![]() |
family business - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Londra (https://www.darkmark.ro/f-londra) +--- Forum: Pestera lui Godric (https://www.darkmark.ro/f-pestera-lui-godric) +--- Thread: family business (/t-family-business) |
family business - Kurt F. Malfoy - 09 Feb 2012
RE: family business - Odette B. Malfoy - 11 Feb 2012 -Multumesc, spuse Odette care se uita apoi discret cu ce era imbracata. Il imbratisa scurt pe Carsten apoi il invita la un tur al casei. Avea ceva emotii deoarece fiecare camera avea propriul stil si asta i se parea ciudat pana si ei. -Tata, nu a ajuns inca, trebuie sa apara in cinci minute, spuse Cand ajunsera la etaj in camera lui care avea propria baie. Pai, te las acum, in cinci minute sa fii jos, adauga iesind din camera. Ajunse in bucatarie si se bucura enorm cand vazu ca era goala si pe masa statea mancarea. 'In sfarsit' isi spuse chicotind diabolic. Se intinse dupa o bucatica de carne de pui cand auzi pe cineva intrand si tresari. -Nu te speria, scumpo, eu sunt. Maica-ta e pana sus, deci... ce avem aici? spuse Victor subtilizand si el o bucatica de carne de pui. RE: family business - Kurt F. Malfoy - 11 Feb 2012
RE: family business - Odette B. Malfoy - 11 Feb 2012 -Tati, el e... -Stiu cine e. Ma bucur ca sa te cunosc, Carsten... esti foarte... elegant, mormai Victor facandu-i un semn sa se aseza la masa. Odette se aseza langa tatal ei pe cand Carsten se aseza repede langa Karin care le ura pofta buna. Odette incepu imediat sa manance. Nu credea ca avea sa mai apuce acel moment. Privea cu coada ochiului spre membrii familiei vrand ca cineva sa spuna ceva, dar cand vazu ca nimeni nu incearca sa lege vru sa incerce ea. Insa nu ii reusi deoarece tatal ei i-o lua inainte. -Axl de ce nu e aici? intreba el facand-o pe Odette sa se uite instantaneu la Carsten. -Are ceva de facut, nu stiu daca o sa ajunga insa eu l-am chemat asa cum mi-ai spus, zise repede Odette. RE: family business - Kurt F. Malfoy - 11 Feb 2012
RE: family business - Odette B. Malfoy - 11 Feb 2012 -Axl este foarte politicos si nu arunca insulte in necunostinta de cauza, spuse Victor calm. Si da il accept. Il stiu de cand s-a nascut si stiu ca au avut probleme un timp dar cum spuneam il cunosc, stiu tot ce face si sunt cu el din toate punctele de vedere, adauga dandu-si o suvita de par din ochi. Odette ii arunca o privire de "Lasa ca vezi tu," apoi isi turna putin vin intr-un pahar. -Mai vrea cineva? intreba uitandu-se la parintii ei. Le turna si lor in pahare apoi tranti sticla in fata lui Carsten spunandu-i ca nu are decat sa isi ia singur. Batu palma cu tatal sau apoi scotand-o din sarite pe Karin. - Purtati-va frumos! spuse Karin pe un ton rece. -El a inceput! spusera amandoi comportandu-se ca niste copii de sapte ani. Karin ii trimise pe amandoi in camerele lor sau in orice alta parte unde sa nu deranjeze pe nimeni. -Hai, tati, sa fumam iarba si sa cantam ceva, spuse Odette iesind din bucatarie trantind usa dupa ea. RE: family business - Kurt F. Malfoy - 11 Feb 2012
RE: family business - Odette B. Malfoy - 11 Feb 2012 Odette mai trase un fum apoi incerca sa cante la chitara ce ii arata tatal sau. Se enerva atat de tare cand nu ii iesea un cantec si ii venea sa arunce chitara pe geam dar nu ar fi lasat-o Victor. -Canti la pian de treisprezece ani si nu esti in stare sa legi trei acorduri? intreba Vic ridicand o spranceana. -E diferit! spuse Odette enervandu-se si mai tare. "Asta numiti voi atmosfera? Pff..Odd,n-ai cumva niste papusi voo-doo? Am chef de distractie." il auzi pe Carsten spunand in timp ce intra in camera. -Valea, spuse Odette tragand inca un fum. -Cred ca mama ta are dreptate. Ar trebui sa fii mai politicoasa uite asa: Fiule , vrei te rog sa pleci? -Neaaah, hai stai cu noi, spusera apoi Odette si Victor la unison. RE: family business - Kurt F. Malfoy - 11 Feb 2012
RE: family business - Odette B. Malfoy - 11 Feb 2012 Odette stranse chitara simtind ca nu mai avea mult si i-o dadea de cap scumpului sau frate, insa se abtinu. Privi cu interes sticla care fu pusa in mijloc si apoi invartita de catre Carsten. Dupa cateva secunde ce parura o vesnicie sticla se opri cu dopul spre Odette si cu fundul spre Carsten. -So... adevar sau provocare, dear brother? intreba Odette cand isi auzi numele strigat. O secunda, si cu asta fugi jos pentru a vedea ce vroia mama sa. -Uite cine a ajuns, spuse Karin zambind. Fred statea in capul scarilor cu spatele la ea deoarece inca mai vorbea cu Karin despre ceva anume. Odette profita de ocazie si ii sari in spate. -Hai sus, jucam adevar sau provocare, spuse Odette apoi il saruta in graba pe obraz. Baiatul nu se obosi sa o roage sa se dea jos din spatele lui, stiind ca nu avea sa o faca pana nu ajungeau in camera. -Tati, uite cine a venit, spuse Odette razand cand ajunsera aopoi il mai intreba o data pe Carst ce vroia sa aleaga. |