who am i to disagree? - Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012
- OOC: Me and Cissy
BIC:
Isi pozitiona mai bine palaria pe crestet apoi continua sa mearga,simtind ca nu mai avea mult de tras bocancii aia dupa el,desi nu accepta alta incaltaminte. Un pas,doi pasi..ii numarase pana acum si erau peste un miliard iar caldura era insuportabila. Injua si blestema ideea maica-sii de a se ocupa de garderoba lui,de a arunca toate hainele de vara si de a o reinnoi cu ceva 'mai la moda'. Ah,viziunea feminina!
Ajunse in final la o cafenea micuta,intrebandu-se daca era multa lume. Detesta locul in sine,orasul in sine,oamenii in sine. Asa ca prezenta acelor creaturi nu ii facea tocmai bine. Stramba din nas,tragand un fum din tigara sa cu gust de menta apoi se aseza la o masa recunoscand o claie de par blonda,stralucitoare si un fizic absolut superb. Cissy.
'' Sa vezi si sa nu crezi! Liliacul a iesit din cuib. Nu te-am mai vazut de secole!''
RE: who am i to disagree? - Narcissa L. Malfoy - 11 Jul 2012
Plictiseala o cuprindea încetul cu încetul. Stătea deja de un sfert de oră la masă sperând să vadă pe cineva cunoscut. Dar până acum nu avusese noroc.
Mai comandă o cafea și începu să își caute pachetul cu țigări în geanta plină cu fel de fel de nimicuri.
”De ce naiba car eu toate tâmpeniile astea cu mine? Nu se poate. Iar am uitat țigările acasă” se gândi ea nervoasa. Chelnerul îi aduse cafeaua și Cissy începu să soarbă încet din ea. Fără țigări avea un gust oribil.
Deodată observă un bărbat înalt cu ochi negri care se aseză la masa ei. Era Kurt.
” Exagerezi. Am avut și eu o pasă proastă, doar atât. Dar tu ce cauți aici?” îl întrebă Cissy curioasă.
RE: who am i to disagree? - Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012
- Isi scoase pachetul de Vogue Menthol din buzunarul interior al hainei si i-l oferi cu cea mai mare sinceritate. In final se gandi ca poate avea si el nevoie de ceva pentru a-si clati gatul uscat. Comanda un irish-whiskey,considerand ca era singura bautura pe care o putea inghiti acum,caci apa ii dadea o stare de greata,de parca ar fi baut acid sau vin acrit,ori o zeama scarboasa,uitata intr-un borcan de aproximativ doua secole.
'' Un loc unde sa ma refugiez de mama si dorinta ei de a isi vedea fiul cat mai stylish. Plus,cred ca te cautam pe tine. Adica nu stiu,imi era dor de verisoara mea preferata.''
La inceput o lingusea astfel ca sa-i dea bani dar acum nu mai avea nevoie de asta. Chiar era favorita lui caci pana la urma erau amandoi doi bastarzi. El nici nu avea sange de Malfoy,caci mama lui se casatorise cu un Malfoy la destul timp dupa nasterea sa si a fratelui sau geaman,care acum nici nu mai era in viata,multumita lui Kurt.
'' Esti irascibila azi. Nu ti-a trecut pasa proasta. Ia zi-i tu lui Kurt ce ai.'' ii zise el aprinzandu-i tigara
RE: who am i to disagree? - Narcissa L. Malfoy - 11 Jul 2012
Luă o țigară din pachetul pe care il oferea Kurt și o aprinse. Fumatul o liniștea.
” Thanks. Chiar aveam nevoie.” îi spuse dându-i înapoi pachetul. Până la urmă și ei îi fusese dor de el. Kurt era singurul din familie care o înțelegea. De obicei, nimeni nu era de acord cu ceea ce facea ea, orice ar fi făcut era greșit. De aceea prefera să îi vadă cât mai rar. Nu suporta să o critice cineva.
” Nimic important. Totul mi-a mers prost și toți idioții se cred atât de buni încat mă critică cu fiecare ocazie. Dacă mai continuă așa s-ar putea să ajungă toți la Sf Mungo. Dar hai să nu mai vorbim despre asta. Tu ce ai mai făcut în ultima lună? ”
RE: who am i to disagree? - Kurt F. Malfoy - 11 Jul 2012
- Stia ca era o persoana puternica si independenta si ca de fiecare data Cissy reusea sa treaca peste orice dar se intreba daca nu cumva avea si ea o limita,daca nu cumva exista un prag pe care sa-l atinga si sa cedeze. El avea,si inca destule limite,insa reusise sa le depaseasca. Cissy era inca tanara,putea sa invete,putea sa isi foloseasca timpul pentru a-si canaliza energia pe o activitate anume,ca de exemplu muzica. In cazul lui functiona perfect tocmai de aceea se vazu nevoit sa ii intinda un biletel pentru a-i raspunde la intrebare:
'' Inafara de faptul ca ma ocup de noul razboi vrajitoresc ce se apropie,am primit oferta de a sustine un recital de chitara la New York. Mi-ar place sa ne insotesti pe mine si iubita mea. Ai timp?''
Mai trase putin din tigara,simtind gustul de tutun arzandu-l pe caile respiratorii. Practica sportul asta de douazeci de ani ( deci de la doisprezece ani) si tatal sau nici acum nu se prinse de faptul ca fiul lui fuma cate doua pachete pe zi si nici cu bautura nu se lasa mai prejos astfel incat plamanii si ficatul erau praf.
'' Si oricum,stii ca iti dau voie sa-i torturezi si sa-i ucizi pe cei care nu te lasa in pace.'' el era mostenitorul familiei Malfoy,viitorul lor lider iar Cissy putea face de pe acum tot ce vroia
RE: who am i to disagree? - Narcissa L. Malfoy - 12 Jul 2012
Sorbi ușor din cafea încercând să nu se mai gândească la cât de prost îi mersese în ultima lună. Încerca să fie optimistă, dar nu prea reușea.
Luă bilețelul de la Kurt și îl citi. Nu se așteptase la o astfel de propunere. Îl reciti. Era ocazia perfectă să scape de tot stresul acumulat. Dar avea treabă. Nu putea abandona totul și să plece.
”Dar gândeștete cât de bine te-ai putea distra la New York. Oricum nu vor fi decât câteva zile, maxim o săptămână. Și după poți reveni la viața ta stresantă. Nu poți rata ocazia asta.” îi șopti o voce din capul ei. Trebuia să se hotărască rapid: ori plecă cu Kurt și iubita lui la New York și îi lăsa pe toți baltă, ori ramânea aici și își irosea timpul cu fel de fel de activități care nu-i aduceau nimic înafară de critici.
”Păi ... cred că o să accept propunerea ta. Chiar cred că am nevoie de o mini-vacanță.” îi spuse zâmbind relaxată.
|