Darkmark RPG Forum
you can be the paper .. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Hambarul bufnitelor (https://www.darkmark.ro/f-hambarul-bufnitelor)
+---- Thread: you can be the paper .. (/t-you-can-be-the-paper)

Pages: 1 2

you can be the paper .. - Agnes Marie Lovel - 22 Mar 2012

• Oricine >Happywide<

Isi impletici fularul alb in jurul gatului . Era primavara , dar inca destul de frig incat sa fie nevoita sa poarte fular . Se gandi sa de-a o fuga pana in Hambarul Bufnitelor . Nu mai calcase piciorul pe acolo de ceva vreme fiindca avea deja o bufnita a ei , pe care o gasea mereu in dormitor , sau in Marea Sala de fiecare data la venirea scrisorilor . De aceea nu era nevoita sa mearga in turnul bufnitelor .

Isi admira timp de cateva clipe ghetele inflorate . Isi lipi mainile de peretii care continuau sa urce impreuna cu scarile spiralate . Deschise usa observand un ghemotoc strecurandu-se prin usa putin crapata . Isi agita o mana in aer si ridica piciorul drept pentru a se feri de rozator .

Intra in turn inchizand usa in urma ei . Microbi afurisiti ! gandi roscata , amintindu-si de acea zi din copilaria ei pe cand fratele ei le spunea astfel melcilor . Stramba scarbita din nas si totodata incruntandu-se . Se apropie de una din bufnite mangaind-o . Era calda si ..frumoasa .

-Ce simpatica esti tu . Vorbi aceasta privind bufnita . Auzi usa scartaind . Se intoarse doar pe jumatate pentru avedea cine e . Acolo oricum era curent incat daca nu era inchisa bine , usa se mai trantea singura de perete sau doar scartaia . Pur simplu .

RE: you can be the paper .. - Isabella River - 23 Mar 2012

• Isabella isi arunca in fuga pelerina subtire pe deasupra si iesi in graba din Pivnita Viperinilor. Ii promisese lui Agnes sa se intalneasca cu ea in Hambarul Bufnitelor in urma cu cateva zile si cum Viperina era mai aeriana de felul ei, uitase aproape imediat. Dar cel putin creierul ei avusese bunul simt de a-si aduce aminte pe ultima suta de metri.

Avea o scrisoare pentru parintii ei, iar de cand bufnita familiei murise, in urma cu patru ani, Isabella nu mai dorise alta. In plus, il avea pe Warro ca animal de companie - si prieten protector, chiar foarte protector - iar bufnitele Scolii erau la fel de capabile.
    Bagase scrisoarea cu grija in plicul alb si il tinea strans intre degete, grabindu-se catre Hambar.

Cand deschise usa, aproape ca dadu nas in nas cu Agnes, care mangaia usor una dintre bufnite. Cateva dintre fiintele cu ochii mari si inaripate isi luasera zborul speriate cand Isabella intra in Hambar. Fata ridica privirea si se uita la ele parca cerandu-si scuze.
    "- Huh, sper ca n-ai ajuns de mult." reusi Viperina sa rosteasca, proptindu-si palmele pe ganunchi, pentru a-si trage sufletul.

RE: you can be the paper .. - Agnes Marie Lovel - 24 Mar 2012

• Mangaind inca bufnita , observa o silueta 'aterizand' ..ar fi putut spune , langa ea , cu mainile sprijinite pe genunchi . Parea ca alergase kilometri buni ca sa ajunga acolo . Pe Agnes mai ca o pufni rasul , dar stia exact ca fata din fata ei era , in carene si oase , Isabella River . Se abtinu , limitandu-se la un zambet larg .

Se apleca catre ea , impungand-o prieteneste in umar si razand in timp ce vorbea spuse:
    -Nu-ti fa griji Issie .. abia am ajuns si eu . Nu se mai vazusera de cand avusesera acea discutie in Sediul Sefilor de Casa . Desigur , discutia cu pricina nu le afectase prea tare prietenia . Ba chiar deloc , iar asta o bucura pe Agnes . Nu si-ar fi dorit sa piarda o prietena ca Isabella.

