Darkmark RPG Forum
Alain Desmarais - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire--213)
+--- Thread: Alain Desmarais (/t-alain-desmarais)

Pages: 1 2

Alain Desmarais - Alain Desmarais - 04 Jul 2012

[Image: 1.png]
{OUR BROTHER}

Alain Desmarais

# Somnul ratiunii naste monstrii. #

[Image: 2.png]
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}

• Nume complet: Alain Sacha Desmarais
    Vârstă: 28
    Data Nașterii: 19 august
    Orientare Sexuală: Heterosexual
    Casă: Adult
    Baghetă: Abanos, 35 cm, fragment de inima de dragon

[Image: 3.png]
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}

• Înălțime: 1.86
    Greutate: 68
    Forma Corpului: atletic
    Culoarea Părului: negru
    Culoarea Ochilor: verde-gri
    Semne Distinctive: are tatuat un dragon care pleaca de pe piept pe bratul stang, cicatrici si arsuri minore
    Play By: Luke Evans

[Image: 4.png]
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}

• Ceea ce îi place: tutunul bun, conversatiile incitante, femeile frumoase, aventura
    Ceea ce îi displace: lipsa de respect, prostia crasa, sa ii se impuna ceva
    Abilități: animag si reptomit, legilimens/occlumens
    Materia Favorită: Grija pentru creaturile magice
    Materia Detestată: Istoria magiei
    Puncte Forte: Are o memorie excelenta, reflexe foarte bune, se descurca bine in situatii limita,
    Puncte Slabe: are un dispret rece fata de oamenii prosti, pe care ii considera inferiori, este destul de manipulativ si nu spune intotdeauna adevarul
    Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: Isi mangaie barba
    Bong: Sa ramana fara tutun in timp ce tipa la el o femeie vulgara cu voce pitigaiata
    Erised: -
    Patronus: Dragon
    Personalitate: Aparent e un tip galant, carismatic si foarte calm, dar daca e scos din sarite, poate deveni violent. Ii place aventura, dar de obicei nu se arunca cu capul inainte in situatii neprevazute. Ii place sa analizeze si sa isi puna cunoscutii in situatii neplacute pur si simplu pentru a vedea cum reactioneaza.
    Nu este un barbat de casa, nu isi doreste o familie si nici nu s-a simtit vreodata legat de vreo femeie. Adora sa calatoreasca, motiv pentru care nu isi petrece foarte mult timp intr-un singur loc.
    Uneori poate parea misogin, dar nu este asa. Considera ca prostia este universala si nu depinde de sex, rasa, nationalitate.

[Image: 5.png]
{BEEN THERE, DONE THAT }

• Mama: Aurore Desmarais
    Tatăl: Jean-Pierre Desmarais
    Frați/Surori: o sora, nume necunoscut
    Locul Nașterii: necunoscut
    Animale de Companie: Kneazle - Norveig
    Scurt Istoric: A fost gasit de sotii Desmarais cand avea doar cateva zile, lasat sa moara intr-o rascruce de drumuri. A fost crescut de catre acestia ca propriul lor fiu, intr-o familie pur-sange cu traditie.
    A studiat la Beauxbatons iar dupa absolvire a plecat in Romania sa studieze dragonii. A calatorit mult, disparand pentru perioade lungi de timp, a lucrat cu mai multe ministere in relatiile cu creaturile magice si a predat pentru un scurt timp la Durmstrang.

[Image: 6.png]
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}

• Nume: Joey/Jo
    Vârstă: 22
    Experiență RP: da (vreo 4 ani, asa...)

RE: Alain Desmarais - Julieta D. Thibault - 04 Jul 2012

• Welcome, Joey>Happywide< have fun pe DarkMark si imi place mult fisa la fel ca si personajulLoveKiss

RE: Alain Desmarais - Cresseda E d'Guillaume - 04 Jul 2012

Welcome here Jo and have fun >Happywide<.
Îmi place fișa și personajul de asemenea Love.
Poate ne vedem la un RP :>

RE: Alain Desmarais - Lexie Stryder - 04 Jul 2012

Bun venit pe Darkmark >Happywide<
Speram sa te distrezi printre noi, sa respecti regulile si sa fii activ.
Poate ne vedem si noi la un RP Smile have fun >Happywide<

RE: Alain Desmarais - Veronique A. Dupont - 04 Jul 2012

• Epic character is epic =P~ I've missed him :-s
    Anyway, sper sa fii activa si de pe acest cont (:-w) si sa facem RP impreuna. Inca sunt de parere ca Alain o s-o urasca pe Ronnie.
    *huggles*

RE: Alain Desmarais - Isabella River - 04 Jul 2012

• Bun venit pe DarkMark ! >Happywide<

Speram sa te simti bine alaturi de noi si sa te acomodezi repede cu membrii & regulile.

Interesanta fisa de personaj, asteptam totusi si un exemplu RP scris de tine. La "Experienta RP" trebuie sa scrii de cat timp faci RPG, nu daca ai sau nu experienta.

Daca ai nelamuriri / intrebari, consulta Ghidul pentru Incepatori scris de Raizen Isildur, topicurile de la Biroul Administratorilor si daca totusi nu te lamuresti, trimite-mi mie un PM sau Adminului principal - Raizen Isildur.

Distractie placuta !

RE: Alain Desmarais - Karlie E. Grimaldi - 04 Jul 2012

Bun venit pe Darkmark! >Happywide<
Foarte frumoasă fişaLove Îmi place mai aels patronusul lui Love dragoooooon =p~ Have fun >Happywide<

RE: Alain Desmarais - Kurt F. Malfoy - 06 Jul 2012

joeeeey >Happywide<

oh man,mi-ai lipsit,zau asa Love
sper sa fii cat mai activ>Happywide<
have phun,hun

RE: Alain Desmarais - Isolde du Maurier - 06 Jul 2012

OH NU, OH NU, OH NU, OH NU!!!!!! VREI SA MA OMORI?
OH GOD, OH GOD, OH GOD Love pot sa-l pun pe Alain la cei mai mortali tipi din cati am cunoscut?Finna
Glumeam, stii ca il iubesc Love

Have fun pe aici, si vrea neaparat un rp [-(

RE: Alain Desmarais - Alain Desmarais - 07 Jul 2012

Multumesc, multumesc mult de primirea calduroasa! Sper sa aveti grija de Alain ala meu, imi e un personaj drag. Pentru cei care nu si-au dat seama tot al meu e si Rainer Faust. Nu stiu daca trebuia sa specific asta undeva sau nu...

@Isabella: stiu, afost doar o gluma, am sa modific.
@Lil': we'll see, we'll see. Maybe she'll hate him Finna

Momentan nu prea am timp sa scriu, sunt in practica si imi ocupa mult timp, dar intr-o saptamana, doua sper sa revin la un program mai normal, si sa ma pot apuca atunci de RPG.
Multumesc inca odata pentru primirea entuziasta. Love you guys
  • Edit by Isa: Oh, well, noi ne facem treaba sa iti spunem ce nu ni se pare la locul lui, n-aveam de unde sa stim ca glumesti. Finna Have fun !