![]() |
Un ceai te rog... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Hogsmeade (https://www.darkmark.ro/f-hogsmeade) +---- Forum: La trei mături (https://www.darkmark.ro/f-la-trei-m%C4%83turi) +---- Thread: Un ceai te rog... (/t-un-ceai-te-rog) Pages:
1
2
|
Un ceai te rog... - Artemis B. Ricardi - 09 Jan 2012 Arti era astazi mai plictisita ca niciodata si nu avea chef sa faca nimic decat sa leneveasca si sa vorbeasca cu prieteni.Iesi din dormitor ,iar in camera de zi auzi multi copii vorbind de Hogsmeade,singurul sat din Londra locuit doar de vrajitori,asa ca se hotari sa mearga si ea pe acolo si incepu sa ii urmareasca pe elevii dornici sa mearga in acel loc.In 5 minute si ajunsesera si vroia neaparat un ceai pentru a se incalzi.Vazu o cafenea cu o pancarda pe care scria "La trei maturi".Arti isi adusese aminte de parintii ei care vorbeau despre aceasta cafenea si care le placea asa de mult.Arti sta putin pe ganduri si intra pe usa veche a cafenelei.Acolo o vazu la masa stand singura pe Julieta. "Buna Julieta!Ce mai faci?"zise Arti bucuroasa ca a gasit pe cineva cu care sa bea un ceai si sa stea de vorba. RE: Un ceai te rog... - Julieta D. Thibault - 09 Jan 2012 Julieta se afla la Hogsmeade la Trei Maturi..si isi bea ciocolata calda alba,care era preferata ei.Focul ardea in semineu incalzind localul care era destul de plin de vrajitori,profesori,elevi si studenti. Cercetasa avea nevoie de momente singura cateodata,asa ca se refugia in Hogsmeade..dar din intamplare Arti se afla si ea pe acolo..si intra in cafenea.O vazu si cum vine se aseaza langa ea salutand-o iar cercetasa zambindu-i zise: -Hei buna..aseaza-te..ce te face sa vii pe aicia?zise ea razand. RE: Un ceai te rog... - Artemis B. Ricardi - 09 Jan 2012 Arti pasi incet si se aseja la masa.Pe masa vazu un meniu pe care scria mare si cu litere aurii "Deschide-ma"!Aceasta il deschise si isi alesese sa bea un ceai de zmeura.Il adora.Se duse la bar si ii zise vanzatoarei sa ii faca un ceai de zmeura cat mai repede deoarece nu mai putea de frig.In 5 minute il si facu ,iar Arti cum il vazu il si infasca si il duse la gura sorbind o gura mare de ceai.Aceasta ii dadura drumul , noroc ca Julieta a fost atenta si a facut instantaneu o vraja si opri cana ,lasand-o sa pluteasca in aer. "Oh...imi pare atat de rau.Era sa sparg cana!Ce neatenta sunt!"zise Arti trista si putin enervata."De ce mi se intampla doar mie?" RE: Un ceai te rog... - Julieta D. Thibault - 11 Jan 2012 Atmosfera din cafenea era calda,ir flacara din semineu devenea tot mai puternica de cum treceau minutele,cafeneaua era plina ochi de profesori,elevi,studenti si vrajitori.Julieta rase apoi isi puse bagheta pe masa zicand in gand "Noroc ca am invatat vrajile,si sunt iute de mana"... -Nu-i nimica,oricui i se poate intampla.Si eu am patit multe lucruri in gen...si mai rele..adauga ea pe un ton mai jos. -Stai linistita si beati ceaiul si hai sa povestim despre ceva.De exemplu..zimi cate ceva de familia ta...sau cum ai ajuns tu la Hogwarts..zise cercetasa aranjandu-si esarfa de la gat si parul ... RE: Un ceai te rog... - Artemis B. Ricardi - 11 Jan 2012 Arti sta putin pe ganduri si ii zise Julietei: "Pai...parintii mei nu vroiau sa ma dea la Hogwarts de la varsta asta,ei ziceau ca inca nu sunt pregatita pentru a ma duce la o scoala de farmece si vrajitorii.Asa ca m-am rugat foarte mult de ei...cu toate ca nu a mers dar ma