![]() |
Temele la bibloteca - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Temele la bibloteca (/t-temele-la-bibloteca) Pages:
1
2
|
Temele la bibloteca - Lyra Dust - 10 Jan 2008 Ginny Potter era la bibloteca. 'Am fost destul de clara. ne vedem la bibloteca sa ne facem temele ...' spuse ea in gand. 'Eh, voi incepe singura' Ginny Potter isi scoase caietul si manualul de Transfigurare si se aseza la masa. Incepu sa scrie repede raspunsurile la intrebarile din tema. Dar nu se putea concentra. Niste elevi din anul I tot radeau in spatele ei. "Puteti sa taceti!" spuse ea suparata. De dupa un raft aparu Madam Pince: "Dragutza! Aceasta este o bibloteca, nu o jungla unde sa urli asa." spuse aceasta in soapta. "Dar ... dar ... le spuneam doar ..." spuse Ginny cu o voce normala. Madam Pince o intrerupe continuand sa vorbeasca in soapta: "Nu-mi pasa ce si cui ii spuneai dar o puteai face afara. Daca nu vei inceta voi fi nevoita sa te dau afara" Tocmai atunci intra ... Re: Temele la bibloteca - Cheyenne Laurette - 10 Jan 2008 Sakura. Se uita dezorientata Ginny P apropa catre Madam Pince si merse catre ea " Hey ! Ce cautzi aici " " Sincer nu stiu. Am venit aici din instinct ". Ginny P. incepu sa rada. Apoi incepu si Sakura sa rada " Da u ce faceai ? " " Imi faceam nijte teme " " Aaaah!! Miam amintit de tema la potiuni " sp Sakura facand ochii mari. " Pai alaturate mie. " Sakura se duse si cauta cartea care ii trebuia la tema. Se aseza si incepu sa scrie de zor. Apoi miji ochii si stralucrie a metalului ii aparura in ochi. Apoi din dintzii laterali ii crescura nijte coltzi. Deschise larg gura. Simtzea nevoia de a omora de a ucide, de a chinui. Aceasta se transforma in teama. Ginny P se inspaimantase grozav si trase cartea sa vada si ea. Sakura avu o strafulgerare de durere de cap apoi isi reveni. Scutura capul si se uita la Ginny P. De frica isi facu gura punga. Din coltzii Ginny P curgea sange. Sakura inchise cartea si apoi Ginny P isi reveni la fel ca ea. Timp de un min se uitara nedumeriete . " Sti... incepu Ginny P. Cand ai luat cartea..." " Mi-au crescut coltzi... si apoi iesea sange din ei " sp Sakura inspaimantata fara a sti ce sp sau dak sp cva cu vreo legatura " Si ai avut o senzatzie ca ai vrea sa omori, sa ucizi sau sa chinui. " Ginny P atinse cartea cu scarba. Re: Temele la bibloteca - Ginny Malfoy - 11 Jan 2008 Chiar atunci aparu Ginny W. " Hey ^^ materia predata de mene e aja de pictisitoare k va e frika sa atingeti o carte de potiuni? T.T " " Nuuu " zisera in cor Ginny P si Sakura. " O daa ce sa zic... " " Pe cuvant! Cand am deschis cartea ne'au crescut colti si a inceput sa curga sange! " sp Sakura. Ginny W se uita putin la carte. " E materia ta. Ce drequ are cartea asta? " intreba Ginny Potter. " E patata cu o potiune periculoasa. " Ginny W inhala aerul si stramba din nas. YUCK!! Este Kton!! " zise ea. " Si ce e Ktonul? :? " intreba Sakura. " Este o potiune kre te face sa devii mutant. Voua v'au crescut colti, corekt? Uite cum functioneaza chestia asta: ce animal ati atins ultima data? Nu cumva un.. aa... " " Pe Lupin cre. Ieri. Si ce'i cu asta? " zise Ginny Potter " Potiunea va trasforma in ultimul animal atins in 10 secunde. Cat de mult ati tinut deschisa cartea? cateva secunde nu? k nu ati fost 100% varcolaci. Dar e ff periculoasa potiunea. Ati luat'o de la Sectorul Interzis? " Re: Temele la bibloteca - Gemini Andre - 17 Jan 2008 Peste cateva minute se auzii usa iar Gemini Andre sosii si el la biblioteca..Pentru a studia si el alaturi de Ginny P.,si de Sakura L...Ginny W. credea ca sunt tot un pezevenchi de copil....Doar eram anul I...M-am asezat linistit in banca si ascultam cu atentie ce zicea Ginny W.. ,,Poate ca-mi pierd timpul cu tine Sakura...Sa mai incercam odata...Concentreaza-te pe punctul din mintea ta...Si spune cuvantul cand esti pregatita...'' Pe fata Sakurei se vedea agitatia...Peste 1o minute cand fu' gata...Sakura spuse [b],,Inviziblos,,...si ea parca a disparut din camera aceea....Cred ca era invizibila...da..asa era...Incercand cu cei 2 elevi ai lui,care au ramas....Spre mirarea lui este ca am reusit din