young&reckless - Lexie Stryder - 08 Jul 2012
young&reckless
Me and Moreen
- Lexie privi inchisoarea cu tristete amestecata cu incapatanare si ura. Locul ala o inspaimanta de moarte si niciodata nu se simtea bine acolo. Cu toate ca, de acea data, nu era acolo in calitate de detinut, era constienta ca era o mare posibilitate de a fii in curand dat fiind ca o parte din ordin stiau de partea ei intunecata din cauza tradarii Opheliei.
Cu toate acestea, nu vor face nimic. Pentru ca, daca faceau, atunci il pierdeau pe Malfoy. Si il voiau prea mult ca sa riste. Isi adanci mainile in buzunarele robei lungi si negre si se dadu jos din barcuta mica de lemn, fiind fericita ca ajunsese cu picioarele pe pamant intr-un sfarsit.
Isi ridica privirea spre cladirea sumbra, inalta si rece. Nu era cea mai frumoasa priveliste si simti un fior rece pe sira spinarii.
Inainta, batand la portile mari de lemn negru. Astepta mai putin de jumatate de minut pana cand un paznic le deschise, incuviintand incet spre viperina. O lasa sa treaca si Lexie pasi in inchisoare, simtind cum valul de raceala specifica Dementorilor o cuprinde.
RE: young and reckless - Isolde du Maurier - 08 Jul 2012
- Moreen se intreba ce cauta la inchisoarea vrajitorilor, insa renunta in scurt timp sa-si mai solicite intr-atat de mult mintea. Ii placea sa intre in belele, si de obicei le rezolva cu farmecul sau feminin, iar de data nu avea cum sa seduca o adunatura de Dementori fara creier, insa putea incerca totusi. Incepu sa rada la acest gand si pasi inauntru, pe portile mari ale inchisorii. Ii arunca o privire amuzata paznicului, si isi drese glasul.
"Nu va speriati, domnule. Vin din partea Ministrului. Misiunea mea este sa fac o scurta inspectie si sa ma asigur ca toti detinutii sunt in regula"
Tinuta ei era cat se poate de formala, si destul de anormala pentur ea, insa nu se putea plange. Memoria ii scapa in acel moment, asa ca mai bine contiua sa isi joace planul. Portile se deschisera inca o data, si o fata, aproape o adolescenta, intra inauntru. Vrajitoarea o privi perplexa pentru cateva secunde, dupa care isi continua rolul.
"Ma scuzati, dar ce cauta un vizitator aici?"
RE: young&reckless - Lexie Stryder - 09 Jul 2012
- Lexie ridica din sprancene cand observa ca in fata ei se afla o femeie inalta, roscata, cu un aer elegant si stilat, insa formal. Dupa aspectul fizic ai fii zis ca facea parte din Minister, insa viperina stia sigur ca nu o vazuse pe necunoscuta in randul Devoratorilor si nici la Hogwarts.
Se incrunta la auzul cuvintelor ei.
"Nu sunt o vizitatoare," spuse Lexie, pe un ton rece. "Am fost trimisa sa il iau pe un anumit prizonier pentru o audiere in cadrul Ministerului."
O privi pe femeie, simtindu-i prezenta puternica. Nu era chiar foarte deschisa spre persoane de acest gen.
Facu cativa pasi spre ea, fiind acum la o distanta de un brat de roscata. Ii intinse mana.
"Lexie Stryder," se prezenta, pe un ton fara inflexiuni, sec si drept. Nu ii placea sa se exprime in fata unei femei imbracate ca o secretara a Ministrului, asa ca adopta o atitudine usor mai rece fata de ea.
RE: young&reckless - Isolde du Maurier - 09 Jul 2012
- OOC: Moreen nu a mai fost pana atunci in Anglia/Hogwarts :3
BIC:
Moreen o privi rece pe nou-venita, si se intoarse spre paznic, uitandu-se urat la el. Nu intelegea de unde anume avea ea voie sa ia prizonieri, is nu stia daca tanara era impostoare sau nu. O privi lung, analizand-o, incercand sa se convinga ca fata nu era altceva decat o mica mincinoasa.
"Nu, imi pare rau, am venit din partea Ministrului si am primit ordine clare sa nu las pe nimeni sa plece", spuse ea, vocea ei rasunand amplificata in camera inalta.
Ochii sai verzi slipeau intr-un mod bizar, si o atinteau pe Lexie cu rautate ciudata. De obicei nu se purta asa cu oamenii, insa de data asta trebuia sa-si joace rolul daca vroia sa scape bazma curata. Ii parea rau de tanara, insa nu regreta nimic. De asemenea, stia ca nu putea sa nu ii raneasca pe cei din jur, asa ca dand vina pe natura ei nu o facea mai nevinovata, insa cel putin o scapa de griji.
RE: young&reckless - Lexie Stryder - 09 Jul 2012
- Lexie se incrunta, sustinandu-i privirea femeii cu un zambet ironic. Nu se prezentase. Isi retrase mana si o privi in continuare. Trebuia sa il ia pe Fenrir de acolo si planul ei fusese perfect inainte sa apara minunatia aia de femeie care sa dea totul peste cap si sa o priveasca cu superioritate. Kurt nu va fii foarte multumit, cu siguranta.
Lexie isi ingusta ochii.
"Ei bine, nu stiu ce ordine stupide ai primit tu, insa eu am fost trimisa cu o cerere clara si o voi respecta," spuse ea, pe un ton dulce.
