>

In plus, ar fi o sansa sa mai vorbim, sa mai glumim, alea alea. :> Si sa vedem cuplurile de pe D.M. desigur.
    In plus, n-ar fi o idee rea sa refacem nunta mea si a lui Matt, in cazul in care nu facem o.. petrecere asemenatoare sau ceva sau chiar o nunta, ca oricum n-a fost cine stie ce atunci, chiar daca a fost funny. =)))))))))) [daca o sa cautati pe la sub-forumul "Lacul" poate gasiti topicul Finna].

Tu ce zici, Ronnie ? :>

RE: Casatorii II - Veronique A. Dupont - 04 Dec 2011

• Ma simt onorata :3 Un topic care a fost deschis sau redeschis special pentru mine :>
    Imi amintesc topicul Casatorii in care toata lumea vorbea despre nunta Isei cu Matt si incercau sa-l convinga pe Stefan s-o ceara pe Bell. Eu n-am participat la acea nunta pentru ca eram de abia de vreo luna pe forum si ma simteam in plus Finna
    Mi-ar placea sa pot participa la nunta voastra sau macar la o petrecere care sa sa sarbatoreasca gen 2 (sau 3?) ani de cand sunteti impreuna.
    Oricum, o relatie ca sa fie valida trebuia sa treaca prin topicul Casatorii si apoi toti membrii sa comteze pe aceasta tema si sa le programeze eventuala nunta respectivilor "indragostiti". Ar fi dragut daca am face asta din nou.

P.S. Sa ma invitati la nunta reala :-w altfel fac urat Finna

RE: Casatorii II - Isabella River - 04 Dec 2011

• Ronnie hun, trebuia sa participi. :3 Sa te bagi, sa-ti faci loc cu coatele or something !! :-w We're all friends here. >Happywide<
    Anyway, o sa fie funny daca o sa facem asta din nou. Love Adica nu stiu, era amuzant sa organizam totul si chestii si sa glumim pe tema asta si uneori chiar sa luam asta in serios. =)))))))))) 8->

P.S. - Normal. >Happywide< >Happywide< :> Hehe.

RE: Casatorii II - Shayera Holl - 06 Dec 2011

Daaaa Isa :-w Imi aduc aminte ca eu trebuia sa iti fac rochia,iar tu m-ai parasit pentru un alt designer :-w Si ca la nunta ta adevarata voi fi nasa Love

RE: Casatorii II - Isabella River - 06 Dec 2011

• Nu, nu, Isa nu te-a parasit, Shery. :3 :-s :-s NU MA BATE !! =))))))))))))))
    Da, o sa fii. Love :> >Happywide<

Haideti sa mai facem o chestie de geenuuul ca e faaaain. :3 :3 Please, please, please ? :3

Nu e fain :|
.........
............
...........
...........
...............
................
...................

E GENIAL!

RE: Casatorii II - Isabella River - 06 Dec 2011

• M-ai speriat. :| =))))))))))))))))))

=)))))))))))) I know,babe...I know Devil

RE: Casatorii II - Veronique A. Dupont - 07 Dec 2011

• Daca Shery iti face rochia de mireasa, pot incerca sa-ti fac rochia pentru petrecere. Facem o nunta moderna, right? Nu-i nevoie sa porti aceeasi rochie o zi intreaga :>

RE: Casatorii II - Isabella River - 07 Dec 2011

• Aww. Love Love
    Da, da. :> Vreau. \m/ [Matt nu are net, deci nu poate participa la ultra-mega-hiper-super discutia noastra pe moment :3]. Ma simt mandra. :> >Happywide< >Happywide< >Happywide<