Darkmark RPG Forum
Scumbag Internet -_-" - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Scumbag Internet -_-" (/t-scumbag-internet)

Scumbag Internet -_-" - Isabella River - 17 Mar 2012

• Mhm. De aseara tot am probleme cu internetul - conexiunea. Cred ca e ceva legat de noul router pe care l-am instalat joi - pentru a mari viteza la internet. Mergea foarte bine pana aseara, cand a inceput sa imi faca figuri.
    Meh, tata e de serviciu pana maine, dar a zis ca o sa vorbeasca el cu cei de la firma respectiva si probabil se va rezolva.
    But you know, just in case. Posibil sa nu pot activa foarte mult zilele astea - sper sa nu ma scalpeze Vipi - si doar sa mai intru de pe telefon, dar desi am fost nebuna de vreo doua ori si am scris postari RPG de pe telefon pentru ca ma plictiseam - si aveau cate trei paragrafe decente, so I'm good :> - acum nu stiu daca o sa pot face la fel. Finna
    Si na, nu as vrea sa credeti ca nu mai sunt activa sau ceva, deci am vrut sa va anunt. :3
    Dar oricum ar fi, Isa e cu ochii pe voi.

RE: Scumbag Internet -_-" - Isolde du Maurier - 17 Mar 2012

Sa iti rezolvi repede problemele [stiu cum e =))]

RE: Scumbag Internet -_-" - Lexie Stryder - 17 Mar 2012

• m-am speriat la inceput Finna *.*
    sper sa repari problema asta de la internet cat mai repede, sis >Happywide< Wink)

RE: Scumbag Internet -_-" - Raizen Isildur - 18 Mar 2012

Tocmai acum când trebuia să facem şi noi un podcast. Ntz ntz Happywide

RE: Scumbag Internet -_-" - Isabella River - 18 Mar 2012

• @India & Lex. >Happywide<
    Multumesc. :3 Da, maine ar trebui sa fie totul rezolvat cand ma intorc de la scoala. Thinking

@Raiz. Scuzeee. :3 Daca stiam il faceam joi sau vineri, pana mea. :3 Promit ca ma tin de tine si Dragos - si Adriana sper - si facem sambata viitoare un Podcast cum n-a mai vazut DM'ul. :> Sau ma rog, auzit. >Happywide<
    P.S. - Ai pus them noua acum, cand n-am eu net, hmm ? [-x Ntz, ntz. Daca nu mi-ai fi instalat-o pe cont acum o saptamana, sa stii ca ma suparam. =)))))

Wa dar maine facem podcast-ul. Sper ca pana seara sa-ti revina netu ca altfel ii jupoi pe aia cu mana mea.

• Waa, perrrfect ! Heart
    Da, au zis ca vin maine de la 10 la 12 si o sa vorbeasca tata cu ei sa rezolve, ca am impresia ca stiu care-i problema si eu nu-s acasa la orele alea maine.
    Anyway, can't waait. Love Si de data asta sa-l facem calumea. Cool
    Noi 4 sau.. ?

Yes, of course !

• Into glory we shall ride !

RE: Scumbag Internet -_-" - Isabella River - 19 Mar 2012

• Aaaaa ce bine e sa ai net !
    Facem podcast in seara asta, my friend.