Darkmark RPG Forum
Storm - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Padurea lui Dean (https://www.darkmark.ro/f-padurea-lui-dean)
+--- Thread: Storm (/t-storm)

Pages: 1 2

Storm - Wanda J. Bennet - 08 Jun 2012

• OCC: Anyone>Happywide<

Furtuna incepea sa devina din ce in ce mai mare, decum treceau minutele. Timpul trecea greu si ploaia se auzea cum se izbea violent de geamurile mari din conacul ei. De cateva zile ploua incontinuu si parca nu se mai oprea. Caroline statea in patul ei din dormitor si citea ca deobicei, romanele ei de dragoste de care nu se putea desparti. Tresari scurt cand un tunet se auzi in departare dar indejuns incat sa o faca sa ofteze si sa tresare brusc dar scurt. Fulgerele luminau cerul parca vrand sa intre in conac. Inchise cartea si se lasa pe spate punandu-si mainile la frunte, trebuia sa faca ceva..era doar 20: 50 si ea nu avea o ocupatie.

Se ridica din pat si isi lasa parul intins acum sa curga usor pe umerii goi. Merse sa faca un dus si iesi dupa 15 minute, mergand tinta spre dulap. O pereche de colanti si o bluza larga mai lunga o ajutau sa i fie destul de bine pentru un moment. Inchise usile dulapului si isi lasa cartile pe pat, iesind din camera ca apoi sa tranteasca usa conacului dupa ea. Ofta scurt si isi puse o agrafa in forma de fluture care sa-i prinda cateva suvite blonde si merse sa se plimbe.

Padurea parea cel mai sigur loc pentru ea, oriunde puteai sa te relaxezi dar in padure simteai ca si gandurile tale nu mai exista si poti sa faci ce vrei atata timp cat voiai. Rasuci bagheta de cateva ori si ajunse acolo. Un zambet ii aparu in coltul gurii si continua sa se plimbe, ramanand in gandurile ei..in lumea ei.

RE: Storm - Lexie Stryder - 13 Jun 2012

• Lexie isi stranse bagheta in mana in timp ce inainta printre copaci. Desi padurea era linistita la prima vedere, stia ca ar fi ramas uimita sa vada cate lucruri rele se ascundeau prin colturile intunecate ale ei. Nu era bine. Ceva nu parea in regula in felul inc are se miscau crengile copacilor, cum fosneau frunzele in bataia vantului.

Se incrunta, atintindu-si privirea asupra cerului. Era acea senzatie pe care o avea inainte ca pe bolta neagra sa apara semnul Intunecat. Insa in seara aceea nu avea cum sa se intample asa ceva. Kennya era plecata, era imposibil ca ea sa ii cheme. Nici nu stiau unde sa plece.

Isi arunca geanta de pe umar pe jos si se aseza langa ea, pe o radacina de copac. Nu avea ce sa faca. De fapt, nici nu stia de ce venise acolo, de ce iesisa macar din castel. Trecuse ceva timp de cand nu mai dormise la Hogwarts, insa nu o deranja. Hogsmeade era un orasel prietenos si mereu gasea pe cineva care sa o primeasca acolo pentru o noapte. Casa ei evolua si in curand avea sa se mute acolo definitiv.

Pana atunci, insa avea sa se descurce. Auzi un fosnet brusc din spatele ei, si se intoarse, cu mana intinsa si bagheta atintia spre fata blonda care iesi din tufisuri. Zambi inainte sa o lase jos.
    "Caroline," spuse, simplu, usor suprinsa sa o vada acolo.

RE: Storm - Wanda J. Bennet - 13 Jun 2012

• Pufni scurt. Lexie pe acolo si asa tarziu? Se pare ca nu era singura persoana care bantuie padurea pentru a se relaxa sau cel putin pentru asta venise ea. Inghiti in sec si pasi pana ajunse in dreptul viperinei. O analiza din cap pana in picioare si schita un zambet sec, de plictiseala nu de alta. Isi dadu mana prin par pentru a-l aranja putin, caci era in toate partile din cauza vantului.

- Lexie! Ce vant te aduce pe aici?

Isi musca limba in secunda in care termina de vorbit, de ce trebuia sa o intereseze pe ea totul? Oricum pe viperina nu o vedea o inamica ci mai mult o persoana cu care putea sa converseze. Se aseza pe o buturuga dar nu inainte sa de-a cu mana pe ea ca sa scuture praful, chiar nu isi putea imagina atata praf in padurea aia. Ofta scurt si isi aprinse o tigara, incepand sa traga din ea sec dar linistita.

