![]() |
Saturday`s morning - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: Saturday`s morning (/t-saturday-s-morning) |
Saturday`s morning - Julieta D. Thibault - 07 Jan 2012 OCC: DOAR EU SI RAND AL`THOR Era Sambata dimineata..razele soarelui patrundeau pe ferestrele mari ale castelului..in camera cercetaselor era o liniste deplina,iar Julieta nu avea somn...se ridica din pat,isi lua roba pe ea..si bagheta in buzunar.Ii venii un chef nebun sa citeasca,il lua pe Tom cu ea...deoarece daca il lasa singur,sigur le trezea pe celelalte cercetase..si mhm..nu era foarte placut..iesise incet pe usa,sa nu faca zgomot si cobora din Turnul Cercetasilor pe scarile mari ale castelului imens..si ajunse in biblioteca.Deschise usa..si vazu ca,biblioteca e goala...asa ca incepu sa-si caute o carte...pe rafturile imense si pline de carti..isi alese cartea ...si se intoarse dintr-o data vazand la usa o silueta..scapand cartea din mana. RE: Saturday`s morning - Rand al'Thor - 08 Jan 2012 Rand ii oferi un zambet timid fetei ce parea putin speriata de brusca sa aparitie. Intr-adevar, in afara de ei doi nu se mai afla niciun suflet in biblioteca. Cel putin unul viu...fantoma lui Nick Aproape Far'de Cap putand fi vazut plutind incet la nici zece metri distanta. Tanarul cu parul dat alene intr-o parte se apleca si ii lua de jos cartea cercetasei. O carte ciudata pentru un cercetas. Te-ai uita mirat si daca ai vedea-o la un Viperin dar la un Cercetas ? Mai mult decat ciudat..."Secretele Magiei Intunecate" de Owle Bullock era numele cartii. Cu toate acestea, Rand ii oferi cartea impreuna cu un zambet curtenitor fara a lasa sa i se citeasca pe fata socul avut la citirea titlului cartii. "Trebuie sa stau cu ochii pe ea..." isi spuse tanarul absolvent de Hogwarts "...sa nu faca vreo prostie." Se afla in vizita la Hogwarts de doar o zi si viata deja ii oferea un mister de deslusit...sau pur si simplu un Ochi-de-Soim vede mistere si intentii ascunse oriunde se uita. In mintea sa mai adauga "Nu ca ar fi neplacut sa stau cu ochii pe ea...". Intradevar, tanara domnisoara era incantator de frumoasa. "Cartea dumneavoastra domnisoara...." "Potter, domnule. Julieta Potter." "Oooh, incantator nume, dar ar trebui sa aveti mai multa grija astfel de carti. Copertile ma mir cum de mai sunt intregi. Cartea asta are pe putin 300 de ani..." "Da, domnule, o sa am grija...acum daca ma scuzati..." Insa Rand continua fara sa se opreasca: "De asemenea nu m-am putut abtine de la a ma intreba ce ati putea face dumneavoastra cu o astfel de carte. Sa spunem ca in ea se afla cunostinte ce ar trebui mai degraba uitate si spun asta cu o grava durere in suflet caci la urma urmei sunt un Ochi-de-Soim si se stie cat de mult pretuim noi cunoasterea, dar cunoasterea trebuie sa aduca prosperitate nu moarte si suferinta si credeti-ma ca ceea ce se afla intre copertile alea scorojite doar inspre asta va va indrepta pe dumneavoastra si pe cei din jurul dumneavoastra." Fata isi misca buzele in gol nestiind ce sa spuna, iar Rand isi zise in mintea sa "Bravo geniule, inca o fata care se sperie de comportamentul tau de ciudat." "Scuzati-ma daca v-am speriat, domnisoara...Julieta...pot sa-ti spun Julieta? Err...probabil ca de multe ori tind sa exagerez asupra anumitor lucruri pe care eu le consider de inalta importanta pentru..." Insa nu apuca sa termine caci chiar in acel moment Julieta o luase intr-o goana nebuna impreuna cu cartea. RE: Saturday`s morning - Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012 Linistea era apasatoare..find doar ei doi in biblioteca..dupa ce in fata ei aparu..un tanar inalt..absolvent,chiar mai mare decat ea...umpic inima ii se oprii in loc..cuvintele nu-i ieseau pe gura cum vroia,si rar se intampla asta...daca se intampla era vorba de ceva mai special....sau o situatie neprevazuta. -Aaa ...pai,eu imi cautam cartea care o citesc de cateva zile si din greseala am dat peste cartea asta..si mhm,filele nu sunt intregi..dar mi se pare interesanta,in fond..nu cred ca e un delict sa citesc cartea asta..zise ea muscandu-si buza inferioara... Ofta umpic,isi trase sufletul de la sperietura...nu statea prea bine cu chestiile astea..iar dupa zise: -Pe mine ma pasioneaza chestiile astea...secretele,magia...desi pana acum n-am mai dat peste cartea asta...adauga ea..apoi....Mhm..da poti sa-mi spui Julietta...zise ea pe un ton mai jos..insa cercetasa fugi spre usa cu cartea in mana..dar usa se inchise trantind-o pe cercetasa jos.. -Da,minunat ! zise