Did my time - Odette B. Malfoy - 20 Jul 2012
OOC: Odd' si Kurt.
Odette se stramba enervata de scartaitul puternic al usii de la intrare. Conacul Urlet in Noapte nu era cel mai placut loc si totusi prefera sa isi petreaca timpul acolo. Urca la etaj in camera in care era un pian vechi si se aseza pe marginea patului prafuit indemnand-o pe Nymeria sa urce langa ea, pentru a astepta impreuna. Mangaie lupoaica pe cap facand-o sa maraie multumita.
Viperina privea insistent usa incepand sa isi iasa din minti in timp ce Nymeria adormise cu capul in poala ei. Chiar cand vroia sa se ridice si sa plece usa se dadu de perete facand-o pe Nymeria sa sara din pat si sa se aseze in pozitie de atac in fata viperine-i protejand-o. Insa cand se dezmetici marai dezaprobator, la fel ca Odette.
-Ce naiba cauti tu aici!? intreba viperina sarind in picioare, alfandu-se la un milimetru de a sari la gatul lui Kurt sfasiindu-l in bucatele mici.
RE: Did my time - Kurt F. Malfoy - 20 Jul 2012
- Privi lupul,o privi pe sora-sa apoi doar isi arcui buzele,lasand balonul din guma de mestecat sa creasca apoi il sparse,continuand sa mestece relaxat. Nici macar nu il surprinse atitudinea lor,ci dimpotriva. Erau doua fetite tare previzibile. Dar Oddy merita o explicatie.
'' Vanez tipe cu picioare lungi si decolteu adanc.'' spuse el pe un ton ironic apoi continua '' De preferat masochiste dar stim ca tu esti singura care ar fi in stare de asa ceva,right?'' Facu cu mana lupoaicei apoi se intreba cum ar fi aratat puii pe care i-ar fi facut Nymeria cu lupul lui,Abel. Probabil draguti. Si morti toti,caci nu mai avea nevoie de animale.
Isi aminti ca la un moment dat avusese o relatie cu propria sora,inainte sa afle adevarul. Bine ca nu se ajunsese la ceva mai mult,in caz contrar s-ar fi spalat pe tot corpul de mii de ori sa scape de scarba. Oricat de nebun si imprevizibil era,incestul nu se numara printre preferintele lui.
''Dar tu ce cauti aici,surioara?''
RE: Did my time - Odette B. Malfoy - 20 Jul 2012
Odette ramasese putin pe ganduri apoi se gandi ca nu ii datora lui Kurt nici o explicatie.
-Ce caut eu aici nu te priveste pe tine.
Kurt rase, exact cum era de asteptat. Mereu radea de ea cand incerca sa o faca pe dura in fata lui. Viperina isi dadu ochii peste cap.
-Bine... Astept pe cineva... si cum presupun ca nu ai sa pleci pana ajunge, il astept pe Axl. Multumit?
Cand vazu zambetul malitios de pe fata lui Kurt se simti nevoita sa adauge ca ea si Axl doar vor discuta despre ce facuse fiecare in ultima vreme in care nu se mai vazusera. Zambetul lui Kurt se largi.
Acum probabil era cazul sa se panicheze.
-Ce? De ce zambesti asa?
- Oh,il astepta pe Axl,nu? Bun,acum era timpul sa se razbune relativ pentru ce facuse cat timp fusesera in Lumea Incuiatilor si ca ii distruse asa-zisa vacanta medicala. Nu avea sa plece acolo,clar. Avea sa ramana,sa inregistreze acel film sexy cu ea si Axl - desi stia ca ar fi fost doar o serie de schimb de saliva si dulcegarii care i-ar fi facut scarba pana si celui mai siropos om din lume.
'' Imi e dor de Axl,stii? O sa stau sa il vad si eu,asa... stii tu,sa vad ce mai face.''
Asa ca se aseza pe un scaun si incepu sa numere secundele. Guma aia continua sa fie mestecata,distrusa intre lamele dintior lui pana isi pierdu savoarea si capata un gust acru si sec. Si totusi,nu avea sa se opreasca. Era agitat.
'' Am vorbit cu Greg,stii? A zis ca i-ar place sa te revada...''
-Da, serios? intreba Odette oarecum uimita. Si mie mi-ar placea foarte mult sa il revad, spuse pe un ton neutru.
Mintea nu ii statea deloc la Greg sau la orice lucru care tinea de Lumea Incuiatilor. Nu se gandea la altceva decat Kurt si Axl. Stia ca fratele sau nu va fi deloc cumsecade.
-Asculta la mine! striga la un moment dat apucandu-l de guler si tragandu-l spre ea. Ai grija ce faci sau... sau...
-Odd?
Ii scapa o injuratura si ii dadu drumul lui Kurt. Il imbratisa strans pe Axl si ii sopti ca nu avea cum sa scape de Kurt care aparuse pe neasteptate. Se aseza iar pe marginea patului privindu-l cu un zambet inocent pe buze. Parul ii mai crescuse putin, in rest era neschimbat. Nymeria latra fericita si ii sari in brate. Daca Nymeria iubea pe cineva in afara de Odette acela era Axl.
- Isi aminti si mai bine cum fusese excursia lor la Plainsboro si se gandi cat de frumos ar fi sa poarte o conversatie cu Axl pe tema lui preferata. Sora-sa. Asa ca se vazut nevoit sa ii spuna,pe un ton mieros dar acid in esenta:
'' Deci cand va casatoriti? Mama de abia asteapta,zice ca deja mi-a comandat costumul pentru nunta. Doar nu vrei sa fi dat banii degeaba,nu?'' Apoi il privi pe baiat '' Doar nu te gandesti ca o sa scapi neinsurat,nu?'' Si isi ingusta privirea,dandu-i de inteles ca a incurcat-o daca indraznea sa zica cev contrar.