prima....Si apoi... Re: Temele la bibloteca - Plesneala - 04 Mar 2008 Acolo aparu si Plesneala care avea nevoie de ajutor la tema de la Apararea contra Magiei Negre. "Buna" spuse Plesneala "Buna " spusera Ginny W si Ginny Potter "Auziti, as avea nevoie de ajutor la Apararea contra Magiei Negre" "Ce nedumerire ai ?" intreba Ginny P "Paai, stii, tema noastra a fost sa spunem cu ce vraja se transforma Bongii in ceva haios" spuse Plesnela "Asa , si ??" raspunse Ginny W cam nedumerita "Pai am cam cautat in toate cartile dar nu scrie nicaieri despre Bongii" "Off, pentru ca , cartea pe care o cauti e la mine, o am de 2 saptamani, si inca nu am returnato, dar totusi o stiu pe dinafara, iar vraja cu care Bongii se transforma in ceva haios este RIDICULOS" raspunse Ginny P "Multumesc mult" raspunse Plesnela care pleca foarte multumit caci acum stie raspunseul temei. Re: Temele la bibloteca - Raizen Isildur - 07 Mar 2008 Raizen privi nedumerit la Ginny Potter si apoi spuse: "Ginny, cred ca incantaþia este 'Ridiculus!' nu 'Ridiculos' " "Da, ai dreptate, am greºit pentru cã mã cam doare capul" zise Ginny Potter. "Apropo, aþi auzit de noua carte 'Aparare contra Magiei Negre - Secrete ' ?? Este magnificã, m-a ajutat cu tema la Aparare contra Magiei Negre foarte mult !!" zise Raizen. "Aham, deci deasta ºti tu sa rãspunzi la intrebãrile acelea ciudate pe care ni le punea profesoara ! Si tot deasta ai luat note mari nu ?" întrebã Ginny P ridicând tonul. "Da, si pentru ca am citit-o si am invaþat ceva din ea !" "Hei nu ai întelegi sa nu mai þipi in biblioteca mea?? Mai ridicã tonul o data si te dau afarã !" þipa Madam Pince. 'Sãraca femeie' gândi Raizen pufnind. Re: Temele la bibloteca - Plesneala - 07 Mar 2008 Plesneala se intoarse la biblioteca, caci auzi galagie "Salut" spuse Snape "Salut" raspunse Raizen "Uite ce carte am" ii arata acesta lui Snape "Oau, de aceea ai tu notele astea la Apararea contra Magiei Negre" spuse Plesneala "Da" da spuse Raizen "Imi dai si mie cartea ?" intreba Plesneala OOC: continuati voi Re: Temele la bibloteca - Raizen Isildur - 07 Mar 2008 ooc: Stai ca n-am inteles nimic. In primu rand ce cauta rea-credinta in postu tau, pentru ca el nu a postat, si in al doilea rand EU am postat faza cu cartea noua , ce naiba vroiai sa pun copyright Raizen? Re: Temele la bibloteca - Adyna Weasley - 12 Mar 2008 Dupa cateva momente, Adina Weasley isi facu aparitia in biblioteca. Cauta o carte despre dragoni desi nici ea nu stia cu exactitate pentru ce, stia doar ca e un proiect ce nu era inclus in tema pentru Ingrijirea creaturilor magice. Se aseza la o masa goala, retrasa intr-un colt mai indepartat, pentru a putea studia in liniste exemplarul vechi si ingalbenit despre toate speciile de dragoni. Madam Pince stergea praful de pe rafturile infinite pline cu carti groase si vechi, zicandu-le din cand in cand celor de la masa langa care, niste elevi povesteau in gura mare, sa inceteze. Dadu paginile atat de repede incat parea ca nu citeste nici un cuvant din randurile scrise cu litere minuscule. Nu acea chef de nimic: nici de teme si nici de povestile interminabile ale celorlalti elevi. Pana la urma se dadu batuta si merse si ea sa schimbe o vorba cu cei cu mai multa experienta in arta vrajilor decat ea. OOC: lipsa de inspiratie...sorry :|: Re: Temele la bibloteca - Shayera Holl - 25 Mar 2008 In bibleoteca intra o fata ce nu era prea cunoscuta.Se numea Shayera. Shayera nu avea prea multi prieteni.Abia daca stia cineva la ce casa era sortata. Doar Draco o cunostea putin fiindca avuse un duel. Shayera isi lua o carte despre serpi,se puse la o masa apropiata de a cea a colegilor si incepuse sa citeasca. Ginny W intreaba: "cine e fata asta?nu o prea cunosc" "nu stiu.nu prea pare interesata sa isi faca prieteni" "nu uita.aparentele inseala" Shayera se ridica de la masa si merse ppana la Madam Pince. "buna ziua" "buna.doresti ceva?" "da.as dori o carte de istorie.adica istorie la creaturi magice,de unde provin......intelegeti?" "sigur.acuma am vazut-o pe raftul al-III-lea" "multumesc" "nu e pentru ce" Shayera merse la al-III-lea raft si lua cartea. |