Darkmark RPG Forum
strangers think i am quiet - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Camera Fantomelor (https://www.darkmark.ro/f-camera-fantomelor)
+--- Thread: strangers think i am quiet (/t-strangers-think-i-am-quiet)

Pages: 1 2 3 4

strangers think i am quiet - Agnes Marie Lovel - 25 Mar 2012

• Agnes and Natalie .

Cobori din baia fetelor . Nu era prea usor sa scapi de gura lui Myrtle , deci ii luase ceva timp , sa iasa intreaga de acolo . Cobori cateva scari , tinandu-si mana stanga pe perete in timp ce cobora . Facea asta de cele mai multe ori , aproape la fel ca un copil care se tinea de balustrada in timp ce alerga pe scari .

Se simtea primavara . Cel putin afara era soare , iar castelul arat mai curat . Iarna puteai observa praful , fiindca stateai inauntru toata ziulica , plictisindu-te si cautand diferite detalii .

Observa cum roschia pe care o purta era putin botita in colt . Probabil fiindca se asezase pe ea cat statuse de vorba cu fantoma din baia fetelor . Se apleca sa o indrepte , cel putin cat putea , dupa care scoase bagheta , indreptand-o asupra probleme ... mergea in timp ce indrepta greseala ; Ii era imposibil sa vada in fata , doar daca nu cumva avea ochi in crestetul capului , desigur . Ceea ce nu avea .

RE: strangers think i am quiet - Natalie Francis - 25 Mar 2012

• Isi taraia geanta cu carti in urma ei , tinand cealalta mana pe burta . O cam duruse in ziua aceea , dar spera sa nu fie ceva grav . Isi terminase studiile , si ar fi preferat sa mearga acum in turn , pentru a lenevi .

Razele soarelui inca se agatau , nevrand sa se stinga , lasand razele lunii sa le ia locul . Nu-i placea cand in loc de lucruri logice , se gandea la versurile unei melodii , sau creea ea propriile-i versuri . Ar fi aproape orice ca sa nu o mai doara burta .. hmm , era o indigestie probabil . Cata prostie ..

Incepu sa alerge , in ciuda faptului ca avea o durere ingrozitoare , dar ar fi vrut sa ajunga mai repede in turn . Nu s-ar fi schimbat nimic , dar cel putin putea sta intinsa pe pat , pana ce adormea .. si daca avea sa adoarma . Desigur .
    -îh . Scuza-ma , scuza-ma ..sari aceasta , privind la fata de pe podea . Era Agnes . O vai .. cu siguranta avea sa nu mai ajunga in turn , fiindca mereu cand o intalnea ajungea sa cutreere toate ascunzisurile scolii , sau sa primeasca detentie , sau sa nu mai ajunga in turn inainte de ora stingeri . Era o nebunie . Ai patit ceva ?

RE: strangers think i am quiet - Agnes Marie Lovel - 27 Mar 2012

• Se ridica jenata , find toat rosie la fata . Se sprijini intr-un picior , incercand sa se mentina in echilibru pe acela , tinandu-l in aer pe al doilea .
    -Sunt in regula . Tu nu prea pari a fi bine .. arati groazniic . spuse aceasta destul de sincer . Dupa care isi acoperi gura , rosind mai tare . Natalie era prieetena ei aproape ceamai buna . Erau ca doua surori , de aceea simtea ca isi putea permite sa-i spuna in fata ceea ce nu ii facea bine imaginii .
    Pana la urma un prieten adevarat avea mereu sa-i spuna ca arata groaznic , pe cand un prieten fals avea sa-i spuna ca arata bine cand de fapt persoana respectiva arata ca mama padurii .

Se legana putin pe piciorul drept dupa care si-l cobori si pe celalalt , zambind sincer catre colega si prietena sa .
    -Ai patit ceva ? Intr-adevar arata destul de rau , dar nu avea de gand sa-i mai spuna ceva . Nu inainte de a-i vedea reactia.

RE: strangers think i am quiet - Natalie Francis - 01 Apr 2012

• Isi duse mana la ceafa , frecand-o usor . Nu o durea insa , urma . Asta fiind partea a doua . Nu se supara din cauza cuvintelor lui Agnes , ci din cauza neatentiei sale . Durerea de stomac devenea ceva mai suportabila , iar ea se simtea ceva mai bine si dispusa sa tina o conversatie .