-Ai alergat pana aici ? Daca da , atunci era sarita . Afara era destul de rece , si daca mai alergase si cu gura deschisa , ori intredeschis ..oricum .. avea sa raguseasca . Daca ar fifost sora ei .. ori mama .. atunci cu siguranta ar fi certat-o .

Dar daca se gandea bine .. isi permitea sa faca asta chiar si ca prietena , fiindca tinea la ea . Cel putin ea o cunostea prea bine pe Issie , de ceva timp .. si chiar daca fusese o imprietenire cam rapida .. ei bine se intelesesera din priviri .

RE: you can be the paper .. - Isabella River - 24 Mar 2012

• Isabella incerca sa isi stapaneasca inima care batea mai sa-i iasa din piept. Avea o mica problema cu punctualitatea - ea mereu intarzia macar 5 minute, evident fara sa vrea. Putea sa se pregateasca si cu doua ore inainte, ca tot era in intarziere. Spera sa corecteze acest aspect cat mai curand si lucra la asta.

"- Ai alergat pana aici ?"
    Viperina o privi pe Agnes si ii zambi, parca scuzandu-se. Stia ca la cat de protectoare era Agnesc, era in stare sa ii faca o morala la carte chiar acolo, dar Isabella se amuza mereu cand o auzea cu vocea aceea serioasa - nu i se potrivea. Agnes era o fire prea copilaroasa si blanda ca sa poata pacali pe cineva ca este serioasa sau suparata.

Isabella isi indrepta spatele si o imbratisa strans.
    "- Mi-a fost dor de tine." spunse aceasta la un moment dat, zambindu-i larg.

RE: you can be the paper .. - Agnes Marie Lovel - 24 Mar 2012

• Trasaturile fetei i inmuiara , oarecum , transformandu-se .. din fata serioasa , intr-un zambet mare . O imbratisa pe Isabella aproape razand. Era ridicol faptul ca radeau una la cealalta , asa ..

-Of, mi-ai distrus planurile de a fi foarte serioasa , si de a te bombarda cu niste intrebari , cum ar fi de ce nu te-ai echipat mai bine .. Hmm? spuse roscata arcuindu-si o spranceana si zambind catre viperina . Desigur , acum ar fi vrut sa o scuteasca de morala aceea . Cu siguranta mai avusese parte si de altceva care sa-i strice bunadispozitie .

-Si eu ti-am dus dorul . Intr-adevar , saptamanile erau destul de lungi , si treceau destul de greu . Era stupid . Faptul ca in ultima vreme isi petrecea vremea numai in turn .. de fapt oriunde si-ar fi petrecut-o , statea singura . De aceea intalnirea cu Issie ii facea bine . Foarte bine , fiindca in fata ei putea fi ea, nu era nevoie sa fie altcumva .

RE: you can be the paper .. - Isabella River - 05 Apr 2012

• Isabella rase scurt la remarca prietenei sale si intr-un final, doar ridica incet din umeri. Ii era recunoscatoare ca incerca sa fie protectoare si ca avea grija de ea - era prin ironic, pentru ca Isa era cu cel putin un an mai mare, insa tot Agnes avea grija de ea. Chicoti in sinea ei la aceasta observatie, apoi se uita in jur.

Nu erau multe bufnite pe stinghiile din hambar - probabil ca multi dintre elevii de la Hogwarts trimisesera scrisori acasa. Era ciudat insa, din moment ce Isabella stia foarte bine ca majoritatea aveau propriile bufnite.
    Clipi des, fixandu-si privirea pe una dintre bufnite. Era cenusie, micuta si cu ochi mari, de culoarea chihlimbarului. Era frumoasa.

Viperina ridica usor bratul, inca puitandu-se la bufnita si o chema. Aceasta se aseza pe bratul Isabella, privind-o curioasa. Isa o mangaie usor pe cap si se intoarse catre Agnes.
    "- Deci.. ce faci ?"

RE: you can be the paper .. - Agnes Marie Lovel - 05 Apr 2012

• Zambetul i se accentua la gestul viperinei . Intr-adevar , Agnes era mai mica decat Isa cu cel putin un an , insa asta nu era un motiv prea bun si nici o exceptie , iar Isa ar fi trebuit sa profite de faptul ca Agnes era atat de protectoare cu ea , fiindca in general , ei bine , nu-i statea in fire .

