![]() |
Mini-fics - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Mini-fics (/t-mini-fics) |
Mini-fics - Shayera Holl - 17 Dec 2011 Deci...acum cateva saptamani am inceput o chestie cu o prietena pe facebook,un fel de doua feluri unde postam alte feluri de fic-uri ![]() But I need your parere,si as vrea sa incep sa le postez si aici ![]() Primul ar fi "Walking in the reality",care e gata deja,iar unii de pe aici l-au citit. Deci: Walking in the reality... ![]() Capitolul I
Priveam cu sila cladirea cu patru etaje in care mai aveam de petrecut inca un an.Uneori chiar ma bucuram ca aveam sa termin liceul...desi nu imi prea facusem planuri pentru facultate,sau mai bine zis...viitor.Vedeam pe langa mine trecand o serie de boboace care ma priveau lung.Nu eram eu un tip atat de irezistibil,dar de obicei atrageam atentia prin atitudine si felul meu de a fi.
-Braaaad! Omu' nostru! am auzit de undeva de prin spate.M-am intors indiferent si le-am strans mana celor doi prieteni care se apropiau de mine.De fapt...erau cam singurii care ma cunosteau atat de bine. -Chad,Adam! Haide sa scapam si de ziua asta! am spus in timp ce intram in cladire.Nu imi doream mai mult decat sa termin cu tot si sa pot merge la o bere cu ai mei. De ce? Nu imi pasa de nimic altceva... -Oho ce boboaca bunaaa! Auzeam reactia lui Adam cand vedea un decolteu plin sau un fund bombat.Nu aveam ce sa ii facem...era baiat. Eu in schimb eram mai retinut,ca si acum.Nu suport sa ma bag in seama cu o fata sau sa incep cu vrajeli.Daca se intampla sa vorbim,e bine...daca nu...nu.Nu pot sa zic ca duc lipsa,dar nici nu pot sa zic ca iubesc.Pot afirma ca nu am cunoscut inca sentimentul asta si nici nu mi-a prea pasat de el in combinatiile pe care le-am avut inainte.Spun combinatii fiindca nu am avut pana acum nici o relatie care sa depaseasca o luna sau doua.Cu toate tipele cu care am umblat pot sa spun ca a fost doar interes.Dupa ce m-am culcat cu ele am observat sa l-am pierdut si nu ma mai atrageau atat de mult.Amuzant...nu? Stiu...foarte! -Da un foc...am murmurat in timp ce imi scoteam pachetul de tigari din buzunar. -Aici? Pe coridor? -Tu da bricheta aia si taci...nu-mi fac probleme. Am aprins tigara si am continuat sa merg leganandu-ma si privind fiecare elev ce trecea pe langa mine.La naiba...clasa mea e la un etaj plin de boboci.Iarasi o sa fiu privit ciudat in prima luna...pana se obisnuiesc ei cu iesirile mele. Deodata am ramas blocat pe o pereche de ochi caprui.Nu,nu ma priveau...am dat de ei din intamplare. Am clipit rapid dupa care m-am uitat la persoana care ii purta.Era o fata putin mai scunda decat mine,cu niste trasaturi foarte fine si,ceea ce era important...naturale.Ma uimea ca zambea mereu si ca...nu o vazusem pana acum.Nici in liceu,nici prin oras. -Cine-i tipa? i-am dat un cot la Chad. -Ea? Olivia Stick...nu e prea populara.Adica e de treaba,draguta cu toata lumea,te ajuta si daca nu te cunoaste.E de treaba si amuzanta...stie sa se distreze,dar e prea cuminte.Sa zicem ca are principiile ei de fata mare,ceea ce si este. La ultima fraza,incepu sa rada in hohote impreuna cu Adam. -E din oras? am continuat. -Da...dar nu prea iese.Decat cu prietenele...e cam tocilara tipa,dar totusi stie sa atraga atentia.Iti zic eu...e prea cuminte pentru orice tip.Stiu asta fiindca se intelege bine cu sor'mea. -Nu am vazut-o in viata mea... Chiar nu o vazusem.Nu era atractie,ci doar curiozitate.Avea ceva interesant in privire.Desi zambea mereu,ochii aveau acea sclipire care completa surasul cuiva...erau destul de seci si absenti.Practic parca erau intr-un alt loc. Si totusi ramasesem blocat pe chipul ei.Fara sa imi dau seama,treceam deja pe langa ea si incetinisem pasul pentru a o privi pentru mai mult timp.Ciudat pentru mine... Am mai tras o data din tigara si am dat cu degetul pe ea pentru a scapa de scrumul acumulat,dupa care am grabit pasul pentru a-i ajunge pe cei doi colegi ai mei. Dupa ce m-am departat vreo zece metrii mi-am intors din nou capul in speranta ca ea sa fie tot acolo,insa am constatat ca facusem acelasi lucru pe care il facea si ea de aproximativ cateva secunde.M-am intors spre drumul meu si am dat din umeri nepasator.Cred ca ii atrasem atentia cu tigara... RE: Mini-fics - Lexie Stryder - 17 Dec 2011 E foarte tare ![]() Keep goin' he good work> ![]() ![]() RE: Mini-fics - Bell Evans - 17 Dec 2011