Viperina isi tinea bagheta in mana, pregatita, pentru ca tensiunea era suficient de mare incat sa izbucneasca un duel intre cele doua in orice moment.
Totusi, paznicul le privea cu coada ochiului si tanara stia ca niciuna dintre ele nu ar fi facut nimic nesabuit. Puteau fii inchise. Ii arunca femeii un zambet amabil.
"Ma bucur ca te-am cunoscut," spuse ironic, apoi dadu sa treaca pe langa ea.
RE: young&reckless - Isolde du Maurier - 09 Jul 2012
- Moreen se uita rece, si in acelasi timp, total stupefiata la vrajitoare. Cum indraznea sa o trateze in asemenea hal? Isi aranja parul lung si roscat, si se indrepta de spate, uitandu-se la un paznic, in semn de "Nu faci nimic?" Isi drese vocea, se apropie de Lexie, cu tocurile rasunand spart in incapere, si ii puse o mana pe umar.
"Oh haide, stiu ca minti", sopti ea, cu un zambet strengar pe buze.
Incepu sa chicoteasca incet, ca nu cumva sa fie auzita de garzile din spatele sau, si isi aranja tinuta. La naiba, avea sa iasa si din asta. Ii facu vrajitoarei cu ochiul, intr-un mod complice. De ce sa se tina de glume daca nu se pricepeau?
RE: young&reckless - Lexie Stryder - 10 Jul 2012
- Lexie ridica din sprancene, impresionata. Femeia era buna la jocuri. Insa si ea la fel. Altfel nu ar fi ajuns unde era acum. Isi stranse usor bagheta in mana si se apropie de femeie, invartindu-se cu pasi lenesi in jurul ei.
Ii arunca o privire fugara paznicului care inca le supraveghea si zambi.
"Atunci, ajuta-ma," spuse ea, astfel incat numai vrajitoarea sa o auda.
Stia ca fusese prinsa. Stia ca era la colt si voia sa scape. Insa voia sa o scape si pe femeia din fata ei. S-ar fi putut alia, puteau sa se ajute reciproc astfel incat amandoua sa iasa basma curata din acea tarasenie.
Viperina isi adanci mainile in buzunarele robelor , zambind stramb.
"Poate ca ar fi bine sa intram," sugera, facand un semn discret spre omul care le supraveghea.
Inainta, prinzandu-i bland bratul femeii si tragand-o usor dupa ea. Merse pe coridorul lung si intunecat, apoi intrara pe o usa noua, unde puteau vorbi in pace.
RE: young&reckless - Isolde du Maurier - 13 Jul 2012
- Moreen mai arunca o ultima privire paznicilor, inainte sa o urmeze pe Lexie. Spera ca paznicii nu banuiau prea multe, si isi scoase bagheta, pregatita pentru orice Dementor. O privi pe Lexie din cap pana in picioare, intrebandu-se ce anume cauta tanara acolo. Isi drese vocea, privind cu grija din stanga in dreapta, si ajunse din cativa pasi in dreapta fetei.
"Ce anume vrei sa faci?" intreba ea, indreptandu-si bagheta spre usa incuiata din fata ei. Sopti "Alohomora", si incuietoare se deschise.
Puse mana pe clanta, o trase incet in jos, si impinse usor in usa, privind vopseaua scorojita de pe lemnul vechi. Ii facu lui Lexie semn cu capul sa o urmeze, si intra in noua incapere, care era la fel de goala ca si cea din care iesise.
"Se pare ca avem cale libera", continua, realizand ca se adanceau in inima inchisorii.
RE: young&reckless - Lexie Stryder - 14 Jul 2012
- Lexie ii urma exemplul femeii si isi scoase si ea bagheta, cu gandul la Dementori si la sentimentul de disperare pe care il simtea oricine in prezenta lor. Se incrunta usor, intrebandu-se cum de femeia ii stia numele si Lexie nu il stia pe al ei.
Ii arunca o privire fugara, gandindu-se ce sa ii raspunda la intrebare. Isi daduse seama ca Lexie nu era acolo pentru a face ceva foarte bun, asa ca se hotari ca nu are rost sa incerce sa ascunda nimic acum. Mai bine ii spunea adevarul.
"Fenrir Greyback este inchis in celula cu numarul 439," raspunse viperina cu un zambet scurt. "Trebuie sa il scot de acolo. Nu sunt trimisa de Minister, insa varcolacul imi este dator si a venit timpul sa indeplineasca acea datorie."
Nu voia sa spuna mai multe. Nu pana nu afla identitatea vrajitoarei, daca lucra pentru Minister, daca era auror sau orice alta informatie care ar fi putut sa ii tradeze increderea pe care i-o aratase dezvaluindu-i pana si acea mica parte din planul sau.
Isi freca mainile una de alta. Intr-adevar, aveau cale libera, ceea ce era bine. Desi nu avea nevoie de asa ceva, Lexie puse la punct detaliile inainte sa vina in acel loc oribil. Nu avea de gand sa riste sa fie inchisa in Azkaban inca o data. Asa ca, si daca femeia nu era de incredere, viperina ar fii gasit o modalitate prin care sa scape de consecinte. In plus, nu avea nicio dovada.
"Nu mi-ai spus numele tau," spuse Lexie, dand glas gandurilor sale.
|