-Uum , pai eu am venit aici ca sa .. nu stiu de ce am venit aici . Spuse intr-un final , umflandu-se la fata ca un peste balon , intentionat , fireste . O privi pe Isa , gandindu-se ca totusi ar fi trebuit sa ii dea o explicatie .
    Pur si simplu mi se facuse dor de locul asta .

Se legana putin pe calcaie , tinand mainile la spate si pastrand aceeasi expresie pe chip si obrajii umflati . Arata ca un monstru ? Nuu. Mai bine spus ca un personaj caraghios din desenele animate . Fata ii reveni la normal fiindca roscata pufni usor in ras la expresia nevinovata a prietenei sale.

• Isabella doar aproba scurt din cap. Intelegea ce intentiona Agnes sa spuna - ea, spre exemplu, se simtea foarte atasata de Camera Necesitatii sau Camera Oglinzii lui Erised. Motivul era simplu - acolo avusese parte de cele mai frumoase amintiri alaturi de prietenii sai.

Iar atunci cand se intoarcea acolo, mereu ii veneau in minte acele intamplari. Le mentiuneau.. vii, intr-un fel. Desigur, unele amintiri era mai bine sa le tina ascunse undeva intr-un coltisor al mintii si sa nu le mai deranjeze.

Isi aminti de scrisoarea pentru parintii ei si o scoase repede din buzunarul robei. O lega cu o sfoara fina de piciorului bufnitei si se indrepta spre fereastra. Mai managaie o data pe cap bufnita, inainte sa ii zambeasca si sa o lase sa zboare catre castelul parintilor ei.
    Ramase asa, uitandu-se lung la punctul negru de pe cer,care se indeparta tot mai mult.

"- Cum mai merge treaba la Ochi-de-Soimi ?" intreba Isabella intr-un final.

RE: you can be the paper .. - Agnes Marie Lovel - 05 Apr 2012

• Incepu sa se cam agite cand auzi intrebarea viperinei . Nu ar fi vrut sa-i spuna ca totul mergea prost , ca nimeni nu coopera si ca ea era singura care totusi lucra din rasputeri si convoca intalniri la care nu venea nimeni . I-ar fi dat un motiv de satisfactie Isei , insa in acelasi timp nu vroia sa-si minta cea mai buna prietena .

-Uuum , merge ..bine . Accentua ultimele cuvinte , incercand sa para cat se putea de sincera , insa ceva o dadea de gol . Incerca sa zambeasca insa tremura usor , iar asta o facea sa rada . Putea sa nu rada ? Exista vreun moment in care ea sa fie serioasa? Da .

-Dar voi ? Vad ca esti o sefa de casa destul de ambitioasa.. Da . Fusese sincera suta la suta .Isi scarpina ceafa , gandindu-se ca daca avea sa lucreze mai mult . ..Poate de mai multe ori intr-o zi .. O nu . Ar fi prea solicitant pentru ea . Dar nu prea avea ce pierde ..inafara de ultima farama de demnitate .

• Isabella observa cum expresia de pe chipul lui Agnes se schimba la auzul intrebarii. Brusc, se simti prost - incepea sa se invinuiasca si sa ii para rau ca o intrebase asa ceva. In fond, nici nu era prea corect, avand in vedere ca astfel de lucruri nu erau de discutat in timpul unei Cupe. Insa o intrebase pentru ca erau prietene foarte bune si desi amandoua erau Sefe de Casa, asta nu insemna ca nu puteau sa aiba incredere una in alta.

"- Scuze.. nu am vrut sa.. te supar sau ceva." se scuza Isabella privind-o cu parere de rau pe Agnes. "Sunt sigura ca te descurci de minune." adauga, apoi ii zambi.
    "- Dar voi ? Vad ca esti o sefa de casa destul de ambitioasa."
    Isabella ridica usor din umeri.
    "- Nu stiu. Adica da, totul merge bine pentru moment. Insa eu am fost cam aeriana in ultimele zile. Am momente in care chiar ma dedic si ma straduiesc din rasputeri. Insa nu intotdeauna reusesc."