RE: Mini-fics - Shayera Holl - 17 Dec 2011 Mersi mult Lex ![]() Bell...ce m-as face fara tine? : o3 ![]() Capitolul 2 Trei saptamani de scoala si nimic interesant. De fapt mie nu imi pasa de ceva anume si nu imi gasesc vreo ocupatie. Imi placeau doar zilele de sambata si de duminica in care puteam sa beau linistit si sa trag un cui fara sa ma priveasca cineva in afara de Adam si Chad,care luau si ei partea la activitatea extracuriculara. -Ba am adus ceva nou! spuse rapid cel de-al doilea de cum ma vazu intrand in clasa. Mi-am aruncat caietul si pixul pe banca [atata purtam dupa mine] si am prins cutiuta pe care mi-o aruncase. -Hai sa incercam...oricum aveam engleza si nu stam la ora,l-am auzit pe Adam entuziasmat si am iesit din clasa. -Afara sau in baie? -In baie miroase,hai afara. -Au sport bobocii din H... -Asa...si? -Nimic...am zis doar. Am iesit prin spate,unde era plasat terenul de sport.Era toamna si cald...cu siguranta profu facea gimnastica afara. Ne-am pus pe trepte si i-am aruncat la Chad bricheta mea pentru a-si aprinde jointu',la fel cum o facusem si eu si Adam. -Ba ce dulce e! am spus eu amuzat dupa ce am tras vreo trei frumuri. -Eu raman la ale noastre ma Chady...nu imi place. L-am aprobat pe Adam,dupa care am inceput sa privesc elevii care faceau cateva ture teren. Ma amuzau,dar nu aveam un motiv anume,legat de ei...stiam eu de ce aveam sentimentul asta,dar,ca de obicei,incarcam sa gasesc si eu un subiect. -Hello! Tantiii! incepu unul dintre prietenii mei se strige uitandu-se inspre o parte a terenului unde statea o tipa ascultand muzica,total rupta de realitate. Dar ea nu ii auzea deloc,inca un lucru care ma amuza. Se uita in jos pe undeva,de parca vreoia sa urmareasca gazonul crescand. -Oliviaaaa! striga Chad incepand sa rada. Am tresarit rapid de parca numele meu fusese strigat,nu al ei.M-am uitat inspre ea si am observat ca era aceeasi fata pe care o vazusem la inceprea scolii.Ciudat ca dupa aceea nu mai dadusem ochii cu ea...chiar deloc. Da....de data asta isi auzi si ea numele si se uita inspre noi,insa se intoarse la gandurile ei. -Heiii mamiii! Nu ma ignora! Oliiiii! incepu din nou coleg'miu. Ea isi scoase o casca si facu semn cum ca este atenta la ce avea de zis tipu de langa mine. Insa el ii facu doar un semn sa vina inspre noi. Se incrunta nedumerita prima data,dar se ridica si se apropie de noi putin amuzata. -Ce vrei Chad? intreba schitand acelasi zambet natural pe care il vazusem si prima oara. Insa de data asta ochii straluceu...dar erau scaldati de lacrimi,pe care ea incerca sa si le traga inapoi pentru a parea destul de fericita.Toata lumea se lasa pacalita...nu intelegeam de ce nu si eu.Si in plus,de ce imi pasa? -Te saluta Karla! -Asa...si eu pe ea. Dadu sa plece,insa prietenul meu prinse de mana,fara sa isi dea seama ca isi apropia tigara tot mai aproape de bratul ei. -Ba ai grija! am spus si am prins-o de mana tragand-o de langa el,ca sa nu se arda din greseala. Nu prea inteleg de ce am facut asta...dar am facut-o,lucru care o determina sa ma priveasca uimita pret de cateva secunde,dupa care intelese motivul. -Mersi mult.Apropo...Olivia,incantata! Schita un zambet si imi adresa o privire dragalasa. -Brad,la fel. Am incercat sa intind mana,dar dupa aceea am observat ca de fapt o tot tineam de mult,de la faza de dinainte.Am tusit confuz si i-am dat drumul cat am putut de repede. RE: Mini-fics - Salathiel Donnerkrieg - 23 Dec 2011 Myeah, pretty nice, astept sa vad cum continua povestea. Scrii destul de ok, doar renunta la anumite elemente de limbaj neliterar care n-au ce cauta in naratiune. Am doua variante previzibile pentru continuare, astept sa vad care se indeplineste. RE: Mini-fics - Rosalie Vivienne Alden - 23 Dec 2011 Am ajuns si eu aici intr-un final. Ti-as lasa niste comentarii de-aelea lungi cum stii tu ca fac eu cand dau exemple din text + comentariu bun sau rau, dar .