ea... RE: Saturday`s morning - Rand al'Thor - 08 Jan 2012 Rand a fost bun intotdeauna la vrajile nonverbale. Acesta isi scoase rapid din maneca bagheta sa lunga din lemn de soc si inima de dragon si o indrepta spre usa. Acestea se inchisera brusc iar Julieta se intoarse spre el cu o privire socata pe fata. "Sper ca realizezi ca nu te pot alsa sa pleci cu cartea asta, nu? Contine mai multe informatii despre magia neagra decat toate celelalte carti care dezbat subiectul asta la un loc. Acum daca ai fi amabila, cartea te rog! Doar nu vrei sa-ti faci un horcrux acum, nu? De la prostul ala de Tom Riddle, sau ar trebui sa spun Voldemort, nimanui nu i-a mai trecut prin cap ideea asta." "Da, sigur, scuyati-ma, poftiti!" Rand ii zambi in continuare si adauga: "Merci, Julieta! Asta ar trebui sa stea bine ascunsa in Sectorul Interzis! Si ca sa nu pleci cu mana goala hai cu mine sa te ajut sa gasesti o carte interesanta. Cred ca stiu ce ti-ar placea...am studiat din ea in anul 5 la Hogwarts." Cei doi se plimbara si discutara despre diverse subiecte, cum ar fi cartile sau cum mai este vremea pe la Hogwarts, ce mai face strigoiul ala de Peeves sau cum o mai duce Hagrid...fata ii amintea foarte mult de el in vremea scolii, chiar daca era de la Cercetasi si asta il facea sa se simta foarte comfortabil in prezenta ei. In cele din urma a ajuns unde a dorit. Cartea era in acelasi raft unde stia ca o va gasi: "Magia Defensiva Practica si Folosirea ei Impotriva Magiei Intunecate". "Err, sper ca nu te-ai suparat in legatura cu usile pentru ca ti le-am inchis in nas...trebuie sa intelegi ca...err...cartea aia nu trebuia sa cada pe mainile cui nu trebuie...err..nu ca ale tale nu ar fi potrivite dar....nu poate fi folosita la nimic bun...sper ca intelegi." Rand isi dori sa se priceapa sa vorbeasca cu fetele macar pe jumatate la fel de bine cum se pricepeau prietenii sai. Intotdeauna se pierdea usor si incepea sa abereze... RE: Saturday`s morning - Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012 Cercetasa ramase muta pret de cateva minute....dupa ce i se trantise usa in nas,nu era frumos gestul...dar in situatii extreme se facea orice.Baiatul o lua de mana spunandu-i ca nu are s-o lase sa plece cu cartea..desi ideea pentru un moment fusese buna..n-a dat roade. Se resemna si ii dete cartea..apoi el o conduse printre rafturile mari cautandu-i o carte buna.."Magia Defensiva Practica si Folosirea ei Impotriva Magiei Intunecate"...."Hmm...e o carte destul de buna" isi zise ea in gand.Sigur nu i-ar fi trecut niciodata prin minte sa i-a o asemenea carte. Ea nu venise pentru cartii cu magie..dar aceea carte care o alesese prima data ii lua ochii...mereu ..lucrurile mai ciudate,sau stranii o atrageau.De aceea ii placea sa faca mereu ce e interzis..chiar daca a fost sortata la cercetasi. -Nu stai linistit..nu m-am suparat.. zise ea cu o voce calda...ochii stralucindu-i in bataia luminii ce dadea pe ferestrele bibliotecii. -Cum de nu te-am mai vazut pe aicia?...zise ea.Figura ta nu-mi pare prea cunoscuta... RE: Saturday`s morning - Rand al'Thor - 08 Jan 2012 "Pai de obicei sunt ocupat cu munca la Minister...e greu pentru un proaspat absolvent sa-si gaseasca de munca...Am venit ca sa imi vizitez vechii prieteni care au ajuns profesori si pentru a admira inca odata peisajele pe care le ofera Hogwarts." Rand simti ca fata inca nu terminase cu siretlicurile si inca nu credea ca Julieta il crede cand i-a spus despre cat de periculoasa e cartea aceea. Insa nu spuse decat: "Daca vrei sa te ajut cu ceva legat de scoala, te pot ajuta...sau cu alte sfaturi...stiu ca viata de elev poate fi cateodata grea." Praful plutea prin fata sa fiind scos in evidenta de razele de soare ce patrundeau prin ferestrele bibliotecii, iar Julieta se uita cu o privire curioasa la el... RE: Saturday`s morning - Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012 Julieta se uita la el...nedumerita primele clipe..apoi se uita la el..nu-l crezu prima data..dar daduse ochii peste cap si isi propuse sa-l creadasi asa si facu. -Aham..pai daca o sa am vreodata nevoie ...fi sigur ca o sa apelez la tine..zise ea innrosindu-se...Da si viata de elev...e destul de grea..mai ales cand faci ceva..si apoi esti prins..si incepe sa-ti tina morala...etc..zise ea razand..apoi se aseza pe fotoliu...dar cand sa se aseze..ceva sau cineva ii trase fotoliul si cazu.. -Au!..Mhm..bine asta ce mai e?...zise ea razand..apoi rafturile incepura sa se miste...ca si cand ar fi un cutremur... |