-Auschwitz e prea putin pentru tine, fratioare, spuse Odette incepand sa se enerveze. Axl facu un pas spre Kurt si incepu sa vorbeasca pe un ton foarte calm:
-De fapt, Karin nu a inchiriat...
-Niciun costum pentru nunta, idiotule! Nu ne casatorim! Suntem prea tineri sa ne distrugem vietile, am vorbit despre chestia asta, continua Odette.
Axl aproba precaut din cap spunand ca aveau toata viata inainte ci nu vedea de ce ar fi trebuit sa se casatoreasca. In plus Odette nici nu terminase scoala.
Cateodata, aproape de fiecare data de fapt, Odette se intreba ce fel de creier atrofiat se afla in capul fratelui sau. Nu reusise niciodata sa isi dea seama cum putea un om sa abereze atat de mult.
- Ii privi pe amandoi apoi spuse,pe un ton putin ciudat si totusi dezinteresat. '' A,nu? Pacat... Vezi,de asta ne-am despartit eu si Odette..Nu vroia sa devina serioasa.'' Ii lua mana lui Axl si il batu apoi incet pe umar,privindu-l compatimitor. Clipi des,ca si cum era buimacit de noua descoperire apoi in final se ridica in picioare si incerca sa se indrepte catre usa in caz ca Odd ar fi sarit pe el sa-l omoare.
'' Cum v-ati cunoscut,apropo?''
RE: Did my time - Odette B. Malfoy - 29 Jul 2012
Simtea cum sangele incepea sa ii fiarba in vene si stranse din dinti cat putu, incercand sa nu sara pe Kurt si sa il transforme intr-un cadavru.
-Pe atunci nu stiam ca suntem frati! marai accentuand fiecare cuvant.
Respira adanc de cateva ori, iar Axl o batu pe umar incepand sa ii povesteasca 'cumnatului' sau cum s-au cunoscut.
Era vara, acum trei ani, si erau amandoi la un concert al trupei Godsmack. Era trupa preferata a lui Odd, iar Axl era acolo mai mult pentru a agata puicute inebunite dupa heavy-metal. Concertul era pe terminate cand Axl se apropie de Odette si isi aseza lejer bratul in jurul taliei fetei, alegandu-se cu un pumn in fata si cu o bagheta in dreptul inimii. Ii parea aproape rau ca trebuia sa omoare un baiat atat de dragut.
-Pune naibii aia jos, sau vei avea probleme, mormai baiatul stergandu-si sangele din coltul gurii cu mana stanga, lasand sa se vada Semnul Intunecat pe care il avea pe antebrat.
-Esti.... uite, sopti Odette aratand spre Semnul Intunecat de pe antebratul sau subtire si bolnavicios de alb. Odette...Malfoy, spuse apoi intinzand hotarata mana spre el si bagandu-si bagheta in buzunar.
-Axl Gaunt, zambi malitios.
-Nu pot sa cred, sopti Odette in reptomita facandu-l pe Axl sa isi scape paharul de bere din mana. Mama a fost ceva... in fine, nu conteaza, spuse indiferenta incercand sa il scoata din starea aceea de soc.
Solistul tocmai isi lua ramas-bun cand Axl incepu sa ranjeasca malefic.
-Ce zici daca am bea ceva impreuna cu Erna? intreba aratand cu capul spre solistul care tocmai parasea scena intr-o mare de aplauze si strigate.
Tocmai vroia sa il intreba daca e nebun, insa Axl o intrerupse luand-o in brate si fugind cu ea in spatele scenei. O lasa apoi jos si ii facu semn sa isi scoata bagheta. La trei soptira amandoi 'Imperio' cu baghetele indreptate spre cei doi paznici.
-Si cam asta a fost. Am aflat apoi ca locuieste si el in Pestera lui Godric si ca merge si el la Hogwarts. E cu doi ani mai mare, de asta nu l-am observat printre viperini. Dar de atunci am fost cam nedespartiti, prieteni foarte buni, am terorizat Castelul impreuna timp de doi ani, rase Odette amintindu-si de vremurile bune cand Axl era elev la Hogwarts.
RE: Did my time - Kurt F. Malfoy - 30 Aug 2012
- Tipic sora-sa. De ce nu-l mira? La urma urmei era vorba de scumpa de Odette. De la mama lor mosteneau pasiunea pentru a teroriza oameni si lucruri si pentru a se distra. Nu era de mirare ca-l nascuse la varsta de saptesprezece ani. Era fericit ca Odd nu vroia sa faca aceeasi greseala si spera ca Axl sa nu o raneasca,deoarece era surioara lui mica si scumpa,indiferent de orice,indiferent de cate lovituri sub centura ii dadea si cate fire de par ii smulgea cand se agata de el ca o pisica turbata. O iubea,era Oddy a lui si daca Axl o ranea,era mort.
'' Bun,intrebarea e cat timp veti ramane impreuna.''
Simtise ca amandoi il injurasera in gand,Axl de maica-sa si Odette de sfinti,era sigur,insa se obisnuise cu asta. Orice avea un inceput si un sfarsit. Cert era ca astia doi se potriveau ca Tom si Jerry,sora lui fiind Tom,dar unul mai interesant,care-l teroriza pe Jerry Axl,cu pasiune arzatoare si nebuneasca,tipica Malfoylor.
'' Stii,de obicei barbatii incearca lucruri noi,asa ca nu vad de ce el nu ar...incerca...lucruri noi.''
|