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Mini-fics - Shayera Holl - 05 Feb 2012 ![]() Capitolul 3 Inca patru saptamani scurse din anul scolar,si imediat gata semestrul.Nu credeam ca va trece atat de repede si ca voi scapa atat de usor de tot. Lucrurile mergeau din ce in ce mai bine...nu scoala,cu siguranta nu asta! Simteam ca ea imi face ziua mai senina.Zambea mereu,era proaspata,amuzanta...atat de naturala si pur si simplu...era EA! Nu incerca sa impresioneze pe nimeni si nu ii pasa de ce crede lumea despre felul ei de a fi.Nu era atat de aranjata si fardata ca si celelalte si nu punea un pret atat de mare pe felul in care arata.Avea un fel de a gandi care ii dadea un suflu de inteligenta si o facea destul de atragatoare...cel putin pentru mine. Atat de simpla. Da...v-ati dat seama ca am reusit sa tin legatura cu ea si incep sa ma bucur tot mai mult. Inca nu stiu ce simt cu adevarat pentru ea,dar sunt constient de faptul ca nu vreau sa o las sa plece.In nici un caz nu imi doresc sa fie un personaj episodic in viata mea. M-am trezit sambata dimineata cu o durere groaznica de cap.Am privit bezmetic tavanul,iar gandul ce imi veni in minte era "Ce am facut aseara?". Am suspinat si mi-am facut curaj sa ma ridic,pentru a infrunta durerea brusca de cap.Am privit laptopul...era deschis.Acuma vine din nou intrebarea: "Ce am facut aseara?". Eram logat pe messenger,si aveam vreo patru mesaje de la Olivia,iar unul dintre ele suna cam asa: "Stii ceva? Nici nu imi mai pasa de tine.Imi erai unul dintre cei mai buni prieteni...da' lasa-ma naibii acum! Nu suport sa ma iei drept tarfa!!!" Acuma ma apuca din nou intrebarea..."CE DRACU AM FACUT ASEARA?" Am ramas putin blocat,dupa care am intrat in arhiva si am inceput sa citesc ultimele conversatii. Oliv: buna Oliv: pareai cam suparat azi...s-a intamplat ceva? Brad: eu? suparat? ti se pare Brad: am tras un cui si eram putin mai...in lumea mea Oliv: :| Brad: ce-i? Oliv: nu...nimic Brad: ce ai? Oliv: ar trebui sa am ceva? Brad: esti foarte crispata Oliv: ti se pare...acuma ai fumat ceva? Brad: ce?...vrei si tu? Oliv: nici vorba ![]() Brad: mironosita vietii :-j Oliv: :| Brad: ce-i? Oliv: nimic...te las,daca deranjez Brad: hai nu mai fa nazuri...ai vrut ceva? Oliv: credeam ca ai patit ceva Brad: nu inteleg de ce iti pasa Oliv: imi pasa... Brad: asa...si? Oliv: uite...daca nu ai incredere in mine sa imi spun...ok! Dar nu te comporta asa cu mine.Crede-ma,nu imi face placere sa fiu luata de idioata.Intrebam doar...pentru ca tin la tine! Brad: asa...si? Oliv: si nimic...te comporti ca un natarau.....nu iti pasa de nimic...mie de ce sa imi mai pese? Brad: vezi ca nu esti proasta? Brad: nu ai de ce sa iti pese...hai pa ca ma plictisesti Oliv: puteai sa imi spui asta inainte sa iti fi spus unele lucruri de care nici macar sora mea nu stie! Brad: stai linistita...nu imi pasa de motivele tale pentru care vroiai sa te sinucizi si de mintea ta depresiva de emo si de ma'ta care nu stiu ce dracu are. Serios...sunt niste chestii minore...nu imi pasa de ele. Oliv: poftim? Brad: ce? asta e adevarul...stii ce? vroiam doar sa imi bat si eu joc.Stii tu...abureala,vrajeala,plictiseala Oliv: pana aici...esti cea mai oribila persoana! Brad: asa...si? Oliv: te-am iubit...stiai asta? Nu stiu ce naiba am vazut la tine...dar esti prima persoana pentru care mi-as fi dat totul! Dar stii ceva? Nu meriti nimic! Nu pot sa cred ca am ajuns sa plang acum! Brad: bocesti?=)) Oliv: iti bati joc? Brad: ar trebui sa fac altceva? Oliv: ... Oliv: te urasc Am ramas blocat cateva secunde bune.Ce mama dracului facusem? Nici macar nu credeam chestiile astea! Cum pla mea sa ii zic asa ceva? "Te urasc!"...ultimul raspuns imi tot misuna prin minte si ma facea sa ma simt oribil. "Te-am iubit!"...la fel si asta.Am inghitit in sec si am inchis laptopul,intanzandu-ma in pat si dandu-mi pumni in frunte. Ma simteam o persoana groaznic...NU...eram o persoana groaznica! De simtit...mama naibii! Nici nu stiam cum ma simteam.Eram constient doar de faptul ca vroiam sa dispar... RE: Mini-fics - Bell Evans - 05 Feb 2012
RE: Mini-fics - Lexie Stryder - 05 Feb 2012
|