Darkmark RPG Forum
Numai teme...Sau Nu.... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+--- Thread: Numai teme...Sau Nu.... (/t-numai-teme-sau-nu)

Pages: 1 2 3

Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 13 Jan 2008

Avril intra in biblioteca. Era dimineata devreme si nu era nimeni acolo. Isi lua cateva carti de Farmece si incepu sa citeasca.
"...farmecele sunt de mai multe tipuri. L.D.Rolting a descoperit ultimul si cel mai mare tip de farmece, cel...."
Fata inchise cartea cu un bufnet. Se uita intr-o oglinda agatata pe un perete. Era total schimbata. Nu mai avea ochi albastri si parul blond. In loc de parul galben ca soarele avea un par rosu ca focul, iar ochii albastri fusesera inlocuiti de niste ochi verde-smarald. De fapt ea nu dorise sa se schimbe. Doar ca..isi descoperise o noua putere. Se pare ca se putea metamorfoza, dar nu era o putere prea puternica. Statuse intr-o zi si se gandise cum ar fi aratat altfel, si in secunda urmatoare s-a trezit asa. De atunci a mai incercat de mai multe ori sa isi schimbe la loc infatisarea, dar fara rezultate.
Avril ofta. Ii va lua ceva timp pana se va obisnui. Dar macar nu arata ca muma padurii. De fapt arata chiar interesant. Se apuca iar de citit.
"...savantii sunt de parere ca Farmecul de gadilat este unul foarte greu pentru elevii din primul an...". Fata se intrerupse din nou. Auzi niste pasi si usa se deschise incet. Inauntru intra...

Re: Numai teme...Sau Nu.... - Iris Black - 13 Jan 2008

Iris...ea se aseza usurel langa avril ,asezandu-si mormanul de carti pe masa..
'Oh,un nou elev la Hufflepuff..'
''Buna,eu sunt Iris''spuse aceasta zambind,insa zambetul i se sterse de pe buze cand vazu cine era.
''Oh,Doamne..Avril...arati..diferit"chicoti Iris putin amuzata.''Dar iti sta bine''continua aceasta nevrand sa para nesuferita.''Imi place''
Avril o privi o clipa apoi zambi dulce zicand...

Re: Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 13 Jan 2008

-Stiu...arat oribil. Nu trebuie sa ma minti. Se ridica si se duse la fereastra, uitandu-se afara. Era rasaritul, si totul era inundat intr-o lumina dulce. Avril isi impreuna mainile, parand ganditoare.
-Sti...s-au intamplat atatea in ultima vreme. Atacuri, comploturi, baieti si acum descopar ca pot sa ma metamorfozez. Dar macar daca puteam sa o fac cum trebuie! M-am transformat si nu stiu cum sa fac sa ma fac la loc, ofta ea.

'''Dar e minunat...ai o putere pe care multi nu o au..fii mandra ,avril!nca nu o controlezi perfect,dar cel putin o ai...-Practice makes perfect-.stii?''
Avril zambi din nou,insa nu era total multumita.
''Da,oricum...poate ma inveti si pe mine sa fac trucul cu parul"rase Iris in timp ce Avril se prefacu jignita si arunca cu o carte spre ea,dar rata.
''Haha...-Practice makes perfect-''mai rase o data Iris,apoi se apuca de eseul ei la portiuni.

-Stiu, dar nu vreau sa imi folosesc puterea asta.... zise fata apoi se aseza langa prietena ei. Un timp isi facu in liniste eseul la Farmece, apoi zise razand:
-Sa sti ca te-as putea ajuta sa faci ceva in legatura cu parul. Ce zici de par roz? intreba ea razand, in timp ce de data asta Iris arunca in ea cu o carte. Hey, I'm just kiding!
Pe langa ele trecu Oliver. Avril rosi, in timp ce Iris murea de ras.
-Ce e? se prefacu Avril jignita.

''He`s cute..,nu-i asa?: P''spuse Iris ,neridicand ochii din carte.
''Ce insinuezi?''intreba Avril revoltata.
''O...nimic,nimic"rase Iris cu subinteles.
''O,inteleg...ceva gen tu si George''chicoti Avril in timp ce Iris o strafulgera cu privirea

-Da, dar macar eu recunosc ca il plac, rase Iris.
-Pai... Cine a zis ca eu il plac pe Oliver?
-Ah, nu am zis asa ceva. Ii placi si pe Oliver, si pe Fred, nu?
Avril rosi si baigui ceva fara sens.
-Offf, Avril...Cand o sa te hotarasti odata cu care ramai?
-Nu am spus ca sunt cu vre-unul.
-Normal ca nu, dar ii placi pe amandoi.

O discutie destul de inutila pentru ca nu pot scoate nimic de la tine''Spuse Iris ridicandu-se in picioare si luand o carte..
''Oliver..."rosti aceasta catre griffindorul care trecea pe langa ea.
''Da,Iris''spuse acesta si ea paru putin mirata ca ii stie numele insa continua:
''Poti sa-mi tii locul langa avril pana ma intorc?Nu de alta,dar trebuie sa merg pana undeva si stii ce aglomerat e aici la pranz''
Acesta fu de acord...si Iris privi multumita cum Avril o strafulgera cu privirea

Re: Numai teme...Sau Nu.... - Avril Arakawa - 14 Jan 2008

Oliver se aseza usor langa Avril, punand cateva carti pe masa.
-Si ce mai faci? intreba acesta vorbaret.
-Pai...aaa..bine...
-La inceput nici nu te-am recunoscut. Te-ai schimbat atat de mult!
-Um..da...A fost un accident.
-Dar sa sti ca arati uimitor, se grabi el sa adauge. Iti sta foarte bine.
-Multu....dar nu apuca sa termine pentru ca ii vazu pe Fred si George intrand pe usa.
-Um...Oliver...trebuie sa plec un pic, spuse ea ridicandu-se repede, dar dadu nas in nas cu Fred.
-Avril! exclama acesta incantat.
-Um...Buna baieti. Scuze dar trebuie sa plec.
Fata iesi repede din biblioteca, uitandu-se in jur. "Offf, sa vezi ce ii fac lui Iris"

Re: Numai teme...Sau Nu.... - Iris Black - 15 Jan 2008

Iris se aseza pe o banca ,in fata bibliotecii rosind puternic si citind o carte incercand sa se concentreze la ceea ce facea.
''IRRRISSS BLAACCKKK!"
Iris tresari la auzul vocii lui Avril apoi incepu sa rada puternic.
''Iris..cum ai putut?Si de ce esti asa de rosie?=))Ai febra?: )))"
''Uhm...paaai....si daca..stii ca...geor...sa..ge...stii"
''George!descrifra Avril printre banguirile ei.
''M-a invitat la Hogsm....uhm,lasa asta: )) Cum a mers?''Iris radea iarasi puternic si nu se putea abtine.
''Minunat''rosti si avril incepand sa rada ironic.

ooc:La threadul asta cate persoane pot participa?Doar una?^_^