Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 01 Jun 2012

heia everyone! Heart, ma numesc Denisa, dar imi puteti spune Ruffy sau Iris (numele personajului meuHeart)
nu sunt o experta in Photoshop si sa nu va asteptati la una, pur si simplu sunt in plin proces de formare si sper sa nu ma criticati prea tare! glumesc. sunt foarte deschisa pareriilor, opiniilor, sugestiilor, deci sper ca o sa aveti cateva din fiecareHeart
daca tot sunt aici, am sa iau in considerare cereri, pe langa pareri, doar sa am la indemana imagini bune si de calitate, plus sa-mi dati si un mic citat // textulet, daca e nevoie. cam atat, sper sa va placa lucrarile meleHeart

[Image: ihiBq.png]
[Image: yVscG.png]

[Image: N6OBd.png]

[Image: HgNAZ.png]

[Image: LaRot.png]

[Image: ZTpBk.png]

[Image: y3B3Y.png]

[Image: nLnww.png]

* COD CERERI:

Code:
[size=x-small][i][b]tip[/b][/i]: semnatura, ava, set
[i][b]imagini[/b][/i]: de calitate si care sa nu fie modificate, pentru ca pe tumblr se mai gasesc astfel de poze si imi este greu sa lucrez cu ele
[i][b]text[/b][/i]: nu prea lung
[i][b]altceva[/b][/i]:...[/size]

RE: and everything inside screams for second life... - Natalie Francis - 02 Jun 2012

• O vai frate! ;O
    Dar sunt superbe! Finna Defapt mai mult de-atat! :3
    Le iubesc. Nu stiu..faci cumva..incat culorile si fundalul si tipele se potrivesc PERFECT!
    Pot spune ca le ador pe toateee!Love Desi pot spune ca-mi plac in special prima, a treia si a cincea.
    Da! Sa te astepti la multe comenzi de acum, fiindca eu iti voi cere una cand voi apuca :>

RE: and everything inside screams for second life... - Julieta D. Thibault - 02 Jun 2012

Sunt superbe!Love Le ador si felul cum scrii textul si pozitionezi fundalurile si pozeLove Si eu iti voia da comanda>Happywide< doar ca acum am unul si am mai facut una>Happywide<, insa fi sigura ca te voi bombarda cu comenzi Cool

RE: and everything inside screams for second life... - Isolde du Maurier - 02 Jun 2012

Hey, Ruffs ^^
(God, habar nu am cum sa incep Finna)
Ok, deci m-am chiorat la toate minunatiile tale, si pot spune ca sunt foarte bune Love
Prima e clar cea mai buna semnatura a ta, iar la restul culorile sunt uimitoare, si ai un stil de a blendui in fundal, care te lasa cu gura deschisa. Singurul lucru care, sa zic asa, ma lasa putin cam rece este modul in care decupezi modelul. Observ ca la unele (cum ar fi cea cu 'pirate' si ultima), ai sters cu guma (presupun ca asta folosesti), prea mult din fata, si respectiv, par.
Insa ai foarte mare potential, si astept sa mai faci (sperand ca nu ai sa uiti de noi).
O sa-ti fac si eu o comanda, insa in acest moment sunt la pamant cu alesul playby-ului Finna

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 02 Jun 2012

@natalie: heiaa! si multumesc frumoss! chiar nu ma asteptam sa va placa asa mult. deci, multumesc again >Happywide< si da, te astept la comandaHeart (so glad!)

@julieta: awww, dankie! pentru mine textul ma seaca in ultimul hal si personal chiar nu-mi place cum iese..., si te astept si pe tine la comanda>Happywide<!

@callysto: heiaHeart! si multumesc si tie, chiar nu ma asteptam deloc sa va placaaHeart, hihi. a, si legat de pirate si de ultima; la pirate am pus eu mai multa verdeata pe chip ca si cum ar fi cuprinsa de eaHeart, nu am folosit deloc guma sau ceva de decupat pt. pozaFinna; iar ultima, idem. pur si simplu asa s-o nimeritHeart, si esti bine-venita si tu la comanda>Happywide<.

inca odata dankie pentru tot, chiar nu ma asteptam sa primesc atatea comentariHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 02 Jun 2012

Doamne, deci sunt superbe! Bigeyes
Sunt foarte frumoase.
Love imi place felul in care le faci. Happywide

RE: and everything inside screams for second life... - Isolde du Maurier - 02 Jun 2012

Ohh, credeam ca ti-a scapat, sau ceva Thinking

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 02 Jun 2012

NEW
[Image: x7BKN.png]

RE: and everything inside screams for second life... - Cassie Turner - 02 Jun 2012

Toate sunt superbe Love, mai ales ultima, cine e tipa ?

Nu-mi prea place textul, insa in rest ti-as iesit foarte tare Heart
Ce setari ai la topaz?