-Sunt bine . Nu am dormit prea bine noptile astea . Nu vroia sa-si ingrijoreze colega . Nu dormise din cauza divortului . Nu suporta , gandul . Nu suporta sa stea treaza nopti la rand fiindca se gandea la motivul pentru care ei se despartisera . Isi drese glasul putin inconstienta , sperand ca Agnes nu-si da seama de problema ei . Nu vroia sa faca vreo scena acolo . Asta ar fi fost probabil ultimul lucru pe care ar fi vrut sa-l faca . Sau primul ? Cat mai avea sa suporte ? Cat ?!

-Dar cu tine ce-i ? Nu te vad imbracata asa de obicei .. ti-ai luat o sluujba noua sau ceva ? Nu era ceva aiurea . Pana la urma Agnes era femeie . Mai bine fata . Fiindca inca avea acele apucaturi adolescentine . Inca ..dar Natalie presimtea ca asta nu va mai dura mult . Poate un baiat ? Cu siguranta acel baiat din capul lui Agnes provocase schimbarea aceea brusca ..intr-o noapte , apare cu roschie si parul prins ? Ei bine asta e ceva nou .

RE: strangers think i am quiet - Agnes Marie Lovel - 02 Apr 2012

• Inchise un ochi , si-si inclina capul putin intr-o parte ,privind-o pe Nat cu un ochi si cu bratele incrucisate . Nu dormise bine ? Nu vroia sa para instistenta , de aceea nici nu o sufoca cu alte intrebari .

-Consider ca esti destul de bine dispusa sa faci o plimbare cu mine ? zambi roscata cu subinteles .

O apuca de mana si o trase dupa ea pana in cealalta parte a coridorului . Avea de gand sa isi faca temele in Curtea interioara , sau doar sa leneveasca . Dar nu putea neglija temele . Nu observa vascozitatea care zacea in fata lor , asa ca aluneca pe aceasta , din greseala , desigur. Intra intr-o usa , facand-o sa se deschida , iar ele sa cada pe podea ianuntru .

Era o camera destul de abstracta . Mai intrase acolo ? Nu-si dadea seama , fiind prea intuneric pentru ochii lor . Pipai peretele in cautare de intrerupator , sau ceva . Auu! se lovise de Natalie . Scuze.. lumina se aprinse , iar usa se inchidea singura acum . Agnes se misca repede spre usa , facand ochii mari de teama . Usaaaa! striga aceasta , dar era prea tarziu fiindca usa se inchisese deja .

RE: strangers think i am quiet - Natalie Francis - 02 Apr 2012

• Isi simtea corpul destul de greu , iar cand Agnes o trase mana , simtea cum reupul sau o lua la vale.Inchise ochii sperand la un loc frumos . Camera Portretelor cum ar fi , sau Curtea Interioara .

Deschide ochii . Pupilele i se marira , pentru a distinge ceva . Desi nu puteau . Era bezna , iar ea si-ar fi dorit sa fie pisica acum , sau bufnita . Bajbai mainile in intuneric , dar nu daduse peste niciun perete sau intrerupator , ci de vreo trei ori peste capul lui Agnes.

-Scuze ..scuze din nou .. isi stranse mainile la piept , asigurandu-se ca si le va tine acasa , insa o lovi din nou pe Agnes , sperand contrariul insa. Isi ceru din nou scuze , insa Agnes o lovi pe ea . Ce prostie! Rasufla enervata , dupa acre isi lasa mainile pe langa corp , atarnand . Desi nu o vedea pe Agnes , putea ghici ca avea o expresie caraghioasa pe chip in timp ce se apleca dupa usa pentru a o prinde .

RE: strangers think i am quiet - Agnes Marie Lovel - 02 Apr 2012

• Expira posomorata , dandu-si ochii peste cap . Acum ce dracu' faceau ? Ah , da! Se puteau invineti una pe alta in cautarea intrerupatorului , sau folosi bagheta . Ironia sortii , ca nu se gandisera la asta mai devreme . Ridica bagheta in aer , pronuntand clar Lumos!