RE: Storm - Lexie Stryder - 19 Jun 2012

• Lexie ridica din sprancene cand ii auzi vorbele femeii. Caroline era o fata interesanta, nu se lasa usor calcata in picioare si avea cateva replici aspre care te lasau fara cuvinte. Cu toate astea, era o persoana amuzanta, si, din cate observase, daca ceilalti nu se legau de ea, atunci nu incepea sa se bage in seama fara rost. Era calculata, precisa, si totusi deschisa.

"Ei bine, cred ca plictiseala," spuse viperina, ridicand din umeri. Nu era pe deplin adevarat, daca se gandea bine avea o gramada de lucruri de facut. Insa nu voia sa le faca in acel moment. Reprezentau o povara pentru viperina, si, desi in logica normala, oamenii vor sa scape cat mai repede de acea povara, in cazul lui Lexie, amanarea era solutia.

Se aseza pe buturuga langa Caroline, bagandu-si bagheta inapoi in buzunar. Era usor paranoica. Sau poate doar precauta. Oricum o fi, nu era proasta. Stia cand era vorba de un pericol si cand nu.
    "Pe tine? ce te aduce pe aici?" intreba vrajitoare, cu un zambet scurt.

RE: Storm - Wanda J. Bennet - 19 Jun 2012

• Dadu absenta din umeri, sincer nu stia nici ea pentru ce venise aici. Putea fi o simpla plimbare sau scopuri malefice, dar ar fi optat pentru prima varianta caci a doua nu era foarte plauzibila. Isi dadu o mana prin par si o analiza pe Lexie din cap pana in picioare. Se vedea pe ea ca era o viperina hotarata, care stia ce voia si in plus nu era genul care sa se ambaleze din orice. I placea optimismul si uneori ca semana putin cu ea, coincidenta pura.

- Sincer nu stiu, probabil ca plictiseala incepe sa de-a afara din mine. continua ea stiind ca acum sigur avea ce face daca o intalnise pe viperina, chiar daca nu voia sa o bage in incurcaturile ei si cu atat mai mult sa o deranjeze de la treburile ei.

Ofta scurt si isi puse bagheta in buzunar, mereu o tinea in mana pentru a fi precauta..era un gest pe care si pe ea incepuse sa o enerveze, dar de proastele obiceiuri nu te prea puteai scapa, de exemplul fumatul. Isi lua o tigara din pachet si i inamana si lui Lexie pachetul, zicand:
    - Fumezi?

RE: Storm - Lexie Stryder - 19 Jun 2012

• Lexie zambi auzindu-i cuvintele. Da, intr-adevar, plictiseala era molipsitoare. Isi adanci mainile in buzunarele bluzei de trening pe care o purta. Isi ingusta ochii, privind drept in fata, incercand sa intrezareasca ceva din intunericul dintre copaci. Poate ar fi trebuit sa ii fie frica dat fiind ca nu vedea la mai mult de doi-trei metri in fata ei. Si, sincer, cand se gandea la asta, ii era. Insa prefera sa nu se gandeasca.

Stramba din nas cand vazu pachetul de tigari oferit. Hmm...tentant. Insa nu, nu avea sa accepte.
    "Ma las de fumat," raspunse ea, evitand intentionat fraza 'incerc sa ma las de fumat'. Victor avea dreptate, isi facea rau singura cu drgurile alea. "Poate ar trebui sa o faci si tu."

Zambi, intorcandu-si privirea de la blondina. Era destul de greu sa se abtina de la tigari. Nu mai fumase de doua saptamani, si simtea in fiecare dimineata o ameteala si o durere acuta de cap. Insa era mai usor pentru ea, care fumase mai putin de un an decat pentru altii mult mai 'evoluati'.
    "Mersi oricum," rase ea, sincera.

RE: Storm - Wanda J. Bennet - 19 Jun 2012

• Da, probabil trebuia sa se lase si ea de fumat insa i era greu, trebuia sa aiba ambitie pentru asta. Nu era vorba ca nu o avea, doar ca si o singura tigara o facea sa-si recapete increderea in ea cand pur si simplu simtea ca avea sa cada. Insa acum drogul ei nu era o tigara ci Steve, devenise totul pentru ea..si avea nevoie doar de el ca sa fie bine si nu de o tigara.

