Darkmark RPG Forum
Sims2 - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Sims2 (/t-sims2)

Pages: 1 2

Sims2 - Cheyenne Laurette - 20 Jan 2008

Topicul acesta nu are aceiasi tema cu celalalt despre sims.

Mai de mult mai multzi au scris ca au sims2, sims university, sims open buisness etc de pe net. VA IMPLOOOOR spunetzimi de und sa downlodez si eu pe gratis ca(virgula) caut de cand ma jtiu(exagerez) si nu gasesc! Cn jtie plzz sa scrie link aici de und si sa si explice ce ter sa fak... plzzz Crying...

Si vroiam sa mai sp pt cn nu stie ca dak itzi faci account pe sims2 situl oficial potzi de akolo te duci la exchange sau la search si cautzi si itzi potzi downlowda de ex dai la search "Hillary Duff" dai download apoi asteptzi sa se downlodeze apoi dai open dai install si ok si cand ai sa joci sims2 o sa itzi apara de ex coafura ei la coafuri, hainele la sectziunea de haine etc... De asemenea potzi de akolo downloada si masini, furniture (desi e mai greu). Dak avetzi intr despre acount(ca e mai greu) sau despre cum dowloadatzi intr aici si eu sau altcnv care jtie o sa rasp

P.S: Plzzz ajutatzima sami downloadez sims university, Teen style stuff etc PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Re: Sims2 - Cheyenne Laurette - 21 Jan 2008

Scz ca fak spam sau dublu post sau cum so numi dar nu cred ca apare ca am mai scris cva nou...Asea ca revnind... Dc nu scrie nimeni aici? Sunt DISPERATA... bn niki chiar ashea... dar astept de mult un rasp ca vrea ffffffffffffffffffffffff etc molt sa am alte atachments la sims2 plzz cn jtie sa rasp repede ca sunt DISPERATAAA(exagerez ca intotdeauna )

Re: Sims2 - Maya Lovegood - 22 Jan 2008

scuze dar nu stiu de unde sa le downlodezi, crede-ma si eu eram la fel

Re: Sims2 - Hermione Potter - 29 Jan 2008

eu il am e soper .. l-amk cumapart Smile
pey dak ai odc poti sa il iei de acolo ..

Re: Sims2 - Andreea Rose - 09 Feb 2008

Mai demult nu trecea zi fara sa ma joc in sims 2, dar acum nu prea ma atrage. Oricum .. e sooper jocul! Smile

Re: Sims2 - Ioana Weasley - 25 Apr 2008

din cate stiu eu, nu exista site`uri de unde poti sa iei jocul.incearca si u pe oDC, daca ai huburi bune, poate gasesti.pe net nimeni nu pune jocul gratisWink

Re: Sims2 - Ada McNair - 19 Jun 2008

Poi nu exosta cine ii prost sa puna jocu p site? dekt dak shtei sa-l piratezi si aici nu te pot ajuta :-s..Happywide eu am doar un sims... sims glamour life stuff.. dak treci prin botosani .. ti-l dau aa.. si nici d p oDC nu merge.. dekt dak ai deja sims 2 altfel nu poti .. au siastia .. k doar nu's prosti... sau na Whistle

Re: Sims2 - Ioana Weasley - 16 Jul 2008

Eu am luat Sims Hot Date de pe oDC sh mie imi mergea..da` l`am sters k imi ocupa prea mult sh se bloca..da` poti sa iei de pe odc, dak ai huburi bune sh tre` sa ai minim 1 GB la share..sau..depinde de hub...eu pot sa iau orice de pe odc\Happywide/

Re: Sims2 - Aurelia_Giurgea - 08 Sep 2008

Eu am o prietena care a luat sims2 de pe net moca dar nu stiu ce luase ea ca am fost odata pe la ea si am vazut ce avea. Avea o versiune in care nu o lasa sa modifice cladirile (daramat si reconstruit pereti) si ii mureau simsii pe capete. imi spunea ca ea nu vrea camera cu balcon ca se arunca fata de la balcon (lucru care in mod normal nu se intampla),ca ei ii era simsu odata deprimat si s-a aruncat si era sange (eu nu am reusit sa vad sange in jocul cumparat oricat de mult am incercat). Deci eu una sunt de parere ca e mai bine sa strangi bani si sa cumperi jocul decat sa descarci nu stiu ce prostie.

Re: Sims2 - Cheyenne Laurette - 08 Sep 2008

wow! pey , da miam cumparat sims 2 cu molt in urma, ji akm datorita lyrei ji a celolalte dragutze prietene ale amele am ji business, H&M, bon voyage, seasons, glamour, ji celebration Happywide... ji prob ca versiunea aia e facuta la mijto de aia intelginentzi ji heckeri specail ca dak itzi downlodezi sa se arunce de la balcon Finna. Ji a dah, nuj dka am mai scris p site sau dak se aici am aflat Wink) da' p sims2.com la exchange pot sa downlowdezi mbila ji simsi cu coafuri ji haine care nu se gasescin niki un fel de extansion pack...

+ Vroiam sa ma mir online impreuna cu voi de intelgintza celor care au cinsttruit.. adik toate astea se fak in programe gen pascal (cu care noi aba am inceput sa lucram ji nu intzeleg niki o iota, nu exagerez...NIMIK...ji snt cel cel mai prst nivel ji cel mai ne avansta program de ashea cva... deki va deatzi seama cum au fakut aia ..eu niki nu pot sa imi imaginez... snt nijte GENII... deadevaratelea...