Darkmark RPG Forum
About Copyright - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: About Copyright (/t-about-copyright)

Pages: 1 2

About Copyright - Charlizze Di Rino - 26 Jan 2008

ei bine, se pare ca exista cativa care nu stiu ce inseamna copuright...

cum sa incep... am descoperit multe lectii predate de mine si de alti profesori, modificate putin si apoi puse ca inventate de ei.
este normal ca tot ce exista pe acest forum, de la construtie, skin si posatairi sa fie sub copyright...

cred ca ar trebui facute cateva reguli(incep eu)=))

1.Regulamenul forumului nu poate fi copiat si postat pe un alt forum sub nicio forma. Adminii am muncit destul de mult la el pentru ca in final sa aiba aceasta forma si sa cuprinda cam tot ce e demn de mentionat.

2. 2.Locatiileforumului. Asa cum puteti vedea, sunt unele locatii care in mod normal nu ar aparea pe un forum HP si care nu ai nicio legatura cu cartile. Ei bine, da, si acelea sunt creatia adminelor.

ei bine, tu incerci sa faci tot posibilul pentru a face un personaj reusit, si apoi ti-l copie cineva

scuze daca am jignit pe cineva cu acest topic...

Re: About Copyright - Lyra Dust - 27 Jan 2008

Vrei sa spui ca un forum a copiat lectitziile predate de profesorii de pe acest forum? Potzi sa-mi dai te rog forumul?

Re: About Copyright - Charlizze Di Rino - 27 Jan 2008

nu forum, ci site, o sa ti-l dau prin pm, dupa ce-l gasesc

Re: About Copyright - Raizen Isildur - 27 Jan 2008

pai afli cine a copiat si ban, dak lumea nu intelege care sunt drepturile de autor. Copierea materialului de pe site este interiza, si repreinta o incalcare a drepturilor de autor. Deci e o infractiune. Dar trebuia s afi pus o regula, sau la fiecare lectie, Copyright © Author 2008. Ar trebui sa puneti regula asta...

ar fi culmea ca tot ce e pe forum, de la postari, cateogrii, skin pana la seturi de gfx sa nu fie copiate.
insa nu toti se inregistraza pentru a copia.ar trebui modificat putin forumul, astfel incat vizitatorii sa vada doar categoria de la sortatre de exemplu, astfel ar fi mai usor de vazut cine face asta

si 5totusi forumul care a plagiat multe lectii este chiar afiliat cu acesta, daca nu ma insel Wink)

Re: About Copyright - Cheyenne Laurette - 27 Jan 2008

Dak te referi la unul "www.-dumbledorearmy-.piczo.com atunci este al meu si al adminei Ginny P... este afilat cu forumul dar nu cred ca a plagiat cva de aici...

nu e asta

Re: About Copyright - Lyra Dust - 28 Jan 2008

Am adaugat acolo unde scrie si puncajul caselor Smile

Re: About Copyright - Charlizze Di Rino - 28 Jan 2008

good job

btw, cine mai vrea sa intra in CAP? Campania Anti-plagiat

astept doritori

Re: About Copyright - Raizen Isildur - 28 Jan 2008

Pai yo, dar am o intrebare campania asta e doar anti copiat nu? adik anti piratare sa nu fie cumva, ca eu ma hranesc u piracy.(app: CAP imi audce aminte de S.P.A.S....lol)