![]() |
save your breath, light another cigarette - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis) +---- Thread: save your breath, light another cigarette (/t-save-your-breath-light-another-cigarette) |
save your breath, light another cigarette - Desiree Rose Goth - 21 Feb 2012 save your breath, light another cigarette
Privat
RE: save your breath, light another cigarette - Julieta D. Thibault - 21 Feb 2012 Frigul incepu sa-i cuprinda tot corpul.Rasufla adanc oftand.Afara era un ger, de iti inghetau venele in tine.Intra repede in castel, si incepu sa capete culoarea din nou in obraji.Avea buzele rosii de culoarea sangelui proaspat. Fulgii de zapada isi faceau loc pentru a se aseza pe acoperisul castelului.Zapada inca era pretutindeni, dar incepea sa se topeasca. Isi trase sufletul si se strecura in biblioteca.Impinse usor usa si ajunse intr-un coridor lung si intunecat.Oricine ar fi putut-o vedea, dar risca.Dintr-o data se izbi de cineva si observa ca e Rose: -Oh Rose..ce mai speriat.! Ce faci pe aici? zise aceasta imbratisand-o. RE: save your breath, light another cigarette - Desiree Rose Goth - 21 Feb 2012
RE: save your breath, light another cigarette - Julieta D. Thibault - 21 Feb 2012 Blondina se uita la ea si rase apoi isi stranse pelerina mai bine in jurul taliei de viespe, era un frig al naibi de rau. -Da pai..eu tocmai ce am sosit din..si nu mai continua deoarece se dadea singura de gol. Frigul incepu din nou sa-i strabata toate venele din corp, inghetandu-le. -Exceptand faptul ca e un frig, e ok..am crezut ca esti vreo profesoara, sigur primeam detentie si puncte scazute la Cercetasi. O intalnise pe Rose la Hogsmeade, si ii placu caracterul ei de la inceput.O indragise chiar daca de mult nu se mai vazura.Ii zambii cald, si isi aminti acea excursie la Hogsmeade, fusese grozava. RE: save your breath, light another cigarette - Desiree Rose Goth - 22 Feb 2012
RE: save your breath, light another cigarette - Julieta D. Thibault - 22 Feb 2012 Se uita la cercetasa, parandu-i bine ca o revazuse.Ramase aceeasi, ca si ultima data.Ii asculta vorbele si intrara repede in camera.Nu vroia sa fie descoperite, era ultima faza sa mai ia si detentie si puncte scauze la casa. Isi puse in gand, ca macar aici sa fie mai cuminte si sa nu mai faca toate tampeniile, dar parca ceva o impingea de la spate sa faca toate lucrurile interzise.Isi musca buza inferioara, incepand sa se joace cu o suvita blonda din par, lucrurile astea le facea cand era nelinistita. Se uita la Rose, care se parea ca inspecteaza camera si zise: -Si acum, ce facem? Se gandii sa vorbeasca in soapta pentru a nu face galagie sa vina cineva sa se le certe, sau ceva de genul. RE: save your breath, light another cigarette - Desiree Rose Goth - 23 Feb 2012
RE: save your breath, light another cigarette - Julieta D. Thibault - 23 Feb 2012 Cercetasa se uits la ea si ridica o spranceana.Chiar credea ca acum se nascuse..rase ea in gand.O stia pe Rose destul de bine, asa ca se uita la ea insistent si zise:
-Poate nu te cunosc eu de mult, dar te stiu indeajuns incat sa vad ca..nu zici adevarul tot.Ce om normal ar veni in miez de noapte sa puna o carte la loc, Rose? Ii placea sa-i zica Rose, deoarece ii placea mai mult acest nume decat Desiree.Si Desiree era foarte frumos, dar ea prefera Rose.Si observa ca , pe cercetasa no deranja ca ii spune Rose.Se uita in gol, analizand incaperea si astepta raspunsul cercetasei. RE: save your breath, light another cigarette - Desiree Rose Goth - 23 Feb 2012
RE: save your breath, light another cigarette - Julieta D. Thibault - 23 Feb 2012 Cercetasa se uita la ea, si isi dadu seama imediat ce vroia sa zica.Si ea mai luase carti din Sectorul Interzis fara sa aiba voie, asa ca o intelegea.Observa ca, Rose nu mai stia unde fusese cartea asa ca se duse langa ea, ii lua cartea din mana si o puse la locul ei.
-Am un spirit de observatie bun..continua ea razand. Se uita in jur si vru sa-si caute si ea o carte zicand: -Ce-mi recomanzi?continua ea pe un ton mai jos, uitandu-se in jur nedumerita, si apoi isi scoase bagheta zicand "Lumos"..pentru a vedea mai bine catile si tot ce e in jur. |