Darkmark RPG Forum
Ierburi i poate mai mult - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon)
+---- Forum: Drogheria Magică (https://www.darkmark.ro/f-drogheria-magic%C4%83)
+---- Thread: Ierburi i poate mai mult (/t-ierburi-i-poate-mai-mult)

Pages: 1 2

Ierburi i poate mai mult - Splendora Cromwell - 04 Jun 2012

Se plimba un timp pe Alee tacuta, linistita, ca intotdeauna. Avea nevoie de liniste. Si cum sa o gaeasca mai bine decat sa isi inece amarul in hobby-ul ei de odonioara: potiunile. Dar potiunile sunt strans legate de ierburii, pe care nu avea starea necesara sa le culeaga aa ca hottara sa chiuleasca o zi de la scoala pentru a cumpara cateva. Mergea din ce in ce mai apasat intrand in magazinul specific, cautand cu ochii dupa o planta anume.

Ooc: Eu si Valentino

RE: Ierburi i poate mai mult - Valentino Gaunt - 04 Jun 2012

Valentino patrunde in Aleea Diagon punandu-si in graba sacoul cel negru si merge cu pasi repezi printre stradutele intunecate. Se opreste pentru o secunda in mijlocul drumului. Inchide ochii si simte cum aerul rece ii mangaie fata si ii creeaza un fior pe sina spinarii. Era o liniste asurzitoare parca era singura persoana la ora aceea treaza. Priveste spre cer.. era o noapte de inceput de vara , fara nori si privind spre cer parca il macina dorul de a zbura , antrenamentele din ultimile luni fiind tinute in conditii meteo nefavorabile. In dreapta locului in care Valentino s-a oprit, un singur magazin micut avea lumina aprinsa. Baiatul isi scoate manusile si le indeasa in buzunarul interior al sacoului , arunca o privire prin geamul prafuit al magazinului si incet paseste pragul acestuia.

RE: Ierburi i poate mai mult - Splendora Cromwell - 04 Jun 2012

Alesese cu grija ierburile, in gramaj perfect, fiind foarte atenta la detalii. Isi plati mai apoi comanda, multumind celui de la tejghea si-si puse manunchiul in brate. Se intoarse zambind si dadu sa iasa din magazin, dar se opri imediat, dand fata in fata cu cineva. Aproape il ciocnise.
"Buna" Spuse probabil pentru ca nu era altceva de spus sau poate probabil ca nu era genul de persoana care sa isi ceara scuze, privindu-l adanc in ochii.
"Si pa" Mai adauga, inca zambind, dand sa iasa afara din magazin.

Cu un zambet ironic Valentino ramase nemiscat in fata usii.
"Buna si tie" spune baiatul usor amuzat
Acesta deschide usa si se da politicos la o parte privind interesat manunchiul de ingrediente aflat in bratele fetei.
"Ma mir ca mai e cineva la ora asta" rase baiatul
Fata se uita nedumerita la el
"Vreau sa zic ca...ah....imi pare bine ca am dat nas in nas...incepusem sa cred ca sunt singurul chiulangiu care obisnuieste sa vina in weekend-uri in Aleea Diagon" continua baiatul zambind

Nu ami fa power play Happywide

Se intoarse usor spre el, la fel de amuzata. Ii se paru oarecum dragut gestul lui cu usa. La cat de vanitoasa era ar fi iesit si i-ar fi trantit usa in nas, dar ceva din comportamentul lui o intriga.
"Spune-mi" incepu "e un talent al tau a deschide usi domnisoarelor sau esti angajat ca portar?"

OOC: Nu e power play pentru ca am spus doar replicile mele

"Portar sigur nu sunt...deci probabil ramane prima varianta" ranjeste baiatul
"Tot nu mi-ai raspuns la intrebare" continua Valentino
Acesta isi pune la loc manusile negre si isi indreapta sacoul suflecandu-si manecile si uitandu-se la ceas si intreaba:
"Ce potiune doresti sa faci la ora asta?"

Il privi inca zambind draceste. Tipul fie nu avea ce face, fie vroia sa fie cobai. Spre "placerea ei" era de preferat a doua varianta.
"De ce te priveste asa mult?" Rosti, incercand sa para cat de cat politicoasa. "O portiune de dragoste sau o otrava puternica... de ce ti-ar pasa. Atata timp cat nu moare nimeni, normal?" Mai adauga, ridicandu-si ochii spre el.

"Mi-ar prinde bine putin din fiecare" zice Valentino "Nu pentru consum propriu bineinteles... " rase acesta.
Baiatul scoate din buzunar un saculet mic si ii spune fetei in soapta:
"Potiunile nu au fost intotdeauna punctul meu forte... poate te-ar interesa un schimb pentru o fiola ... am cateva persoane care imi cam incurca afacerile in ultima vreme...nu mi-ar strica o potiune puternica! Doar ca sa transmit un mesaj bineinteles.. dupa cum ai spus atata timp cat nu moare nimeni? Intelegi tu... ca de la viperin la viperin...

"Ce fel de potiune cauti?" Il lua fata direct, fara a parasi contactul vizual, intinzand mana dupa punga. "Afaceri?" Intreba razand, privindu-l in badjocura. "Ce fel de afarceri, daca nu te superi. Nu de alta, dar esti doar un simplu elev. Nu ca nu ar fi permis... dar totusi daca crezi in "problemele" tale mari nu crezi si in aptitudinile tale de a le putea rezolva singur?" il intreba razand, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. "Ce pacat. Ma dezamagesti."

"Si tu nu esti tot eleva? Dupa cum ti-am mai spus...nu prea ma pricep la potiuni...in schimb sunt capitanul echipei de Quidditch si cred ca pot spune ca ma cunoaste toata lumea. Intreaba prin camera de zi..." zice baiatul pastrand contactul vizual
"Cat despre afaceri.... sa zicem ca eu doar continui afacerile familiei....daca ai nevoie de ceva ce nu poti obtine usor sau strecura in scoala doar eu te pot ajuta... sau daca porti pica cuiva o simpla vorba e indeajuns sa ii ingreunezi viata . Dar daca nu te intereseaza... cred ca pot face rost de o potiune si din alta parte...." spune acesta jucandu-se cu o moneda aurie invartind-o incet printre degete