apucasem sa incerc sa fiu mai responsabila,facand tot felul de chestii pentru a-i convige ca merit sa ma duc la Hogwarts!Am inceput prin a-mi face singura micul dejun,curatenie in camera,sa ies in fiecare zi la plimbare cu catelusul nostru "Refry".Dupa am inceput sa am grija sa nu ma ating de toate potiunile si obiectele magice pe care scria "Nu atinge" si eu le testam.Si iata-ma aici!Am reusit!Cat despre tine Julieta?Cum ai ajuns aici?"o intreba Arti. RE: Un ceai te rog... - Julieta D. Thibault - 11 Jan 2012 Julieta zambi si zise: -Parintii mei au copilarit si ei la Hogwarts..apoi devenind vrajitorii in toata regula.De mici eu cu sora mea am stiut de tot felu de vraji si potiuni.Tata ne invata ce vraji avem voie si ce nu..si cele care chiar sunt interzise...dar vrajile de baza le stiam de mica si eu si sora mea.Mama ne invata potiuni,in fiecare zi..sau ma rog in fiecare saptamana ne zicea cate ceva nou.Intr-un timp parintii mei..au fost luati de Devoratori..pentru a fi in slujba lor,iar ei stiau ca va venii si vremea aceasta asa ca ne-au trimis la Hogwarts..cu gandul sa invatam sa fim in siguranta si sa ne pregatim pentru ce va urma.....poate vom avea si eu si sora mea aceeasi soarta..dar ma rog sa schimbam subiectul... RE: Un ceai te rog... - Artemis B. Ricardi - 11 Jan 2012 Arti ramasesera cu gura cascata!Se gandi putin la ce inima de piatra puteau sa aiba acei Devoratori care... "Cum?!Parintii tai sunt luati ostatici de Devoratori?Si nimeni nu a facut nimic pana acum?Cum se explica asta!"zise Arti pe un ton ridicat , iar apoi lasa vocea mai jos dadandu-si seama ca a auzit-o aproape toata cafeneaua. Arti se uita trista la Julieta imagindu-si ce este in sufletul ei avand parintii luati prizonieri de Devoratori. RE: Un ceai te rog... - Julieta D. Thibault - 11 Jan 2012 Julietei ii dadu o lacrima pe obraz dar o sterse repede ....era puternica,trecuse peste multe chestii...si mereu era optimista in toate cazurile..aproape toate cazurile. -Pai...da de aceea se numesc Devoratori ...sunt fara suflet si fara inima..ma rog nu mai conteaza.Oricum daca...eu si sora mea facem ceva gresit...parintii nostri pot muri.De aceea sunt atenta in tot ce fac..zise ea.Apoi dandu-si seama ca toti se uita la ele.. RE: Un ceai te rog... - Artemis B. Ricardi - 11 Jan 2012 Arti se uita la oamenii care se uitau la ele doua si zise suparata: "Nu aveti alta treaba?Imi pare rau Julieta...nu mi-am dat seama ca te pot face sa plangi...te rog scuza-ma!" Arti se uita in ochii indurerati ai Julietei si isi dadu seama ca trebuie sa schimbe subiectul cat mai repede asa ca: "Eu zic sa lasam la o parte aceasta discutie,oricum daca ai nevoie de ceva imi poti zice,dar hai sa ne cunoastem mai bine...ce iti place tie cel mai mult sa faci?" RE: Un ceai te rog... - Julieta D. Thibault - 12 Jan 2012 Julieta ii zambii cald uitandu-se cu ochii ce sclipeau in bataia lumnii din cafenea. apoi mai lua o gura din ciocolata calda..care era destul de fierbinte. -Nu-i nimica stai linistita,deobicei nu plang..nu sunt genul de persoana sensibila..ca sora mea.Dar cand e vorba de parintii mei..nu stiu,nu ma pot abtine ...zise aceasta oftand. -Pai..mie imi place sa fac tot ce e interzis ...rase ea.Adica mereu daca pe o usa scrie "Nu intra"..eu am tendinta sa intru..sau ma rog..toate vrajiile si potiunile trebuie sa le incerc...si imi place mult sa scriu..tot felu de povestii..sau in jurnalul meu.Tie? |