Darkmark RPG Forum
John Miller - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: John Miller (/t-john-miller)

Pages: 1 2 3

John Miller - John Miller - 07 Dec 2011

[Image: 1-2.png]
{HIS MAJESTY}

John Miller
[Image: JohnMiller2.jpg]
* I'm a troublemaker
Never been a faker
Doing things my own way
And never giving up
.

[Image: 2-2.png]
{I'M LIVING AGAIN AWAKE AND ALIVE}

NUME COMPLET: John Miller
PORECLA: Nu are una dar prietenii apropriati ii spun Johnny
VARSTA: 17 ani
DATA NASTERII: 17 iulie
ORIENTARE SEXUALA: straight
CASA: Viperini
TIPUL SANGELUI: Sange-pur

[Image: 3-2.png]
{DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES}

INALTIME: 1.80
GREUTATE: 68 kg
CULOAREA PARULUI: saten-blond
CULOAREA OCHILOR: caprui
PLAY BY: Judd Nelson

[Image: 4-2.png]
{LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL}

CEEA CE II PLACE: muzica rock, trecutul, Incuiatii, tigarile, alcoolul, petrecerile
CEEA CE II DISPLACE: familia lui, aproape orice legat de Lumea Vrajitorilor, responsabilitatile, oamenii care au asteptari mari de la el
PUTERI SPECIALE: -
ABILITATI: vraji fara bagheta
PUNCTE FORTE: inteligent, cu un simt al umorului foarte dezvoltat, multi ii gasesc ironia si comentariile ca fiind foarte amuzante
PUNCTE SLABE: nu face niciodata ceea ce i se spune
OBICEIURI/ TICURI: fumeaza aproape permanent
BONG: Ideea de a fi blocat pentru totdeauna in Lumea Vrajitorilor
ERISED: Sa devina un om obijnuit.
PERSONALITATEA.

John nu este deloc asemanator cu toti ceilalti adolescenti vrajitori. Este un baiat cu Sange-pur care isi doreste profund sa devina un Incuiat. John este galagios, curajos si rebel. Nimic nu il poate opri sau stapanii. Are un caracter schimbator si este temperamental, deseori enervant si stresant, mai ales pentru parintii si profesorii lui. Adora sa ii tachineze pe colegii lui vrajitori si sa ii faca sa se simta prost. Se intelege perfect cu toti cei care au parinti Incuiati, lucru care ii face pe ceilalti Viperini sa il displaca profund. Prietenii lui il cred un baiat minunat si amuzant, dar toti ceilalti il vad ca pe un idiot enervant. Este prea relaxat si nepasator ca sa-l intereseze insa.

[Image: 5-2.png]
{ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW}

MAMA: Phoebe Miller
TATA: Leon Miller
LOCUL NASTERII: USA, Illinois, Chicago
FRATI/SURORI: -
ALTE PERSOANE IMPORTANTE: -
ANIMALE DE COMPANIE: -
SCURT ISTORIC:

John provine dintr-o familie foarte bogata de vrajitori cu Sange-pur, ce au o foarte lunga istorie in spatele lor. Multi copii ar fi fericiti si mandri in locul lui, dar el isi detesta statutul social si faptul ca este vrajitor. Desi are puteri foarte mari, singura dorinta a lui este sa devina un om normal. De cand a aflat despre Lumea Incuiatilor a vrut sa traiasca acolo, sa fie si el asa. Refuza sa accepte realitatea, de multe ori purtandu-se ca si cum nu ar avea nici o legatura cu lumea vrajitoreasca. A insistat sa fie dus la o scoala normala cand avea 7 ani, dar parintii lui i-au interzis asta cu strictete.

Cu timpul, ura lui pentru Lumea Vrajitorilor a crescut considerabil, spre dezamagirea intregii lui familii. Primul lui an la Hogwards a fost un moment crucial pentru el. Nu se putea adapta locului acela, profesorii si materiile il enervau, hainele lor il dezgustau. Acasa, desi parintii lui au incercat de mii de ori, nu au reusit sa il convinga sa nu mai poarte hainele Incuiate pe care le iubeste profund. Dar la scoala a fost fortat sa poarte uniforma, ceea ce la deranjat enorm. Pana la urma a transformat-o intr-o versiune mai acceptabila standardelor lui, adaugandu-i lanturi, insigne si curele cu tinte.

In vara de dinaintea celui de-al 4-lea an al lui la Hogwards, a inceput sa fuga de acasa in mijlocul noptii si sa evadeze in lumea Incuiatilor, facandu-si multi prieteni buni. A continuat sa o faca in fiecare vacanta de vara, iubirea si obsesia lui pentru acea lume devenind tot mai profunde. Acum, cand este in ultimul lui an la Hogwards, este nerabdator sa scape de acolo. Si-a jurat lui insusi ca se va muta in Lumea Incuiatilor dupa absolvire, pentru a avea o viata normala si a fi alaturi de adevaratii lui prietenii. Este hotarat sa isi duca planul la sfarsit, indiferent de cat va incerca familia lui sa il opreasca.

