![]() |
Darkason Pain [Back] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Darkason Pain [Back] (/t-darkason-pain-back) |
Darkason Pain [Back] - Darkason Pain - 07 Jan 2012 OOC: Am lipsit o perioada de pe forum si chiar imi pare rau. In fine, mi-am imaginat ca ar trebui sa scriu acest topic avand in vedere ca am revenit si trebuie sa schimb cateva detalii la personajul meu. Deasemenea, Clubul de Previziuni despre Viitor isi reia activitatea ![]() ![]() {HIS/HER MAJESTY} Darkason Pain[BACK] ![]() * If everyone cared and nobody cried If everyone loved and nobody lied If everyone shared and swallowed their pride Then we'd see the day when nobody died . ![]() {ALL OF MY REGRETS ARE NOTHING NEW} Darkason Pain s-a nascut in Conacul Pain, Londra. La 9 ani a aflat de la parintii sai, Death Pain si Bloody Pain ca este atat un vrajitor cat si vampir. La 11 a venit la Hogwarts cu 2 ani de antrenament in blesteme si vraji. Era sumbru si anti-social. Mai tarziu, insa, s-a imprietenit cu elevi din toate casele, s-a destins, a petrecut zile frumoase si a intrat in aventuri palpitante. In ultima insa, afla ca tatal sau, nu este un Devorator ci un spion. Misiunea vietii lui incepe in momentul in care se decide sa urmeze pasii tatalui sau, si sa devina un spion pentru minister.
![]() {DYING TO BREATH IN THESE ABUNDANT SKIES} Fata sa palida si osoasa ii este incadrata intr-un duium de plete negre. Are o pereche de ochi verzi si patrunzatori. E inalt si suplu, si are un aer sumbru. La toate astea se adauga o pereche de dinti uriasi tipic vampirilor.
![]() {LEARNING TO BREATH, LEARNING TO CRAWL} Darkason are un vag simt al umorului, de care nu dadea dovada inainte sa ajunga la Hogwarts. Are obiceiul de a lua initiativa, si lucrul asta ii poate da un aer de egocentrism, desi el incearca sa fie cat de modest posibil. Talentul sau este retinerea si folosirea vrajilor si a blestemelor.
Quote: "Dar nu putem Aparea la Hogwarts, tata!" striga Darkason nedumerit. Death ii zambi strengar. "Cine a zis ca vom aparea la Hogwarts?", intreba el cu acelasi zambet pe fata. Viperinul ridica rasist o spranceana. Tatal sau il apuca de brat. "Tine-te bine de bagaje.", spuse el. Darkason il asculta, si-si apuca bagajul cu putere. Dintr-o data toate culorile din jurul sau incepura sa se invarte formand un univers abstract. Simti cum ceva il trage din zona abdomenului spre vid. Incepu sa i se faca greata. Ii era greu sa-si miste vreun muschi, asa ca decise sa-si astepte sfarsitul... Dintr-o data se lovi de ceva. Era pamant. Spre mirarea sa, era in picioare. Tatal sau inca il tinea de brat, si el inca isi tinea bagajul intr-o mana. Dupa ce isi misca putin capul si se trezi, realiza ca se afla la capatul Hogsmade-ului. In fata sa era un indicator din lemn. Pe sageata indreptata inainte scria cu negru "HOGSMEADE, HOGWARTS". Pe cea indreptata in dreapta scria "GARA HOGSMADE". Pe cea ce arata in stange era desenat un lac, iar pe cea indreptate in directia lor erau desenati munti. "Am ajuns", spuse Death intr-un final. Pe strzile Hogsmeadului inca era zapada. Nu era de mirare, abea se sfarsise vacanta de iarna. Tatal si fiul mersera pe alee vreo 20 de minute pana ajunsera la portile Hogwarts. "Ei bine, inevitabilul s-a produs. Vacanta s-a sfarsit, Darkason, si tu esti din nou aici. Oricum, nu trebuie sa uiti de decizia pe care ai luat-o. Nimeni inafara de Mina si Julieta nu stie planul nostru, si nimeni altcineva nu trebuie sa afle.". Darkason aproba oarecum nepasator. Death intelesese ca nu mai avea rabdare, asa ca il imbratisase, si il lasa sa intre pe portile ce ascundeau noi aventuri. THIS TEMPLATE WAS MADE BY RONNIE @ DARKMARK
RE: Darkason Pain [Back] - Isabella River - 07 Jan 2012
RE: Darkason Pain [Back] - Dimitri Belikov - 07 Jan 2012 Bina ai reveni pe forum! > ![]() RE: Darkason Pain [Back] - Eliza G. Blest - 07 Jan 2012 > ![]() ![]() RE: Darkason Pain [Back] - Bell Evans - 07 Jan 2012
RE: Darkason Pain [Back] - Julieta D. Thibault - 07 Jan 2012 Welcome back > ![]() ![]() ![]() RE: Darkason Pain [Back] - Darkason Pain - 07 Jan 2012 @Eliza: ?Darky? O______o @Bell Evans: Hei. Stiu, ii ador melodiile, mai ales pe asta ![]() |