When i'm angry i shout at the top of my voice - Agnes Marie Lovel - 09 May 2012
- Me and Klaus
Din nou. Pelerina galbena nu era potrivita pentru o plimbare in Padurea Interzisa. Nu era noapte , insa nici zi. Era amurg.
Isi trecu mana prin par si incerca sa nu se impiedice de crengile de pe jos. Avea impresia ca cineva le pusese intentionat acolo. Scoase bagheta si facu un semn pe copacul pe care-l atinsese drept sprijin. Avea sa le insemne pe toate , pana gasea colierul acela. Il pierude cu o seara in urma , cand alergase pe acolo pentru ca Paznicul Vanatului scapase niste animale ciudate dintr-o lada, ceea ce o facuse sa alerge..si probabil colierul se agatase de vreo creanga. Desigur , putea folosi vraja"Accio!" , insa incercase deja..si probabil reespectivul obiect era prea departe.
Isi dadu suvitele de par dupa ureche. Parul ei era prin in coada , dar bretonul care nu reusise sa-l prinda , ramasese pe langa tample.
Observa o silueta , nu foarte departe de locul in care statea ea. Probabil era vreun centaur , sau ceva. Avea bagheta oricum. Era Devoratoare , oricum. Ce urma sa faca? Oricuuum?!
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Klaus Lovel - 10 May 2012
- Un fior rece i trecu prin tot corpul si il facu sa scoata un sunet ciudat. Oricum era singur prin padure si nu avea sa-l auda nimeni dar oricum nu-i pasa. Incepuse sa devina si mai indiferent cu toate persoanele, iar de cateva zile nu o vazuse deloc pe viperina lui ceea ce era ciudat. Dadu cu piciorul intr-o piatra ce zbura cat colo si brusc gandul i aluneca la sora lui Agnes mai mica. Ciudat, nici de ea nu mai auzise sau nu o mai vazuse zilele astea. Ce dracu se intampla cu fetele astea? Daca el nu le cauta nici ele nu o faceau si felul asta..il enerva sua mai bine zis il facea sa-si iasa din fire. Rupse o frunza de pe o creanga si incepu sa se joace cu ea ca un copil mic " Ma iubeste, nu ma iubestE" pana o rupse de tot. Ridica capul in sus si din fericire o observa pe micuta lui surioara roscata si se apropie de ea..dar in spatele ei, vrand sa o sperie, zicand:
- Bau!
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Agnes Marie Lovel - 10 May 2012
- Tresari nervoasa , punandu-si mana la piept si inchizand ochii, ca apoi sa deschida gura in semn ca urma sa-i spuna vreo doua.
"Fugi de-aici! Te-am avertizat ca ma voi duela cu tine daca mai faci asta. Nu conteaza ca esti fratele meu. Si nu uita! De cate ori sa-ti reamintesc ca nu sunt "micuta ta sora" ? Mereu ma tratezi asa!spuse aceasta stiind ca el oricum avea sa o ignore cu vorbele acelea ale ei , si tot ii va spune "Micuta Agi", ceea ce o enerva.
Isi incrucisa bratele la piept si il privi cu o oarecare ciuda si superioritate , doar fiindca ea era o adevarata Intunecata , pe cand de el nu mai auzise nimic. Si de ce naiba se intalneau in Paduri si nu intr-o locatie mai normala?
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Klaus Lovel - 11 May 2012
- Incepu sa rada tinandu-se de burta cand i auzi vorbele. Duelat? Era clar ca ea avea sa castige, nu-i placea sa loveasca sau sa raneasca fetele..cu atat mai putin pe sora lui mai mica. Isi indrepta privirea catre ea punandu-i mana pe cap, ca la un catelus incepand sa o mangaie..stiind ca o enerveaza.
- Haidee, nu e vina mea ca esti mai mica decat mine.In plus tu tot surioara mea mica si roscata vei ramane si la 50 de ani! continua el abia abtinand-se sa nu rada si mai mult decat o facuse.
Mereu i placuse sa o tachineze si inca o facea, de cand erau mici si cand i fura jucariile incepea sa planga, iar el ca deobicei ramanea vinovat. Inghiti in sec si se intoarse spre ea luand-o in brate, fiindu-i dor de acele zile cand erau mici.
- Deci..ce cauti tu aici singura?
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Agnes Marie Lovel - 13 May 2012
- "Sa inteleg ca am nevoie de garzi-de-corp? Nu mai am dreptul la singuratate?"intreba aceasta privindu-l curioasa. Daca ar fi avut sansa de a fi ea soraa mai mare atunci l-ar fi tachinat si i-ar fi frecat capul cu pumnul , zburlindu-i parul. Dar din pacate ea trebuia sa fie victima plictisitoarelor vorbe "Sa nu intri in probleme!" sau "Sa ai grija ce faci!" sau " De cate ori sa-ti amintesc ca eu sunt fratele mai mare?".
"Pur si simplu cautam ceva. Nimic important."Isi puse mainile la spate si incepu sa priveasca in alta parte, ceea ce facea numai ca sa dea de inteles ca ..caaa..poate chiar cauta ceva, important.
Acum era randul ei: "Dar tuuu?!"intreba aceasta ridicand din sprancene si analzindau-l invartindu-se putin in jurul lui."PE cine sau ce cauti?"Reveni in fata lui."In padure..Hmm?"
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Klaus Lovel - 13 May 2012
- Garzi de corp? isi zise el in gand. Da poate avea nevoie de garzi de corp, caci micuta roscata intra mereu in belele. Inspira adanc aerul rece, zicand:
- Hei, nu mai tipa la mine. Nu te-am vazut de atata timp si tu incepi sa urli, tipic tie! continua el pe un ton mai inalt si amuzant dar totusi avand o expresie serioasa si un zambet malitios pe buze.
