![]() |
{keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama (/t-keep-my-porcelain-face-away-of-your-lips-horror-thriller-drama) Pages:
1
2
|
{keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Isolde du Maurier - 11 Dec 2011 Ok, habar nu am ce e asta, si e pentru prima oare in ultimul timp cand ma apuc de chestii fara sa fac planuri =)) insa am o idee vaga si foarte foarte buna[dupa parerea mea] ~Este inspirat din American Horror Story{thanks to Ronnie's tumblr ![]() ~Vreau muuuuuuulte critici si comentarii, si va rog sa ma scuzati daca am mici scapari, e posibil sa-mi fi iesit din mana ![]() Prologue
RE: {keep my porcelain face away of your lips} - Victor A. Olivier - 12 Dec 2011 ![]() ![]() RE: {keep my porcelain face away of your lips} - Effy K. Dietrich - 12 Dec 2011 Buuuun, deci am citit totul cu o plăcere enormă ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Isolde du Maurier - 17 Dec 2011 Multumesc, Elisabeth > ![]() Capitolul I - Partea intai:
O sa pun si o poza cu Polly in curand ![]() RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Effy K. Dietrich - 18 Dec 2011 Scuze că nu am trecut mai repede pe aici. Mi-a plăcut întreg capitolul (sau , mă rog, cât ai postat până acum din el ). Ai descris foarte bine sentimentele fetei, aspectul ei etc. Şi sincer abia aştept să văd ce se întâmplă, pentru că după prolog nu o văd pe Taissa decât ca o ucigaşă... Succes cu next-ul! ![]() RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Raphael Olivier - 18 Dec 2011 Interesant fic, India ![]() Nu stiu, eu nu am mai citit carti de groaza, asa ca nu-mi pot spune parerea decat dupa mai multe capitole. Oricum, pana acum personajele sunt complexe si bine descrise. Tipa asta, Polly mi se pare cam ciudata. Desi, dupa parerea mea, numele nu i se prea potriveste ![]() Oricum, astept urmatoarele capitole si daca ma convingi cu fic-ul asta ma duc la biblioteca si-mi iau un Stephen King ![]() RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Isolde du Maurier - 22 Dec 2011 @Elisabeth: multumesc mult ca ai raspuns, si sincer nu conteaza ca a durat atata > ![]() @Crystal, imi pare bine sa-ti trezesc interesul cu povestea mea, insa s-ar putea sa te dezamagesc, pentru ca eu nu pot scrie lucruri care sa te sperie, ci mai mult sa te tina in suspans. Si eu cred ca Polly e un nume foarte potrivit, deoarece inseamna "mic, neinsemnat" si se potriveste cu viata si personalitatea personajului. Urmatoarea parte a capitolului I
RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Salathiel Donnerkrieg - 22 Dec 2011 Continua, scrii ok. Dar scrie mai mult odata, sa am ce citi. Oricum, astept continuarea. Repede, preferabil. RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Ivy Thibault - 25 Dec 2011 Imi place noul capitol, India > ![]() Abia astept next-ul deci sa-l aduci repede te rog :03 RE: {keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - Effy K. Dietrich - 26 Dec 2011 Bun, deci în primul rând scuze pentru întârzierea uriaşă X_X Această parte a capitolului a fost cu adevărat interesantă, şi sincer îmi venea să râd atunci când citeam părţile în care se suna la uşă ![]() ![]() |