![]() |
La multi ani Julia ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: La multi ani Julia ! (/t-la-multi-ani-julia) Pages:
1
2
|
La multi ani Julia ! - Raizen Isildur - 29 Jan 2008 Pai am observat ca e ziua Juliei P. si am vrut doar sai spun La Multi Ani ! Haideti si restu !! ![]() Re: La multi ani Julia ! - Charlizze Di Rino - 29 Jan 2008 OT: e un topic sopecial pentru asta... dar pentru ca e admina e bine ca ai facut topic separat IT: yay, la multi ani Julia! Sa cresti mare si frumoasa ![]() sa ti se implineasca toate dorintele Re: La multi ani Julia ! - Cheyenne Laurette - 29 Jan 2008 La muuuuuultzi ani Julia Itzi doresc mooolta sanatate sa ai parte de tot ce itzi doresti etc (urarile de baza) si itzi mai doresc sa fi la fel de activa ca si pana akum etc... LA MOOOOOLTZI ANIIIII !!! Re: La multi ani Julia ! - Avril Arakawa - 29 Jan 2008 La multi ani Julia ![]() ![]() Sa fi fericita, si sa ai tot ce iti doresti. Sa cresti mare si frumoasa si sa fi la fel de activa Re: La multi ani Julia ! - Ginny Malfoy - 29 Jan 2008 Multi ani traiasca Multi ani traiasca Laaa muuulti ani! Cine sa traiasca Cine sa traiasca Laaa muuulti ani! Julia sa traiasca Julia sa traiasca Laaa muuulti ani! Sa va dea Domnul tot ce doriti Zile senine si fericire.. Laa multi ani Sa traiti Laa multi ani Sa traiti Si'alta data si'alta data O s'o facem si mai si mai lata Cate'un pic pic pic, cate'un pic pic pic Panaaa nu mai ramanea nimic Cate'un strop strop strop, cate'un strop strop strop Panaaa nu mai ramanea deloc! HAPPY BIRTHADAY!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: La multi ani Julia ! - Lyra Dust - 29 Jan 2008 Si am intrat special de la scoala ca sa fac eu topicul ![]() ![]() Happy birthday Julia! Sper ca ai primit ce ti-am trimis prin posta ![]() Nu ma prea pricep eu la urari, dar am scris mai multe in scrisoare Re: La multi ani Julia ! - Raizen Isildur - 29 Jan 2008 pai azi dimineatza la ora 7 jumate l-am deschis. Naveam somn, si dintr-o data mi-am adus ainte ca azi e ziua Juliei, si am zis hai sa fiu yo ala care deschide topicu. ![]() Happy Birthday Julia !! <-ink o data Re: La multi ani Julia ! - Julia Lilith Potter - 29 Jan 2008 Woow ![]() ![]() Sa nu uitam ca e si ziua Divinei Ravenclaw... la multi ani si ei ![]() Dap.. am primit pachetul, Ginny P... multumesc mult de tot > ![]() Re: La multi ani Julia ! - Hermione Anne Granger - 29 Jan 2008 Happy birthday to you Happy birthday to you! Happy birthay dear Julia, Happy birthday to you ![]() ![]() ![]() la muuuuuuulti ani ![]() ![]() te iubim julia ![]() sunteti cele mai bune admine care au existat vreodata si va iubeeeeeeesc ![]() stiu ca am facut abuz de caractere,smilies si asa mai departe dar nu conteazaaaa:la multi ani julia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: La multi ani Julia ! - Eddie Potter - 29 Jan 2008 La Multi Ani Julia! |