- De cate ori sa-ti amintesc ca sunt fratele mai mare? Si ca iti zic toate astea ca sa fii bine, caci altfel..intri in belele mai mari decat capul tau ala roscat! zise el incercand sa o tachineze, i placea sa o enerveze la culme..era hobby-ul lui preferat.
- Eu? Pe cine caut? Probabil un loc unde sa-mi adun gandurile si pe Ileana Cosanzeana..ai vazut-o cumva pe aici?
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Agnes Marie Lovel - 13 May 2012
- Renunta oftand si plecandu-si capul in timp ce-l imbratisa.Avea dreptate. Dar ea nu tipase..In fine. Se retrase incet , dandu-si o suvita dupa ureche si zambind. Poate ca , intra-devar, el avea intentii bune, dar unele , poate chiar majoritatea o enervau pe Agnes.
"Dar capul meu ala mare si roscat stie sa si iasa din belele.."spuse aceasta scurt si razand. Nu-l mai vazuse de ceva vreme ceea ce era destul de normal pentru ea fiindca oricum el terminase scoala , pe cand ea inca era eleva si de aceea nici nu se vedeau..cel mai des in vacante , insa uneori Agnes ramanea in scoala si de craciun si de Pasti..doar vacanta de vara era o pauza pentru creierasul ei.
"Da. Cred ca mi-a aruncat o ghinda in ureche.."Isi incrucisa bratele la piept , fiind destul de serioasa..ceea ce inainte nu reusea..acum se pare ..era maestra in asta.
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Klaus Lovel - 17 May 2012
- - Hei, te tachinam doar nu trebuie sa-mi sari in cap..tipic tie, din nou! zise el razand si pe un ton glumet. Chiar nu avea de gand sa o supere acum caci nu o mai vazuse demult, dar putina tachinare nu avea sa-i strice nici ei nici lui. De cand se stiuse o tachina si mereu cand erau mici i fura jucariile ceea ce pe Agnes o facea sa tipe la mama lor zicand " Mamiiii, Klaus iar mi-a luat papusile si le rupe capetele"...tipic lui.
- Ah serios? Mnah, ce ghinionist sunt..voiam ca ghinda aia sa ajunga la mine in ureche, de ce trebuie sa le ai tu pe toate? zise el razand si facandu-i cu ochiul, inchizand pentru un moment ochii simtind briza aceea rece cum i trecu pe langa ceafa.
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Agnes Marie Lovel - 21 May 2012
- Lua o pozitie care spunea "Serios,boss?!".Desigur, asta era noua, fiindca de obicei nu era asa si prefera sa nu afle nimeni.Inafara de el desigur.Doar erau frati.
"Si? Ai vreo slujba sau ceva?"Intr-adevar, ea era doar ajutator pentru paznicul vanatului, insa totusi castiga ceva din asta. El era adult. Trebuia totusi sa aiba o slujba.Sau traia numai cu aer?
Se aseza pe un bustean putred privindu-l obosita. Arata de ca si cum alergase la un maraton Incuiat. Dar , ea doar fusese prinsa in treaba cu punctele, teme si familie. Fusese o competitie acerba intr-adevra, insa pe ea o atinse oarecum rau la suflet, fiindca isi cam dezamagise casa. Daca urma sa fie tot ea sefa, cupa urmatoare, atunci nu avea sa se mai culce pe-o ureche si sa-si traga doua palme peste fata , sa se trezeasca la realitate si gata. Pai ce?!
"Ai mai fost in Franta? Imi este dor de mama si de tata..si de Puuuufi!Intr-adevar cainii ei , cei doi si pufosi rezistau fara ea o zi, insa nu un an. Nu-i mai vazuse de mult timp si obisnuia sa-i numeasca impreuna Pufi. Fiindca erau albi, scumpi si nu se putea abtine sa nu regrete faptul ca ii lasase acasa. De fapt ii chema Henric si Doly. Niste nume cam trasnite pentru niste caini. Asta era Agnes!
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - Klaus Lovel - 22 May 2012
- Incepu sa rada cand observa expresia lui Agnes, se obisnuise deja sa se tachineze unul pe altul mereu, mai ales el care i placea sa o enerveze la fiecare replica..insa chiar daca o tachina ea stia ca tine mult la ea si ar face orice pentru ea..caci era sora lui mai mica si o iubea enorm. Tusi scurt cand aceasta aduse aminte de slujba si surase scurt, zicand:
- Ah, deci nu stii? Pai deocamdata lucrez la o firma si cateva afaceri pe aici pe acolo, nu prea conteaza unde sau cum e, caci organizez diferite Congrese pentru a-mi face cat de cat o reputatie, chiar anul trecut ai fost la unul, draga mea..insa cum sa-ti aduci tu aminte. Continua el razand si dand din sprancene in sus si in jos, caci el nu voia ca ea sa stie prin ce trecuse si in ce belele se bagase, dar din fericire iesise din ele. Tin minte ca tata a facut deschiderea, iar eu am tinut un discurs la inceput.
Da, Congresul de anul trecut de la Paris fusese un succes total mai ales ca venise la el si Michael Stark care era in centrul atentiei, iar Klaus chiar daduse zilele astea peste el la Azkaban si primise o oferta destul de generoasa, insa asta nu conta acum.
- Tata e plecat in delegatie, iar mama..mama e acasa probabil cu munca si ea, cat despre Pufii..sau cum le zici tu, banuiesc ca sunt bine..daca n-au murit deja, zise el razand vrand sa o tachineze.
|