[Image: 6-2.png]
{THIS IS THE WAY I SAY I LOVE YOU}

NUME: Ana
VARSTA: 23
EXPERIENTA RP: Cam 5 ani jumate
EXEMPLU RP:

John is impacheta bagajele furios, aruncand cartile si pergamentele vechi afara din cufar si indesandu-le pe cele noi inauntru. Lacrimi straluceau in ochii lui mari si caprui, dar el refuza sa le lasa sa cada. Sange cald ii picura din nas, alunecandu-i pe buzele groase. Se sterse cu maneca, incercand sa ignore durerea si sa nu lase furia din el sa rabufneasca. Inca mai putea auzi vocea tatalui sau, cuvintele lui ii rasunau atat de clar in minte. 'Vei inceta cu aceste aberatii o data si pentru totdeauna, John! Tu ESTI un vrajitor, ai fost MEREU un vrajitor si vei RAMANE unul pentru totdeauna, oricat de mult ai incerca sa o negi. Faptul ca te porti ca un Incuiat prost nu te va transforma in unul. Asa ca invata sa accepti ceea ce esti!'

"TACI!" tipa John, aruncand si ultima carte in cufarul lui mare si maro, inainte sa se prabusasca pe podeaua rece.

Isi duse genunchii la piept si isi infasura mainile in jurul lor, lacrimile pe care incercase sa le tina in frau in ultima ora cazandu-i pe obraji in sfarsit. Ii spusese tatalui sau ca il uraste, ca ii uraste pe toti vrajitorii, ca poate sa se duca si sa-si indese toata magia pe gat daca vrea dar nu ii va schimba decizia luata. Asta fusese ceea ce ii castigase cei 3 pumni pe care ii primise, care ii facusera nasul si buzele sa sangereze, iar daca mama lui nu ar fi ajuns acolo la timp, ar fi simtit probabil si putin blestem Cruciatus. Tatal lui nu il intelegea. Nu putea sa inteleaga. Marea Scoala de Magie Hogwards la care studia, imensa avere a familiei lui, faptul ca era la un nivel mult mai avansat decat toti ceilalti colegi ai lui, faptul ca putea face vraji puternice chiar si fara bagheta, toate astea ar fi sunat minunat pentru orice adolescent vrajitor normal. Dar nu si pentru el... Nu era ceea ce el vroia.

"O sa ies din asta, tata. O sa fac ceea ce eu vreau si o sa fiu cine imi doresc eu sa fiu. Si nu o sa ma opresti... Iti jur asta!" spuse el tare, plin de furie, desi tatal lui nu il putea auzi.

THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK

RE: John Miller - Rosalie Vivienne Alden - 07 Dec 2011

Bun venit! Happywide
Sper sa te distrezi pe aici si sa ne vedem la un RPG.
P.S. : imi place exemplul. Love

RE: John Miller - John Miller - 07 Dec 2011

Multumesc ^^ Si eu sper sa scriem impreuna candva. Btw, imi place sig-ul tau ^__^

RE: John Miller - Oswin A. Cameron - 07 Dec 2011

Heeei .... Wellcome here. >Happywide<

Spre sa te distrezi pe aici... si poate facem si un rp candva Wink

RE: John Miller - Isolde du Maurier - 07 Dec 2011

Welcome, John Smile
Alt viperin :>

RE: John Miller - Kennya Allen - 07 Dec 2011

Un bun venit calduros si din partea mea! In special printre viperini Finna

Sper sa te simti bine printre noi si daca ai probleme/nelamuriri intreaba. Multi membrii sunt mai mult decat multumiti sa te ajute.

Multumesc mult tuturor ^^ Ma bucur mult sa fiu aici. De cativa ani am tot scris pe diferite site-uri de RP, dar toate au fost straine. M-am obijnuit atat de mult sa scriu un engleza, nu am facut niciodata un RP in romana, desi am scris multe fanfic-uri in romana. Sper doar sa nu o dau in bara, lol XDD

RE: John Miller - Rosalie Vivienne Alden - 07 Dec 2011

(07 Dec 2011, 15:53)John Miller Wrote: Multumesc ^^ Si eu sper sa scriem impreuna candva. Btw, imi place sig-ul tau ^__^

Cu placere. Daca incepi tu facem si acum. Happywide Thinking?

RE: John Miller - Isabella River - 07 Dec 2011

• Bun venit ! :>
    Sa te distrezi aici si sa iti faci multi prieteni. >Happywide<
    Nu uita sa citesti regulile si sa le respecti. Happywide
    Ne vedem la RPG !

P.S. - Inca un Vipiii ! Devil

Serios? Sigur ^__^ Ai vreo idee in minte? Pot sa fac eu primul post daca vrei, dar sa stabilim un plot mai intai ^^