Incepuse sa fumeze de la 18 ani, ceea ce nu era ciudat caci era majora, insa facuse o greseala. Nimeni nu-i spusese ca avea sa fie un viciu de care nu te puteai scapa usor, era ca un drog care pulsa in tine sangele de care aveai nevoie sa traiesti, bine..asta era senzatia, dar era total invers. Dadu absenta din umeri, zicand:
    - Am avut si eu tentative, insa..insa nu mai conteaza acum.

Isi indrepta privirea in alta parte, luand din tigara cateva fumuri si apoi o arunca cat colo.

RE: Storm - Lexie Stryder - 22 Jun 2012

• Lexie ridica din sprancene. De ce sa nu mai conteze acum? Orice conteaza, pana si cele mai mici detalii din viata noastra. Daca intr-adevar vrei ceva, atunci il obtii.
    Bine, poate Caroline nu voia sa se lase de fumat. Poate ca nu chiar acum. Poate ca avea de gand, insa nu se simtea inca in stare. Poate, poate...cand se va opri din a spune acel cuvant?

"Ar trebui sa incerci," spuse viperina, pe un ton relaxat. "E greu la inceput insa incepi sa te simti mai bine pe vreme ce trece timpul. Sau cel putin asa am auzi, la mine nu au trecut decat doua saptamani si crede-ma ca nu ma simt foarte bine."

Zambi ironic. Nu ii era rau sau ceva, insa mereu simtea ca lipseste ceva anume, ca corpul ei are nevoie de un anumit lucru pe care nu il primea. Era frustrant de la un timp.
    "Si, ce-ai mai facut?" intreba ea, incercand sa schimbe subiectul.

RE: Storm - Wanda J. Bennet - 23 Jun 2012

• Defapt, uitase sa i spuna ca nu voia sa se lase. Stia ca era greu, stia ce avea sa se intample caci incercase sa faca asta dar la scurt timp cedase. Nu putea spune ca nu era o persoana ambitioasa, doar ca in fata unor lucruri chiar si ele fiind marunte ceda. Ofta scurt si isi indrepta privirea catre viperina, amintindu-si si ea de anii petrecuti la Hogwarts si voia sa revina acei ani, insa ce nu voia sa schimbe acum era relatia ei cu Steve.

- Am incercat, dar se pare ca nu am reusit. Oricum, odata si odata tot trebuie sa o fac, fie ca vreau fie ca nu. Continua ea zambindu-i lui Lexie, era adevarat ce spunea..avea sa se lase odata si odata, dar nu acum.

- Nimic interesant, mi-am petrecut zilele ca si cum ar fi ultimele mele zile. Dar tu? zise ea razand, era ceva stupid in intrebarea ei.."Dar tu?"..insa nu putea schimba trecutul asa ca o lasa pe viperina sa raspunda.

RE: Storm - Lexie Stryder - 23 Jun 2012

• Lexie schita un zambet la auzul cuvintelor lui Caroline. Mi-am petrecut zilele ca si cum ar fi fost ultimele mele zile. Ii placea asta la o persoana. In special pentru ca ea nu reusea sa o faca. Sa traiasca pur si simplu. Isi facea planuri, incerca sa isi imbunatateasca modul de a trai. Nu reusise pana acum pur si simplu sa traiasca. Nu era vorba de trait de pe o zi pe alta. Oh, asta facuse, si inca de destule ori.

Ideea era ca se simtea coplesita uneori de propria viata, de treburile pe care le avea de facut, de lucrurile la care trebuia sa se gandeasca si toate celelalte lucruri de care era stresata sau ingrijorata sau avea orice alt sentiment negativ.

"Ei bine, defapt, destul de multe," zambi ea, usor ingandurata. "Sa spunem doar ca mi-am imbunatatit viata."
    Nu stia de ce, insa nu se simtea inca destul de in siguranta cu Caroline. Nu putea sa ii spuna orice, sau sa o faca sa o asculte. Era ciudat, insa nu era inca pregatita sa dea detaliile vietii ei unei straine. Pentru ca Caroline era inca o straina pentru ea. Ii stia numele si chipul. Atat. Ah, si de Steve ala.

"Ce mai face Steve?" intreba ea, razand scurt amintindu-si modul in care ea facuse cunostiinta cu baiatul acela.