Varful baghetei se aprinse , scotand la iveala din intuneric , chipurile celor doua . Simtea ca mai era ceva . Ca nu erau singure . Deodata simti ceva trecand prin ea . I se taie respiratia , iar ea isi duse mana la piept , crezand ca avea sa pice pe jos . Se intoarse , tinand bagheta in mana si mirandu-se ca nu o scapase .
    -Ce a fost asta ? intreba ea , intorcandu-se spre roscata .

Fusese de ca si cum inghitise prea multa apa . Prea multa pentru gatul ei . Fusese de ca si cum era pe un stalp la mii de metri deasupra pamantului . Si din moment ce ea avea frica de inaltimi , stia senzatia si o putea asemana cu cea pe care o avusese mai devreme.

RE: strangers think i am quiet - Natalie Francis - 03 Apr 2012

• Isi intoarse privirea in spate . Nu era nimic . Nimeni . Doar bezna . Se intoarse spre Agnes , dupa care isi scoase si ea bagheta . Lumos! O situatie oarecum jenanta . Fantomele , probabil vroiau sa doarma sau ceva . Nu le placuse niciodata sa fie deranjate , de aceea unele chiar urau elevii . Pe cei bagaciosi .

Trecu bagheta deasupra peretilor , pana gasi intrerupatorul . Aaaaa! tipa roscata ingrozita . In fata lor se afla o fantoma , parca , plina de sange sare le privea flgerandu-le cu privirea . Se puse in fata lui Agnes , privind in jurul lor . Apareau mai multe fantome . De dupa fotolii , din pereti , din podea sau din tavan . Se simtea ca intr-un film cu zombie .

-Bunaziua ? spuse aceasta dintr-o suflare , incat probabil nici Agnes nu intelesese ce vruse sa spuna Natalie.

RE: strangers think i am quiet - Agnes Marie Lovel - 04 Apr 2012

• Incerca sa vada , de umarul Nataliei , fantoma cu care aceasta vorbea . Pana la urma ea , Agnes , nu se speriase decat de Fantoma casei Viperinilor . Oh da , aceea fusese chiar inspaimantatoare . Dar poate ca Natalie , nu cunostea prea bine fantomele scolii . Poate fiindca ea nici nu mai pusese piciorul pe acolo de ceva timp , insa nu o privea pe dansa asta .

-Da' tu ce fel de fantoma esti ? spuse roscata cand vazu de ce se speriase Nat . Nu mai vazuse fantoma aceea pana atunci , si desi ea intalnea necazurile cum respira o vietate aer , ei bine asta insemna ca fantoma aceea era noua in castel , fiindca ar fi trebuit sa fi intrat in cearta cu aceasta pana acum .

-Ne scuzati daca v-am deranjat , domnule . Observa pe fata..sau mai bine spus ..ceata fantomei o expresie oarecum deranjata . S-o fi trezi cu fata la cearsaf , sau fiindca ele il deranjasera . Isi mangaie fruntea gandindu-se repede la ce urmau sa faca . Sa fuga , sau sa fie inghitite de blesteme ?

RE: strangers think i am quiet - Natalie Francis - 07 Apr 2012

• Tacu si inghiti . Asta ii spunea Agnes mereu . 'Taci si inghite!Nu trebuie sa intri tu in probleme din cauza lor' . Se auzise ceva ca si zgomotul caderii unei vaze . Isi indrepta bagheta spre usa . Ce fusese cu zgomotul acela ?

Rasufla usurata cand il observa pe Peeves zburand deasupra lor . Acesta facu cate piruete in aer , dupa care alte cascadorii proaste. O privi pe Agnes cum rade . Ce era atat de amuzant ? Faptul ca Peeves plutea , aratand de ca si cum ar fi baut cincisprezece pahare cu Berezearo dintr-o data , si tinndu-si mainile dupa ceafa fredonand in acelasi timp o melodie ingrozitoare.

Natalie se incrunta usor , ingustandu-si privirea . Acum vedea de ce rade Agnes. Se retrasera incet , fara sa faca zgomot . Nu vroiau sa atraga atentia asupra lor , acum ca Peeves intrase in belea.

Alergara pe coridorul intunecat , umbros razand. Ea isi propusese sa nu mai intre in belele , insa se parea ca nu se putea abtine. Isi acoperi fruntea cu mana , sperand ca totul va fi mai normal a doua zi .