Darkmark RPG Forum
La multi ani, Issie ! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: La multi ani, Issie ! (/t-la-multi-ani-issie)

Pages: 1 2

La multi ani, Issie ! - Matt I. River - 26 Feb 2012

[Image: ySGRC.jpg]

La multi ani, Issie !

Uite ca au mai trecut inca 365 de zile si acum ai facut si tu 15 anisori. Heart Chiar si asa, eu nu ma voi opri din a-ti spune "micuto". Heart

La multi ani, la multi ani, la multi ani ! Sa fii fericita, sa iubesti si sa fii iubita, sa ai parte de o zi de nastere minunata si de o viata la fel. Sa fii sanatoasa (chiar daca asta e mai greu Blush) si sa nu te schimbi niciodata, indiferent ce spun cei din jurul tau. Intotdeauna sa ai incredere in tine, pentru ca tu esti cea mai buna !

Si as mai putea insirui multe, multe cuvinte. Dar partea aceasta a urarii o voi face in particular. Heart Inca o data la multi, multi ani, iubito. Heart

RE: La multi ani, Issie ! - Isolde du Maurier - 26 Feb 2012

Happy 15th Birthday, dear Isa >Happywide<
Nu stiu de ce credeam ca esti mai mare O.o , iti dadeam deja 15, chiar 16... Insa, nu conteaza, caci esti foarte de treaba, si iti urez La multi ani!" >Happywide<

RE: La multi ani, Issie ! - Isabella River - 26 Feb 2012

• Awwie. :3 Multumesc mult. >Happywide<
    Matty, tu mereu imi spui micutaa. :3 >Happywide< Si la partea cu sanatatea, doar pentru ca sunt mai sensibila si racesc din 2 in 2 zile asta nu inseamna caaa. :-w =)))))) Blush
    India, probabil pentru ca am trecut la varsta pe forum 17 ani. =)))) Whistle >Happywide< Multumesc. Love

RE: La multi ani, Issie ! - Julieta D. Thibault - 26 Feb 2012

Laaa multii ani IsaLoveLove>Happywide< Tot ce iti doresti sa se implineasca, dear! KissKiss

RE: La multi ani, Issie ! - Raizen Isildur - 26 Feb 2012

La multi ani wa. Si te tin eu minte ca n-ai vrut sa faci podcastu ala. Asa ca la multi ani cu juma de gura :-w. Glumesc. La mulți ani wă >Happywide< ce mică ești Finna de Adriana răd ca e mare de tine că ești mică Finna eu și papi suntem la mijloc.

• Baa eu voiam sa facem Podcast'ul aseara, dar Matt era ala lenes. =))))) :3
    Mersiiii, my dear friend. >Happywide<
    Told ya, mereu razi de mine ! =)))) O sa-mi iau jucariile si-o sa plec - si sunt foarte matura, sa stii ! > Tounge =)))))))))))) Mersi. >Happywide<

P.S. - Isabella boss.

RE: La multi ani, Issie ! - Lexie Stryder - 26 Feb 2012

• La multi ani, my sweet sisterLoveLove love ya>Happywide<

• Multumesc, Lex. >Happywide< Love you too, sis. >Happywide< >Happywide<

RE: La multi ani, Issie ! - Ivy Thibault - 26 Feb 2012

• La multi ani, Isa, asa cum ti-am mai spus de doua ori azi Finna
    Tot ce-ti doresti sa se implineasca si sa ai parte de multe multe fericiri LoveLoveLoveLoveLove

RE: La multi ani, Issie ! - Lexie Stryder - 26 Feb 2012

Cadoul meu :
[Image: hvnzo3.png]