![]() |
it will rain - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Azkaban (https://www.darkmark.ro/f-azkaban) +--- Thread: it will rain (/t-it-will-rain) Pages:
1
2
|
it will rain - Kurt F. Malfoy - 16 Dec 2011
RE: it will rain - Odette B. Malfoy - 16 Dec 2011 Odette statea sprijinita de un perete rece de piatra din celula mica in care se afla, privind Dementorii care o pazeau. Ar fi plans dar se plictisise si in plus nu era o plangacioasa doar ca era nervoasa; nervoasa pe ea insasi. Timpul petrecut acolo, fie el putin isi puse bine amprenta pe trasaturile ei. Era mult mai palida ca inainte iar parul ii statea lipit de cap fara pic de volum. Ura asta cel mai mult pentru ca era genul de persoana care punea un pret mare pe aspect. 'Fir-ar al naibii ca e doar vina mea!' isi spuse in gand pentru a mia oara strangand puternic din pumni, adancindu-si unghiile in carne, insa nu putea trece peste prostia pe care o facuse. Ofta din toti rarunchii si se transfora iar intr-un vultur. Da, era un animag iar trecerea de la om la pasera devenise o activitate foarte amuzanta in ultima saptamana. RE: it will rain - Kurt F. Malfoy - 16 Dec 2011
RE: it will rain - Odette B. Malfoy - 16 Dec 2011 Fata clipi des incercand sa isi aminteasca dar nu avea nici o idee. Isi amintea cateva franturi de conversatie dar nu prea mult. -Habar nu am dar inainte sa ma inchida am auzit ceva de parte de nord, nu stiu ce se afla acolo dar este o mica posibilitate sa imi gasesti bagheta, mormai viperina. Baiatul dadu sa plece dar Odette isi mai aminti un lucru si il striga. -Este o camera in partea de nord gazduita de patronusi. Acolo este un tip de la minister cred, un Auror, ii spuse repede. Isi stranse genunchii la piept in timp ce murmura un "ai grija". Spera sa decurga totul bine si sa iasa mai repede din acel loc intunecat; sa bea un ceai cald si sa manance ceva mai consistent. Tipic ei, sa se gandeasca la mancare in astfel de momente. RE: it will rain - Kurt F. Malfoy - 17 Dec 2011
RE: it will rain - Odette B. Malfoy - 17 Dec 2011 Odette vru sa protesteze dar stia ca ar fi fost in van asa ca isi lua zborul... la propriu. 'N-o sa stau in nici un caz cu mainile-n san!' isi spuse in minte in timp ce se aseza gratios pe un turn. Privea cum Carsten incerca sa opreasca dementorii insa nu ii prea ii reusea. Odette zbura pana ajunse pe pamant unde isi relua forma umana si striga cu putere "Expecto Patronum". Un Phoenix iesi din varful baghetei si Odette il putea controla cu usurinta. Carsten dadu sa spuna ceva insa fata il intrerupse: -Misca si nu mai spune nimic! Stia ca va avea parte de o morala nemaipomenita dar pur si simplu nu putea sta degeaba. Nu ar mai fi fost ea daca ar fi facut-o si nu se antrenase ani de zile pentru a deveni o vrajitoare de exceptie pentru a se uita la cei apropiati cum sufera. RE: it will rain - Kurt F. Malfoy - 17 Dec 2011
RE: it will rain - Odette B. Malfoy - 17 Dec 2011 Ar fi raspuns cu nu la ultima intrebare pentru ca era o insensibila dar totusi Carsten o salvase si nu putea sa spuna asta, cel putin nu acum. -Daca o singura data ma mai iei cu domnisorica o patesti, mormai nemultumita. Nu respecta ar fi respectat regulile nici daca i-ar fi fost pusa viata in pericol; cu atat mai mult. Fusese pe moarte de atatea ori incat se obisnuise cu orice. ' -Stupefy! se auzi la un moment dat din mai multe directii. Se parabusira amandoi la pamant insa, teoretic erau bine daca nu puneai la socoteala micile zgareturi. Odette injura pe infundate si se ridica tinand strans bagheta. -Chiar aveati impresia ca e asa usor sa scapati? intreba un Auror pe un ton batjocotitor. -Chiar ai impresia ca imi e greu sa te omor? ii intoarse Odette replica facand un pas spre Auror. Carsten ii puse o mana pe umar incercand sa o opreasca dar in clipa aia Odette nu se mai gandea la nici un fel de consecinte. -Avada Kedavra! striga fara nici un fel de remuscari. Vezi ti-am zis ca... -Incarcerous! RE: it will rain - Kurt F. Malfoy - 17 Dec 2011
RE: it will rain - Odette B. Malfoy - 17 Dec 2011 -Au trecut 15 minute, nu 10! spuse Odette in timp ce mergea fortat dupa Aurori. Chicoti la vederea expresiei de pe fata lui Carsten. Probabil o credea doar o copila rasfatata si egoista care se gandea doar la ea dar nu era deloc asa. Se gandea si la ceilalti dar nu vroia sa o arate. Faptul ca ajunse in Azkaban pentru a se revansa fata de cineva nu o facea deloc egoista in opinia ei. Aurorii ii aruncara pe amandoi intre-o celula pazita si de Aurori si de Dementori. -Perfect! Absolut perfect! Cand vor auzi Devo... Odette tacu la timp si incerca sa evite privirile lui Carsten. Da, iar o daduse in bara si se simtea foarte prost dar era si vina lui. Daca rudele ei o lasasera acolo sa moara de ce nu facuse si el asta!? Si mai credea ca ea era incapatanata. Acum ca erau inchisi Aurorii se gandira sa ii dezlege asa ca Odette se ridica si se apropie de gratii. -Daca tot voi sta aici mai mult timp... e dragut unul din voi sa imi aduca o cafea? intreba viperina zambind. |